Van Marco, speciaal voor mij!
Weblog van de maand!
mijn mugshot podium moment
Mijn momentje met Marco op het podium
fanclubdag 2009
special moment
Foto album
Mij creaties voor marco's mugshots
Deze kwam op de juiste dag op t juiste tijdstip. Even de glimlach die ik nodig had.


Op zijn verjaardag op zijn mugshot!


Leuke neus voor het begin van het nieuwe jaar!

gastenboek
Vlieg ook eens door mijn gastenboek!
    
Profiel
Naam: Rebecca
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Hoog bezoek!

Mijn favoriete bezoeker!
6 Juli 2009

19 nov 2014
Marco en ik bij clip BINNEN
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 stuiterballetje ;
en 1 gast stuiterballetje .
kids naar sportpaleis
In Maart gaat het er dan echt van komen voor mijn kids. Ze mogen een keer met Mama mee naar Marco! Ze kunnen niet wachten en zijn druk aan t oefenen. Hahaha . er stuitert heel veel rood door mijn huis heen en ook iets van kwart over 7. Dit jaar mogen ze ook mee naar de fandag. Zo n grote locatie als dit jaar, daar had ik ze graag mee naar toe genomen. de andere jaren vond ik het te druk en op alles in en op elkaar om mn kids mee te nemen. Vorig jaar was ik net bevallen, dus toen ben ik niet geweest. K hoop op zo´n zelfde soort locatie dit jaar, dan kunnen ze mee. Maar eerst naar het concert, kheb er veel zin in en zij ook. Ik laat wel weten wat ze ervan vonden!!

Liefs Rebecca
Voor t eerst op de Schaats!
Bij ons in het dorp is een schaatsbaan neergezet. Alhoewel hij deze week bijna overbodig lijkt. Haha, met die kou! Afgelopen zaterdag ben ik met mijn kids wezen schaatsen. Zij achter een pinquin en ik er waggelend glijdend achteraan. Jeetje, wat is dat lang geleden zeg! Na een paar rondjes kreeg ik het gevoel wel weer een beetje en ging t steeds beter. Roman vond er niet veel aan en viel met pinquin en al om. Toen was de pret voor hem eraf. Zijn tenen leken wel ijspegeltjes. Zielig, dus hij hield het al snel voor gezien. Met Amaro heb ik nog een paar rondjes gemaakt. Ik vond het steeds leuker worden en begon zelfs sierlijke(nouja sierlijk) rondjes te maken. Amaro draaide gezellig mee, net als de pinquin die hij niet meer los heeft gelaten. Wat een jeugdsentiment.!!! Heerlijk. Volgende keer zoeken we wel een schaatsbaan op waar t warm is, voor Romans tenen!!Hahaha
8 jan 2e keer bios
Nou, Marco, we hebben een datum geprikt hoor. 8 Januari neem ik 3 collega´s mee naar de film. Ik vind gewoon dat ze m moeten zien, en ik heb ze erg nieuwsgierig gemaakt. Op mn werk weten de meeste collega´s wel dat ik groot fan van je ben, de afgelopen weken komt er iedere keer dat ik werk wel een collega naar me toe die even wil laten weten dat ze naar de film zijn geweest. Ik hoor alleen maar positieve verhalen. Ze waren allemaal ontroerd door t verhaal. Ik laat zeker weten wat de collega´s ervan vinden die ik mee neem. En natuurlijk hoe ik de film voor de tweede keer ervaren heb, dus, wordt vervolgd!

liefs Rebecca
Marco,2e keer bios!
Nou Marco, binnenkort ga ik met mn collega naarde bios om wit Licht te gaan bekijken. Ze was erg nieuwsgierig geworden na mijn verhalen en ik heb haar jouw berichtje op mijn logje laten lezen. Misschien krijg ik nog meer collega´s mee naar de film. K ga t zeker proberen. Van een aantal weet ik wel dat ze al naar de bios zijn geweest, ook zij waren erg onder de indruk. Ik ga de film nu dus voor de tweede keer bekijken en weet zeker dat ie me weer zal raken. Ik laat je zeker weten hoe het was en hoe mijn collega´s m vonden. Wordt vervolgd!

