Van Marco, speciaal voor mij!
Weblog van de maand!
mijn mugshot podium moment
Mijn momentje met Marco op het podium
fanclubdag 2009
special moment
Foto album
Mij creaties voor marco's mugshots
Deze kwam op de juiste dag op t juiste tijdstip. Even de glimlach die ik nodig had.


Op zijn verjaardag op zijn mugshot!


Leuke neus voor het begin van het nieuwe jaar!

gastenboek
Vlieg ook eens door mijn gastenboek!
    
Profiel
Naam: Rebecca
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Hoog bezoek!

Mijn favoriete bezoeker!
6 Juli 2009

19 nov 2014
Marco en ik bij clip BINNEN
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 stuiterballetjes ;
en 3 gast stuiterballetjes .
Goed idee, mam!
Vanavond wilden Amaro en Roman nog even televisie kijken. "Jullie moeten ook eens een keer naar Discovery Channel kijken of Animal Planet, dat is weer eens iets anders en vaak leer je er ook meteen weer wat van." zei ik tegen ze. Ik zie genoeg onzinfilmpjes van Nickelodeon voorbij komen, dus ik dacht, iets anders kan ook geen kwaad. Ik zocht en vond een programma over krokodillen op Animal Planet. "Kijk, dat is vast wel leuk om te zien."
Ik keek even mee en opeens kreeg je een stukje van een krokodillenshow te zien waarbij een man z'n hoofd tussen de bek van de krokodil stopt en dan ineens klapt met een smak die bek van die krokodil dicht met het hoofd van die man er nog tussen. De man en de mensen in het publiek gilden heel hard. Met geen mogelijkheid kregen ze het hoofd van de man los.

Uhhhhhhhh, Goed idee, mam! Leuk dat Animal Planet!

Nouja, ze hebben er wel meteen iets van opgestoken. Stop nooit je hoofd in een krokodillenbek!
krabbetjes vangen
Al een aantal keren had ik mijn kinderen stoere verhalen verteld over krabben vangen in het Grevelingenmeer. Meer dan eens vertelde ik over mijn avonturen. "Ik ging als kind vaak met mijn vriendinnen en onze ouders naar het Grevelingenmeer. Dan zwommen we naar een pier. En op die pier zochten we tussen de keien naar mosselen. Die sloegen we dan met een steen kapot, hingen hem aan een touwtje en lieten dat in het water zakken. Als er dan een krab aan kwam begon deze vaak van de mossel te eten en konden we hem zo omhoog trekken en zo belandde hij in ons emmertje en nadat we hem dan aan onze ouders hadden laten zien, zetten we hem weer terug in het water." 

Dit klinkt natuurlijk wel heel spannend voor mijn twee jongens van 7 en 10 jaar. Vorige week toen we net terug waren van onze vakantie naar Frankrijk ( waar ik overigens nog een logje over moet schrijven, maar dat terzijde) was het nog een paar dagen prachtig weer hier in Nederland. We hadden allemaal nog vrij dus we trokken de stoute (water)schoenen aan en vertrokken naar het Grevelingenmeer. Emmers en touw en schepnet gingen mee.

      
Ik bleef met Mareno (die zich met een emmertje en water prima vermaakte) op het strandje, maar de grote stoere jongens gingen met Carlo mee krabben vangen. Het zoeken naar geschikte mosselen duurde in werkelijkheid iets langer dan in mijn verhalen, maarja......... ze waren lekker bezig! Al snel lagen ze op hun buik op de pier met het touwtje in het water. En jahoor de ene na de andere krab werd gevangen. Ik zat echt te genieten van dit hele tafereel. Echt jeugdsentiment was dit! Ik vond het bijna ontroerend (oke ik ben een emomuts) om mijn jongens, nouja mijn mannen daar zo samen bezig te zien op zoek naar krabben zoals ik vroeger ook zo vaak heb gedaan.
Geweldig! 
Zie hier het bewijs. Uiteindelijk hebben ze in totaal zo'n twintig krabben gevangen. En ook niet van die kleintjes ook! En trots dat ze waren!

Al met al was het een hele geslaagde dag. Voor een echt vakantiegevoel hoef je niet altijd ver weg.


nieuwe lay out
Mijn lieve vriendin is op vakantie. Ik mis haar heel erg. Normaal gesproken chatten we 's avonds nog even. Nu voel ik mij best wat alleentjes zo 's avonds online. Dus ik dacht laat ik maar even gaan knutselen met foto's dan. Het werd wel weer eens tijd voor een nieuwe header dacht ik zo. Meteen maar even de hele lay out aangepakt. Ik vind m best heel leuk geworden zo. En jullie?

vrouwen praten te veel
Mijn oom stuurt zo af en toe grappige e-mailtjes door. Waar hij alle grappen en foto's vandaan haalt weet ik niet, maar soms zijn ze echt geweldig. De laatste die ik kreeg vond ik wel heel grappig. Ik wilde hem daarom best even op m'n weblog zetten.

