Van Marco, speciaal voor mij!
Weblog van de maand!
mijn mugshot podium moment
Mijn momentje met Marco op het podium
fanclubdag 2009
special moment
Foto album
Mij creaties voor marco's mugshots
Deze kwam op de juiste dag op t juiste tijdstip. Even de glimlach die ik nodig had.


Op zijn verjaardag op zijn mugshot!


Leuke neus voor het begin van het nieuwe jaar!

gastenboek
Vlieg ook eens door mijn gastenboek!
    
Profiel
Naam: Rebecca
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Hoog bezoek!

Mijn favoriete bezoeker!
6 Juli 2009

19 nov 2014
Marco en ik bij clip BINNEN
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 stuiterballetjes ;
en 3 gast stuiterballetjes .
Test mobiel

Eerste mobiele logje is een feit!  
Mijn mooiste herinnering aan 25 jaar MB
Wat een stressvolle, maar erg gezellige feestavond is het op de logjes. Soms waren de prijsvragen makkelijk, maar soms was het echt een race tegen de klok, maar....... het is gelukt. En toen kwam prijsvraag 4 en die is dus gewoon NIET te doen. Hoe kan ik nou uit 25 jaar MB en 25 jaar fan zijn, 1 mooiste herinnering kiezen? Dat is natuurlijk onmogelijk. Dat is net zoiets als vragen aan mij welke chocolade ik nou het allerlekkerste vind. Dat zeg ik.........een onmogelijke keus natuurlijk.

Maarja, kaartjes voor SIR en een boottochtje wil je natuurlijk ook niet aan je neus voorbij laten gaan, want he.....die staat nog niet op mijn mooiste herinneringenlijstje.

Ik heb 1 herinnering gekozen die ik heel bijzonder, maar ook heel erg leuk vond en die nog een flink staartje kreeg. Ik heb het over de mugshotactie van 2009.
Marco zette in die tijd dagelijks een mugshotfoto op twitter en omdat hij het niet leuk vond om iedere dag bijna dezelfde foto te plaatsen, zette hij iedere dag een ander hoedje of masker op. Ik genoot hier zo van en het eerste wat ik iedere morgen deed, was de nieuwe mugshot op twitter bekijken. Ik begon dan ook iedere dag met een lach. Heerlijk.Er brak voor Marco een moeilijke tijd aan en toen de fanclubdag kwam wilde ik niets liever dan iets bedenken waardoor ik weer een lach op Marco's gezicht kon toveren. Het begon dus als een idee voor een grap om hoedjes te verzamelen voor Marco's mugshots. En dit idee mailde ik naar Nathalie. Zij kwam daarna met het idee om het verzamelen nog makkelijker te maken, maar ook voor alle fans erg leuk en vroeg dus iedereen die naar de fanclubdag kwam om iets mee te nemen.

Wat dus begon als een klein grapje resulteerde in een aantal grote dozen vol petjes, hoedjes,maskers en meer. Ik mocht het op het podium aan Marco aanbieden en zijn reactie was geweldig. Er kwam een flinke lach op zijn gezicht. En dat was de bedoeling. Missie geslaagd. Maar daar bleef het niet bij.

Vanaf die dag las ik bijna dagelijk op de weblogjes, logjes van fans die hun creatie voor Marco terug zagen op de dagelijkse mugshots. Ik vond dat zoooo leuk, al die blije fans. De mugshots werden zelfs op de frontpage van borsato.nl gezet en er werd een heel artikel aan gewijd.
Alsof dit nog niet genoeg was werden de hoedjes door Leontine in een interview zelfs benoemd bij sbs shownieuws. Marco werd toen twitteraar van het jaar.  Ook mijn eigen creaties voor Marco kwamen voorbij op twitter. Ik heb van alles zo genoten. Als kers op de slagroomtaart kwam het ook nog naar voren in mijn persoonlijke weblog van de week filmpje van Marco, die je bovenaan mijn weblog kunt zien.  Dit is echt een hele bijzondere, leuke en dierbare herinnering.

                                  
 
filmpje museum 25 jaar MB
Gisteren mocht ik vrijwilliger zijn op de speciale  25 jaar Marco Borsato editie van de fanclubdag. Ik had de eer om samen met Sonja en Diana de verantwoordelijkheid van het museum op ons de nemen. Dat de fanclub en Marco zoveel vertrouwen hadden in mij vind ik echt heel erg bijzonder, want er waren heel veel bijzondere items van Marco zelf aanwezig. Voor wie het museum niet gezien heeft, of voor wie gewoon nog even wil kijken, bekijk dan het filmpje hieronder. Ik kan alleen maar zeggen...........WAUW!
Gefeliciteerd Marco!
Vandaag is de grote dag. Vandaag is het precies 25 jaar geleden dat je de Soundmixshow won. Lieve Marco, van harte gefeliciteerd met je 25 jarig jubileum!
25 Jaar geleden werd ik fan van die lieve verlegen jongen die mij met zijn zang zo kon raken. 25 Jaar later ben ik nog steeds fan, ben je iets minder verlegen maar nog net zo lief en nog altijd kun je mij met jouw muziek raken zoals geen enkele andere zanger of zangeres dat kan. Daarnaast heb ik je als persoon  ook steeds beter leren kennen. Hoewel je jezelf maar een "gewone jongen" noemt, vind ik je juist een hele bijzondere. Je hebt een mooi karakter en een hart van goud. Je bent een echte doorzetter en een optimist en staat klaar voor iedereen. Je bent voor mij een groot voorbeeld. Ik geniet zo van de documentaire die ons meeneemt terug in de tijd. Er is zoveel gebeurd in de afgelopen 25 jaar. Ik gloei van trots als ik de beelden zie.
Lieve Marco, we gaan een feestje bouwen op de fanclubdag en later dit jaar bij SIR. Dit wordt een jubileumjaar om nooit meer te vergeten. Geniet ervan!


