Van Marco, speciaal voor mij!
Weblog van de maand!
mijn mugshot podium moment
Mijn momentje met Marco op het podium
fanclubdag 2009
special moment
Foto album
Mij creaties voor marco's mugshots
Deze kwam op de juiste dag op t juiste tijdstip. Even de glimlach die ik nodig had.


Op zijn verjaardag op zijn mugshot!


Leuke neus voor het begin van het nieuwe jaar!

gastenboek
Vlieg ook eens door mijn gastenboek!
    
Profiel
Naam: Rebecca
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Hoog bezoek!

Mijn favoriete bezoeker!
6 Juli 2009

19 nov 2014
Marco en ik bij clip BINNEN
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 stuiterballetjes ;
en 2 gast stuiterballetjes .
Stuiterbal!!!!!!!
Ahhhhhhhhhh ik stuiter hier helemaal rond. Ik had al een logje gemaakt deze week over dat ik mij top voelde, maar nu voel ik mij nog toppier, de toppiest????? Wat is de vergrotende trap van TOP? Ik weet het niet, maar ik voel het wel! Ahhhhhhhh!!!!!!

Deze Stuiterbal stuitert nog even na van die superreactie van Marco!!!!! Ahhhh samen op het strand, het idee alleen al!Liefs STUITERBAL!!!!!!!

ps,Jessica, wees maar blij dat je morgen vrij bent, anders had je helemaal gek geworden van al dat gestuiter van mij!!! Arme Cynthia!!!!
Ouderraad
Net terug van de eerste ouderraadvergadering van dit schooljaar. Alle taken zijn weer verdeeld. Het is best druk om naast mijn werk en prive ook nog in de ouderaad te zitten, maar ik vind het heel belangrijk om betrokken te zijn bij school en zo leer je ook meteen de leerkrachten beter kennen. Ook dit jaar staat er weer een goede doelenactie gepland. Drie maal raden wat ik voor Goed Doel naar voren zal brengen!
Topfoto's!
Ja, als je je top voelt, dan hoort daar natuurlijk ook een topfoto bij.

Ziet dat er niet super gezelllig uit! 
Marco,hilarisch filmpje!
Kijk, dat ik aan de lijn ben, betekent natuurlijk niet dat ik niet mag kijken naar chips!
Marco en chips, heerlijk om naar te kijken!


Ik voel mij top!
Ik voel mij top!

Ik weet niet wat het is, maar ik voel mij top! (En ik heb niet eens chocolade op hihihi)

Ik loop echt al een week te zweven. Misschien komt het doordat ik in de Tifosi kom, of omdat ik woensdag naar The Silent Army ben geweest, of door het loggen en twitteren of omdat het fanweekend steeds dichterbij komt. Misschien de combinatie! Het maakt mij niet uit waar het door komt, maar het voelt super!. Ik heb meteen besloten te stoppen met snoepen en ben al bijna een kilo kwijt! Joehoe!!!!

Maar ik weet een ding zekerrrr, het komt allemaal door jou!

           


ook wel bekend als STUITERBAL!
Gisteren,The Silent Army
Gisteravond ben ik samen met Kitty naar de laatste avond van The Silent Army  in Utrecht geweest. We hebben echt een onvergetelijke en heel bijzondere avond gehad.

Hoe het allemaal begon.....

Vorige week kwam ik terug van vakantie en aangezien ik drie weken zonder computer door heb gebracht , wist ik niet hoe snel ik weer op de logjes moest komen. Meteen kreeg ik door dat er donderdag iets bijzonders stond te gebeuren waar heel veel loggertjes naartoe gingen. De premiere van The Silent Army in Utrecht met Marco en Jean!. Helaas, de kaartjes waren op dus dat betekende voor mij pech! Toch wilde ik The Silent Army heel graag zien en deze week zou mijn laatste kans zijn. Ik vroeg Kitty of ze mee wilde, want ik wist dat ook zij te laat was voor die donderdag. Ze wilde heel graag, maar wanneer? Agenda's naast elkaar en oppas regelen. Het werd uiteindelijk woensdag, gisteren dus. Toen bleek  dat Kitty op het allerlaatste moment misschien toch niet mee kon gaan, kreeg ik het benauwd! Ik moest en zou die film zien! Desnoods ging ik alleen. Alleen, zei ik dat? Iets in mij zei dat ik gewoon door moest zetten. Ik reserveerde heel stoer toch 2 kaartjes en vroeg of Carlo na zijn werk naar Utrecht toe zou kunnen komen, zodat ik niet de hele avond alleen zou zijn. Ik moest alleen van Rotterdam naar Utrecht in de Spits rijden, niet wetende waar ik naartoe moest. Mijn vriendje Tomtom zou ik gelukkig wel mee kunnen nemen. Woensdagmiddag kreeg ik ineens fantastisch nieuws. Kitty kon toch mee! Pfffff

Om 15.45uur vertrokken we met z'n drietjes richting Utrecht, Kitty, ik en Tomtom. Hoewel ons vriendje ons af en toe een busbaan op stuurde, zijn we toch uiteindelijk via vrij smalle straatjes met geparkeerde vrachtwagens( zodat wij ook nog gebruik van de stoep moesten maken), op de plaats van bestemming aangekomen. Nu de auto parkeren! Daar kwamen wij op het goede idee dat de gemeente Utrecht het geld dat wij moesten betalen voor het parkeren best naar warchild zou mogen overmaken! (wat n geld!)

