Van Marco, speciaal voor mij!
Weblog van de maand!
mijn mugshot podium moment
Mijn momentje met Marco op het podium
fanclubdag 2009
special moment
Foto album
Mij creaties voor marco's mugshots
Deze kwam op de juiste dag op t juiste tijdstip. Even de glimlach die ik nodig had.


Op zijn verjaardag op zijn mugshot!


Leuke neus voor het begin van het nieuwe jaar!

gastenboek
Vlieg ook eens door mijn gastenboek!
    
Profiel
Naam: Rebecca
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Hoog bezoek!

Mijn favoriete bezoeker!
6 Juli 2009

19 nov 2014
Marco en ik bij clip BINNEN
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 stuiterballetje ;
en 1 gast stuiterballetje .
Marco in mijn leven
Niet meer voor de prijsvraag, maargewoon voor de leuk! Hier mijn logje over Marco in mijn leven

Al sinds Marco de Soundmixshow won, en nog meer†nadat hij in 1992 tijdens een optreden een kus op mijn hand gaf, gaat hij als een rode draad door mijn leven. Zijn cd's worden grijs gedraaid, zijn nummers worden stuk voor stuk verbonden met belangrijke gebeurtenissen en gevoelens in mijn leven. Mijn trouwdag, de geboorte van mijn drie knullen, onvergetelijke momenten die voor mij†allemaal gelinkt zijn aan bepaalde nummers. De dvd's brengen mij terug naar plaatsen waar ik ongelooflijk genoten heb van Marco en zijn muziek.
Foto's herinneren mij aan alle leuke momenten die allemaal te maken hebben met Marco. En gelukkig kan ik er steeds meer geweldige foto's, cd's en dvd's, kortom mooie herinneringen, †aan toevoegen.Het is soms niet uit te leggen hoe belangrijk Marco in mijn leven geworden is. Zijn muziek biedt troost, kracht en heel veel plezier. Zijn persoon straalt zoveel liefde en positiviteit uit. Voor mij is hij niet zomaar Marco de artiest, maar†ook een vriend,†een steun en toeverlaat die er altijd is.

Maar hoe Marco op een doorsnee dag in mijn leven is?

Zomaar een dag:

Het wekkertje gaat. De dag begint. 's Ochtends kijk ik altijd even op twitter en instagram. Mijn dag begint nog beter met een mooie foto van Marco, of een ander leuk bericht van hem. Dan is het tijd voor ontbijt, kids naar school brengen, enz. Soms is er nieuws op twitter of de weblog over de verkoop van kaartjes. Meteen gaat dan mijn whatsapp aan, om te vragen wie er met mij mee wil en hoe we het regelen met de kaartjes. Dan natuurlijk oma bellen om te vragen of ze op kan passen, want met Carlo's werk weet ik nooit wanneer hij wel en niet thuis is, dus ik neem het zekere voor het onzekere. Dan klinkt ineens.........."vier het leven om je heen"! Mijn ringtoon, ik word gebeld.
Tijdens het huishouden gaat er vaak een cd'tje van Marco op, want zingend het huishouden doen, werkt toch altijd iets prettiger. Tijdens de strijk, zet ik mijn strijkplank voor de tv en gaat er vaak een concert dvd aan.
Tussen alle bedrijven door, houd ik mijn mail, facebook, twitter en instagram in de gaten. Natuurlijk ook wat reacties achterlaten hier en daar.
In de auto zit mijn cd van Dromen durven delen. Die draai ik helemaal grijs als ik onderweg ben.
's Avons soms nog een logje maken voor mijn borsatoweblog en dan is mijn dag weer gevuld (met veel marco).

nieuwe herfst lay out

Even geknutseld aan een nieuwe herfst lay out.

Met z'n drieŽn op de Frontpage
Joehoeeeeeeeee ik mag deze week weer in het rijtje van Marco's favorieten staan. Toppie!! Superleuk is dat. En dan nu ook nog tegelijk met mijn borsatovriendin Marjolein. Hoe blij kun je me maken...........

Thanks Marco!

En dat terwijl ik de laatste tijd zo weinig tijd heb gehad om logjes te maken. Misschien was dit ook wel een hint. Nou, ik heb m door hoor! Ik beloof weer meer te loggen!En sinds kort heeft mijn collega en vriendin elles na haar stoere pasje nu†ook eindelijk een weblogje!!! Yesss! Ze staat ook meteen bovenaan de lijst op de frontpage zodat iedereen haar meteen ziet. En nu maar wachten en hopen dat Marco ook haar Logje snel gevonden heeft! Veel logplezier Elles!
"Ik doe alles om je te troosten
Wil een vriend voor je zijn"