Van Marco, speciaal voor mij!
Weblog van de maand!
mijn mugshot podium moment
Mijn momentje met Marco op het podium
fanclubdag 2009
special moment
Foto album
Mij creaties voor marco's mugshots
Deze kwam op de juiste dag op t juiste tijdstip. Even de glimlach die ik nodig had.


Op zijn verjaardag op zijn mugshot!


Leuke neus voor het begin van het nieuwe jaar!

gastenboek
Vlieg ook eens door mijn gastenboek!
    
Profiel
Naam: Rebecca
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Hoog bezoek!

Mijn favoriete bezoeker!
6 Juli 2009

19 nov 2014
Marco en ik bij clip BINNEN
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 stuiterballetjes ;
en 2 gast stuiterballetjes .
mijn talent
Fotograferen is binnen ons gezin een geliefde hobby. In een ver ver verleden heb ik nog een keer een mini fotografiecursus gedaan, maar met kleine kids in huis had ik te weinig tijd om er echt iets mee te gaan doen. Nu mijn knullen allemaal op school zitten (kom ik nog steeds tijd te kort) zou ik deze hobby toch wat verder uit willen breiden.
Ik kan niet ontkennen dat het enthousiasme van Marco voor fotograferen en de fotoshoots die hij deed een extra stimulans zijn geweest mijn hobby weer op te pikken.


Een aantal maanden geleden heb ik mijn eerste echte fotoshoot gehad. Ik heb een buikfotoshoot gedaan. Het was heel erg leuk en Marjolein (mijn borsatovriendin) was erg blij met de foto's en kon zo heel trots haar zwangere buik laten zien.     

Niet veel later werd het kleine wondertje, genaamd Thomas, geboren. Ik kon het niet laten Marjolein te vragen of ik haar mooie gezinnetje op de foto mocht zetten. Gelukkig zei ze ja. 
Het was superleuk om te doen en zo kon ik natuurlijk meteen weer flink oefenen om mijn talent verder te ontwikkelen. Marjolein is blij met het resultaat, dus ik denk dat het gelukt is.
       

                
      

          

          

          

Wat ik ook erg leuk vind is het spelen met kleuren en andere leuke effecten die je met een fotoshop programma aan de foto toe kunt voegen. Door veel te oefenen word ik steeds handiger met het programma en is het zelfs verslavend. Je ontdekt steeds weer andere leuke effecten.


Deze twee shoots zijn het begin van hopelijk nog veel meer fotoshoots. Door veel te oefenen hoop ik het fotograferen steeds beter onder de knie te krijgen. Portraitfotografie vind ik het leukst om te doen, vooral spelende kinderen vind ik leuk om op de gevoelige plaat vast te leggen. 
Of ik er echt talent voor heb weet ik niet, maar ik vind het in ieder geval heerijk om te doen.
 
Bijzondere combinatie
Oke, ik loop wat achter, maar ik wilde toch nog een logje maken over mijn bezoekje aan Alkmaar.
 

Broodje Bella Carpaccio Borsato smaakt net zo lekker als het klinkt!

 

Superlief dat Marco in zijn drukke schema nog even wat tijd vrij maakte voor wat foto's en knuffels!Wat een kou, maar wat een gezelligheid daar op het Waagplein!
Kitty, Anouk, Marjolein en Maurits, het was top!Supergezellig dat Armando er ook bij was. Nog even bijgekletst over zijn lieve dochtertje. Wat een heerlijke man is het toch ook! En nog een voordeel..........hij wordt niet meteen onder je neus weggekaapt!
Wat was het koud.........., maar we hebben toch nog heel even een mini sightseeing door Alkmaar Centrum gehad. Er kwamen weer leuke herinneringen naar boven bij zowel Kitty als bij mij. Dit was vast niet de laatste keer dat ik in Alkmaar was.En als afsluiter nog een leuke groepsfoto.

Wat een bijzondere dag was dit. Het was de lange rit en de enorme kou meer dan waard geweest. Het was natuurlijk geweldig om Marco weer even te zien en wat is het mooi om hem naast Artiest ook als een fantastische ambassadeur aan het werk te zien. Ik ben al jaren Friend van WarChild. De combinatie van dit geweldige doel, Marco, het waagplein, de Carpaccio, het was net een deja vu. Jaren geleden was ik op hetzelfde plein, met diezelfde geweldige ambassadeur en at ik voor het eerst "zijn" Carpaccio tijdens Feast for Peace voor War Child. Het was heel bijzonder om hier na al die jaren weer te zijn. Deze combinatie bevalt mij prima. Wanneer weer????


Het blijft bijzonder

In dit lijstje staan blijft zo bijzonder. Dank je wel Marco!

Ik heb nog heel wat om over te loggen en steeds kwam het er niet van deze week, maar vanavond maak ik alvast een beginnetje. Favoriet zijn en de hele week niet eens loggen, dat kan natuurlijk niet! Dus....... nog net op de valreep maar een log plaatsen dan he!
"Zijn jouw dagen zonder mij
Beter dan ons leven samen"