Van Marco, speciaal voor mij!
Weblog van de maand!
mijn mugshot podium moment
Mijn momentje met Marco op het podium
fanclubdag 2009
special moment
Foto album
Mij creaties voor marco's mugshots
Deze kwam op de juiste dag op t juiste tijdstip. Even de glimlach die ik nodig had.


Op zijn verjaardag op zijn mugshot!


Leuke neus voor het begin van het nieuwe jaar!

gastenboek
Vlieg ook eens door mijn gastenboek!
    
Profiel
Naam: Rebecca
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Hoog bezoek!

Mijn favoriete bezoeker!
6 Juli 2009

19 nov 2014
Marco en ik bij clip BINNEN
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 stuiterballetjes ;
en 2 gast stuiterballetjes .
dubbele gevoelens

Het leek steeds nog ver weg
en nu opeens dichtbij
dubbele gevoelens
voor jou, maar ook voor mij

Proberen te genieten
daar zullen we voor gaan
even wat energie opdoen
en dan er gewoon weer tegenaan

Het zal niet altijd makkelijk zijn
maar je hebt lieve mensen om je heen
ze zullen er voor jullie zijn
ze helpen jullie hier doorheenEn ook al zien we elkaar straks een tijdje niet
weet dat je niet alleen staat met je verdriet
via mijn logjes ben ik toch een beetje dichtbij
even dat vriendschapsmomentje tussen jou en mij

Anytime you need a friend

Even if we're miles away!

boodschappen zijn weer binnen

De boodschappen zijn weer binnen. Toch voelde het vandaag n beetje raar. Zou het komen omdat het woensdag was in plaats van vrijdag, of gewoon omdat we de volgende keer niet samen kunnen gaan. Zo samen boodschappen doen, je raakt eraan gewend. Het is gewoon gezellig. Ik beloof je, over twee weken gaan we weer samen. Dat ik je nu twee weken niet kan helpen, geeft alles behalve een fijn gevoel. Maar ik maak het weer goed met je hoor!
Ohja, ennuhhhh geniet van je banaantjes!
BOEM auw!!!
Zooooo zeg, ik ben toch vandaag hard van mijn stuiterbal gevallen. Ik was zo heerlijk aan het nastuiteren van woensdag, werd toch ineens die bal heel hard onder mij vandaan getrokken en viel ik met een flinke smak op het harde beton.
Vanmiddag maar even mijn I-Pod aangezet en flink wat Marco geluisterd. Vervolgens kreeg ik een lieve knuffel en na een halve reep chocolade kroop ik langzaam weer een beetje boven op die stuiterbal. Nu ik weer heerlijk op mijn logje ben en die toffe knuffelfoto met Marco weer heb bekeken voel ik weer een lichte stuiter aankomen. Heerlijk!
wauw!

Sta ik zomaar ineens in de top20! Leuk!

Komt vast door die knuffelfoto!

wat fijn

Leuke foto's
Dit ben ik met mijn zusje Los. Oke, ze is natuurlijk al 12 en dan mag je geen zusje meer zeggen natuurlijk, maar gewoon zus! Er zit flink wat leeftijdsverschil tussen ons, maar dat zie je toch helemaal niet?
jaloers op Marco

Toen ik mijn vader deze foto van mij en Marco liet zien, reageerde hij wel wat jaloers. Mooi is dat. Je hebt volgens mij meer foto's van jou en Marco dan van ons samen. Zo'n foto hebben wij helemaal niet samen.

Oke, daar heeft hij dan wel weer gelijk in. Dan maak ik dat dit weekend wel goed met je pa, zei ik.

Zo gezegd zo gedaan.Zo, mijn pa ook weer blij!

