Van Marco, speciaal voor mij!
Weblog van de maand!
mijn mugshot podium moment
Mijn momentje met Marco op het podium
fanclubdag 2009
special moment
Foto album
Mij creaties voor marco's mugshots
Deze kwam op de juiste dag op t juiste tijdstip. Even de glimlach die ik nodig had.


Op zijn verjaardag op zijn mugshot!


Leuke neus voor het begin van het nieuwe jaar!

gastenboek
Vlieg ook eens door mijn gastenboek!
    
Profiel
Naam: Rebecca
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Hoog bezoek!

Mijn favoriete bezoeker!
6 Juli 2009

19 nov 2014
Marco en ik bij clip BINNEN
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 stuiterballetjes ;
en 3 gast stuiterballetjes .
huiskamer (photo) shoot
Ohh wat is fotograferen toch een onwijs leuke hobby.

Voor de zomervakantie heb ik mijn woonkamer een dagje omgetoverd tot fotostudio. Er kwamen wat gezinnetjes langs die heel graag voor mijn lens wilden staan. Het was de eerste keer dat ik dit gedaan heb maar zeker niet de laatste keer. Wat heb ik genoten en heel veel geleerd ook. Iedereen was heel enthousiast over de foto's. Dat is natuurlijk het mooiste van alles. Daar doe je het voor. Hoewel ik een perfectionist ben en nogal onzeker, was ik best trots op mijzelf. Het is nog best lastig om de lampen goed te krijgen en de juiste instelling te zoeken, maar oefening baart kunst he!

Binnenkort wordt mijn woonkamer weer omgebouwd, want er is ineens veel vraag naar een huiskamershoot, hahaha. Zo leuk. Mensen blij maken met mooie foto's is zo leuk.
Erg benieuwd wat jullie van de foto's vinden.
nieuwe header
Ja, ja, ik had weer zin in een nieuwe header en een nieuw kleurtje op mijn weblog. Er moet hier en daar nog iets gedaan worden aan de verdere lay out, maar het begin is er.

Duizend Spiegels @Ziggodome 6 juni
    

Ja, en na het logje over 30 mei moet natuurlijk ook die van 6 juni nog komen.

Wederom een onvergetelijke dag beleefd samen met Elles. En nog heel veel anderen natuurlijk!

Elles en ik hadden er enorm veel zin in om het feestje van 30 mei nog even een staartje te geven op 6 Juni.
We waren al eerste voor de deur van het Ziggodome. De zon scheen en we genoten daar natuurlijk volop van.
We zagen er in onze hempjes natuurlijk woestaantrekkelijk uit en hadden dan ook meteen volop sjans. De werklui bleven maar roepen naar ons. Het was echt hilarisch!! "Meisjes!!!" riepen ze steeds. Ze stonden duidelijk op een flinke afstand van ons, want meisjes, zijn we volgens mij al een tijdje niet meer.  

Op een gegeven moment kwam de directeur van het Ziggodome naar buiten. Hij vroeg of wij nu al voor de deur zaten voor het concert van Marco 's avonds. Hij vond dat wel heel bijzonder en beloofde ons dat hij dat straks absoluut aan Marco zou vertellen, dat wij er al zo vroeg waren. Ik denk dat Marco zijn fans inmiddels al wel wat beter kent en hier vast niet meer van staat te kijken, hahaha. Maar toch was het een leuk moment.
Het werd nog gezelliger voor de deur dan 30 mei. Het was niet zo erg druk bij de Tifosirij. Voor de normale wachtrij werd het wel iets drukker smiddags. Op een gegeven moment kwam er een fotograaf van het Ziggodome buiten foto's maken. Hij maakte foto's van de fans bij de gewone ingang, maar echt enthousiast waren ze niet. Sonja riep hem en zei dat hij bij ons moest zijn en dat wij diehards veel leuker waren. Hij luisterde direct en kwam naar onze rij en dat heeft hij geweten. We hebben hem na wat losse foto's een groepsfoto van ons laten maken en die vonden we daarna al vrij snel terug op de facebookpagina van het Ziggodome. Echt lachuh!! Superleuk aandenken van een leuke middag. Maar om hilarische foto's te maken hebben we natuurlijk niet altijd een echte fotograaf nodig. Dat kunnen Marco's fans zelf ook prima. Wat een lol. Onderaf genomen groepsfoto's, springfoto's, niets was te gek.
De tijd ging hierdoor wel lekker snel.
Toen Nathalie kwam kon ik mijn cadeau voor Marco en Leontine's trouwdag, die ik in Belgie helaas niet kon geven, aan haar meegeven. Ze beloofde het persoonlijk af te leveren. Superlief natuurlijk.
    

