Van Marco, speciaal voor mij!
Weblog van de maand!
mijn mugshot podium moment
Mijn momentje met Marco op het podium
fanclubdag 2009
special moment
Foto album
Mij creaties voor marco's mugshots
Deze kwam op de juiste dag op t juiste tijdstip. Even de glimlach die ik nodig had.


Op zijn verjaardag op zijn mugshot!


Leuke neus voor het begin van het nieuwe jaar!

gastenboek
Vlieg ook eens door mijn gastenboek!
    
Profiel
Naam: Rebecca
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Hoog bezoek!

Mijn favoriete bezoeker!
6 Juli 2009

19 nov 2014
Marco en ik bij clip BINNEN
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 stuiterballetje ;
en 1 gast stuiterballetje .
De O is van...Ontspanning
Oh wat heerlijk zeg! De letters zijn weer terug. Ik had ze best wel n beetje gemist. Leuk Nathalie, ik ga daar weer even voor zitten. Dit keer heb je gekozen voor de  


O van Ontspanning.....

Als moeder van drie heerlijke knullen is ontspannen iets wat ik soms wel even heel erg nodig heb, maar er niet altijd zo makkelijk van komt. Toch heb ik geleerd hoe belangrijk het is om je toch af en toe even heerlijk te ontspannen. Even de batterijtjes opladen. Ik heb mijzelf heel wat jaren weggecijferd voor de kinderen, maar nu pak ik soms toch echt wel eventjes mijn momentjes. Ik merk gewoon dat ik dat best wel eens nodig heb. Dat kan natuurlijk op verschillende manieren. 
Het meest voor de hand liggende zou natuurlijk vakantie en dagjes uit met het gezin zijn. Hoewel ik dat heerlijk vind is het toch niet echt ontspannen voor mij. Tuurlijk, je bent lekker weg, even een andere omgeving. Maar je moedersensoren staan nog steeds op scherp. Constant in de gaten houden waar de kids zijn. Wat ze doen. Of ze niet te dicht bij het water komen, of bij een drukke straat. Vooral mijn kleine boef van bijna 3 jaar moet ik natuurlijk goed in de gaten houden. Dan willen ze nog eten, drinken, koekjes, een schone luier, samen spelen. Kortom 100% ontspannen zit er niet echt in. Dat komt straks vanzelf als ze weer wat ouder zijn.


's Avonds als de kids op bed liggen vind ik het heerlijk om lekker achter de computer te duiken. Borsatoweblog bezoeken en Twitter en af en toe gezellig chatten met m'n vriendin op hyves. Dat vind ik nou heerlijk ontspannen. Even tijd voor mijzelf.

Zomaar even op de bank zitten met een heerlijk kopje thee en wat chocolade is natuurlijk ook wel erg ontspannen! Dvdtje of cdtje aan en heerlijk genieten van muziek!

Vorige maand kreeg mijn vriendin wel een heel bijzonder cadeau van haar broer. Ze kreeg een Beautydag en het meest bijzondere van dit alles was dat ik zomaar een hele dag mee mocht. Een hele dag verwend worden met gezichtsbehandelingen, massages, kleipakking en tussendoor heerlijk eten en relaxen in de sauna, bubbelbaden, zwembaden, turks stoombad. Het was helemaal te gek. Ik had dit nog nooit gedaan, gun mijzelf dit soort dingen eigenlijk nooit, maar jemig........wat was dit HEERLIJK! En we hebben meteen afgesproken dat dit dus echt niet de laatste keer was. Dit was absoluut ONTSPANNING!

Natuurlijk kan ik dit logje niet afsluiten zonder MR Ontspanning himself. 
 

Marco uitjes
. Dat zijn mijn momentjes. Heerlijk uit m'n dak gaan tijdens een concert. Dat is de ultieme vorm van ontspanning voor mij. Daar kan ik niet alleen op het moment zelf, maar nog heel lang daarna van nagenieten. Marcomientjes opdoen zodat ik er weer tegenaan kan. Oke, ik ga van dit soort uitjes altijd wel behoorlijk , maar wel heel ontspannen.

Gaat het wel goed?
Ik krijg af en toe de vraag van mensen om mij heen of het wel goed met mij gaat. Ze lezen een www op hyves van mij of een gedicht of zomaar een logje waarvan de tekst niet altijd even vrolijk is. Ik kan jullie geruststellen hoor. Het gaat best met mij. Soms heb ik ook momenten dat ik even of   ben of me even flink machteloos voel. Maar ik heb geleerd dat het goed werkt om je gevoelens van je af te schrijven en dat doe ik dan vaak hier op mijn weblog. Soms zijn de logjes om alles even van mij af te schrijven, maar soms ook om iemand even een steuntje in de rug te bieden. Even te laten weten dat ik er ben en aan hen denk. Mijn weblog is een stukje van mijzelf geworden, mijn uitlaatklep zeg maar. Waar ik aan denk, waar ik om moet , wat ik beleef, hoe ik mij voel op momenten. Ik kan hier alles kwijt (nou ja ook weer niet alles). Ik schrijf het even van mij af wanneer ik daar behoefte aan heb.
Ik verbaas mij er soms over dat mijn weblog door zoveel mensen gelezen wordt. Ik hoor van steeds meer vrienden en collega's dat ze mij volgen. Dat is leuk om te horen. Maar jullie hoeven je nu niet ineens zorgen om mij te gaan maken hoor. Mijn weblog is mijn plekkie, soms met een , soms met een , soms met een ,maar soms ook met een . Mijn leven met alles erop en eraan. Niet meer maar ook niet minder.
Meep meep! Zoefffffff
Zaterdag liep ik door het Kruidvat en mijn oog viel op de kinderdvd's. Pure jeugdsentiment. Ik zag namelijk een dvd van Roadrunner. Oh wat heb ik daar vroeger vaak naar gekeken en heel erg om gelachen. Ik kon deze dvd niet laten liggen. Dit wilde ik mijn kids laten zien. Zouden zij het wel leuk vinden en vind ik het eigenlijk nog wel leuk om naar te kijken? Thuis gekomen werd de dvd meteen aangezet. Het duurde niet lang of mijn kids zaten al schaterend voor de tv. Ja hoor. Roadrunner is nog net zo leuk als vroeger! Ik ben Rebecca, ik ben 34 jaar en ik doe Roadrunner na............
Meep Meep, Zoeffff !!

