Van Marco, speciaal voor mij!
Weblog van de maand!
mijn mugshot podium moment
Mijn momentje met Marco op het podium
fanclubdag 2009
special moment
Foto album
Mij creaties voor marco's mugshots
Deze kwam op de juiste dag op t juiste tijdstip. Even de glimlach die ik nodig had.


Op zijn verjaardag op zijn mugshot!


Leuke neus voor het begin van het nieuwe jaar!

gastenboek
Vlieg ook eens door mijn gastenboek!
    
Profiel
Naam: Rebecca
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Hoog bezoek!

Mijn favoriete bezoeker!
6 Juli 2009

19 nov 2014
Marco en ik bij clip BINNEN
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 stuiterballetje ;
en 1 gast stuiterballetje .
lol op het toilet
Ik werk op een kinderdagverblijf zoals jullie wel weten. Nu heb ik daar te maken met heel veel verschillende collega's. Met de een klikt het beter dan met de ander. Dat heb je overal wel, denk ik. Een aantal jaartjes geleden toen het steeds drukker werd op de groep, werd er bij sommige leidsters geschoven met werkdagen. En zo kwam het dat ik zomaar ineens niet meer samenwerkte met een schat van een collega. Ik werkte dinsdag en donderdag en zij moest ineens op maandag, woensdag en vrijdag werken. Steeds werd beloofd dat wanneer het mogelijk was ze weer terug zou komen naar de dinsdag en donderdag, maar nu, een aantal jaren later werken we nog steeds niet samen. Vanaf dag ťťn dat we samenwerkten was er een klik. We hebben nog steeds goed contact en zien elkaar prive ook, maar op het werk eigenlijk alleen via de overdrachtsmap.
Omdat we de lol onderling zo missen op het werk, halen we nu af en toe geintjes uit. In het verleden hadden we de wc-deur op het werk al volgeplakt met fotootjes. Steeds hing zij dan ťťn of andere vent op en ik hing Marco er weer bij en zo ging dat maar door, totdat iemand al onze plaatjes weg had gehaald.
Maar zo makkelijk komen ze natuurlijk niet van ons af!

Mijn lieve collega is helemaal gek van de Twilight-films. Toen ze naar de film ging (en nog een keer en nog een keer.....) werd er heel wat af gekwijld volgens haar. Ineens hingen daar de twee hoofdrolspelers weer op de wc-deur. Waarvan ťťn zelfs met een ontbloot bovenlichaam. Om te zorgen dat ze de wc een beetje schoon zou houden had ik speciaal voor haar een bakje neergezet met een briefje erbij. HIER KWIJLEN AUB! Daarna zelf opruimen.
Oh wat een lol hadden we weer zeg. En de meeste leidsters keken ons steeds aan met zo'n blik van. Jullie sporen echt niet! †Toen ik op n dag zei dat ik naar het toilet ging begonnen twee leidsters ineens stiekem te lachen. Ohjee dacht ik, wat heeft ze nu weer uitgespookt. Ik moest natuurlijk meteen gaan kijken en wat ik toen zag............


Ohhhhhh wat moest ik lachen zeg!†Sorry Marco, maar ik vond m echt geweldig!

Meteen vulde ik de (kwijl)bak die ik voor haar neer had gezet tot de rand toe met water. Wat een lol hadden we. Eigenlijk zonder dat we elkaar erover spraken. We begrepen elkaars humor! En dat vind ik zo belangrijk, dat je lol kunt hebben met elkaar op het werk. Tuurlijk ben je ook serieus bezig, maar een lolletje op z'n tijd moet kunnen.†
Omdat het nu een beetje te gek werd hebben we alles maar weggehaald, maar ik geloof nooit dat wij die wc-deur lang leeg zullen houden. Als we elkaar weer eens spreken zeggen we altijd na afloop. Ik zie je in de overdrachtsmap..............of op het toilet!