Marco en het Warchildconcert
Vol spanning stond ik om 14.30uur klaar om te vertrekken richting Den Haag. Om 14.45uur kwam Elles eraan en samen liepen we snel naar AH voor een broodje. Daar kwam Miranda ons nog even veel plezier wensen. We beloofden haar op de hoogte te houden dus ze moest haar mobiel standby hebben. En toen gingen we op weg, naar wat achteraf wel een hele bijzondere middag en avond ging worden. We reden dankzij Elles meteen goed en de parkeerplaats was ook makkelijk te vinden. Meteen even een uitrijkaart gehaald, want dat we voor 0.00uur terug zouden zijn, daar twijfelden we nog over. Over de loper dan maar het gebouw van het World Forum ingelopen. Al was hij niet rood, we leken wel VIPS. We hadden nu al de grootste lol en de middag was nog maar net begonnen. Daarna aan de wandeling naar het Vredespaleis begonnen. Bij het Vredespaleis aangekomen zag ik al een aantal bekende loggertjes. Het was meteen gezellig. De soundcheck was bezig en al snel bleek dat het rond het terrein wemelde van de bekende (en soms voor Elles wat minder bekende) mensen.
Lisa, x-factorkandidaten, Jurk, Ali B, Lange Frans, 3J's, Sara Kroos, Liesbeth List, Frits Barend, en natuurlijk niet te vergeten John Ewbank (volgende keer reageert Elles wat sneller en laat ze hem niet ontsnappen voor we dat fotootje gescoord hebben), alle bandleden, Armando, onze Nathalie en Marco himself. Je kwam echt oren en ogen te kort. Snel even Miranda gebeld voor een update. Wat zal ze wel niet gedacht hebben van die hyperende malloot aan de telefoon.Ik was namelijk al behoorlijk aan het stuiteren. Marco was druk bezig(met heen en weer lopenen foto's maken met een giga grote lens op z'n camera.), maar Armando had tussendoor nog wel even tijd voor een fotootje.

Die Marco heeft ook een geweldige broer, nietwaar? Steeds wilde ik smsjes sturen, maar steeds weer was er vanalles te zien en te beleven, dus ik dacht, dat komt straks allemaal goed en bergde mijn telefoon op.
Stiekem tussen de hekken door kon je heerlijk genieten van de soundcheck van diverse artiesten. Toen Marco ging soundchecken werd het ineens drukker bij de openingen van de hekken. Iedereen probeerde een glimp op te vangen. Het klonk nu al geweldig. Dat beloofde wat. Ook Miranda mocht natuurlijk thuis even meegenieten van de soundcheck. Ik hoopte zo dat Marco Was mij zou gaan zingen die avond, en toen dat nummer klonk bij de soundcheck kreeg ik meteen huizehoog kippevel. WAUW! Zo mooi.

Daarna liep Marco weer langs ons heen richting het gebouw aan de overkant van de straat. Hier heb ik een leuk filmpje van,( zie mijn vorige log).
Daarna werd het langzaamaan tijd om een plaatsje te nemen bij de ingang. Toen de hekken open gingen renden we naar binnen. Gelukkig was het maar een heel klein stukje en stonden we zomaar ineens helemaal vooraan bij het hek. Wat een supergoeie plaats. Nu we daar zo stonden, kon ik eindelijk de smsjes sturen die ik beloofd had.
De zon verdween en het werd behoorlijk koud. Gelukkig had ik mijn sjaal en handschoenen meegenomen. Die kwamen prima van pas. Het concert begon met een gezellige DJ. Daarna een duet van Marco en Lisa. De sfeer zat er meteen goed in. Tussendoor werden er filmpjes gedraaid. Sommige daarvan waren heel indrukwekkend. Het werd een bijzondere avond, want het ene moment zat je nog vol ongeloof naar de soms erg aangrijpende verhalen te luisteren en dan weer kon je gezellig uit je dak gaan met Marco en Ali B bijvoorbeeld. Ik ben heel benieuwd naar de uitzending op 1 Mei. Dit is echt een uitzending die je niet mag missen. Ik voelde de Marcomientjes gewoon opkomen. Ik had mijn camera wel bij mij en heb twee filmpjes gemaakt, maar daarna heb ik mijn toestel weggelegd. Ik wilde genieten, volop genieten van deze mooie avond. Heel hard meezingen met Marco zonder me druk te hoeven maken over hoe vals mijn stem zou klinken op de camera. Een traantje wegpinken bij Was mij, huizehoog kippevel krijgen bij De Speeltuin, uit m'n dak gaan bij Vrij zijn. Wat een energie kreeg ik ervan. Het was heel kleinschalig. Zo weinig mensen. De hele avond klopte, het concert klopte. Kippevel, van het begin tot het einde (en niet alleen van de kou).

