Van Marco, speciaal voor mij!
Weblog van de maand!
mijn mugshot podium moment
Mijn momentje met Marco op het podium
fanclubdag 2009
special moment
Foto album
Mij creaties voor marco's mugshots
Deze kwam op de juiste dag op t juiste tijdstip. Even de glimlach die ik nodig had.


Op zijn verjaardag op zijn mugshot!


Leuke neus voor het begin van het nieuwe jaar!

gastenboek
Vlieg ook eens door mijn gastenboek!
    
Profiel
Naam: Rebecca
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Hoog bezoek!

Mijn favoriete bezoeker!
6 Juli 2009

19 nov 2014
Marco en ik bij clip BINNEN
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 stuiterballetje ;
en 1 gast stuiterballetje .
Gefeliciteerd Marco!
Lieve Marco,

Van harte gefeliciteerd met je
verjaardag!

Maak er een supergezellige dag van met je gezinnetje, familie en vrienden. Laat ze maar een lekker bakkie voor je maken!

 
Dikke kus van mij

                    


liefs Rebecca

bedankt voor de mientjes!
Ik had deze week zoveel behoefte aan Marcomientjes en dan krijg je ineens dit te zien op zondagochtend............Dank je wel!

MB stokje 2010
Kitty gooide dit stokje naar mij en ik ben er even goed voor gaan zitten..........

Hoe lang ben je al fan van Marco en wat maakt dat je dat nu nog steeds bent?


Ik vond Marco al goed bij de soundmixshow, maar toen ik in de zomer van 1992 tijdens een optreden van hem een kus op m'n hand kreeg is die vonk echt overgeslagen. Marco is in al die jaren echt een steun en toeverlaat geworden. Ik haal en haalde zoveel kracht uit zijn muziek. Ik geniet gewoon van zijn muziek, maar ook Marco als persoon is voor mij een groot voorbeeld. Een soort van held zou je kunnen zeggen. Zo eerlijk en oprecht, met het hart op de juiste plaats. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat dat fan zijn na 18 jaar er nog steeds is en nooit meer weg gaat.

Wat is je favoriete lied van Marco en is dat veranderd sinds Dromen Durven Delen?

Ik vind dit altijd zo'n moeilijke vraag, omdat ik zoveel favorieten heb. Het lied wat voor mij altijd wel een speciaal plekje in m'n hart heeft is Kom maar bij mij. Maar bij iedere nieuwe cd die uitkomt komen er weer zo veel favorieten bij. Dromen Durven Delen vind ik wel een heel bijzonder album.

Wat is je favoriete nummer van Dromen Durven Delen en waarom?

Op het nieuwe album staan zoveel nummers die mij meteen raakten, dat ik ook deze vraag erg moeilijk vind. Ik kan er namelijk niet één kiezen, omdat ze zo verschillend zijn. Als rennen geen zin meer heeft is voor mij een heel speciaal nummer en omdat ik dit zelf met Marco heb besproken op het vrijwilligersetentje waar ik m voor het eerst heb gehoord maakt dat voor mij dit nummer nog meer bijzonder dan hij al was. Droom, durf, doe en deel vind ik een waanzinnig heerlijk nummer. Ik word er meteen blij van als ik het hoor en begin spontaan te dansen. Het doet mij ook altijd denken aan de eerste keer dat ik m hoorde op het etentje. En vooral dat we meteen begonnen te klappen toen we dachten dat het afgelopen was en er nog een stukje achteraan kwam. En toen we echt mochten klappen keken we Marco vragend aan of het nummer nu echt afgelopen was. Die lach op zijn gezicht vergeet ik nooit meer. Dat was een heerlijk moment. Waterkant heb ik ook in mijn hart gesloten. Hier hoef ik vast geen uitleg bij te geven. Nog even en ik ga alle nieuwe nummers behandelen. Ik kan geloof ik beter stoppen nu. Volgende keer misschien een vraag over nummers die mij niet raken, dan ben ik snel klaar......

Als je een videoclip mocht maken bij een nieuwe single van Dromen Durven Delen. Welk nummer zou dat zijn en hoe zou die clip eruit gaan zien?

