Van Marco, speciaal voor mij!
Weblog van de maand!
mijn mugshot podium moment
Mijn momentje met Marco op het podium
fanclubdag 2009
special moment
Foto album
Mij creaties voor marco's mugshots
Deze kwam op de juiste dag op t juiste tijdstip. Even de glimlach die ik nodig had.


Op zijn verjaardag op zijn mugshot!


Leuke neus voor het begin van het nieuwe jaar!

gastenboek
Vlieg ook eens door mijn gastenboek!
    
Profiel
Naam: Rebecca
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Hoog bezoek!

Mijn favoriete bezoeker!
6 Juli 2009

19 nov 2014
Marco en ik bij clip BINNEN
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 stuiterballetjes ;
en 2 gast stuiterballetjes .
gefeliciteerd Luca
Van harte gefeliciteerd met je 14e verjaardag, Luca!
Maak er een groot feest van met je familie en vrienden!


Marco, Leontine, Senna en Jada,
jullie natuurlijk ook van harte gefeliciteerd met jullie zoon en broer!
jarig!
Ja, ja, vandaag mag ik weer een jaartje erbij tellen, want het is mijn verjaardag! Van mijn man en kids heb ik hele mooie pandorra oorbellen gehad en nog een bedeltje voor mijn armband waar ik heel blij mee ben. Van hun eigen geld hadden de jongens ook nog snoep,chocolade, warme sokken en handcreme gekocht. Superlief! Verder heb ik al een cadeaubon gehad en geld en kaarten, waaronder één van Marco en de Tifosi waar ik ook superblij mee ben. Kortom, al lekker verwend!
nieuwe header
Oke, ik had weer even zin om mijn weblogje te pimpen en ben lekker aan het knutselen geweest met foto's! Mijn header vind ik zelf wel echt heel mooi geworden. De achtergrond is eigenlijk veel te druk, maar ik vond m te leuk om niet te gebruiken. Voor nu laat ik m er even op staan. Druk, maar gezellig. Net als de tijd van het jaar, zullen we maar zeggen.
mijn weekendje Papendal deel 1
Oke, het is alweer even geleden, maar ik vond niet eerder te tijd om een uitgebreid logje te maken over het geweldige weekend in Papendal. En dit weekend was te leuk en te bijzonder om er niet over te loggen natuurlijk.

Toen de datum van de fanclubdag bekend werd gemaakt hadden Kitty, Marjolein en ik al snel daarna een kamer geboekt in hotel Papendal. Ik weet nog goed hoe gezellig het weekendje in 2009 was bij de fanclubdag, dus dat ik er ook dit keer een lang weekend van wilde maken was zeker. En het werd inderdaad een heel tof weekend.
Marjolein moest op zaterdag nog werken, dus Kitty en ik zouden samen alvast vooruit gaan.Ik was precies op de afgesproken tijd bij kitty. Of misschien een klein beetje te vroeg , maar ik zeg maar zo, liever te vroeg dan te laat.

Het ritje naar Papendal kan ik mij niet zo goed herinneren, ik weet alleen nog dat het erg gezellig was en dat we behoorlijk veel bij te kletsen hadden. En toen was het zover. Volgens de Tom Tom waren we bijna op de plaats van bestemming, wat ervoor zorgde dat we een beetje zenuwachtig werden en zoals dat gaat bij vrouwen, werd het kakelen en kletsen nog erger. We kletsten ook dwars door de Tom Tom heen dus. Net op het moment dat we ons afvroegen wanneer we er nou eigenlijk waren stuurde de Tom Tom ons een landweggetje op met een hek ervoor. Het zag er toch niet echt uit alsof we daar heen zouden moeten. We besloten dat het verstandig zou zijn om het kletsen voor heel even te staken, onze Marcosensor aan te zetten en onze neus te volgen. We moesten ergens een afslag gemist hebben, dus bij het eerst volgende stoplicht zijn we maar gedraaid. Op een gegeven moment pakte de Tom Tom de weg weer op en kwamen de borden Papendal in zicht. Bleek dat we er al voorbij waren gereden en zelfs al 4 km door waren gereden. Maar..............het belangrijkste was dat we het gevonden hadden.


Het was nog rustig bij de receptie dus we konden meteen inchecken. We hadden een mooie kamer. We hebben wel veel lol gehad om de douche die midden in de kamer was en waarvan de onderkant gewoon glas was.


Toen we alles uitgepakt hadden gingen we op zoek naar een gezellige plek om te lunchen.
 