Na het concert liepen de artiesten allemaal nog naar het gebouw aan de overkant van de straat. Daar zijn Elles en ik dan ook naartoe gegaan. Daar bleek een afterparty te zijn. We wilden graag nog even op Marco wachten. Misschien nog een fotootje scoren en natuurlijk een handtekening voor een collegaatje die zo lief was om een paar uurtjes te komen werken zodat Elles eerder weg kon. Voor de grap zei ze dat daar dan wel iets tegenover moest staan. Een handtekening van Marco. En daar gingen we natuurlijk ons best voor doen. Het werd later en later( en kouder en kouder). De artiesten vertrokken een voor een richting huis, maar Marco stond nog gezellig met iedereen te kletsen en knuffels uit te delen. Hij stond namelijk op de eerste verdieping dichtbij het raam. Wat een vervelend uitzicht hadden wij toch. Toen Nick naar buiten kwam vroegen we hem of hij wist of Marco ook zo zou komen. Hij zei dat Marco al een half uur geleden was vertrokken. Toen we zeiden dat hij net nog voor het raam stond zei hij dat als Marco naar buiten zou komen hij zeker niet deze uitgang zou nemen. Oke, daar hadden we dus niets aan. Gelukkig geloofden we hem niet en bleven gewoon staan. Inmiddels waren Elles en ik nog de enige die daar bij de deur stonden. Op de eerste verdieping zagen we Armando en Nathalie druk heen en weer lopen.
Om 0.30 uur kwamen zij (Marco, Nathalie en Armando) dan toch ook echt naar buiten. Wat een bikkels zijn jullie zeg! zei Marco. Dat verdient wel een fotootje.Elles ging naast Marco staan en ik maakte de foto.Daarna vroeg ik of ik ook nog op de foto mocht. Tuurlijk zei hij en sloeg zijn arm om mij heen. Daarna bedacht ik mij geen seconde en pakte hem stevig vast en gaf een dikke knuffel.(Deed ik dat, die verlegen ik????) Daarna heeft Elles een supergave foto gemaakt. En ik kon alleen maar denken, Stop de tijd!


De handtekening voor onze collega werd gezet op de cd die we zojuist van Lange Frans hadden gekregen. Daarna pakte ik mijn moment en bedankte Marco voor de handtekening die hij op de fotocollage van Miranda had gezet. Hij vond het heel fijn om te horen dat ze er zo blij mee was. Voor ik er erg in had, had ik zijn hand vast. Wat heb je koude handen, zei hij. Meteen legde ik mijn andere hand er bovenop. Zo, en nu niet meer, zei ik toen. (zei ik dat????die verlegen ik???) ) We praatten nog heel even verder terwijl we richting de auto liepen.(oke, daar loop ik dan naast Marco en ik heb zijn hand vast. Laat iemand alstublieft de tijd even stop zetten!) En toen namen we afscheid. Er was nog zoveel dat ik had willen zeggen. Maar ik vergat even alles om mij heen. Wat was dit een bijzonder moment. Een hele toffe afsluiting van een hele bijzondere avond. Al stuiterend liepen we richting de parkeergarage. En ik kon alleen maar Aaaaaaaahhhh uitbrengen!


Weet dat ik deze avond nooit meer vergeten zal!


filmpjes Warchildconcert
Morgen zal ik mijn verslagje van het Warchildconcert in Den Haag maken. Het was een hele bijzondere avond. De optredens waren super (vooral van Marco) en de filmpjes soms heel indrukwekkend. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat op 1 Mei.

Voor nu heb ik alvast een paar filmpjes voor jullie. Geniet nog even met mij mee.
Tip: Om het eerste filmpje goed te kunnen bekijken, moet je wel even je hoofd buigen, hahaha. Ja, dat krijg je als je met een fototoestel filmpjes gaat maken.En voor de mensen met een laptop, even je laptop kantelen!
Ik vond het stukje van net na de soundcheck van Jurk te leuk om niet te laten zien. Dit filmpje heb ik trouwens stiekem tussen de hekken door gemaakt. Niet doorvertellen he!
Wat een bijzondere dag, met nog een hele bijzondere afsluiter


Nog n keertje plaatsen deze foto. Hij blijft ook zooooo leuk!

"Wil er niemand me vertellen
Dat ik alles heb gedroomd"