 
persbijeenkomst 25 jaar MB
Nietsvermoedend opende ik vorige week mijn mailbox zoals zo vaak. Mijn oog viel meteen op een mailtje van musica é bookings. Nadat ik het mailtje een paar keer gelezen had, drong het pas echt tot mij door. Ik had gewoon een uitnodiging gekregen voor een persbijeenkomst over de documentaire 25 jaar Marco Borsato. Wauw!!!
Dit was wel heel bijzonder. Vooral het zinnetje: We zouden jou daar graag bij hebben, zorgde dat ik het behoorlijk warm kreeg.
Maar ohjee, het was op dinsdag en dat is toch echt mijn werkdag. Wonder boven wonder was vrij vragen geen enkel probleem voor deze datum, dus ik kon mijn aanwezigheid bevestigen.
Omdat ik niemand mee mocht nemen, vroeg ik heel voorzichtig wat om mij heen of er meerdere fans een uitnodiging hadden gehad. Marjolein, Hillie en Corine bleken ook uitgenodigd te zijn en al snel werd er een stuiterende groepsapp aangemaakt. Zo konden we elkaar nog zenuwachtiger maken dan we al waren, hihihi. Ik bleek toch niet de enige te zijn die dit wel erg spannend vond.

En zo werd het 24 maart. Ik was al vroeg bij Marjolein zodat we gezellig samen naar Amsterdam konden rijden. Na een stressvolle rit met eigenwijze navigaties en een plotselinge ernstige verkeershinder konden we toch het Ziggodome op tijd bereiken.
De spanning steeg toen het gebouw in zicht kwam. Er stond een gezellig klein groepje voor het ziggodome te wachten. Allemaal bekenden.

Toen de deuren open gingen werden onze namen afgevinkt op een lijstje en kregen we een supercoole 25 jaar MB keycord. Met een wel heel bijzonder pasje eraan. Toen ik zei hoe gaaf ik deze vond, vertelde Esther dat Marco ze er zelf die morgen aangeklipt had. Toen was hij nog specialer!
Over de loper mochten we naar binnen en in groepjes werden we door het ziggodome naar een speciaal zaaltje geleid. De vrouw die ons begeleidde zei dat er op de eerste rij nog plaatsen vrij waren voor fans met blije gezichten. Nou, wij waren maar wat blij, dus die plaatsjes gingen we natuurlijk meteen innemen, dat snap je.

En toen verscheen daar Marco die een heerlijk praatje hield waar ik ademloos naar luisterde. Wat kan die man toch mooi en gepassioneerd vertellen. Hij was zo kinderlijk enthousiast en daar kan ik zo van genieten. Ik vergat helemaal dat we hier best wat foto's van mochten maken, dus ik greep snel naar mijn camera in mijn tas. Een paar fotootjes en daarna weer genieten. Maar dit moest natuurlijk wel vastgelegd worden anders zou ik het later vast niet geloven. Het leek ook net een grote droom. Samen keken we naar een compilatie van deel 1 en 2. Wat was dit een mooie documentaire zeg. We hebben gelachen en pinkten ook af en toe een traantje weg. Ik heb de hele tijd met huizehoog kippenvel gekeken. Marco vertelde dat hij het leuk vond om zo onze reactie te kunnen zien en horen omdat hij daar wel erg benieuwd naar was.

Er kwamen veel mooie herinneringen naar boven en ik kan je zeggen dat het mij erg veel deed. Ik ben al fan van Marco vanaf het prille begin en vond het heel bijzonder om daar op deze manier weer aan terug te denken en ook nog nieuwtjes te horen over die beginperiode.
Marco liet Nathalie, die de documentaire heeft gemaakt nog even aan het woord en hij beantwoorde wat vragen van de pers.

Hierna moest Marco helaas weg om de pers individueel te woord te staan. Wij mochten blijven zitten en werden getrakteerd op heel deel2 van de documentaire. Armando keek gezellig met ons mee. We werden tussendoor getrakteerd op lekkere hapjes en een drankje. Wat was dit goed verzorgd zeg. Wat heb ik genoten van deze dag. Helaas hebben we Marco die middag niet meer terug gezien. Ik had hem graag nog persoonlijk verteld hoe mooi ik de documentaire vond. Gelukkig hebben we daar social media en deze weblog nog voor.
Ik kan niet wachten om de hele documentaire van zes delen te kunnen zien. Wat ik gezien heb was in ieder geval hilarisch, maar ook ontroerend tegelijk. Ik hoop zo dat deze op dvd zal verschijnen. 1 x kijken is niet genoeg. Dat weet ik nu al.
Nogmaals bedankt dat ik hierbij aanwezig mocht zijn. Ik vond het een hele eer.

