Van Marco, speciaal voor mij!
Weblog van de maand!
mijn mugshot podium moment
Mijn momentje met Marco op het podium
fanclubdag 2009
special moment
Foto album
Mij creaties voor marco's mugshots
Deze kwam op de juiste dag op t juiste tijdstip. Even de glimlach die ik nodig had.


Op zijn verjaardag op zijn mugshot!


Leuke neus voor het begin van het nieuwe jaar!

gastenboek
Vlieg ook eens door mijn gastenboek!
    
Profiel
Naam: Rebecca
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Hoog bezoek!

Mijn favoriete bezoeker!
6 Juli 2009

19 nov 2014
Marco en ik bij clip BINNEN
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 stuiterballetje ;
en 1 gast stuiterballetje .
nieuwe header, nieuwe stijl


Nieuwe foto's vragen altijd om een nieuwe header. Meteen maar weer een andere layout eroverheen gegooid.
Duizend Spiegels in Vlissingen
Wauw wauw wauw!

Wat een onvergetelijke dag en vooral avond heb ik afgelopen maandag gehad in Vlissingen.

's Ochtends had ik al vroeg afgesproken met Elles. We wilden ruim op tijd in Vlissingen zijn en zo de grootste kans hebben op een mooi plekje vooraan bij het concert van Marco.We hadden afgesproken met Marjolein en Corine die ook lekker vroeg van huis zouden gaan.

Rond 11 uur kwamen we tegelijk aan en zochten een goed plekje voor de deur en lekker in de zon. Het wachten kon beginnen.Eigenlijk ging het best erg snel. Het bleef heel lang heel rustig voor het Arsenaal theater. Toen we op een gegeven moment Marco aan zagen komen rijden met Armando zijn we nog even naar de achterkant gelopen om een glimp van hem op te kunnen vangen. Marco moest even naar binnen en beloofde zo weer naar buiten te komen. Ja en als hij dan naar buiten komt en vraagt wie er op de foto wil, dan zeggen wij natuurlijk geen nee. We willen natuurlijk best even met hem op de foto als hij daar blij van wordt. Geen probleem.

                              We wensten hem succes en snelden weer naar de voorkant om onze plekjes vooraan bij de deur weer veilig te stellen. Het werd inmiddels best heel fris met de harde wind en de plaats waar we de Tifosi rij mochten maken lag heerlijk in een tochtgat, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik kon mijn lichaam bijna niet stilhouden van het rillen van de kou, maar ik wist dat als ik straks een mooi plekje vooraan zou hebben, ik de kou zo zou vergeten. Het werd steeds gezelliger bij de deur en de spanning liep weer lekker op bij mij. Al sta je vooraan bij de deur, dan nog weet je dat het geen garantie is voor een plek aan het podium.

Toen de deuren open gingen en we met onze te gekke coole pasjes eerder naar binnen mochten was het even zoeken naar de zaal, maar toen ik m gevonden had zag ik tot mijn grote vreugde dat de mooiste plekjes aan het podium nog niet bezet waren. Ik versnelde mijn pas en toen hadden we zomaar ineens alle vier een prachtplek. Het echte genieten kon gaan beginnen! Binnen was het heerlijk warm en mijn handen en mijn wangen begonnen te gloeien. Het wachten binnen ging heel snel. Het was erg gezellig met allemaal leuke fans om ons heen.
                                              
Voor we het wisten gingen de lampen uit en kon het concert waar ik zo ontzettend lang zo naar uitgekeken had eindelijk beginnen. En wat was het geweldig.
Het was echt een hele kleine zaal (zo'n 700 man, hoorde ik) en een klein podium en Marco was zo ongelooflijk dichtbij. Zo bijzonder om hem van zo dichtbij te kunnen zien en horen zingen. Ik zag hem genieten en hij ons natuurlijk ook. De oogcontact momentjes waren er heel erg vaak. En dat blijft zo ontzettend leuk. Even een "smelt"glimlach, of een blik van een paar seconden die wel minutenlang leek te duren. Soms zo lang dat ik er gewoon verlegen van werd.
Omdat er geen hekken waren en we echt tegen het podium aan stonden, was het soms nog oppassen dat Marco niet ineens op je vingers ging staan, hahaha. Als hij zo dichtbij stond kregen we gewoon last van ons nek van het omhoog kijken, maar dat mocht de pret niet drukken.
De setlijst was zo goed gekozen en Marco zong geweldig!
                                                    

Ik wist dat een aantal nummers behoorlijk aan zouden komen bij mijn lieve vriendinnen. We troostten elkaar. Er werden handen vastgehouden, blikken gedeeld en knuffels gegeven. We stonden letterlijk als vriendinnen schouder aan schouder.
Gelukkig konden we tussendoor ook nog lekker uit ons dak gaan en alle tranen weer loslaten. We zongen, sprongen, dansten, kortom, we genoten.
                                                    
Maar plots hoorde ik de eerste klanken van "laat het los". Het leek alsof de grond onder mijn voeten vandaan zakte en iemand mijn strot dichtkneep. Ik had dit nummer al een tijdje niet gehoord. Ik ben een kei in het bouwen van muurtjes rond mijn hart en ik geef mijn diepste gevoelens niet graag prijs, maar binnen enkele seconden brak Marco dwars door mijn stevig gebouwde muurtje heen. Er werd mij een enorme spiegel voorgehouden en het liefst was ik gewoon even onder het podium gekropen. Uit een reactie van Marco die ik 's nachts op twitter kreeg bleek dat Marco gezien had dat dit nummer mij behoorlijk geraakt had. Ik vond het heel bijzonder dat hij daarop reageerde en heel lief.
                           
Wat een ongelooflijk mooie en bijzondere avond was dit. O.a Samen voor altijd vond ik ook zo'n kippenvelmoment. Ik kan niet wachten tot ik dit nummer live mag horen met Jada erbij. Het duet met Marieke was ook geweldig. Tijdens de waarheid heb ik in een deuk gelegen om Giovanni die alles op de achtergrond aan het uitbeelden was. Vooral de vogels die niet meer vliegen vond ik hilarisch. En Marco zong zo mooi door, ik vroeg mij echt af of hij soms wel weet wat er achter hem afspeelt op het podium. hahaha.
                                 
Aan deze mooie avond kwam veel te snel een einde. Met een stevige handruk van Marco sloot ik deze bijzondere avond af. Dit was er een met een dikke vette gouden rand. Na afloop zijn we nog even gaan kijken of we Marco nog konden zien en hem konden bedankten voor deze geweldige avond. Al snel bleek er geen doorkomen aan. Zoveel fans die op hem af stormden. We besloten het van een afstandje te bekijken want ik was niet van plan daar tussen te dringen. Het was jammer dat we Marco niet persoonlijk konden bedanken, maar die kans komt vast nog wel een keer. Is het niet live, dan wel via een tweet of deze weblog.

Dus bij deze Marco, bedankt voor deze bijzondere en mooie avond. Mijn onvergetelijke momentenlijst is weer flink gegroeid.  Succes met de tour verder, heel veel plezier op curacao en ik zie je de 21 e weer in Antwerpen.

En lieve meiden, bedankt voor de gezelligheid! Ik zou het zo weer overdoen. Of 2x of 3x
"Hallo hart
Ik heb je lang niet meer gevoeld"