Van Marco, speciaal voor mij!
Weblog van de maand!
mijn mugshot podium moment
Mijn momentje met Marco op het podium
fanclubdag 2009
special moment
Foto album
Mij creaties voor marco's mugshots
Deze kwam op de juiste dag op t juiste tijdstip. Even de glimlach die ik nodig had.


Op zijn verjaardag op zijn mugshot!


Leuke neus voor het begin van het nieuwe jaar!

gastenboek
Vlieg ook eens door mijn gastenboek!
    
Profiel
Naam: Rebecca
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Hoog bezoek!

Mijn favoriete bezoeker!
6 Juli 2009

19 nov 2014
Marco en ik bij clip BINNEN
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 stuiterballetjes ;
en 3 gast stuiterballetjes .
Marco, voortaan eerst waarschuwen graag!
Ohhhhh my.......

Open ik net nietsvermoedend m'n twitter om even bij te lezen wat ik gemist heb vandaag op m'n werk, val ik bijna van m'n bureaustoel............
Lieve Marco, kun je me voortaan even waarschuwen als je je profielfoto ineens veranderd. 

leuke herinnering aan een bijzondere 3D middagKijk 'm eens net zo genieten als wij!
Heerlijk!!

daar word ik blij van

Dank je wel!

 

sneak preview 3D DVD

Daar zit je dan op maandagavond nietsvermoedend wat berichtjes terug te lezen op twitter, valt m'n oog ineens op een tweet met een link waarbij je iets heel leuks zou kunnen winnen. Een sneak preview van de 3D dvd van Marco bij Mediamarkt in Amsterdam waar Marco zelf bij zou zijn. Al snel kwam ik erachter dat de fanclub de link eerst verstuurd had en Marco deze alweer geretweet had............weinig kans dus nog om te winnen dacht ik. Want de eerste 80 mensen die meededen aan deze actie zouden deze kaartjes kunnen winnen. En toch kon ik het niet laten om mee te doen. En.................met succes bleek woensdag.

Ik had gewoon gewonnen, ik zat gewoon bij de eerste 80 en ik zou gewoon zomaar vrijdag naar Marco gaan.

Nou, ik kan je vertellen dat de eerste kriebels in m'n buik alweer kwamen. Ik had maar één kaartje gewonnen, dus was erg benieuwd of er meer bekenden gewonnen hadden zodat we samen konden gaan. Wel zo gezellig. Op twitter bleek dat heel veel borsaties kaartjes hadden gewonnen, dat zou een gezellige boel worden. Ik smste Marjolein snel en vroeg of ze ook gewonnen had. En ja hoor! Het zou vrijdag steeds gezelliger worden!

Donderdag duurde naar mijn idee veel te lang. Maar uiteindelijk werd het toch echt vrijdag. Ik bracht de kids naar school en reed daarna richting Marjolein om vervolgens samen op weg te gaan naar Mediamarkt Arena. We waren nog voor 11 uur bij Mediamarkt. We vroegen bij de infobalie waar we ons moesten melden. Het was nog niet duidelijk, maar het zou meteen nagevraagd worden. We konden nog wel snel even naar het toilet bij het servicecentre werd ons gezegd, want we hadden redelijk hoge nood (totaal geen last van zenuwen hoor!). Het servicecentre bleek alleen met de lift bereikbaar te zijn. Oepssss, met m'n claustrofobie was dit dus niet echt waar ik op zat te wachten, maar we zijn toch heel dapper de lift ingestapt. Toen we op de terugweg op het knopje van de lift drukten bleek deze wel erg lang nodig te hebben om een keer open te gaan zodat we naar beneden konden. Ineens klonk er een alarm. Juist..........de lift bleek vast te zitten. En de lift ernaast deed ook niets meer. Oh zei de vrouw achter de balie (die totaal geen stress leek te kennen), de lift zit weer vast, gisteravond ook al. Ik zal de beveiliging bellen. Ik vroeg deze vrouw vriendelijk of we niet via de trap naar beneden konden. Dat kon absoluut niet, want daar zat een alarm op. Toen ik haar vroeg hoe we dan beneden zouden komen, keek ze mij heel geirriteerd aan. Ik moest gewoon geduld hebben, want de beveiliging kwam zo. De trap was alleen voor noodsituaties.................

We moesten ons op tijd melden bij de infobalie van Mediamarkt waar we gewoon een preview kregen van de 3D DVD van Marco Borsato en hij zou er zelf ook bij zijn en nu zaten wij gewoon vast in het servicecentre en dat was geen noodsituatie?????????

