Van Marco, speciaal voor mij!
Weblog van de maand!
mijn mugshot podium moment
Mijn momentje met Marco op het podium
fanclubdag 2009
special moment
Foto album
Mij creaties voor marco's mugshots
Deze kwam op de juiste dag op t juiste tijdstip. Even de glimlach die ik nodig had.


Op zijn verjaardag op zijn mugshot!


Leuke neus voor het begin van het nieuwe jaar!

gastenboek
Vlieg ook eens door mijn gastenboek!
    
Profiel
Naam: Rebecca
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Hoog bezoek!

Mijn favoriete bezoeker!
6 Juli 2009

19 nov 2014
Marco en ik bij clip BINNEN
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 stuiterballetje ;
en 1 gast stuiterballetje .
Koffertje inpakken!
Nou, nog effe gauw een logje dan voor ik weer verder ga met mijn koffertje inpakken. Ik heb zo'n zin in het weekendje Eemhof en natuurlijk ook de Bingo en de Fanclubdag.

Toen ik daarnet mijn mail controleerde toen ik uit mijn werk kwam zag ik daar veel berichtjes in staan van de meiden met wie ik het huisje deel. Ik begrijp dat er al heel veel lekkers ingeslagen is voor dit weekend. De kilootjes die ik de afgelopen weken kwijt ben geraakt die komen er spontaan weer aan. Ik denk dat ik maar flink moet gaan stuiteren dit weekend dan blijf ik mooi op gewicht!
Dat er gestuiterd gaat worden is een ding wat zeker is.!
Ik heb mij flink ingehouden op mijn werk vandaag, al kostte dat heeeeeeel veeeel moeite, maar morgen ga ik los!!!!!!Pas maar op meiden, want ik heb er zin in!!!!!!


Mega Stuiterbal!!!! 
filmpje Marco&Friends(2)
Wat was het toch geweldig. Ik kan er nog steeds geen genoeg van krijgen. Hier nog effe een heerlijk filmpje om even mee terug te gaan naar die waanzinnige avond.(21 oktober)


                                       Springen!!!!!!!!!
Marco & Friends
Marco Borsato & Friends

Jeetje wat een bijzondere en onvergetelijke avond heb ik woensdag 21 oktober gehad. Dit was een van die avonden die je als echte fan natuurlijk niet mag missen. Het liefst had ik beide avonden gegaan, maar dinsdag moest ik werken en had ik ook geen oppas voor mijn kids. 
Woensdag daarentegen was mijn moeder al heel vroeg bij mij om op de kinderen te passen en kon mijn avontuur dus al om 10 uur beginnen. Om 10.15 uur kwam ik bij Kitty aan en samen gingen wij op weg naar Arnhem. Toen we in Arnhem aankwamen zag ik ineens links van mij het enorme Gelredome verschijnen. Met de kriebels in mijn buik zochten we een goeie plek om de auto te parkeren en daarna liepen we bepakt en bezakt richting Gelredome. Hoe druk zou het zijn bij ingang E??? Toen we daar aankwamen zaten er al wat bekende webloggertjes, maar de drukte viel mij alles mee. 
Slaapzak op de grond, tas met eten en drinken ernaast en nu............uhhhhh wachten maar tot het 18.00uur werd.
Ik vond de tijd best snel gaan(op het laatste uurtje na dan). Het was gezellig om al die webloggertjes beter te leren kennen. Tussendoor kwamen de bandleden een voor een aan en tussendoor ook Edwin Evers.

Het werd steeds drukker dus ik zocht mijn slaapzak maar weer eens op. Even later een flink rumoer! Marco kwam eraan. Nou, van Marco zag ik helemaal niets behalve een mierennest om hem heen, dus ik ging Armando maar gezelschap houden. Ik feliciteerde hem met zijn dochter. Hij zette bij fans een paar krabbels op hand en trui en moest daarna echt de auto gaan parkeren. Oh wat is dit toch ook een heerlijke vent! Ik was zo aan het genieten dat ik spontaan vergat dat ik een fototoestel bij mij had. (Ohhhhhh muts!)Wat een gemiste kans, hij stond ook zo heerlijk naast mij.
De tijd begon daarna helaas te kruipen. Ineens werden mijn oren verblijd met het geluid van de soundcheck van Frank Boeijen. Helaas, maar 2 nummers!
Oke, de beveiligingsmensen gingen klaarstaan en ineens werd iedereen zenuwachtig en het duwen begon. De poortjes gingen open en ik begon te rennen. Dat was van korte duur. Brede Harry's blokkeerden mijn pad en links en rechts moest ik om ze heen. Wat HOOGST irritant zeg! ER IS PLEK ZAT< DUS NIET RENNEN, zeiden ze nog. Ja achterin zal vast plek zat zijn, maar daarvoor zit ik hier niet al vanaf 12uur op mijn slaapzak! Ik wil vooraan staan en dat wil dus zeggen dat ik moet rennen voor mijn leven. Na een slalom langs al deze brede klerenkasten, kwam ik dan eindelijk in het Goldvak aan en stond ik toch nog vooraan. Nouja, dat wil zeggen 1 iemand tussen mij en het podium in! Maar ik haalde opgelucht adem en pufte en hijgde even uit van de reuzeslalom. 
Daarna werd er flink rondgesmst. Ik zocht een collega, ze zat links van de gele stoelen. Uhhhh ik keek om mij heen. Ik zag overal gele stoelen. Nou, die ging ik dus niet vinden! hahaha. De volgende dan. Een oud collega. Ik zit achter je! Ik keek achter mij en zag zo'n 5000 man achter mij zitten. Uhhhhh dat wordt ook lastig!. Bea dan, die zat voor ons. Ohhhh daar zitten er weer zo'n 5000! Maar ineens begon er iemand heel uitbundig naar ons te zwaaien en ja hoor. Het was bea! Joehoeeee we zitten hier, naast dat rode petje!(Marc)
En toen begon bijna deze onvergetelijke avond vol vriendschap......
Het is weer herfst!
Het is weer herfst!

