Van Marco, speciaal voor mij!
Weblog van de maand!
mijn mugshot podium moment
Mijn momentje met Marco op het podium
fanclubdag 2009
special moment
Foto album
Mij creaties voor marco's mugshots
Deze kwam op de juiste dag op t juiste tijdstip. Even de glimlach die ik nodig had.


Op zijn verjaardag op zijn mugshot!


Leuke neus voor het begin van het nieuwe jaar!

gastenboek
Vlieg ook eens door mijn gastenboek!
    
Profiel
Naam: Rebecca
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Hoog bezoek!

Mijn favoriete bezoeker!
6 Juli 2009

19 nov 2014
Marco en ik bij clip BINNEN
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 stuiterballetjes ;
en 3 gast stuiterballetjes .
header met een gouden rand
Ik heb even mijn header aangepast in speeddatestijl. Een moment met een gouden randje vraagt om een header met een foto met een gouden rand natuurlijk!
Mijn FCD was.....
Mijn FCD was er een om in te lijsten en nooit meer te vergeten.

Eigenlijk was het hele fanclubweekend onvergetelijk. Omdat het teveel is om in 1 logje te zetten bewaar ik dat verhaal voor een andere log. In dit logje zal ik vertellen en vooral ook laten zien waarom deze fanclubdag een extra bijzondere dag was voor mij.

Eigenlijk begon het allemaal in April. Ik werd wakker van een droom. Ik droomde dat Marco op de fanclubdag speeddates hield met fans. We zaten met een heleboel fans aan een aantal tafeltjes. Marco had steeds een paar minuten per tafeltje en kletste er gezellig op los. Als het tijd was klonk er een belletje en Marco sprong dan op en rende meteen naar een volgend tafeltje om ook daar weer gezellig te kletsen.  Het was enorm gezellig en er werd veel gelachen. Deze droom liet mij eigenlijk de hele dag niet meer los dus ik dacht, doe eens gek, ik stuur het idee naar Nathalie, want ik weet zeker dat er veel fans zijn die best eens even met Marco zouden willen kletsen.

Wat er daarna met dit idee gebeurde is bij iedereen wel bekend. Dat ook ik uitgekozen werd als winnaar en in een van de zitjes plaats mocht nemen was voor mij een droom die uit zou komen. 
En dan moet je gaan bedenken wat je zou willen bespreken met Marco. Daar hoefde ik eigenlijk niet heel lang over na te denken. Ik zou Marco zo graag eens echt goed bedanken voor alles wat hij en zijn muziek al meer dan 20 jaar voor mij betekenen. Ik vond het spannend om over na te denken en tegelijkertijd had ik er zoveel zin in.

..........en toen was de dag daar. De dag van de Fanclubdag. Ik sliep in het Hotel samen met Elles, Kitty en Marjolein. Nouja slapen???? 's Morgens bij het ontbijt was de spanning zo opgelopen dat ik bijna geen hap door mijn keel kreeg. Het ging mij toch niet gebeuren dat ik straks al stotterend tegenover Marco zou zitten en geen normaal woord uit zou kunnen brengen?:$
    

De deuren gingen open, de fanclubdag was begonnen en daarmee begon ook mijn dag, mijn droom, mijn speeddate. Ik haalde mijn speciale polsbandje op en toen het tijd was ging ik naar de speeddateruimte. Er werd mij gezegd dat ik in zitje 1 plaats mocht nemen.
Wauw wauw wauw, wat een onwijs mooie ruimte was dit. De ruimte was rond met overal echte aparte zitjes. Er hingen heel veel spiegels en mooie kroonluchters en op iedere tafel stond een kaars. Dit was echt nog zoveel mooier dan in mijn droom. Ik werd gelukkig wat meer ontspannen nu ik daar zat.
Ik kreeg thee en een blauw gebakje. Toen ik een hap genomen had hoorde ik een aantal tafels verderop meiden heel hard lachen. Ze wezen naar elkaar en lachten elkaar uit omdat hun mond helemaal blauw werd van het gebakje.Oke, dat gebakje eet ik na mijn date wel verder op. 

En toen zag ik in mijn ooghoeken Marco binnenkomen. Hij kletste nog even wat met Nathalie en opeens keek hij naar mij. Voor ik het in de gaten had liep hij mijn kant op met een grote zandloper in zijn handen. Hij zette de zandloper op tafel en begon meteen over mijn idee voor de speeddate en hoe ik hierop gekomen was. Het ijs was meteen gebroken, de spanning viel van mij af en ik begon te vertellen.Het gesprek werd op een gegeven moment best serieus en daardoor ook eigenlijk nog specialer en heel bijzonder. Voor even was hij geen bekende nederlander meer. Hij was geinteresseerd en vroeg veel. Hij was zo lief!Op het laatst heb ik ook nog de foto's kunnen laten zien. Bij de eerste foto van Mareno die ik gemaakt had in Duitsland bij een vliegtuigmuseum vond hij de setting heel gaaf. Toen hij vroeg waar ik deze foto mee gemaakt had zag ik ineens allemaal cijfers in mijn hoofd en kon ik niet goed meer nadenken, hahaha. Dus hierbij nog even het juiste antwoord Marco, het was de Canon 650 D met een 18-270 Tamron lens. Op dat incidentje na kon ik toch verder gelukkig best uit mijn woorden komen geloof ik. Naast foto's van mijn kids had ik ook foto's bij mij van de fotoshoots van Marjolein en haar gezinnetje. Zo'n bijzondere vriendschap heb ik met haar en dat allemaal dankzij Marco.En toen waren de 5 minuten ineens voorbij. Het ging veel te snel, maar ik verbaasde mij er wel over hoeveel we eigenlijk besproken hebben in 5 minuten tijd. Ik kreeg nog een knuffel en toen ging Marco naar het volgende tafeltje.

Meteen kwamen Patricia en Kyra vragen hoe het was gegaan. Ik hoefde niet veel te zeggen volgens hen want het was van mijn gezicht af te lezen hoe blij ik was. Ik kreeg nog een drankje om even af te koelen. Dit was zo bijzonder. WAUW!

Na afloop van de speeddates mochten we nog op de foto met Marco en die foto is echt gaaf geworden. Het speeddategeluk straalt van mijn gezicht, hahaha.Lieve Marco, bedankt voor deze bijzondere speeddate en die 5 speciale minuten. Ik heb genoten en hopelijk jij ook. Ik hoop dat de boodschap over hoeveel jij en je muziek voor mij betekenen en hoeveel kracht en steun ik eruit haal goed overgekomen is. En ik hoop dat je mijn verhaal nog een beetje hebt kunnen volgen.

Lieve Nathalie en Tifosi, bedankt voor het uit laten komen van een hele grote droom.

Deze droom was nog mooier dan ik ooit had durven dromen.

Bedankt lieve vrijwilligers en bedankt Mariska en Jan voor de mooie foto's!

Ik ben een heel heel blij meisje.

In een volgende log meer over hoe ik de rest van het weekend, de bingo en de fanclubdag beleefd heb.

 
"Zoveel dingen samen
Zoveel wat jou met mij verbindt"