Dat is niet zo moeilijk. Ik zou dan kiezen voor Droom,durf doe en deel en ik zou alle beelden van het vrijwilligersetentje voorbij laten komen, inclusief alle knuffels die daar gegeven zijn en ik zou natuurlijk de polonaise niet vergeten. Die avond was het ultieme droom, durf, doe en deel gevoel.

Ga je naar de DDD concerten, zo ja welke, zo nee waarom niet?

Mijn omgeving verklaart mij een beetje voor gek, maar ik ga gewoon lekker drie keer genieten van deze concerten. Op 11mei sta ik in het Gelredome, op 17 mei sta ik in Antwerpen en op 18 mei zit ik in Antwerpen. Ik kan echt niet wachten. Is het al mei?Wat is je meest bijzondere foto van Marco en waarom?


De laatste tijd zijn er zoveel leuke en bijzondere foto's bijgekomen dat ik moeilijk kan kiezen. Dan ga ik toch maar voor deze. Een dikke knuffel geven aan Marco. Dat was toch wel heel bijzonder. 


Van welk (niet Marco) nummer zou jij Marco zijn versie wel eens willen horen?

Nog niet zo lang geleden zong Marco dit nummer en ik had huizenhoog kippenvel.Ook geef mij nu je Angst  zou ik Marco wel eens willen horen zingen.

Welke wens heb jij voor Marco, of als hij dit zou lezen wat zou je dan tegen hem willen zeggen?

Lieve Marco, hou die liefde in je hart! Ik wens je alle geluk, gezondheid en liefde toe met je super vrouw en kinderen. Ik heb zoveel respect voor je hoe je de nare tijd nu echt afgesloten hebt en met zo'n krachtig album terug bent gekomen. Petje af! Dat je er zelfs wel eens over na hebt gedacht te stoppen met zingen heeft mij diep geraakt. Gelukkig heb je weer voor de muziek gekozen. Heerlijk is het om je weer te zien stralen. Je bent een kanjer. Een echte held voor mij!

Aan welke twee mensen geef jij je stokje door?

Ik geef mijn stokje aan Marjolein H en Pukje M

Succes dames!

En nog bedankt Kitty!
Tekst die me raakt
De teksten van alle nummers van het nieuwe album van Marco raken mij wel op wat voor manier dan ook. Maar sommige stukjes tekst kunnen op sommige momenten mij wel echt heel diep van binnen raken. Vooral in het donker............


het donker zet het licht op al mijn vragen en m'n angsten
het donker

het donker doet het huilen van mijn hart de stilte breken
het donker

overdag ben ik oke
ga ik voorbij aan het verleden
maar zodra de schemer valt
trekt het me steeds weer naar beneden

als je roeit en je zoekt en je kijkt
als er nergens een uitweg verschijnt
als de golven zo hoog zijn
dat het land in de verte
in het kolkende water verdwijnt

en het licht van de zon en de maan
dreigt voor eeuwig ten onder te gaan
voel je geen grond onder je voeten
pak dan m'n hand
en ik zorg dat je stevig zult staan

wanneer je hand heel zacht
even de mijne pakt
is dat moment alleen
voelbaar voor mij

op een bed van goud
kan ik niet rusten
als de rust niet in mij zit

alles wordt mooier in zwart en wit
alsof er achteraf meer kleur in zit

winter lay out
Het is alweer veel te laat, maar ik ben weer aan het puzzelen geweest met n nieuwe lay out. Buiten sneeuwt het flink. Nu ook hier op m'n weblog. Hoe vinden jullie m?
En dan nu snel m'n bedje in!

Bedankt (Hilda)BorsatopietSuperbedankt Borsatopiet! Ik vind m geweldig!
Heel erg leuk gedaan zeg!

Iemand een idee?
Vandaag heb ik gezellig samen met Amaro zijn surprise gemaakt voor school. Lekker muziekje aan, samen hard meezingen en knutselen maar. Iemand een idee wat we hebben gemaakt?

"Waar zou je zijn ben je nu heel ver hier vandaan
Denk je soms ook aan mij en hoe het anders was gegaan"