Natuurlijk wil ik graag meedoen met deze wedstrijd, maar dit keer maak je het mij wel erg moeilijk. Ten eerste ben ik nog niet zo heel handig met een lay out maken en ten tweede is de herfst toch niet echt mijn lievelingsseizoen. Maar ik zal mijn uiterste best doen... Kitty heeft mij gelukkig heel lief geholpen met mijn nieuwe header waar ik heel erg blij mee ben.

En voor de rest ben ik zelf aan de gang gegaan met kleuren en foto's verzamelen.

Herfst betekent voor mij:

- Regen, regen en nog eens regen en ohjaaaa wind, heel veel wind! (hahaha)
 Maar als de zon zo af en toe toch besluit te gaan schijnen dan geniet ik daar vaak dubbel en dwars van. Dan ga ik graag met mijn gezinnetje op stap, naar de dierentuin bijvoorbeeld.

 

-Tijd voor andere gerechten. Zuurkool uit de oven bijvoorbeeld of Boerenkool met worst of stokbrood met stragonoffgehakt  en paddestoelen (lees: championnen).  Voor het recept van dit laatste gerecht, lees mijn logje: Heerlijk recept. Hier kan ik dan ineens trek in krijgen.

-Warme Chocomelk. Natuurlijk kan in die koude dagen de warme chocomelk niet ontbreken. Misschien hoort dit allemaal bij de winter, maar ik krijg er nu spontaan trek in.
-De Blaadjes vallen uit de bomen, maar deze herfst valt er wel meer uit. Tanden en kiezen. De tandenfee heeft het er maar druk mee.-Het is bijna Halloween. De laatste jaren begint Halloween hier steeds populairder te worden. Huizen worden versierd en de verkleedkist tevoorschijn gehaald. Ook betekent dat dat er geschminkt moet worden en dat vind ik altijd leuk om te doen.

-Het wordt weer tijd voor een nieuwe herfstlook. Van donkerblond naar bruin.

-Ook heb ik weer zin om heerlijk te gaan shoppen voor nieuwe winterkleding. Maaruhhhh volgens mij heb ik dat bij ieder seizoen hahaha
filmpje Marco&Friends(1)
Hier nog een heerlijk filmpje van het Marco& Friends concert van woensdag 21 oktober. Ik vond het fantastisch en meer dan geweldig. Heerlijk even dat oogcontact! Aaaaaahhhh

filmpje Marco en Frank Boeijen
Tijdens Marco Borsato & Friends op woensdag21 oktober heb ik een aantal filmpjes gemaakt, waaronder deze. Deze avond had heel veel bijzondere momenten waar deze er zeker één van was.Wat heerlijk is dit toch om terug te zien.
Marco & Friends
Marco & Friends, wat was het een onvergetelijke en bijzondere avond. Ik heb genoten en leef nog in een soort roes. Ik weet gewoon niet hoe ik moet beginnen met een log hierover te maken. Ik besluit maar gewoon te beginnen met waar deze hele avond eigenlijk om draaide.

                               Friends


Marco en Frank

Marco en John

John en Roel 
       You've got a friend

Hoera, Roman 7 jaar!
HOERAAAAAAAAAA, ROMAN IS 7 JAAR!!!!!!!!


Lieve schat van harte gefeliciteerd!

Een hele dikke knuffel van Papa, Mama, Amaro en Mareno.

Je bent heerlijk verwend vandaag en het was super gezellig. Morgen is je kinderfeestje dus we feesten nog even door dit weekend.
Marco&Friends
De voorbereidingen zijn in volle gang voor Marco & Friends. Vandaag waren de eerste repetities. Marco houdt ons via twitter heerlijk up to date. Twitteren wordt meteen een nog grotere verslaving. De audiotweet van vandaag was ook weer super. Heerlijk om zijn stem weer even te horen. Hij heeft er zin in, maar IK OOK! Is het al 21 oktober?
weltrustuhfoto!

                        Weltrustuhhhhh!!!


"Hoog in de lucht
Zul je de wereld heel anders gaan zien"