liefs Rebecca
Kerstfilms
Oh, ik heb gisteren weer lekker genoten van de films op tv, while you were sleeping en natuurlijk The sound of music. Ik heb m al verschillende keren gezien, maar hij blijft mooi, vind ik.
Straks naar mn ma om kerst te vieren, lekkere hapjes te eten en spelletjes te doen. Geniet allemaal nog lekker van de tweede kerstdag.

liefs Rebecca
Jij en ik gefeliciteerd!
Heee Marco, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Gezellige dag gehad? Ga je nog even door tot in de late uurtjes? Hebben je kids je verrast vandaag? Zelfgemaakte knutselwerkjes en tekeningen voor je verjaardag, daar maken ze mij altijd superblij mee! Bij deze wil ik mijzelf ook nog even feliciteren met het behalen van de 4deplek in Marco's favorieten! Hahaha. Een berichtje op mijn log en dan ook nog dit! Too much for one week! Stuiter, stuiter stuiter! Hahaha Dikke verjaardagsknuffel van mij.

knuf Rebecca
Naar bios geweest!
Wow Marco, wat een heftige film is Wit licht zeg! Ik vond hem heel ontroerend, spannend, en soms ook grappig. Aan het eind van de film was iedereen stil. Dat zegt ook genoeg denk ik. Ook ik moest m even laten bezinken. Vooral op het laatst toen Eduard Abu vond, vond ik erg indrukwekkend, wat er toen allemaal gebeurde. Ook het stukje van de twee kindsoldaten die elkaar de schuld gaven over het mobieltje en wat er daarna gebeurde. Hoevaak hoor ik mijn eigen kids niet zeggen: "Ik was het niet." "Je liegt, jij deed het" " Echt niet". Wow. Ongeloolijk. 
De Film doet echt je ogen open. Daarom ben ik ook blij dat ik Friend ben van WarChild.! Het is echt nodig!

xxxRebecca 
bezoek van marco?
Ik zie marco ineens aan mijn vriendenlijst toegevoegd zijn. Heeft hij dan mijn weblog bezocht? Ik ben nog niet zo lang op de logjes te vinden, dus weet nog niet zo goed hoe alles werkt. Hoe weet je of Marco je logjes leest of je weblog bezoekt?

gr Rebecca
liever rode loper dan vergaderingWat een vergadering heb ik achter de rug zeg! En dan te bedenken dat ik bij die rode loper had kunnen staan. Ik kwam thuis met barstende koppijn gisteravond. Na een warme douche en veel chocolade heb ik mijzelf op de bank laten ploffen en heb daar zitten wachten op shownieuws en rtl boulevard. Daarna voelde ik mij meteen en stuk beter. Wat een spannende avond was het voor jou zeg, marco! Wow, naast Leontine en maxima ztten, hahaha. Alleen maar goeie berichten hoor ik over de film. (k had ook niet anders verwacht) Volgende week maandag mag ik naar de film. Ik zal mijn mening zeker laten weten via mijn weblog. Spannend hoor! Ben best zenuwachtig. T is toch een heftige film. Ik ben ook moeder en alles wat ook maar over kinderleed gaat vind ik vreselijk.  Zal best moelijk zijn om naar te kijken, denk k. Ja de waarheid is soms heel hard!

In gedachte
Lieve Marco,

In gedachte zal ik morgen langs de rode loper staan. Wat spannend zeg! Ik hoopte dat ik erbij kon zijn, maar dit gaat niet lukken. Terwijl jij lekker zit te genieten van de premiere, zit ik middenin een saaie vergadering. Wie verzint dat nu, een vergadering plannen op 8 december? Die is niet goed snik!
Op de film moet ik nog even wachten. Op maandag 15 december ga ik naar de bios in Rotterdam. Ik vind het heel spannend hoor! Hoe groot moet de doos met tissues zijn die ik mee moet nemen naar de film? Je zegt steeds dat je 3-0 achter staat, maar voor mij sta je voor hoor!

xxRebecca
"Ik zal er altijd voor je zijn
Waar je ook denkt aan mij"