Snel de kaartjes opgehaald en een terrasje uitgezocht. Tijd voor een hap. Kitty en ik zijn al vanaf de beginperiode(italiaanse tijd) fan van Marco en hebben elkaar pas via de logjes leren kennen. We hadden elkaar 1 keer gezien bij CAS dus we hadden nog zo'n 17 jaar Marcogesprekstof in te halen, dus we ratelden flink door. Het ene na het andere bijzondere Marco-moment kwam voorbij. Heerlijk!

Opeens kwam er een cameraploeg tevoorschijn op een terrasje aan de overkant. Helaas geen bekende man te zien. Toen kwamen de kriebels bij mij echt. Marco zou proberen deze week nog langs te gaan, misschien komt hij vanavond toch! Na het eten zijn we nog even binnen bij het L.Hartlooper complex wat gaan drinken en ineens riep ik. Hé, daar loopt Jean. Nee, zou het misschien toch echt zijn? Komen dromen toch uit? Staat Marco straks ineens voor onze neus? We zaten ineens op hete kolen. Ik trilde van top tot teen. We hielden alle hoeken en auto's en deuren in de gaten.

19.15uur, de film zou beginnen.
Jean ging nog niet naar binnen, maar wij zochten ons plekje op. De directeur (hele lieve man) bracht ons naar onze plaats en we vertelden hem dat we Jean al hadden gezien. Ja, hij had hem ook gezien en dat was voor hem ook een verrassing. Toch kwam Jean of Marco niet, zei hij meteen. BOEM....weg droom!(hihihi) We keken elkaar aan. We kwamen hier toch voor  de film, maar diep van binnen hadden we toch die kleine hoop. Ook een gesprekje met Jean ging dus nu niet meer door. Jammer!  
De directeur maakte nog een foto van ons in de zaal( er waren welgeteld 10 mensen in de zaal(schandalig!)) en begon met een mooie inleiding. Als jullie meer weten dan ik dan mogen jullie mij wel aanvullen hoor, zei hij tegen ons. (volgens mij had die vriendelijke man wel door dat wij wel meer wisten over deze film, dan alleen de titel, hihihi)
Hij vertelde over donderdag en over de Oscar-mensen die er waren. Wow, spannend! En toen begon de film....en het werd stil.......muisstil!

Ook bij de aftiteling van de film bleef het stil. Pas toen het licht langzaam aan ging, liepen we stil de zaal uit, de trappen af naar beneden.  We begonnen weer te praten en kwamen tot dezelfde conclusie, Wow!  Hij heeft ons weer geraakt! En toen ....ineens..... stond Jean zomaar bij de uitgang te praten met de directeur. We aarzelden even of we hem aan durfden te spreken, maar we voelden allebei dat we het gewoon moesten doen.(wie? Ik?, zou IK zomaar op hem afstappen, die verlegen ik???) We liepen naar ze toe en kregen oogcontact. We complimenteerden Jean met deze wederom prachtige film. Ook de directeur was meteen enthousiast en vertelde Jean dat wij hem al voor de film gezien hadden en we het jammer vonden dat hij er niet bij zou zijn. We kletsten nog even over de film en dan vooral over het slot, maar ook over de weblogjes die Jean ook leest. hihihi Ook maakte de directeur nog een leuke foto van ons. Zo tussen twee dames wilde hij wel
in staan.
Daarna gingen we super tevreden terug op zoek naar de auto. Wat een bijzondere avond! We vonden het allebei stiekem wel jammer dat Marco toch zelf ook niet nog even was gekomen, maar we hadden hoe dan ook een hele onvergetelijke en bijzondere avond gehad.

