Van Marco, speciaal voor mij!
Weblog van de maand!
mijn mugshot podium moment
Mijn momentje met Marco op het podium
fanclubdag 2009
special moment
Foto album
Mij creaties voor marco's mugshots
Deze kwam op de juiste dag op t juiste tijdstip. Even de glimlach die ik nodig had.


Op zijn verjaardag op zijn mugshot!


Leuke neus voor het begin van het nieuwe jaar!

gastenboek
Vlieg ook eens door mijn gastenboek!
    
Profiel
Naam: Rebecca
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Hoog bezoek!

Mijn favoriete bezoeker!
6 Juli 2009

19 nov 2014
Marco en ik bij clip BINNEN
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 stuiterballetjes ;
en 3 gast stuiterballetjes .
CAS filmpje nr4
Oke, daar issie dan!!!!!! Filmpje nr 4!
Volgens mij is deze speciaal voor Patricia!En????? Hebben jullie gezelf nog gespot????

Oh ik kan blijven genieten van deze filmpjes!
CAS catwalk
Wow, ik lees overal dat de catwalk zaterdag bij CAS weg was. Oh wat ben ik blij dat er vrijdag wel een was zeg! Ik weet niet of het jou idee was Marco, maar ik vond het top! Heerlijk dat contact met het publiek, toch??
Ik vond het in ieder geval super. 

                                 
Mijn CAS foto's en verslag
Ik heb  al zo'n 9 CASlogjes gemaakt, maar mijn verslag was er nog steeds niet. Ik ben zo druk bezig geweest met filmpjes downloaden.hihihi

Oke, voor mij begon deze dag om 12.30uur. De kinderen waren net opgehaald uit school en toen kon ik vertrekken. Oma bleef thuis bij ons met de kids en wachtte tot papa thuis zou komen.
Om 12.30uur reed ik dus weg van huis richting Spijkenisse om Jessica op te halen. Ik had geen Tom tom bij mij, want de weg naar de Brouwersdam kan ik wel dromen aangezien wij altijd in Ouddorp op de camping hebben gestaan en vaak op de Dam naar het strand gingen(volgens mij dwaal ik af).
Toen ik bijna bij de Spijkenissebrug was, zag ik dat de weg afgesloten was. aaaaaahhhhhh!! Wie verzint dat als ik op weg ga naar CAS, wegafsluiting. Oke, rustig blijven zei ik tegen mijzelf en de gele omleidingsbordjes volgen.(IK HEB GEEN TOM TOM BIJ MIJ, lichte paniek)
Gelukkig was deze paniek nergens voor nodig en stond alles goed aangegeven. pffffffff

Om 13.00uur kwam ik bij Jessica aan. Ook Marly bleef gezellig bij oma. Nog een kusje en we konden vertrekken. Gezellig cdtje aangezet. (uhhhhh geen idee welke zanger, kwam mij vaag bekend voor, hihihi)

Bij Stellendam werd het iets drukker, dus meteen de weg af bedacht ik mij en een sluiproute nemen. Bij Goedereede kwamen wij weer op de oude weg terug! Bij Ouddorp moesten we even wachten bij de stoplichten, maar verder kun je niet zeggen dat we files hebben gezien. Gelukkig!!

Op de Dam was er wat verwarring over waar te parkeren, maar na een belletje met Kitty kwam alles toch goed. We sloten aan bij wat medeloggertjes en het wachten kon beginnen. Waar blijft de drukte, dacht ik nog! Na lang wachten konden we plaats nemen vlak voor de hekken, want het werd drukker nu. Bij de hekken stonden we helemaal vooraan. We bespraken samen onze tactiek om een plekje bij het podium te bemachtigen. "En dan rennen we meteen...." "Uhhhhh gaan we rennen?"vroeg Jessica verbaasd. "Nee toch, dat meen je niet!" "Ja tuurlijk, hoe wil je anders vooraan komen te staan?" Die blik van Jessica, daar kan ik nog om lachen als ik eraan terug denk.
"Heb je nu spijt dat je met mij mee bent gegaan?", vroeg ik nog.
"Uhhhh, nee hoor!"klonk het heel voorzichtig.

