Van Marco, speciaal voor mij!
Weblog van de maand!
mijn mugshot podium moment
Mijn momentje met Marco op het podium
fanclubdag 2009
special moment
Foto album
Mij creaties voor marco's mugshots
Deze kwam op de juiste dag op t juiste tijdstip. Even de glimlach die ik nodig had.


Op zijn verjaardag op zijn mugshot!


Leuke neus voor het begin van het nieuwe jaar!

gastenboek
Vlieg ook eens door mijn gastenboek!
    
Profiel
Naam: Rebecca
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Hoog bezoek!

Mijn favoriete bezoeker!
6 Juli 2009

19 nov 2014
Marco en ik bij clip BINNEN
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 stuiterballetjes ;
en 3 gast stuiterballetjes .
Lief Marco!
Daar zijn echte vrienden/fans voor!
Voor Nathalie
Lieve Nathalie,

Via deze weg wil ik jou vanavond ook nog even in het zonnetje zetten.
Je bent niet alleen Marco's steun en toeverlaat, maar ook die van de fans!
Jij staat voor iedereen klaar, neemt de tijd voor iedereen en soms vergeet je jezelf daarbij af en toe.
Ik wil je bedanken voor al je topwerk voor de fanclub en hoop dat je dat nog heel lang zal blijven doen, want Marco kan jou niet missen, maar wij, fans ook niet! 

Je bent een heel bijzonder mens. Iemand met wie je kunt lachen en huilen. 
Je bent zo lief en zet je altijd voor meer dan 100% in!

Dankzij jou heb ik ook al veel leuke dingen mee kunnen maken wat Marco betreft, heel veel leuke tifosi's kunnen lezen en door jou blijf ik helemaal op de hoogte van alles rondom Marco. Je gunt ons kijkjes achter de schermen.Heel bijzonder allemaal.

Ik lees ook al je logjes , de ene keer met een traan, maar meestal met een hele grote glimlach. Je kunt geweldig schrijven.

Marco mag in zijn handen wrijven met zo'n voorzitster van zijn fanclub, maar weet dat de fans dat ook doen.

Lieve Nathalie, bedankt voor alles wat je voor Marco en ons hebt gedaan en nog steeds doet. En ik hoop dat jij daar nooit genoeg van krijgt.

De afgelopen tijd is niet alleen moeilijk geweest voor Marco en zijn familie, maar zeker ook voor jou. En het zal best nog moeilijk blijven, maar zoals Marco zegt, we gaan door! We komen terug! En Nathalie, ik hoop dat dat zinnetje wat jij tegen Marco wilt zeggen, je binnenkort echt kunt gaan zeggen. Het komt goed!
Ik sta voor 100% achter Marco, maar zeker ook achter jou!

Dikke knuffel,

Rebecca

ps, ik zie op heel veel logjes foto's van jou met fans. Helaas heb ik die nog niet met jou, maar die wil ik wel snel een keer scoren hoor!!
Weltrustuhfoto!!

Wetrustuhhhhh!!!!!!!
filmpjes fanmomenten Ede
Hier nog wat leuke fanmomenten in Ede. Misschien herken je jezelf.Filmpje 150 rode rozen
Afgelopen donderdag in Ede kreeg Marco 150 rode rozen van fans. Voor degene die er niet bij waren, nu kunnen jullie ook even meegenieten van dit mooie moment.Filmpje, mijn moment!


Woorden zijn overbodig!

Oke, nog een keer dan, deze foto, omdat ik er geen genoeg van krijg !!
Ede, onvergetelijke ervaring
Het is al weer een paar daagjes geleden, maar in mijn hoofd beleef ik het nog steeds. Hier is dan nu eindelijk mijn Ede avontuur:

Afgelopen donderdag moest ik tot half 5 werken en daarna zou ik meteen Kitty en Bea op gaan halen en door rijden naar Ede voor de vertoning van The Silent Army in aanwezigheid van Marco.


Onder de bank van het lachen!

Marco, ik lag haast onder de bank van het lachen toen ik je uit die poppenkast zag komen bij Lieve Paul. Het was hilarisch. Heerlijk toch een beetje zelfspot. Hij had geen geld maar wel heel veel humor!
Hé, een stokje!
Deze week kreeg ik van Kitty een stokje toegeworpen. Ik heb m gevangen en hier komt ie aan hoor!!

Waarom ben je fan van Marco geworden en wat maakt het dat je dat nu nog steeds bent?

Ik had de soundmixshow gezien met huizehoog kippevel. En dat voor een deelnemer met een voor mij totaal onbekend nummer vond ik al heel speciaal. In 1992 zag ik Marco tijdens een optreden in Middelharnis, tijdens het nummer "Un po Bambino" knielde hij voor mij neer, pakte mijn hand en gaf er een kus op. Vanaf dat moment had het Marco Borsato-virus mij in zijn greep. Marco is zo lief, zo oprecht, zo echt, en zijn nummers maken zoveel in mij los. Marco is een bijzonder mens en ik hou van hem. Dat gevoel wordt alleen maar sterker. Ik krijg geen genoeg van hem en zijn muziek en nu ook de film. Hij blijft mij verrassen en dat maakt dat ik nog steeds fan van hem ben. Voor nu en voor altijd! 
Half met Marco op de foto
Deze foto kreeg ik net van Bebe. Dank je wel!! Ben er superblij mee!!!!

              

Een foto met een verhaal:
Ik stond vlak naast Marco en dacht mijn foto met hem te kunnen scoren toen bleek dat aan Marco's andere zijde Bebe net was aangeschoven. Ik deed een stap opzij zodat Bebe alleen met Marco op de foto kon. Maar Marco had mij vastgepakt en liet mij niet meer los! Ik probeerde heel voorzichtig toch iets meer nog opzij te gaan, maar Marco's hand bleef mij vasthouden en ja..............mijzelf lostrekken vond ik weer iets te ver gaan, dus ik dacht....... oke, ik sta hier best!!!! Die arm om mij heen..........Aaaaaaahhhhh!!!! Ik blijf wel staan en lach vrolijk naar de camera. Daarna was het gelukkig wel mijn momentje met Marco. Maar dit was wel heel speciaal. Nogmaals super bedankt Bebe!


Die arm is zo heel goed te zien!!!


"Het branden van verlangen
De stem van mijn hart"