Het werd een gezonde lunch. We hadden sla, tomaat en ook nog komkommer, met wat frietjes en twee kwekkeboomkroketten als garnering om het geheel mooi af te maken.
Toen we terugkwamen bij het hotel viel mijn oog op een bijzondere auto op de parkeerplaats. Dat is m, dat is m , dat is m!! Die mooie wagen waar ik 's avonds een ritje in zou gaan winnen bij de Bingo. Oke, dat laatste daar blijf ik nog maar van dromen, maar het was toch wel DE auto. En hoewel ik niet meer echt helder na kon denken op dat moment, wist ik nog wel dat 1 en 1 twee is. Oftewel, waar deze auto is, daar is ook Marco dichtbij.
We raapten ons zelf bij elkaar en liepen heel rustig weer het hotel binnen. We besloten nog een rondje hotel te maken, omdat we geen zin hadden om in onze kamer te gaan zitten. Toen we over de gang liepen zagen we Manon in de verte. Ze zwaaide naar ons en maakte daarna wat gebaren waarvan ik niet goed wist wat het voor moest stellen. We liepen haar kant op. Aan de rechterkant was een kamertje waar het erg gezellig moest zijn want er werd flink gelachen. Ik keek naar binnen en mijn hart maakte spontaan een sprongetje, want daar zat hij zomaar. En in 1 seconde was hij ineens zooooo dichtbij.
Kitty en ik keken elkaar aan en kregen meteen een giechelbui. We kwamen dichterbij manon en die zei dat ze nog wees naar die kamer. Ohhhhhh zat je daarom te gebaren??? hahaha. We liepen vervolgens een beetje doelloos rond. Wisten eigenlijk niet meer waarom we deze kant op waren gelopen en durfden ook eigenlijk niet meer terug.
Daar blijven staan was ook geen optie dus we gingen toch maar terug naar de receptie. We namen plaats op de bankjes bij de ingang en besloten daar op Marjolein te wachten die niet veel later aan zou komen. Op de achtergrond hoorden we steeds een bekende stem met af en toe een heerlijke lach. Oke, ik moet zeggen, ik heb wel eens slechter gezeten tijdens het wachten.
Kitty dacht ineens aan de cd die ze wilde laten signeren voor een vriendin. Toen we zagen dat Marco af en toe op de gang ging staan om bekenden te begroeten zijn we zo brutaal geweest om op hem af te stappen. Hij vond het erg leuk om Kitty weer te zien en tekende de cd. Het kwam niet eens in ons op om hem te vragen op de foto te gaan, waar Kitty achteraf wel heel veel spijt van had. We gingen terug naar ons bankje en zagen de ene na de andere bekende het hotel binnenstappen. Het werd steeds gezelliger. Al snel kwam Marjolein eraan en Kitty en ik hielpen haar haar auto uit te laden. Ze had de bloemen voor de fanclubdag bij zich en alle cupcakespullen. Het waren prachtige bossen bloemen die ze gemaakt had. De hele receptie stond meteen vol bloemen. Al snel hielp iemand van Papendal ons om de bloemen te verplaatsen naar een koele en veilige plek. Want Marjolein was natuurlijk wel erg zuinig op haar bloemen. Er werd goed voor gezorgd werd ons beloofd. We brachten Marjolein naar de hotelkamer en maakten ons klaar voor de Bingo! Op de kamer konden we nog even bijkletsen en nog wat broodjes en lekkers naar binnen werken.

En toen was het tijd voor de bingo. We hadden mooie plaatsen vooraan. Bingokaarten in overvloed, maar helaas zat er geen winnende kaart bij.

Maar als je de hele avond naar Marco kunt kijken die vol enthousiasme prijzen weggeeft, uitleg geeft over supercoole zitzakken, over het podium heen zwemt om een prijswinnaar te zoeken en zoveel mensen blij ziet maken, dan heb je toch al een winnende avond te pakken. Wat een heerlijke energie kan die man toch overbrengen. En dan die blije winnaars van de porschrit. Ik hoop dat die prijs erin blijft, want hij is geweldig!

Deze eerste avond was al super en dit was nog maar een klein gedeelte van een geweldig weekend. Binnenkort het vervolg........

 


 
Voor Marjolein
Lieve Marjolein,

Ook via deze weg wil ik je laten weten dat mijn duimen heel hard draaien voor jou en je kleine mannetje in je buik. 3 Keer geopereerd worden binnen een paar dagen tijd en dat als je 25,5 week zwanger bent. Wat een spannende en vreselijke tijd maken jullie nu mee. Ik wil je laten weten dat ik heel veel aan je denk en ik stuur je alle Vita (lees:marco- ) mientjes toe wat maar mogelijk is en hoop dat de koorts nu snel verdwijnt. Je bent een kanjer. Ik ben supertrots op je! Hele dikke knuffel van mij!


ps. Ik krijg vragen van mensen die marjolein een kaartje willen sturen. Superlief. Stuur mij even een mailtje via mijn borsatomail, via een DM op twitter (rebec75) of privebericht op facebook.
Terug op die wolk jij!
Lieve Marjolein, bij deze zet ik je weer even terug op die roze
(of beter gezegd, blauwe) wolk. Hele dikke knuffel van mij!
"Je volgt je eigen weg
Bent wie je bent"