Van Marco, speciaal voor mij!
Weblog van de maand!
mijn mugshot podium moment
Mijn momentje met Marco op het podium
fanclubdag 2009
special moment
Foto album
Mij creaties voor marco's mugshots
Deze kwam op de juiste dag op t juiste tijdstip. Even de glimlach die ik nodig had.


Op zijn verjaardag op zijn mugshot!


Leuke neus voor het begin van het nieuwe jaar!

gastenboek
Vlieg ook eens door mijn gastenboek!
    
Profiel
Naam: Rebecca
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Hoog bezoek!

Mijn favoriete bezoeker!
6 Juli 2009

19 nov 2014
Marco en ik bij clip BINNEN
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 stuiterballetje ;
en 1 gast stuiterballetje .
gave reactie
Op twitter vroeg Marco om hem een vakantiefoto te sturen†met daarbij de tekst†#waarbrengjijdezomerdoor. Marco zou de leukste tweets† RT -en. Ik dacht, ik waag ook een gokje. Een RT had ik al ontzettend gaaf gevonden, maar wat volgde was nog veeeeeeeeeeel leuker!


Dit was de foto die ik hem stuurde via twitter.

Ik neem aan dat die tekens achter zijn tweet voor een smilie staan. Ik kon m alleen niet zien op mijn pc en iphone. Marco heeft nog heel veel andere mensen blij gemaakt met reacties.

Echt supergaaf!
Even terug naar Goes #dichtbij
Soms is het heerlijk om weer even weg te dromen en terug te denken aan de geweldige #dichtbij concerten van Marco. In Juni heb ik nog†mogen genieten in Goes en het Ziggodome in Amsterdam. Twee bijzondere concerten waarvan ik nog niet echt een logje heb gemaakt. Oke,†ik heb†wel al een paar logjes gemaakt met leuke foto's en filmpjes, maar zonder verhaaltje erbij. Nu vind ik dat later altijd heerlijk om weer terug te lezen, dus bij deze mijn zeer late maar niet minder leuke logje over Goes. Volgende keer nog al mijn belevenissen in het Ziggodome en dan ben ik qua concerten weer bij.

Op 14 Juni ben ik samen met Elles, mijn collega, naar Marco #Dichtbij in Goes geweest. We moesten die dag allebei nog werken tot 13.00 uur en daarna zijn we meteen richting Goes gegaan. We wilden natuurlijk wel lekker vroeg zijn om een mooi plekje vooraan te krijgen. Speciaal voor deze avond had Elles ook zo'n stoer pasje laten maken.
Toen we bij de Zeelandhallen aankwamen was er nog maar een klein groepje fans aanwezig. Het was al erg gezellig. Het was heerlijk weer, de zon scheen volop. We waren er nog niet zolang toen we ineens Marco binnen zagen lopen. Door de glazen deuren heen zagen we hem dichterbij komen. Het leek alsof hij naar buiten wilde komen. Er werd aan een aantal deuren gevoeld.†Toen liep hij†wat heen en weer, praatte met de beveiligers en verdween uit het zicht. He, jammer, dachten we nog. Maar al snel kwam Marco weer terug met een van de beveiligers bij zich en iemand die de deur voor hem open maakte. Waarschijnlijk wilde hij naar ons toe, maar kon hij niet naar buiten omdat de deuren nog op slot zaten. En toen ineens was hij heel dichtbij..........†
Alle vrouwen die buiten zaten verschoten meteen van kleur en wat zegt Marco dan............"Ik†ga eerst†naar de mannen!" †Hahaha.

De mannen werden hartelijk begroet door marco. Echt heel leuk om te zien. Toen kwam Marco bij ons staan. Hij ging er goed voor staan in het zonnetje en zei "Oke, ik ben er klaar voor, wie wil er een fotootje?" Nou, dat lieten we ons geen tweede keer zeggen. Er werden heel†wat leuke foto's gemaakt.

Ik bedankte Marco nog dat hij mij Weblog van de maand had gemaakt en toen zei hij "Je hebt het verdiend, lieverd!"Ik zei nog, dank je wel,†dat weet ik nog, verder was ik meteen helemaal van de kaart, geloof ik. Hahaha

Marco belde nog even naar Dana, de dochter van Anita. Zo lief.Daarna poseerde Marco nog even voor mijn lens. Met knikkende knieŽn en trillende handen maakte ik toch nog de mooiste foto die ik zelf ooit heb gemaakt van hem.Wat een heerlijke middag. Mijn dag kon al niet meer stuk en toen was het concert nog niet eens geweest!