Je moet er natuurlijk wel bij denken dat dit door een man verstuurd is he! 
De tekst bij de afbeelding was:

Soms praten vrouwen nou eenmaal een beetje veel. Dat is niet alleen zo bij mensen, maar ook voor de dierenwereld geldt dit:
poezelig!
Zien deze schatjes er niet Poezelig uit?

Door  m'n vakantie was je verjaardagslogje niet op tijd klaar helaas. Bij deze zal ik het helemaal goedmaken.
Lieve Gerdien, nog van harte gefeliciteerd meid! Twas super gezellig zaterdag! 
Heerlijk bijgekletst met jou en Jes.
Ik vind deze foto van onze poezelige kids helemaal toppie! Thanks!

En dat cadeautje, dat is een hint he! Jes en ik kunnen niet wachten

Ohja, voor ik het vergeet, .................nog bedankt voor die overheerlijke chocoladetaart!


bijzonder SAS moment
9 Juli 2010. Marco treedt op in het Westerpark en ik..............ik zit in Frankrijk. Oke, mijn lichaam zat in Frankrijk, maar die dag zat mijn gedachte toch echt in het Westerpark. Ik kon er niet bij zijn. Ik moest dit bijzondere moment missen. Hoewel ik het erg naar mijn zin had daar, vond ik het toch echt wel heel erg dat ik dit moest missen. Marjolein ging wel en ik wenste haar via een smsje veel plezier. Ook twee van mijn collega's gingen deze avond wel naar Marco en zouden mij via sms op de hoogte houden. De hele dag zat ik bijna letterlijk op mijn mobiel. Waar ik ook heen ging, mijn mobiel ging mee. En ja hoor, daar kwam een sms binnen. Ze zaten er klaar voor. Een plaatsje voor de hekken. Later kreeg ik nog een hijg, puf sms, ze stonden helemaal vooraan. En toen nog een dat ze aan het genieten waren van Jurk. En ik........ik speelde badminthon met mijn kids. Opeens kreeg ik midden in het spel nog n sms. Alleen luisteren, ik versta je toch niet. Ik had m nog niet gelezen of m'n mobiel ging af. Het was Marco..............er klonk een heerlijke vlinder in mijn oor. Oh wauw! Kippevel. Ze belde mij gewoon....... zomaar helemaal naar Frankrijk. Hoe bijzonder is dat! Wat heb ik genoten. (mijn badminthonspel lag even stil, sorry nog jongens!) En toen........... liedje afgelopen. Daar sta je dan......... in Frankrijk. "Mam, gaan we nog verder spelen?" "Uhhhhhhhhhh .............(even weer op twee benen landen graag!) oke!"
Het werd later en later, ik bracht de kids naar bed, nog nagenietend van mijn Marco-vlindermoment. Tot opeens mijn mobiel weer af ging. De eerste klanken van schouder aan schouder bereikten mijn oor. De kids genoten heel even mee en daarna ben ik snel naar buiten gegaan. Buiten was het stil en kon ik optimaal genieten van dit SAS moment. Ik dacht aan Miranda en hoe ik haar miste daar in Frankrijk, aan m'n lieve collegaatjes die daar schouder aan schouder stonden bij Marco,  hoe ik nu even 2 weekjes niet schouder aan schouder stond met hen. Het liedje was voorbij. Kippevel.

Ik hoorde Marco nog even snel zeggen dat het heerlijk was en toen was het stil........ Maar niet voor lang. Ik kreeg een sms. Met z'n viertjes op afstand SAS. Met z'n viertjes?????En meteen daarachteraan een sms van Miranda. Zij hing gewoon tegelijk bij m'n andere collegaatje aan de lijn. Het kippevel steeg. Ik kreeg n brok in m'n keel. We stonden gewoon met z'n viertjes op afstand schouder aan schouder te genieten. WAUW! 


Zon of regen, wind mee of tegen
naast elkaar of op afstand
wat er gebeurt, alles kunnen we aan
zolang we maar schouder aan schouder staan


Meiden, ik heb jullie al een aantal keren bedankt, maar ik doe het gewoon nog een keer. Bedankt voor dit bijzondere SAS moment op afstand! Jullie zijn top!

Ik vond een filmpje van SAS op 9 juli. Als ik er naar kijk, krijg ik weer huizehoog kippevel.

Lieve Elles, Vanessa en Miranda, bedankt voor dit bijzondere moment!

Ik hoop dat jullie niet te lang op water en brood moesten leven door die hoge telefoonkosten!


vak in beeld
Onze vakantie even snel in beeld. Later volgen de verhalen!
 

 

 

 

 

 

 
mondharmonica
Hij moest even oefenen, maar nu speelt onze kleine knul geweldig mondharmonica!


er is niets heerlijker dan....


Er is niets heerlijker dan kamperen. Lekker de hele dag in de buitenlucht. Mijn campingbedje stond vroeger al in een caravan en mijn kids weten ook niet beter.

gefeliciteerd pa!


Hoeraaaaaaa m'n pa is 60 jaar!

"Dus laat maar los
Ga maar vliegen nu het kan"