Weer mochten we dankzij onze Tifosipas als eerste in een lange rij het Ziggodome binnen. Dit keer hadden we onze zinnen gezet op een plaatsje rechts van de uitloop bij het podium. Het bleek wederom een superplek. Zo hadden we na een paar concerten alle kanten gehad, hahaha.

Het concert begon en meteen was het weer zo onwijsgaaf. Ik had ondertussen een goede camerastand gevonden om nog mooiere foto's te kunnen maken en dat is gelukt. Ik ben echt heel blij met sommige foto's.
Ik kan natuurlijk weer een heel verhaal schrijven over hoe fantastisch het was, maar de foto's zeggen meer dan genoeg denk ik.
   

   

   

Oh wat was het weer genieten. Marco ging echt helemaal los!

             

              

Waar ik ook van genoot was het enthousiasme van Julia op het podium.  Zo leuk om te zien hoe die meid ervan genoot. En ook natuurlijk onze Giovanni.

   

Ook deze avond weer minutenlang applause, echt een kippenvelmoment is dat zeg.

          

 
Van te voren keek ik er zo naar uit en ik heb er 4 x van mogen genieten en nog voelde het einde van deze show niet alsof ik al genoeg had gehad.
Ik ben echt zo ongelooflijk blij dat er nog een najaarstour aan komt. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Lekker uit je dak gaan of juist intens genieten van de mooie rustige nummers.

De mensen om mij heen vragen vaak waarom ik een aantal keer naar dezelfde show ga en ik kan dan alleen maar zeggen dat iedere show anders is. Ik heb er nu 4 mogen zien en ze waren alle 4 zo onwijs gaaf, maar zo anders. Het valt niet uit te leggen. Je moet het gewoon zelf ervaren. Gelukkig mag ik in het najaar nog 2x.

Kom maar op, ik kan niet wachten!

Bedankt voor de fantastische concerten Marco en tot in het najaar!
Oke, nog 1 juweeltje dan......................

                                     
Duizend Spiegels @Ziggodome 30 mei
Het is alweer even geleden, maar nog heel vaak denk ik terug aan de Duizend Spiegels tour. Ik kan nog zo nagenieten daarvan. Mijn logjes over Vlissingen en het Sportpaleis had ik al gemaakt, maar die van het Ziggodome lieten even op zich wachten.Nu het vakantie is heb ik weer extra weblogtijd kunnen vrijmaken en daarom wil ik ze alsnog plaatsen. Voor later vind ik dat gewoon erg leuk om terug te kunnen lezen. En hierdoor krijg ik nog meer voorpret voor de najaarstour, he!

Ik ben twee keer naar het Ziggodome geweest, op 30 mei en een week later op 6 Juni.
Op 30 mei ben ik samen met Elles geweest en zou Marjolein later komen ivm haar werk. Buiten wachten ging weer lekker snel door de gezelligheid voor de deur. Tegelijk met het concert van Marco, waren ook de toppers in de Arena en het werd daardoor superdruk rond de Arena. We keken onze ogen uit naar al die rood wit blauw gekleurde mensen. Ons collegaatje was er ook en stond in de gewone wachtrij voor de ingang. We hebben nog een leuke foto samen bij de Ziggobus gemaakt. Het was behoorlijk druk bij de Tifosirij.
                