En daar kwam hij ineens aan................onze redder in nood. De beveiliger. Deze man leek in niets op de vrouw achter de balie. Deze man had heel veel begrip voor de hele situatie en opende meteen de toegang tot het trappenhuis voor ons. Zo.........Ik kon deze lieve man wel zoenen (oke.......dat ging misschien wel iets te ver, maar het laat wel zien hoe wanhopig ik was

Alle prijswinnaars (lees: borsaties) druppelden binnen. Het was al erg gezellig. Iets na 12 uur mochten we dan naar binnen. Degene die er als eerste waren mochten als eerst naar binnen. Wat geweldig geregeld van Mediamarkt zeg!! Niets dringen en ellebogenwerk. Heel rustig konden we naar binnen lopen en zo zaten we ineens op de eerste rij. Het was heel klein. Een paar rijen stoelen maar. Van alle kanten werden foto's en filmpjes gemaakt. We kregen champagne of water en natuurlijk een hippe 3D bril. SBS6 deed wat interviews en toen was het dan zover.


Daar was hij ineens weer heel dichtbij. Marco pakte de microfoon aan en zijn eerste reactie was geweldig. Hij zag zoveel bekende koppies voor zich en zei meteen dat degene die hij hier voor zich zag ook degene waren die hij bij concerten voor zich zag. We zouden onzelf straks zeker op de DVD terug zien zei hij nog. Ik maakte wat foto's, maar wel met trillende handjes. Hij was ineens ook zoooooo dichtbij. Hij zag er zo trots uit en vertelde zo mooi en leuk over deze dvd waarbij hij ons wel erg veel details vertelde, waar ik beter niet op in kan gaan.....
            
Toen moesten we de bril opzetten en de dvd begon. En het eerste wat je hoorde was........WAUW!! Marco op dat podium voor de gloeilamp. In 3D was het nog veel indrukwekkender dan ik verwacht had. Marco hoefde maar één gebaar te maken en ineens zongen we allemaal uit volle borst mee. Het was zo gaaf om Marco zo trots te zien en hij genoot net zoveel als wij.
            
Tussendoor moest hij helaas weg voor interviews, maar wij genoten lekker verder van de dvd. Het was net of je er weer was daar in het gelredome. Het 3D effect was echt wel heel gaaf. Soms kreeg je gewoon de microfoon van Marco voor je neus geduwd of hij keek je indringend aan en wees naar je waar je gewoon verlegen van werd. Plotseling zag ik ineens mijzelf groot in beeld en ik gaf meteen een gil van schrik. Ik voelde m'n wangen van kleur verschieten.:$
Dromen zijn bedrog in 3D heeft waarschijnlijk geen verdere toelichting nodig en het gejoel van ons was blijkbaar zo luid dat Armando ineens lachend om een hoekje kwam kijken. Het sneeuweffect was ook zo tof. Je stak bijna je handen uit om de snippertjes op te vangen. Inmiddels had Marco zich samen met Peter van der Vorst bij ons gevoegd. Daar stonden ze samen achter ons ook te genieten met hun mooie3D bril op. Aan deze mooie tijd kwam veel te snel een einde. We kregen nog wel een cadeautje aan het einde van het concert in de vorm van een 3D schop van Marco waarbij we spontaan achterover in onze stoel vielen, hahaha.  Marco hield nog een praatje en vertelde nog dat hij ons boven tijdens de interviews kon horen meezingen en dat we de lat voor de tweede groep wel erg hoog gelegd hadden. We werden nog getrakteerd op een leeg, maar gesigneerd 3D blue ray hoesje en toen was deze bijzondere middag voorbij. Wat was het gaaf om te zien in 3D zeg! Ik wil meteen een 3D tv, al is het enkel en alleen voor deze dvd.Of was de middag toch nog niet helemaal voorbij?..............Er kwam nog een grote kers op deze chocoladeslagroommarsepeintaart door een heerlijk fotomomentje met Armando en Marco. Na de foto bedankte ik marco en zei hoe gaaf ik het vond. Ja, gaaf he! zei Marco terug met een heerlijke glimlach (waar de chocolade van de taart meteen van smolt).                                 


Wat een bijzondere middag! Bedankt Mediamarkt, bedankt Marjolein en alle borsaties en natuurlijk bedankt Marco! Het was weer zo'n dag om nooit, maar dan ook nooit meer te vergeten!
's Avonds waren we nog op shownieuws te zien op SBS6, wat best stoer was, hahaha. We zagen er geweldig uit met onze stoere brillen.

Is het al 21oktober? 
"De nacht, ze neemt je mee
En laat mij alleen"