Van Marco, speciaal voor mij!
Weblog van de maand!
mijn mugshot podium moment
Mijn momentje met Marco op het podium
fanclubdag 2009
special moment
Foto album
Mij creaties voor marco's mugshots
Deze kwam op de juiste dag op t juiste tijdstip. Even de glimlach die ik nodig had.


Op zijn verjaardag op zijn mugshot!


Leuke neus voor het begin van het nieuwe jaar!

gastenboek
Vlieg ook eens door mijn gastenboek!
    
Profiel
Naam: Rebecca
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Hoog bezoek!

Mijn favoriete bezoeker!
6 Juli 2009

19 nov 2014
Marco en ik bij clip BINNEN
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 stuiterballetjes ;
en 2 gast stuiterballetjes .
nog een weekje

Nog een weekje!


Ik kan niet wachten...................

kriebels
Nu 7 november steeds dichterbij komt, merk je dat de borsatokriebels weer op komen zetten. Er zijn Marcomientjes in aantocht. Voor ik een weblog had, had ik nog nooit van dit woord gehoord, maar nu wordt het zelfs al gebruikt door m'n collega's die het soms zwaar te verduren hebben met mij en m'n stuiters. Ik voel de kriebels nu echt opkomen. Ik heb er zo'n zin in. En of ik nu straks vrijwilliger ben of niet. Ik ga weer genieten van deze bijzondere dag. En wees maar niet bezorgd, Marco. Dit keer heb ik geen grote dozen vol hoedjes voor je, maar ik weet zeker dat ik er op de fandag nog met heel veel plezier aan terug denk. Het was een onvergetelijk moment. 

Ik kan ze zo goed gebruiken die Marcomientjes. Laat ze maar komen!
wat n verrassing!

Zo zeg! Kom ik thuis van een heerlijk lang weekendje Zeeland, staat er een super grote mooie verrassing op mij te wachten....................Mijn eerste eigen computer! Mijn eigen nieuwe hobbyplekje

En wat zeg je dan?????? WAUW!!!!!!!

Deze is voor jou Carlo  

Waterkant, zo mooi!
Lieve Marco,

Wat was het spannend vanmorgen. Om 8.00uur stond de radio aan op 538. Al luisterend doorgaan met de ochtendspits hier in huis. Mareno aankleden, tafel dekken, ontbijten, tafel weer afruimen. Ondertussen vragen of de tussendoortjes voor school al in de tassen zaten en de gymkleding, of de konijnen al eten en drinken hadden, of het huiswerk in de tassen zat. En toen ineens................ Marco is in de studio. Alles meteen uit m'n handen laten vallen en de volumeknop van de radio een zwiepert gegeven. En daar stond ik dan dichtbij de geluidsbox om maar niets te hoeven missen van wat er gezegd werd. En toen was hij daar echt......de nieuwe single. Bij de eerste woorden die je zong voelde ik het kippenvel opkomen van m'n tenen tot m'n kruin. Ik kreeg het koud en warm tegelijk. Daar stond ik dan met een brok in m'n keel en tranen in mijn ogen. Volgens mij was dit duidelijk een gevalletje van geraakt worden. En niet zo'n klein beetje ook. Verschillende beelden van het afgelopen jaar vlogen voorbij in mijn hoofd. Nare beelden, maar ook de mooie beelden van Marco&Friends en jouw gezicht toen je ons lied op de fanclubdag hoorde.

John, wat heb je dat weer fantastisch geschreven en met een prachtige muziek erbij.

En Marco, weet je.................Ik was gisteren al geraakt door het ontroerende stukje  in de tifosi en nu weer na het horen van de single. Dit is Marco zoals Marco bedoeld is. Ik probeerde al een voorstelling te maken hoe dit nummer live zou klinken in Arnhem of het sportpaleis. Hier moet ik bij zijn. De kaartjes voor Antwerpen zijn al besteld.

Ik stond  achter je, ben achter je blijven staan en zal daar ook nooit meer weg gaan. Alleen misschien dan om met je mee te gaan naar de overkant!

Tifosi is binnen en nog 1 nachtje slapen....

Jaaaaaaaaaa morgen zal Waterkant voor het eerst op de radio te horen zijn. Ik kan echt niet wachten. Snel gaan slapen zou je zeggen, want dan is het snel morgen, maar vanmiddag lag ook de nieuwe Tifosi op de deurmat, dus.......... ik ga nu eerst heerlijk lezen op bed! Zit hier effe heerlijk blij te zijn.
ze kunnen niet zwemmen....
Een tip voor moeders :

Zet nooit een pakje Allways even snel in het kleine gootsteentje bij de wc wanneer je kinderen hebt die graag met het kraantje spelen. Allways heeft dan misschien wel vleugels, maar geloof mij, het zijn echt geen (zwem)vleugeltjes. Ze zijn mooi allemaal verdronken
Nog twee nachtjes slapen
Nog twee nachtjes slapen en dan is de nieuwe single van Marco te horen op de radio. Ik kan echt niet wachten. Ik ben zoooooo benieuwd. Laat maar komen, die single!

Deze foto die Jan gemaakt heeft van een blije Marco op de persconferentie vind ik zo mooi. Wat gespannen spelend met zijn ring, maar de opluchting is toch van z'n gezicht af te lezen. Afsluiten dat rot jaar en opnieuw beginnen. En hij doet het gewoon! Wat een kanjer! Dit wordt een heel bijzonder album en een bijzondere tour, dat is zeker!
3Dimensies
Wat een pakkende titel! Alleen de titel al raakt me heel diep van binnen. Jeetje dat belooft wat voor alles wat nog komen gaat. Dat wordt weer kippenvel!
Ik droom, durf, maar deel niet!
Ohhhhhh wat heb ik hier lang van gedroomd, van een nieuwe single, een nieuw album, een nieuwe tour. Ik durf dan nu ook al na alles wat ik over dit album en de single gehoord heb te zeggen dat ik hem fantastisch ga vinden.

Maar delen????? Nee, deze single en dit album ga ik kopen en dan deel ik hem lekker met niemand, dan istie helemaal van mij alleen!
Ik kan niet wachten
"Voelbaar vliegen de vlinders
En ik word zomaar verliefd op je lach"