 
Bedankt RobLieve Rob Winter ,

Bedankt voor alle mooie en onvergetelijke muzikale momenten van de afgelopen 20 jaar bij Marco. Ik hoop dat er ergens een mooie deur voor je open gaat, maar weet dat ik je heel erg ga missen. Marco's band zonder Rob, dat kan eigenlijk helemaal niet! Je hoort er gewoon bij, op dat podium, hoog op een plateau of vliegend door de zaal desnoods. Je bent ook nog eens gewoon de broer van...
Ik ben er eerlijk gezegd wel even stil van. Ik zag deze niet aankomen. Het is een dapper besluit, wat vast niet makkelijk is geweest. Succes met wat er op je pad gaat komen. Bedankt voor alles. Ik ga je missen!

                

                   

 
zo leuk
Al 18 jaar werk ik in de kinderopvang. De laatste jaren werk ik op de baby-/dreumesgroep wat ik ontzettend leuk vind. Ik geniet van alle lieve kinderen op mijn groep.
De leukste activiteit om te doen met ze vind ik, Bellen Blazen.
Hoewel de kinderen op mijn groep te klein zijn om zelf bellen te blazen, zijn ze wel kampioen in bellen vangen. Ze genieten er altijd zo van. Zelf de allerjongsten kijken vol verwondering naar al die bellen die daar rondzweven.

Zo heerlijk om ze zo te zien genieten. Het zou natuurlijk erg leuk zijn om hier foto's te plaatsen van al die blije koppies, maar dat mag zoals je zult begrijpen om privacy redenen niet, maar zo heb je toch n beetje een ideetje.

         
 
mijn kleine vriendje is jarig
Vandaag ben ik op het verjaardagsfeestje van mijn kleine vriendje Thomas geweest. Hij is alweer 2 jaar geworden. En wat had Mama Marjolein weer een supergave taart voor hem gemaakt! Zo mooi! Echt leuk dat ik erbij kon zijn toen hij lekker van de taart mocht smullen! Zo leuk!
Gefeliciteerd kanjer!

baby Valentijn
Kijk eens hoe schattig. Op mijn werk heb ik met "mijn kids" op de babygroep een leuk valentijnscadeautje gemaakt voor hun ouders.

gezelligheid bij Casa Caminita
Het was alweer veel te lang geleden dat we bijgekletst hadden, dus vonden Elles, Miranda, Vanessa en ik het weer eens tijd om gezellig een avondje af te spreken. Aangezien de dames uit eten wilden gaan en ik nog steeds heel graag een keer naar Casa Caminita wilde, dacht ik, hoe gaaf zou het zijn als we daar eens zouden gaan eten. Gelukkig waren ze alledrie erg enthousiast. Dus meteen de vraag of ik dat wilde gaan reserveren. Natuurlijk wilde ik dat.

En toen had ik zomaar ineens Giovanni himself aan de lijn. Hij nam de telefoon op met een heerlijk charmant riedeltje in het italiaans en ik dacht, ohjeeee.... Op het nazingen van Marco's Italiaanse nummers na spreek ik nou niet echt veel Italiaans. "Uhhhh goedenavond, uhhhh...., ik wilde vragen of ik een tafel kan reserveren voor 4 personen." Nou, dat kwam er toch vloeiend uit, ahum. Wat was ik blij dat Giovanni daarna ook fijn in het nederlands begon te praten, wel met dat heerlijke italiaanse accent, natuurlijk. Gelukkig was het stamelen van mij snel over. En ja hoor, niet veel later stond de reservering vast.

Vorige week was het dan zover. Helaas kon Vanessa op het laatste moment toch niet met ons mee. Zo balen. Maar we hebben voor haar genoten en de volgende keer is ze er zeker bij. Want dat we nog een keer gaan, staat vast. Wat kun je daar heerlijk eten zeg en wat een gezelligheid.Zoals je hier kunt zien zag het eten er overheerlijk uit. Voor de smaak moet je er natuurlijk zelf gewoon een keer gaan eten. Heerlijk was het!
Ook de bediening was super.
Giovanni zelf liep steeds heen en weer door het restaurant en hield goed in de gaten of iedereen het naar zijn zin had en zorgde dat het ons aan niets ontbrak. Soms ging de muziek even iets harder en kwam hij al zingend langs onze tafel.

Even twee duimpjes omhoog en een heerlijke glimlach en dan liep hij weer door.
We moesten vooral lekker de tijd nemen en volop genieten. Nou, dat hebben we gedaan hoor.  En als toetje nog even een leuke foto met Giovanni gescoord.
Het was een topavond die we snel nog eens over gaan doen!
 
"Ik loop op de ru´ne
Van mijn gevoel voor jou"