Toen de deuren bijna open gingen kreeg ik het weer flink benauwd. Hoewel we een van de eerste voor de deur waren is het toch altijd spannend hoe het bij het naar binnen gaan gaat. Ik was blij verrast dat we gewoon via een rij naar binnen mochten lopen. Hand in hand, net een schoolklasje, hahaha. Maar het werkte super! Vooraf natuurlijk weer even overleggen waar we wilden gaan staan. Dit keer gingen we voor een plaatsje links vooraan naast de uitloop.En het lukte!. De spanning valt altijd helemaal van mij af als ik aan het hek op de grond zit. Dit wordt een topavond, dat voelde ik meteen.
Er waren flink wat camera's omdat deze avond meteen live uitgezonden zou worden op ZiggoTV. Gelukkig kon Marjolein toch nog een fijn plekje aan de uitloop krijgen. Ze stond helaas niet bij ons, maar ik was blij dat ze wel bij bekenden stond. Ze had aan Paula en aanhang een supergoed gezelschap natuurlijk. En we konden tussendoor zwaaien en seinen naar elkaar.

Het werd echt een onvergetelijke avond. Ik vond het erg jammer dat Jada er niet was. Maar buiten dat was het echt geweldig! De foto's spreken voor zich.

Ali B was ook weer erg leuk. Hij maakt er ook zo'n feest van. Kim Spierenburg bezorgde iedereen kippevel. Wat een bijzondere meid is dat zeg.

Waar ik ook zo van genoot was het plezier dat de band en Marco samen hadden. De lol onderling is geweldig om te zien. Kortom, het was weer zo'n mooie avond. En het mooiste was dat we het de week erna gewoon opnieuw mochten beleven. Het gevoel dat het niet de laatste avond is is toch wel erg fijn.
             
             En wederom een heerlijk oogcontactmomentje. Blijft zo gaaf!!!!

            Minutenlang applause..................kippenvel!

Na afloop zijn we nog bij de achterzijde gaan kijken of we Marco daar nog konden spotten. Toen we de hoop bijna op wilden geven kwam ineens de ziggobus naar buiten en daarachteraan reed Armando met Marco naast zich. Marco draaide zich om en zwaaide naar ons. We wisten dat hij daar niet kon stoppen met de auto en dat een fotomoment er niet in zou zitten, dus dat hij ons zag en zwaaide was voor ons al een kers op de taart.

Wat een heerlijke avond.


En toen moesten we nog even terug lopen door de mensenmassa die uit de Arena was gekomen. Man, man man, wat zaten daar rare lui tussen. Compleet dronken en met de meest absurde kleding aan, strompelden ze richting de parkeerplaats. Wij hadden het best fris gekregen buiten, en we verbaasden ons er dan ook over hoe schaars sommige mensen ge(ver)kleed waren. Het was een bijzondere wandeling richting de parkeerplaats.
De drukte viel mij reuze mee toen we uit de garage reden. We hebben heel even file gereden, maar het was al snel over. Supergoed geregeld daar in Amsterdam.

Terug in de auto genoten we flink na van deze heerlijke avond en stiekem keken we meteen al uit naar de volgende week.

                                      
                 Yesssss, you did it again!!!
mooie weblogherinneringen
Soms komt er ineens zo'n moment dat ik het heerlijk vind om lekker rond te snuffelen in mijn eigen weblogarchief. Oude logjes teruglezen en in gedachten verdwalen in mooie herinneringen. De afgelopen dagen heb ik heel wat oude logjes teruggelezen. Ik kwam erachter hoe bijzonder het is om sommige verhalen terug te lezen. Ik kwam tot de conclusie dat ik weer heel snel aan de slag moet gaan met logjes inhalen want ik loop behoorlijk achter op het moment. Dus...........dit logje krijgt een paar staartjes. Maar nu eerst snel mijn bedje in en heerlijk dromen over al het leuks dat ik vanavond weer teruggelezen en bekeken heb. Dus ik zou zeggen, tot snel terug in weblogland en voor nu weltrusten.........

In het verleden plaatste ik nog wel eens een weltrustenfoto. Bij deze dus ook nog even een heerlijk uit de oudeweblogdoos foto. Slaapse!!!!


"Je ziet het nieuwe leven niet
Je voelt alleen de pijn"