De hekken gingen open, tassen snel gecontroleerd en ......."kom op Jes, sprinten!!" Hahahaha, ze zal weten dat ze met een die hard Marco fan te maken heeft.
Na wat lichtelijke hyperventilatie van onze kant kwamen we onderweg een lint tegen. Mooi, even uitrusten dan maar hier! We konden niet verder. Ook hier bespraken we snel de tactiek. We konden het podium zien , maar hoe de catwalk liep was onduidelijk. "Daar"zei ik. "daar denk ik dat we het best konden gaan staan" en ik wees op een plekje tussen een aantal dranghekken. (Het bleek een superplek!)
Plotseling hoorden we gejoel aan de overkant en de menigte daar ging door het lint richting podium. Die zware jongens voor onsdachten ons nog tegen te kunnen houden, maar we rukten het lint op zij en renden ons uit de naad. Joeheeeeee!!!!!! Plekje aan het podium, super!!! En nu.........weer wachten.
Plotseling verscheen Marco achter ons voor een interview. "ga er maar heen", zei Jes," ik houd je plekje wel bezet", maar niets of niemand kreeg mij bij dat podium vandaan!
Ik zie je zo wel hier voor mijn neus op dat podium zei ik in gedachte tegen Marco.

Ik heb heel wat loggertjes gespot aan de overkant. Gezellig om jullie te zien! 
Racoon en Van velzen zweepten de hele boel wat op, maar Marco was echt de knaller van de avond! Wat een energie.(ik heb dan ook heel wat bewogen foto's, maar op de filmpjes die ik gemaakt heb, komt dat juist super gaaf over!)
Ik was blij, superblij. Ik heb gestraald, ik heb gejuichd, ik ben compleet uit mijn dak gegaan. Het was waanzinnig! Wat gaaf om je weer van zo dichtbij te horen zingen. De laatste jaren heb ik steeds zitplaatsen gehad, maar dat is nu voorbij. De volgende keer sta ik weer vooraan hoor Marco! De emotie van je gezicht zelf aflezen is heel wat gaver dan via een scherm. En dan dat oogcontact! Aaaahhhhh Ik kon je bijna aanraken, helaas net niet gelukt. Volgende keer beter. Maar wat was het een onvergetelijke avond. Ik geniet nog iedere dag van mijn filmpjes en beleef het steeds opnieuw!

     

    
Bedankt Marco voor een TOP avond!

En Jes???? Nog spijt dat je mee bent gegaan en verplicht een sprintje moest trekken???Hoe was CAS Marco????
Hoe was Concert at sea Marco??????                                 Yeahhhhhhhhhhhh!!!!!!!!
Geweldig!!!!!!
Geweldig!!!!!! Ik ben supertrots op Amaro, want hij heeft dit weekend zijn
C Diploma gehaald. Knap hoor!!
   


Nou Amaro, ik doe het je niet zo 1,2,3 na hoor! Waanzinnig trots!!!!
Superkanjer, nu heb je je zwem ABC compleet!

Liefs van een trotse Mama en papa, en je twee trotse broers!
 
nr 10! !
                               
Joehoeeeee, beste week weblog! Ik sta ineens op nr 10!!
Wow thanks voor het bezoeken van mijn weblog iedereen!!!!

Deze stille verlegen fan had al aan nathalie laten weten dat ze het stil zijn zat was. En dit is het resultaat, Nathalie!!!! Gaaf!!!

Bedankt voor de printscreen Bea!!


Printscreen?????
Wie kan voor mij een printscreen maken??? Ik sta zomaar ineens bij de beste week weblogs. Wow!!! Dat moet vastgelegd worden, maar ik weet niet hoe.
Wie kan mij helpen????
Mijn 3e CAS filmpje!
Oh ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik ben nog steeds in gedachte heel vaak bij CAS. Wat was het bijzonder, wat was het gaaf!!! Ik heb zoveel leuke filmpjes gemaakt, maar omdat het uploaden zo lang duurt, moeten jullie geduld hebben,maar ik wil ze supergraag met jullie delen, omdat er veel loggertjes op te zien zijn! Hier komt er weer eentje van mijn collectie!En hebben jullie jezelf gespot??????


Jes en ik
En jahoor Jes!!!!! Ik heb ons weer gespot in een filmpje!
Supertof!
Bedankt Martijn!!!!!!!!!!! TOP

marco en ik bij CAS
Joehoeeeee Ik heb mijzelf gespot samen met Marco bij CAS!
Bedankt Stefan voor deze superfoto!!!

Ja Marco ik kan ademloos naar je kijken, helemaal in trans hihihi
"Soms dan slaap je en denk ik aan mijn verleden tijd
Aan de leegte en de zwakte en de eenzaamheid"