Van Marco, speciaal voor mij!
Weblog van de maand!
mijn mugshot podium moment
Mijn momentje met Marco op het podium
fanclubdag 2009
special moment
Foto album
Mij creaties voor marco's mugshots
Deze kwam op de juiste dag op t juiste tijdstip. Even de glimlach die ik nodig had.


Op zijn verjaardag op zijn mugshot!


Leuke neus voor het begin van het nieuwe jaar!

gastenboek
Vlieg ook eens door mijn gastenboek!
    
Profiel
Naam: Rebecca
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Hoog bezoek!

Mijn favoriete bezoeker!
6 Juli 2009

19 nov 2014
Marco en ik bij clip BINNEN
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 stuiterballetje ;
en 1 gast stuiterballetje .
mijn droom
In eerste instantie lijkt deze opdracht best makkelijk, maar als je er langer over nadenkt blijkt dat toch niet zo makkelijk te zijn.

Er zijn zoveel mensen met pijn, verdriet en zorgen. Het zou zo'n mooie droom zijn die werkelijkheid wordt als het verdriet, de pijn en de zorgen van deze mensen weggenomen konden worden. Helaas is dit niet altijd mogelijk.

Toch is het ook belangrijk om te genieten van het leven wanneer dat kan. Gelukkig heb ik ook veel leuke dromen waarin ik door Marco toegezongen word, ik een fotoshoot win of een boottocht, een ritje in zijn porsche of een meet en greet. Soms droom ik dat ik even gezellig met hem sta te kletsen of hem mag interviewen. Ook grote geldprijzen winnen zijn erg leuke dromen. Zoals je kunt lezen heb ik genoeg leuke dromen dus. 
  
Daarom heb ik ervoor gekozen om een droom met jullie te delen, een droom zonder zorgen en met veel plezier. Een droom waarin je gewoon weer lekker even kind kan zijn.
In 1998, het jaar waarin we getrouwd zijn, ben ik met Carlo samen naar Orlando in Florida geweest. We hebben daar echt een onvergetelijke vakantie gehad.( Onze zoon Roman zijn tweede naam is Orlando. Dat zegt denk ik al genoeg over hoeveel indruk deze vakantie gemaakt heeft) We waren gewoon weer even kind. Mijn grote droom is om deze vakantie nog een keer over te doen en dan met onze eigen kinderen. Helaas is het een dure grap, maar een keer in de zoveel tijd komen dromen uit. Ik hoop dat er een tijd komt waarin we genoeg gespaard hebben om deze lang gekoesterde droom uit te kunnen laten komen.  

We willen dan naar Disneyparken zoals, Animal Kingdom waar we een safaritocht gaan maken en een 4D film gaan kijken en beleven in een prachtige grote boom waarin allerlei dieren uitgesneden zijn in de boomstam. Samen met de knullen maken we een rondrit door Jurassic park waar we ineens midden in de film belanden.
In Epcot reizen we dmv vele attracties de hele wereld rond.
En natuurlijk brengen we een bezoekje aan de MGM studios en Universal. Als echte filmfanaten is dat natuurlijk een grote onvergetelijke belevenis. We ontmoeten spiderman en alle andere helden. We zien hoe echte films gemaakt worden. Alle special effects worden uitgelegd. En niet te vergeten alle achtbanen. Die moeten natuurlijk allemaal uitgeprobeerd worden.


 
Na alle parken bezocht te hebben kun je Florida natuurlijk niet verlaten zonder alle bijzondere dieren gezien te hebben. In Gatorland zullen we de jongens laten zien dat krokodillen niet altijd alleen maar stil liggen zoals bij ons in de dierentuinen. Het was daar waar ik erachter kwam dat krokodillen wel degelijk geluid kunnen maken en net als tijgers behoorlijk kunnen grommen. Dat ze heel hoog uit het water kunnen komen om een prooi te pakken.Het hoogtepunt van deze vakantie zal een bezoek aan Seaworld zijn. Een prachtig park met hele bijzondere dieren. We vertellen vaak verhalen over Seaworld aan de jongens. Over hoe ongelooflijk mooi en enorm groot zo'n Orka is. Dat je grote haaien van heel dichtbij kunt zien daar en je dolfijnen kunt aaien. Het dolfinarium is er niets bij.
Vooral de show met de Orka's is echt zo gaaf! Roman heeft al gezegd dat hij absoluut in de soakzone wil zitten als we daar naartoe zouden gaan. De plaats waar je niet alleen een paar druppeltjes over je heen krijgt, maar na afloop volledig verzopen de tribune verlaat. Ik heb aangeboden om dit alles met liefde vanaf de boventribune te willen filmen.Met het mooie weer in Florida moet je natuurlijk ook een bezoekje brengen aan de Disney zwembaden. Typhoon lagoon, met een golfslagbad waarbij de golven echt overslaan, is een bezoekje meer dan waard.
En tijdens deze vakantie maken we dan ontelbare foto's en filmpjes zodat we deze vakantie nog vaak kunnen herbeleven.


Leuk dat je even meegebladerd hebt door mijn fotoboek en met mij meegedroomd hebt.
Een heerlijke droom!


Kortom..........we sparen nog even door!

bedankt!
Een logje mag natuurlijk niet ontbreken op deze gezellige dag.

6 Jaar Borsatoweblog. Ik heb al vaker gezegd hoe blij ik met de weblogjes ben. Ze hebben mij heel veel leuke dingen gebracht. Ik heb heel veel lieve nieuwe mensen ontmoet en er zijn bijzondere vriendschappen ontstaan. Ik ben hier ontzettend dankbaar voor.

Lieve Marco, Nathalie en haar Team Tifosi en Moderators,

Thanks is really all I want to say

 

nieuwe header en lay out


Ik vond het wel weer eens tijd voor een nieuwe header!

 
"Al mijn gedachten
Ze dansen als bladeren mee met de wind"