Van Marco, speciaal voor mij!
Weblog van de maand!
mijn mugshot podium moment
Mijn momentje met Marco op het podium
fanclubdag 2009
special moment
Foto album
Mij creaties voor marco's mugshots
Deze kwam op de juiste dag op t juiste tijdstip. Even de glimlach die ik nodig had.


Op zijn verjaardag op zijn mugshot!


Leuke neus voor het begin van het nieuwe jaar!

gastenboek
Vlieg ook eens door mijn gastenboek!
    
Profiel
Naam: Rebecca
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Hoog bezoek!

Mijn favoriete bezoeker!
6 Juli 2009

19 nov 2014
Marco en ik bij clip BINNEN
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 stuiterballetje ;
en 1 gast stuiterballetje .
#dichtbij Marco in Goes


Het leuke van de weblogjes, ik heb het al eerder geschreven, is dat je steeds meer mensen leert kennen. En iedereen weet hoe speciaal dat moment is dat je even #dichtbij Marco bent. En iedereen weet ook hoe leuk het is als dat moment vastgelegd wordt. En nog leuker is het als het van alle kanten vastgelegd wordt!
Dus bedankt allemaal voor de foto's die ik in mijn mailbox mocht ontvangen! Ze zijn mij allemaal even dierbaar!
Ik geniet nog even na!

  Ik: Bedankt dat je mij weblog van de maand hebt gemaakt!

Marco: Je hebt het verdiend, lieverd!

Ik:  


 

filmpje Rood Live #dichtbij Goes
Nog vaak denk ik terug aan de heerlijke dichtbij concerten van Marco. Ik geniet graag na met de foto's die ik heb, maar het leukste vind ik toch altijd de filmpjes. Zo lijkt het alsof je weer heel even terug en #dichtbij bent. Ik heb in Goes toch wel het meest genoten van alle #dichtbij concerten. De energie die Marco toen had. Wauw! Hij stuiterde bijna het podium af. En wat ik ook zo gaaf vind, is het contact dat hij maakt met het publiek. Het volgende filmpje kijk ik ook nog graag terug. Helaas is het geluid niet zo best, ik stond waarschijnlijk te dicht bij de boxen. Ja, dat heb je als je helemaal vooraan staat. Maar wat heb ik genoten die avond. Dit was er eentje om in te lijsten en nooit meer te vergeten. Zet het geluid een beetje zacht en geniet van een heerlijk enthousiaste en genietende Marco op het podium in Goes. 

Filmpje Vlinder live in Ziggodome
Het uploaden duurde even, maar ik wilde dit filmpje graag met jullie delen. Prachtig nummer, supergave gitaar en geweldige vliegkunsten! Geniet je nog even met mij mee?

dit is stoer
Haha, de foto staat nog maar net op mijn weblog of hij schittert nu al op de frontpage van de marcoborsatofansite! Gaaf! Stoer hoor!Voor er weer een nieuwe foto op staat heb ik er snel even een printscreen van gemaakt! Altijd leuk toch!

www.marcoborsatofansite.nl

marco voor mijn lens
Toen Marco in Goes 's middags even gezellig bij ons in het zonnetje kwam staan zijn er heel veel leuke foto's gemaakt. Toen ik zomaar een foto van Marco wilde maken, zag hij dat en ging even leuk poseren voor mijn camera. Dat ik nog zo'n scherpe foto kon maken met die trillende handjes noem ik een wonder!

Maar aaaaaahhhhhh wat istie leuk geworden! 

Filmpje Marco , ouwe snoeperd
In Goes kreeg Marco een snoepslip op het podium. Hij kon de grap wel waarderen en had er op het podium net zoveel lol om als het publiek. Mijn vriendin Elles was toevallig aan het filmen. Kijk en lach lekker mee!

Marco gaat los!

 ps.precies op het juiste moment gefilmd Elles! Supergaaf filmpje!
Marco en ik in Goes
Als ik weer met beide benen op de grond beland ben maak ik een mooi logje over Marco #dichtbij in Goes, maar eerst natuurlijk even deze showen! Yessssss, weer gelukt en zo blij mee! Wat was het al gezellig 's middags voor de deuren van de zeelandhallen.

volgende keer wel op het juiste moment in de juiste camera kijken he elles!

 

filmpje marco fotografeert publiek in Goes


 


In Utrecht pakte Marco mijn Camera aan en dit keer was Elles de gelukkige. Marco maakte eerst een foto van het publiek, lachte naar ons en zette daarna Elles en mij op de foto. Zo gaaf dit! Zo leuk dat hij dit doet. Mocht je jezelf ook op de foto herkennen en je wilt de foto ook in groot formaat hebben, laat het even weten, dan stuur ik m naar je op!

Na dit fotomoment ben ik gaan filmen.Helaas is het geluid niet echt best. Ik stond iets te dicht bij de boxen, maar misschien zien jullie jezelf nog terug op dit filmpje! Altijd leuk natuurlijk!filmpje waterkant live in goes
Wat een bijzondere avond en niet te vergeten onwijsgezellige middag hebben we gisteren gehad in Goes. Een uitgebreid logje volgt nog, maar dit filmpje wilde ik alvast met jullie delen in het bijzonder met Marjolein, omdat ze er gisteren helaas niet bij kon zijn. Maar we gaan het helemaal goedmaken in het Ziggodome volgende week.
Geniet even met mij mee..............Wat was het gaaf!


Dank je wel Marco, band, Tifosi, Elles en alle lieve fans. Ik heb een topdag gehad!
marco's choice
Even dacht ik dat de awards niet meer uitgedeeld werden, maar niets is minder waar.
Deze krijgt een mooi plekje op mijn weblogpagina natuurlijk!
Wauw!!! Wat issie leuk!
TROTSSSSS!!

"De tijd heeft spijt
Dat hij zich heeft vergist"