Lieve Gerdien, ik mis je vreselijk op de groep, maar zo zijn we toch 'n beetje samen. Je bent een kanjer en zo gek als een (wc) deur!

allebei op de foto
Eerder deze week plaatste ik een logje over de huisspin die zomaar door mijn woonkamer wandelde. Vreselijk, zo groot als die was. Ik durfde niet mijn fototoestel te pakken, dus heb ik er geen bewijs van. De afgelopen jaren heb ik al heel wat huisspinnen in mijn woonkamer gevonden. Voor ik hier kwam wonen heb ik echt nooit geweten dat er spinnen van deze grootte vrij los liepen. Ja, in de dierentuin kun je ze zien, maar gewoon in huis? Altijd is mij verteld dat deze spinnen vaak met z'n tweeŽn zijn. Op internet heb ik gelezen dat rond deze tijd de mannetjes huisspin het trechterweb verlaat en op zoek gaat naar een vrouwtjes spin.†

Hoewel ik dit best geloofde en echt geen bewijs nodig had, werd ik gisteravond verrast met dit levende bewijs. Zo romantisch toch dat het mannetje na lang zoeken het vrouwtje vind...............

†† † † † † † † †MAAR NIET IN MIJN HUISSSSS!!!!!


Ohhhhhh bah!

Deze waren niet zo groot als die van vorige week, maar ik vind ze nog steeds vreselijk!

bijzonder strand
In een eerder logje heb ik deze foto al een keer geplaatst. Ik vind het een leuke foto van mijzelf met m'n jongste zoontje. De foto is deze zomer gemaakt op een strand in Frankrijk. Toch was het niet zomaar een strandfoto zoals zovelen. Deze foto is gemaakt op een bijzonder strand, namelijk de stranden†in NormandiŽ†die iedereen kent van D-day.
Afgelopen zomer zijn wij op vakantie geweest in NormandiŽ op de plaats waar de grote invasies zijn geweest en ik kan je vertellen dat het daar wel heel indrukwekkend is.
Onze camping lag vlakbij de stranden waar de Amerikanen en de Engelsen aan land zijn gekomen in de Tweede Wereldoorlog. Overal waar je keek werd je herinnerd aan de oorlog en dan vooral aan D-day.
Resten van bunkers staan overal.

Op het strand waren de resten van de kunstmatige havens duidelijk zichtbaar. Ik vond het een vreemde gewaarwording om te zien dat mijn kinderen zandkastelen aan het bouwen waren op de plaats waar jaren geleden zo gevochten is. Waar duizenden mensen omgekomen zijn.†

Carlo is altijd al erg geÔnteresseerd geweest in geschiedenis en dan met name in de oorlogen die er geweest zijn. Ik had niets met geschiedenis, haalde vroeger de laagste cijfers die je kon halen. Carlo wilde altijd al een keer naar NormandiŽ. En ik moet zeggen dat ook ik deze vakantie heel bijzonder vond. Ik heb heel veel bijgeleerd! Ook mijn twee oudste zonen hebben heel wat geschiedenis opgesnoven deze vakantie. We hebben diverse bunkers bezocht en de meeste waren nog in de staat van net na de oorlog. Grote brokstuken lagen overal en de kapotte kannonen ook.†
Ook dit lijkt een gewone strandfoto, maar op de achtergrond achter die bomen ligt de meest indrukwekkende begraafplaats die ik ooit heb gezien. Rond de 9000 Amerikanen die daar in de oorlog omgekomen zijn liggen er begraven. Ik

†† † † kende deze begraafplaats wel van de beelden op televisie, maar als je daar loopt is het nog veel indrukwekkender. Zo gigantisch groot en zo bijzonder.Als contrast zijn we ook nog naar de begraafplaats geweest waar de duitsers liggen die daar omgekomen zijn. Hoewel daar zo'n 20.000 mensen begraven lagen was dit veel soberder en heel erg klein.Wat ik ook heel bijzonder vond waren de bomkraters. Er is een bepaald stukje land waar je allemaal bomkraters kunt zien. Gaten in de grond zijn nog duidelijk zichtbaar. We moesten vanaf de parkeerplaats een klein stukje lopen, maar toen we daar aankwamen keek ik mijn ogen uit. Dit was echt bizar. Het leek wel een maanlandschap.†
Ook hier was het weer een vreemde gewaarwording om mijn kinderen door kuilen en gaten te zien rennen die gemaakt zijn door bommen. Wat een kracht moeten die gehad hebben om zulke gaten in de grond te maken. Op de foto's is niet goed te zien hoe diep sommige gaten wel niet waren.

