Van Marco, speciaal voor mij!
Weblog van de maand!
mijn mugshot podium moment
Mijn momentje met Marco op het podium
fanclubdag 2009
special moment
Foto album
Mij creaties voor marco's mugshots
Deze kwam op de juiste dag op t juiste tijdstip. Even de glimlach die ik nodig had.


Op zijn verjaardag op zijn mugshot!


Leuke neus voor het begin van het nieuwe jaar!

gastenboek
Vlieg ook eens door mijn gastenboek!
    
Profiel
Naam: Rebecca
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Hoog bezoek!

Mijn favoriete bezoeker!
6 Juli 2009

19 nov 2014
Marco en ik bij clip BINNEN
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 stuiterballetjes ;
en 3 gast stuiterballetjes .
Gefeliciteerd, Marco!

Lieve Marco,

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
Ik hoop dat je een supergezellige dag hebt!3D ikke kussen voor je verjaardag!

Genoten van thevoicekids
Gisteren ben ik met m'n moeder en mijn twee oudste boys naar de opnames van de Blind Auditions van The Voicekids geweest. Het werd een hele lange, maar bijzondere, ontroerende, hilarische, geweldige en onvergetelijke avond. Natuurlijk mag ik er niet te veel over zeggen, maar wat ik wel kan zeggen is dat er heel veel jong talent in Nederland rond loopt, dat de coaches er vaak voor zorgden dat de tranen over m'n wangen rolden van het lachen, dat ik Roel wel een beetje heb gemist, maar dat jullie zeker vanaf 27 januari the Voicekids moeten gaan volgen op tv!

Toen de coaches opkwamen moesten de camera's allemaal uit, dus helaas geen foto van Marco, maar wel hele leuke herinneringen. Toen Marco opkwam en plaats had genomen in de stoel zag je hem het hele publiek langs gaan met z'n blik. Op zoek naar bekenden misschien? Hij zwaaide wat in het rond. Amaro zwaaide naar Marco en toen ik met hem mee begon te zwaaien keek Marco ineens onze kant op en er volgde een vette knipoog. Ik stak m'n duim nog op en keek daarna naar m'n moeder die mij lachend aankeek, want zij had precies gezien wat er gebeurde. Zo leuk! Toen kon de avond al niet meer stuk.

De avond liep een beetje uit, wel 1,5 uur, wat betekende dat ik pas om 1 uur thuis was. De kids vielen meteen in slaap in de auto en thuis rolden ze meteen hun bed in. Vanmorgen zijn ze toch gewoon naar school gegaan en het ging eigenlijk heel goed vandaag. Ikzelf had volgens mij vandaag nog de meeste moeite om m'n ogen open te houden, hahaha. Het was een zware dag op het werk. Maar met wat dextro en AAdrink ben ik de dag doorgekomen. Maar ik had deze bijzondere avond niet willen missen.


Lieve Kitty, Demi en Marjolein, ik vond het heel erg jammer dat jullie er niet bij konden zijn. Ik heb 3Dubbel voor jullie genoten.

Ons uitzicht vanaf onze stoelen. Met coaches erbij was het uitzicht  trouwens nog veeeeeeeeeeel leuker!
 

bijzondere groepsfoto


Oke, oke hij is inmiddels alweer terug naar Spanje, maar deze foto wilde ik toch nog even laten zien. Ik vind m geweldig! Sint is nog even bij ons thuis langsgeweest. En hij nam ook wat Pieten mee. Niet twee of drie, maar gewoon TIEN!!!! En weet je wat je krijgt als je een Sint en tien pieten in huis haalt???? Een topavond, met een echte polonaise rond de tafel. Hoge hoogtepiet moest oppassen voor m'n lampen, hahaha. Dank u Sinterklaasje voor deze megatoffe avond. De kids hebben genoten.............en ik ook!

Een groepsfoto met bijna alle pieten!
Zo gaaf!!!!!


 

nieuwe foto vraagt om nieuwe header


een beetje decembersfeer, maar niet over de top, hahaha.
Van monique voor mij
"Maar als het net wat beter gaat
Dan claim je weer dat hart van mij"