Wit licht en The Silent Army, twee verschillende films met dezelfde duidelijke boodschap. Ze vroegen mij vandaag naar welke film mijn voorkeur uit gaat, maar daar kan ik echt geen antwoord op geven. Ik dacht voordat ik The Silent Army had gezien dat ik toch Wit Licht beter zou vinden, muziek, emotie, maar nu ik m gezien heb kom ik daarop terug. Ik kan echt geen keuze maken. Een film zonder muziek is zo puur. Je bent je veel meer bewust van wat de personen zeggen, de geluiden eromheen. Vooral het stukje dat Eduard uit z'n auto stapt en boos begint te vloeken heeft ineens nog meer impact. De snik in de stemmen van de kindsoldaten. Ik vind het moeilijk uit te leggen, maar mij hebben beide films heel diep geraakt. Ik vind het jammer dat ik The Silent Army niet nog een keer kan zien. Uit ervaring weet ik dat je steeds weer andere dingen ziet, zoals ik dat bij Wit Licht had. Ik miste wel sommige scenes(vooral het einde met Abu in het vliegtuig, die vind ik heel sterk), maar nieuwe scenes wisten mij weer te verrassen.
Kortom ik heb absoluut geen spijt dat ik gegaan ben. Het was indrukwekkend en bijzonder!
Ik had achteraf nog veel meer tegen Jean willen zeggen, maar was gisteren op zoek naar de juist woorden. Ik moest ook deze film even laten bezinken.

Jean en Marco, ik hoop dat deze film wereldwijd gedraaid zal worden en de boodschap overal duidelijk over zal komen en er iets mee gedaan wordt. Ennuh...... we gaan voor de oscars hé!

Kitty, ik vond het super om dit met jou mee te mogen maken. We hebben heerlijk gekletst over Marco, Marco, Marco , en ohja, we hadden het ook nog over Marco. hihihi Bedankt!

The Silent Army, laatste mogelijkheid!
Jaaaaaaaaaaa, morgen ga ik naar The Silent Army. Vorige week was ik er helaas door mijn vakantie niet bij, maar morgenavond op de allerlaatste avond ben ik erbij! 
En Marco, je zou misschien proberen deze week nog te gaan en morgen is de laatste mogelijkheid, dus hopelijk zie ik je daar!

Deze versie wil ik toch echt gezien hebben! Ik ben heel benieuwd. Hopelijk kan ik het je persoonlijk zeggen, maar anders laat ik het natuurlijk via mijn weblog weten wat ik van deze versie vond. Spannend!

         


ps. Zijn er nog meer loggertjes die morgen gaan???
Ons vakantieverblijf
We zijn al weer een aantal dagen terug van onze vakantie. De kinderen zijn vandaag al weer voor het eerst naar school geweest. 
We hebben een heerlijke vakantie gehad. We waren drie weken in Overijssel en het waren prachtweken. De kids wilden dit jaar niet te ver rijden, dus.... we bleven in Nederland. Kamperen, heerlijk. We wilden eerst een stacaravan huren, maar uiteindelijk zijn we toch met onze eigen tent gegaan. Best spannend vond ik het, voor het eerst met 3 kids in een Tent. Maar met dit weer was dat natuurlijk geen enkel probleem. 
Dit was ons vakantieverblijf van buiten en van binnen.
         

                     

Toen ik thuis kwam was ik toch wel weer erg blij met mijn eigen douche, wc,vaatwasser,oven, magnetron,bed, maar vooral, mijn computer!!!!!!!
Marco, bijzondere uitspraak!
Deze vakantie kon ik drie weken lang niet achter de computer, maar drie weken geheel zonder Marco, dat lukt niet, dusssss de muziek ging wel mee. In de auto werd vaak de Wit Licht cd gedraaid.

Tijdens het nummer, Voor één lach, zei Roman ineens: "Mama, ik weet waar dit nummer over gaat. Het gaat over de kinderen in de arme landen die moeten schieten van de gemene mensen. Marco gaat ervoor zorgen dat ze veilig zijn en niet meer hoeven te schieten." En zo is dat Roman! (was het maar zo simpel)
Een bijzondere uitspraak waar ik even stil van werd.

In grove lijnen heb ik mijn kinderen verteld wat er in de film Wit Licht gebeurt. Ze willen de film heel graag zien, maar daar vind ik ze te jong voor! Maar ik heb m op DVD, dus wanneer ik vind dat ze oud genoeg zijn, dan kunnen we hem samen bekijken. 
IK in de nieuwe tifosi!
Wat een leuk nieuws zo na de vakantie.

Stiekem had ik het gehoopt en....... het gaat gebeuren! Ik sta in de nieuwe Tifosi!
Oh spannend.  Zomaar even een mailtje naar Nathalie over Zomaar een fan en nu zomaar.......gaat het gebeuren. Ik had al zo'n vermoeden toen Nathalie om wat foto's vroeg, maar nu het op het logje van de fanclub te lezen staat kan ik helemaal niet meer wachten op die tifosi! Uhhhhh sorry, maar dit is weer zo'n stuitermoment! (hahahaha)

                         

                                      xxxxxxjes      Stuiterbal       
"Laat maar los
Je bent nog veel te veel van plan"