Het was zo relaxed. Echt gaaf! Marco ging weer naar de mannen die gezellig op een bankje zaten. "Ook een biertje, Marco?" Dat sloeg hij niet af. Hij had het duidelijk erg naar zijn zin. Hij maakte tussendoor nog de opmerking. "Ja, ik hoorde dat er hier vanavond iemand optreedt, dus ik dacht, ik kom lekker vroeg! "

††††††††††

Daarna nog een leuke foto van elles en mij met Marco gemaakt. Volgende keer kijken we allemaal tegelijk in dezelfde lens, haha!
Niet veel later kwam Nathalie met de mooie Tifosivlaggen. Marco ging weer naar binnen en wij zochten ons plekje voor de deur weer op. Het was supergezellig, we zaten al vol marcomientjes, de zon scheen, deze dag kon niet meer stuk! Er kwamen nog wat Tv en radioploegen langs en Marco werd binnen geinterviewd. We konden het allemaal volgen door de glazen deuren.

En toen konden we onze stoere pasjes tevoorschijn halen en werden ze gescand. Niet veel later liepen we heel relaxed naar het podium 1 voor 1.†We zochten een mooi plekje uit voor het podium. We stonden helemaal vooraan. Wauw!! Complimenten voor Tifosi! Nog nooit kon ik zo naar binnen lopen en toch nog zo'n geweldige plek hebben. Dikke duim voor de organisatie!

En toen duurde het wachten ineens heel erg lang.

Maar het werd beloond. Wat een geweldige show werd dit zeg. Een superrelaxte Marco. Prachtige nummers, geweldige uithalen, heerlijke oogcontacten.†Het dollen met het publiek en bandleden. Deze avond was er een†om nooit meer te vergeten. De snoepslip was ook zo'n moment waar we nog lang over nagepraat hebben. (Zie het logje over Marco, ouwe snoeperd)†

††

Marco maakte ook nog een foto van mij en Elles.
†Op een gegeven moment zong Marco Dromen zijn bedrog, maar al snel merkte ik dat zijn microfoon het niet deed. Ik, maar nog meer fans gebaarden naar Marco. We wezen naar zijn microfoon en toen naar onze oren. Tikten op onze oren en schudden met ons hoofd. We probeerden vanalles en nog wat om Marco duidelijk te maken dat we hem niet verstonden. Tessa had het ineens wel in de gaten en gaf Marco haar microfoon. Dat bleek niet de juiste oplossing en er volgden nog veel meer microfoon wisselingen. En Marco zong stug door. Het was eigenlijk erg komisch. Na afloop zei hij ook dat hij nog nooit in zijn carriere zo vaak van microfoons had gewisseld. Hij zei dat hij al vond dat iedereen zulke rare gebaren zat te maken en deed ons na. Dit zijn van die momenten die je niet snel vergeet. We riepen daarna allemaal "Nog een keer....." en hij beloofde dat ze aan het eind van de show nog een stukje van Dromen zijn bedrog overnieuw zouden doen.

Wat ben ik blij dat ik hierbij was in Goes. Het was zo'n leuke en onvergetelijke avond. Ze zeggen vaak tegen mij. "Ga je nou alweer naar Marco? Waarom ga je meerdere keren, iedere avond is toch hetzelfde?" Nou,†deze avond bewees maar weer eens het tegendeel, iedere show is anders,†iedere show is bijzonder en zeker nooit hetzelfde. Wat wel hetzelfde is, is het blije gevoel dat ik na afloop van zo'n show heb. De adrenaline die door mijn lijf stroomt! Heerlijk!†
Geniet nog even met mij mee met het volgende filmpje dat Elles deze avond heeft gemaakt. (En let ook even op de blik van Giovanni tussendoor, haha!)Volgende keer mijn Ziggodomeavontuur, dus..............wordt vervolgd!††


Nog zo'n heerlijke foto!

Het was superleuk gisteren bij The Voicekids. En dat Marco na afloop nog even gezellig kwam kletsen was natuurlijk de kers op de taart!

"Jij begrijpt niet
En dan verlang je toch weer"