alleen

plotseling was hij daar
ze noemen hem eenzaamheid
soms komt hij zomaar even langs
en raak ik hem maar niet kwijt

midden tussen de mensen
kwetsbaar en alleen
zoekend naar iets vertrouwds
met zoveel vreemden om me heen

ik houd mij maar weer groot
al is mijn lach niet echt
even volhouden nog
maar dat is wel een heel gevecht

de pijn wordt nog steeds niet minder
 er is niemand die het ziet
dus doe ik heel gezellig mee
maar het vertrouwde is er nietechte vrienden
Afgelopen woensdag kwam m'n vriendin met haar kinderen gezellig op visite. We hadden elkaar al een tijdje niet meer gezien. M'n vriendin en ik hebben heel wat bijgekletst. We kennen elkaar al heel lang. Onze moeders waren al vriendinnen op school en wij zijn dus ook met elkaar opgegroeid. Om nu te zien dat onze kids het ook zo goed met elkaar kunnen vinden,is gewoon super. Wij zijn niet alleen vriendinnen, maar gewoon familie, zeggen we altijd. 


En die stoere meid houdt zich goed staande tussen de kerels!

gekke bekken trekken

Kampioen gekke bekken trekken!

eigenwijs


Eigenwijs. Na even gegoogled te hebben kwam ik bij de betekenis van dit woord. De gewoonte nooit raad van anderen aan te nemen/ niet naar goede raad willen luisteren.

Ik ben zelf van nature helemaal niet eigenwijs

Maar mijn vriendinnen daarentegen..................

Wat is dat toch met hen? Ben ik niet geloofwaardig genoeg? Waarom luisteren jullie niet naar mij? Wat moet ik toch doen om jullie te overtuigen dat het soms best wel eens verstandig zou kunnen zijn om naar mij te luisteren? Maar nee hoor.......... madammetjes denken het allemaal het beste te weten. Wat is dat toch met jullie?

Volgens mij wordt het hoog tijd om een cursusje overredingskracht te gaan volgen, want zo komen we er niet. Toch is het heel apart om van diezelfde madammetjes mijn goede raad voor hen ineens uit hun mond te horen naar iemand anders toe Uhhhhhh en dan ook nog raar opkijken dat die mensen vervolgens ook niet naar hun raad willen luisteren. Vreemd! Heel eigenaardig. Zou het gewoon een vrouwenkwaaltje zijn, bedenk ik mij ineens. Zou ik misschien heel stiekem ook wel hetzelfde doen? Zou ik misschien zelf dan net zo eigenwijs zijn?

Gelukkig hebben we elkaar om elkaar even af en toe de waarheid te kunnen zeggen. Maar misschien zou het wel handig zijn als we elkaar dan toch hebben om ook gewoon af en toe elkaars raad op te volgen?
Amaro 10 jaar
Zaterdag was Amaro jarig. 10 Jaar geworden alweer. Een echte tiener dus. We hebben een hele gezellige dag gehad. Hij is flink verwend. 
Dit was het laatste jaar dat hij kaarsjes op zijn verjaardagstaart wilde. Een themataart zoals we altijd halen wilde hij al niet meer. Daar was hij toch te groot voor nu. Hij wilde gewoon een slagroomtaart en een appeltaart, zelfgebakken door oma.


Tijdens het zingen werd hij ineens door z'n oom en tante de lucht in getild! Hahaha. Dat zal vast niet licht zijn geweest! 
  
Het was een superleuke dag.
gewoon even


Gewoon even een dikke knuffel op deze moeilijke dag

Een tiener geworden
Vandaag is het dan echt zover. Je bent nu officieel een TIENER!

Lieve Amaro, van harte gefeliciteerd met je 10de verjaardag knul.
We maken er een groot feest van. Een themataart wilde je niet meer dit jaar, maar nog wel slingers en ballonnen en voor de laatste keer wilde je kaarsjes op je taart. Een gewone slagroomtaart, mam! Niet zo één met een plaatje erop of poppetjes! Mijn kleine knul is nu echt niet meer klein! Hij is nu gewoon een TIENER! Twee handen vol. We hopen dat je een hele gezellige dag hebt vandaag.

Dikke kus van

Papa, mama, Roman en Mareno

(Maar hoe groot je ook mag zijn, in mijn ogen blijf je altijd klein!)

"Al lijken je kleurrijke vleugels voor eeuwig gevangen
Ja, toch op een dag vlieg je weg"