De tweede week van onze vakantie waren we in Bretagne, maar daar maak ik later nog een logje over. Deze week in NormandiŽ was er een die ik niet snel zal vergeten. Geen normale zon,zee en strandvakantie. Maar een heel bijzondere en heel indrukwekkende vakantie.
Marco in de studio


Oh, ik wou dat er geluid bij deze foto zat.


Ik ben echt zo benieuwd naar de nieuwe cd!

Gefeliciteerd ma!

Ma, 60 jaar!Hoeraaaaaaaaa vandaag is mijn moeder jarig!


Gefeliciteerd ma!
Dikke knuffel van ons allemaal
even terug naar toen met Marco in Den Haag
Het is soms echt heerlijk om youtube af te struinen naar leuke marcomomentjes. En dit is er ook zo een. Weet je nog Elles? Wat was het bijzonder en gaaf he, met die heerlijke knuffelafsluiting†Geniet nog even met mij mee. Heel soms zijn we heel snel ook nog heel even in beeld!

uitspraak vd dag
Vanmorgen moesten de jongens weer naar school. De zomervakantie is voorbij. Nou van ons had hij veel langer mogen duren. De boys hadden helemaal geen zin om naar school te gaan. Alle vriendjes en vriendinnetjes in de buurt waren dit weekend weer allemaal terug van vakantie dus het was weer dolle pret op het pleintje bij ons achter. Eindelijk weer met z'n allen spelen, moet je weer naar school!

Op het schoolplein aangekomen zagen we een groot spandoek hangen met de tekst:

Hoera, schoolisweerbegonnen!

Nou, zei ik, de juffen zijn blijkbaar enthousiaster dan jullie. Waarop Roman zei: Ja, logisch mam, zij krijgen er geld voor om naar school te gaan!
Wat n griezel!
Gisteravond liep ik nietsvermoedend de trap af toen Carlo ineens vriendelijk naar me begon te lachen en naar boven wees. Ik keek omhoog en wat ik toen zag...........................


Een megajoekel van een huisspin. Deze plaatjes heb ik van internet gehaald, maar zo zag hij eruit. (je denkt toch zeker niet dat ik deze joekel zomaar uit het oog ga verliezen om zelf m'n fototoestel te pakken en als ik dan terug kom hij zomaar ineens verdwenen zou zijn)

OHHHH SHIT, OHHHHH NEE, OHHHH GETVER..... Zo stond ik daar volledig in shock.
Carlo vond het allemaal nogal komisch, maar ik wilde dat dit verschrikkelijke monster meteen mijn huis zou verlaten. Oke, sinds ik hier woon ben ik wel al wat spinnetjes gewend, maar zo groot als deze had ik m nog niet gezien. Hij was gewoon net zo groot als Mareno's HAND!

Carlo, haal dat enge beest heel gauw weg, please!!!!!!†
Nadat Carlo dit monster in een grote kan gevangen had, moest ik nog even de deur voor m open doen, zodat hij hem naar buiten kon verhuizen. Ik riep maar steeds, OHHHHH SHIT, OHHHH NEEEE, OHHHHHH GETVER. Als je nu niet op houdt laat ik m hier weer vrij, zei Carlo ineens. Meteen was ik muisstil†

Huisspinnen leven nooit alleen heb ik wel eens gehoord. Ze zijn altijd samen. Je begrijpt dus dat ik heeeeeeeeeeeeeerlijk geslapen heb vannacht!†


m'n kleine "neef"
HIEPERDEPIEP HOERAAAAAAAAAAAAAA

Vandaag wordt m'n kleine "neef" al weer twee jaar!
Wat gaat de tijd toch snel.†

Van harte gefeliciteerd knul!


We komen een feestie bouwen vandaag hoor!

Hele dikke knuffel van ons allemaal!††
Kippevel
Zomaar ineens was hij daar. Het lied waar ik steeds naar op zoek was. Gevonden dankzij Ingrid. Thanks! Hij is zo mooi. HUIZEHOOG KIPPEVEL. Niet alleen in het nederlands, maar ook in het engels, gewoon prachtig!


"Deze mooie nacht
Die mag van mij part eeuwig duren"