Van Marco, speciaal voor mij!
Weblog van de maand!
mijn mugshot podium moment
Mijn momentje met Marco op het podium
fanclubdag 2009
special moment
Foto album
Mij creaties voor marco's mugshots
Deze kwam op de juiste dag op t juiste tijdstip. Even de glimlach die ik nodig had.


Op zijn verjaardag op zijn mugshot!


Leuke neus voor het begin van het nieuwe jaar!

gastenboek
Vlieg ook eens door mijn gastenboek!
    
Profiel
Naam: Rebecca
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Hoog bezoek!

Mijn favoriete bezoeker!
6 Juli 2009

19 nov 2014
Marco en ik bij clip BINNEN
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 stuiterballetjes ;
en 2 gast stuiterballetjes .
TdMB de workshop
Een aantal weken geleden kreeg ik een mailtje met de vraag of ik als vrijwilliger mee wilde helpen tijdens een workshop voor TdMB. Nog voordat ik de mail goed en wel gelezen had stond mijn besluit al vast. Jaaaa dat wil ik heel graag. Superleuk!

Na een aantal mailtjes en berichtjes heen en weer en een gezellige avond bij Paula thuis voor meer uitleg en het maken van onze voorbeeldcanvassen, waren we er helemaal klaar voor. Om 8.15 uur ging ik van huis, eerst richting Kitty. Omdat het toch nog n beetje vroeg was hebben we bij haar nog even een bakkie thee genomen en rond 9.00 uur vertrokken we richting het Lido waar we rond 10.15 uur aankwamen. We waren de eerste, maar al snel kwam de rest er ook aan. Toen Nathalie en Esther er waren konden we meteen aan de slag. Alle dozen werden snel naar boven gebracht dankzij de vele hulptroepen en al snel begon het puzzelen met tafels en stoelen. Toen alles stond kon het inrichten en verdelen van de spullen beginnen. Kitty wachtte beneden bij het restaurant tot de workshop zou beginnen.
Voor we het wisten was het 11.50 uur. Nog snel even een bliksembezoek aan het TdMB "kraampje"gebracht, daarna nog de laatste instructies doorgenomen en we waren er klaar voor. Ohja, er werd ook nog even een groepsfoto van ons gemaakt. Daarna druppelde iedereen binnen. Er waren heel veel bekende gezichten. Erg leuk.
Na een welkomswoordje van Nathalie kregen we eerst een lunch aangeboden. Die heerlijke broodjes gingen er wel in.
Na de lunch vertelde Paula wat over de workshop en werden wij als vrijwilligers voorgesteld. ( Zo leuk dat Marjolein ook gevraagd was als vrijwilliger.) We kregen allemaal een tafel toegewezen en de workshop kon beginnen. Als eerste moest er verf uitgekozen worden. Omdat ik zag dat het aan de verftafel meteen erg druk was ben ik Nancy daar gaan helpen. Iedereen gaf aan welke verf ze wilden of vroegen om ons advies. Toen iedereen verf had kon het echte werk beginnen.

In het begin zag ik om mij heen veel angstige en bezorgde gezichten. Hoe moest dat nu als je totaal niet creatief was? Stapje voor stapje kwam het allemaal goed. De mensen die riepen dat ze totaal niet creatief waren maakten toch wel hele mooie kunstwerken. Je zag dat iedereen er steeds meer plezier in kreeg. Ik hielp waar nodig en voor ik er erg in had was deze supergezellige dag alweer afgelopen.

Er werd een geweldige groepsfoto gemaakt van alle workshoppers. En iedereen paste erop. WAUW!  Echt heel leuk!
 

En toen kon het opruimen beginnen. Met zoveel helpende handjes was dit vrij snel gebeurd. Wij kregen ook nog een goodiebag met daarin oa. een superstoer bonnetje die ik heel goed ga bewaren. Er moet natuurlijk nog n mooie handtekening op mijn canvas komen. Daar houd ik je aan Marco! Ook wij als vrijwilligers zijn nog even met elkaar op de foto geweest. Zo'n, "na afloop met erg vermoeide blikken" foto. hahaha. Ik ben heel benieuwd naar alle foto's want ik heb er zelf maar een paar kunnen maken. Mocht iemand nog leuke foto's hebben......mijn mailbox staat open.

Ik heb echt Genoten met een hele grote G. Het was een superleuke dag. Volgens mij is iedereen blij en trots naar huis gegaan met een prachtige canvas en daar ging het om! Missie geslaagd! Ik ben erg trots dat ik als vrijwilliger gevraagd ben. Ik heb het met heel veel plezier gedaan. Ik had dan ook hele lieve collega's. Het is erg leuk om alle leuke tweets, facebookberichten en logjes van deze geweldige middag te lezen.Iedereen is erg enthousiast. Ik zeg..........deze dag is voor herhaling vatbaar. Ik ben een heel blij meisje!

"Hé Joh!
Wees wie je bent!"