Van Marco, speciaal voor mij!
Weblog van de maand!
mijn mugshot podium moment
Mijn momentje met Marco op het podium
fanclubdag 2009
special moment
Foto album
Mij creaties voor marco's mugshots
Deze kwam op de juiste dag op t juiste tijdstip. Even de glimlach die ik nodig had.


Op zijn verjaardag op zijn mugshot!


Leuke neus voor het begin van het nieuwe jaar!

gastenboek
Vlieg ook eens door mijn gastenboek!
    
Profiel
Naam: Rebecca
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Hoog bezoek!

Mijn favoriete bezoeker!
6 Juli 2009

19 nov 2014
Marco en ik bij clip BINNEN
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 stuiterballetje ;
en 1 gast stuiterballetje .
1000spiegels-tour-afkickverschijnselen
Oh, hebben jullie er ook zoveel last van? Van die 1000spiegels-tour-afkickverschijnselen? Ik wil zoooooo graag terug naar toen. Dan nog maar even een mooi plaatje plaatsen van de allerlaatste show in het Ziggo Dome. Binnenkort nog mijn verslag van de Ziggo concerten. Ik kijk al uit naar de najaarstour en met alle foto's en filmpjes geniet ik nog dagelijks na van de tour.

gefeliciteerd Familie Borsato
Lieve Armando, Vanessa en Chiara,

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige dochter en lieve zusje Giorgia! Heel veel geluk samen en geniet van elkaar!
Natuurlijk ook oom Marco, tante Leontine, oma Mary, alle neven en nichten en de rest van de familie, van harte gefeliciteerd met dit kleine wondertje!Duizend spiegels @Sportpaleis

21 Mei was het dan zover. Na het ongelooflijk bijzondere concert van al meer dan een maand ervoor in Vlissingen was het weer hoog tijd voor Marcomientjes. En wat hadden Marjolein, Elles en ik er zin in. Helaas was Marjolein al een paar dagen ziek en was het nog spannend of ze zou kunnen gaan. Gelukkig voelde ze zich 's morgens redelijk, maar besloot niet vroeg voor de deur te gaan zitten om zo haar energie voor 's avonds te kunnen bewaren. Heel erg jammer natuurlijk, maar het belangrijkste was dat ze er toch bij zou kunnen zijn.

Elles en ik gingen samen vroeg op pad en waren er hierdoor weer lekker op tijd. Het wachten kon weer beginnen. Helaas waren de straten en ook de hekken echt te smerig voor woorden. Zo jammer.Het wachten duurde vrij lang.Terwijl we daar zaten, reden de heftrucks en vrachtwagens nog heen en weer om te laden en te lossen en alle hekken op z'n plek te zetten. Hierdoor ging de deur erg vaak open en hoe leuk was het dan om stiekem naar binnen te gluren. We waren getuige van de soundcheck van de 3J's en we zagen verschillende achtergrondfilmpjes voorbij komen van Marco's concert. De tijd ging hierdoor gelukkig ineens veel sneller. Het werd steeds gezelliger voor de deur. Inmiddels was Marjolein ook gearriveerd en nog veel meer lieve borsato vriendinnen. Toen er na lang wachten nog steeds geen Tifosivlag in zicht kwam werd ik toch wel wat ongeduldig. Op een gegeven moment was ik een aantal bekende fans kwijt. Ik besloot polshoogte te gaan nemen en toen bleek dus dat we al die tijd voor de verkeerde ingang hadden gezeten. De Tifosi ingang bleek aan de zijkant van het gebouw te zitten. Daar zaten ook al aardig wat fans wat ik erg jammer vond omdat wij er al zo lang waren. Gelukkig kwam alles goed en hadden we prachtige plaatsen voor aan de uitloop van de catwalk. Dank je wel Tifosi di Marco Borsato! Ik hou zo van mijn coole pasje!
      
Als je dan eenmaal binnen staat op zo'n prachtige plek, dan pas kun je ontspannen en je voorbereiden op een topavond. Paula, Neske, Carina en Corine stonden aan de zijkant van de catwalk en er werd dus even flink gezwaaid naar elkaar. Hahaha gespot!!!

Het is zo grappig om dan te zien dat de grote deuren open gaan en de andere fans naar binnen rennen. Na lang wachten begonnen de 3J's aan hun optreden. En niet veel later kon het dak er weer af want Marco had er enorm veel zin in (en wij nog meer). Hij zong geweldig en liet even duidelijk merken waar dat feestje precies was. Maar ook de prachtige ballads brachten kippenvel bij iedereen in de zaal, daar ben ik zeker van.
Het duet van Marco en Marieke vond ik echt weer zo mooi! Marieke is echt een superaanwinst voor de band.
Ik was best wel teleurgesteld toen bleek dat Jada er die avond zelf niet bij zou zijn. Ik had er echt op gehoopt. Maar ook via het scherm bracht ze mij samen met Marco huizehoog kippenvel. Zo mooi! En die trotse papa op het podium, dan smelt je gewoon!

Soms kwam Marco op de Catwalk en zong vlak voor ons. Het blijft zo geweldig om hem van zo dichtbij te kunnen zien en horen zingen. Eén blik naar mij en een dikke duim en ik was natuurlijk weer helemaal de weg kwijt. Ik voelde dat mijn wangen rood begonnen te gloeien en voor heel even vergat ik alle mensen om mij heen en leek het of Marco daar alleen voor mij zong.
Wat hadden we een fantastische avond. En dan kwamen er daarna nog gewoon twee avonden in het Ziggodome achteraan. Dankbaar en blij dat ik hierbij kon zijn!! Wat is deze tour genieten zeg!

     

Het mooiste van de hele avond is toch wel om te zien hoe Marco aan het genieten is!

Bedankt lieve Marco, band, Tifosi and friends!


Marco gaat lossss @Ziggodome
     
Mooi moment in het Ziggodome


Minutenlang applause in het Ziggodome na afloop van het concert op 30 mei. Zo bijzonder, zo trots. Echt een kippenvel moment. Gelukkig mag ik vrijdag nog 1 keer gaan genieten en dan wordt het afkicken tot het najaar. De logjes van het sportpaleis en Ziggodome volgen nog, maar deze foto wilde ik toch alvast even plaatsen.


"Wees nou maar jezelf
Als je die nog kent"