Van Marco, speciaal voor mij!
Weblog van de maand!
mijn mugshot podium moment
Mijn momentje met Marco op het podium
fanclubdag 2009
special moment
Foto album
Mij creaties voor marco's mugshots
Deze kwam op de juiste dag op t juiste tijdstip. Even de glimlach die ik nodig had.


Op zijn verjaardag op zijn mugshot!


Leuke neus voor het begin van het nieuwe jaar!

gastenboek
Vlieg ook eens door mijn gastenboek!
    
Profiel
Naam: Rebecca
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Hoog bezoek!

Mijn favoriete bezoeker!
6 Juli 2009

19 nov 2014
Marco en ik bij clip BINNEN
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 stuiterballetje ;
en 1 gast stuiterballetje .
naar Cannes!
Wit Licht naar het Filmfestival in Cannes!

Geweldig Marco! Gefeliciteerd!
En natuurlijk gefeliciteerd voor iedereen die aan deze film heeft gewerkt!
Ik heb m twee keer gezien en was diep onder de indruk. Wanneer de film op dvd verschijnt, zal k m dan ook zeker kopen. The making of heb ik al. Heel veel succes in Cannes.!! Kben heel blij dat nu ook andere landen kunnen zien wat een geweldige en indrukwekkende film het is en dat er meer gedaan zal worden om de kindsoldaten te helpen!
 Rebecca
lekker even er tussen uit!
We gaan er lekker even een klein weekje tussenuit!

Kzit nu midden tussen het wasgoed, de koffers, campingbedje, enz.


Nu even een break! Even ontspannen op mn weblog.Morgen nog een dagje werkenop het KDV. Altijd de tijd
Vanaf nu heb ik altijd de tijd bij mij op mn weblog. Mijn klokje doet het, het is gelukt! Zal ik nu in t vervolg niet zo lang achter mn weblogje zitten?????
Kben bang dat het geen verschil uit zal maken. Ik ben al gegrepen door het weblogvirus en er is niets aan te doen heb k me laten vertellen. Dan maar een klokje ter versiering van mn weblog! hihihi                                
                                                    
Nel, we gaan je missen op Poezeltje!
                      Dag lieve Nel, we gaan je missen op poezeltje!
          
Dikke zoen van die gekke meiden!
Teambuildingdag kinderdagverblijf
Vorige week hadden wij een teambuildingdag met mn collega's van het kinderdagverblijf waar ik werk. Op voorhand had ik weinig zin. De vorige keer werden er groepjes gemaakt en kwam ik met voor mij bijna allemaal wildvreemden in het groepje. Aangezien ik altijd eerst de kat uit de boom kijk, voor ik op anderen afstap, vond ik dit niet echt leuk.
Het hoofd van de kinderopvang begon haar praatje en ik hield mn adem bijna in.  En Yesssssss!!! Daar kwam het verlossende woord. Je groepje voor deze dag is je eigen groep op het dagverblijf! Geweldig! Alle poezelmeiden bij elkaar!(poezeltje is de groep waar ik werk). Niet iedereen was aanwezig, maar we waren toch gezellig met zn viertjes. Gerdina, Nel, Nathalie en ik. Jessica was natuurlijk nog heerlijk van haar verlof aan het genieten. 

Als eerste moesten we een aantal spelletjes doen, zoals Golf, zenuwspiraal, ballen gooien,  en ballonknopen. Van de ballonnen moesten we keukengerei maken en dit hadden we s middags nodig zeiden ze! Aangezien ik alleen een zwaard kan maken, werd dit natuurlijk flink lachen met zn allen.


Ook moesten we binnen een half uur een schilderij maken met een zelf gekozen thema. Wij kozen voor Trots op onzelf! Gerdina tekende snel iets met potlood op het doek en met zn vieren schilderden we het in. Het was wat onhandig, dat moet k toegeven, maar het resultaat vind ik super! En dat alles binnen een half uur! Wat een teamwork!


Tussen de bedrijven door konden we even heerlijk relaxen in de zon!

Daarna kwam de ontknoping. we gingen naar.................. Kookstudio 25!

Het was lachen gieren brullen.Natuurlijk was er ook chocolade he Gerdina! Om je lepel bij af te likken! (Achterafgezien had ik beter voor de brownies bakken kunnen kiezen. Chocolade ligt mij toch beter, denk ik!)
Nathalie en ik kozen ervoor om samen crumpets te maken. Nou en dat hebben we geweten. Volgens mij is het niet handig om twee niet-keukenprinsessen samen crumpets te laten maken! Omdat we niet begrepen hadden dat we alle melk en water moesten gebruiken, werd het beslag een soort van klonterig pannekoek beton-beslag! hihihi Twee andere collega's die ook crumpets maakten lachten ons steeds hard uit en we moesten eens kijken hoe mooi rond die van hun waren. De kok schoot ons te hulp. (hij had vast nog nooit twee van die klunzen (sorry Nathalie) in de kookstudio gehad). Na nog een paar leuke blunders van onze kant. hihi, he Nathalie!!! mochten we dan eindelijk gaan eten. Nadat ik van alles wat geproefd had(twas een complete hightea geworden) vond ik mijn crumpets-fiasco steeds minder erg worden. Volgens mij gaat De Kinderopvang en koken niet samen! De broodjes zalm veroorzaakten vlammen in mijn mond. De cakejes vielen van ellende uit t papiertje. Maar toen kwam het allerleukste! De collega die naast mij zat had zo'n heerlijke crumpet van mijn concurrent-collegas-koks. Zooooooooooo mooi rond!!!!!!!! Ze nam een hap en zei:
"Bahhhhhhh die crumpets zijn niet gaar vanbinnen"! Nou toen hield ik het niet meer. Ze moest van mij natuurlijk meteen aan de concurrent vertellen wat ze ervan vond! Zoooo, die grote mond was meteen voorbij hahaha, ze droop toch wel een beetje af! hihihi
Het is uiteindelijk een gezellige dag geworden! We hebben veel gelachen! En een ding is duidelijk geworden! Ik ben geen keukenprinses. Tis maar goed dat Marco dit avontuur niet heeft gelezen voordat hij een winnaar zocht voor Ik en ..........mijn keuken,hihihi Ik had dan vast niet gewonnen. Te laat Marco, ik geef mn cadeautjes niet meer terug hoor!!!!!!hihihi

xx Rebecca

Heerlijk genieten!
Kheb weer even heerlijk kunnen genieten van mn kleine vriendje Jarno en mn vriendinnetje Marly. Wat een heerlijke kids!!!!!
                                     
 
Vandaag weer effetjes met z'n drietjes bij elkaar geweest. Twas kort maar helemaal top!
Tis bijna jullie eerste moederdag meiden! Twordt n topdag.
Maar wees eerlijk, dit voelt toch alsof t iedere dag moederdag is!

Liefs Rebecca
Toffe foto
Wow, kheb pas sinds kort mn platina pakket en kwam er net achter dat er ook foto's bij horen!!!!!!
Gaaaaaaaafffffffff!!! Thanks Marco en meiden van de fanclub!
Deze vind ik top! Ik kon hem al wel,maar ik vind m geweldig!

Kijk nou zelf!    AAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH Ik smelt!!!!!!!!  hihihi
paaseigevecht!!
Ja,ja, het is natuurlijk al lang pasen geweest. Maar deze foto's wilde ik toch even met jullie delen.
Vroeger (oh wat klink ik nu oud!) deed ik met mijn ouders altijd een paaseigevecht. Op eerste en tweede paasdag bij het ontbijt aten wij natuurlijk een eitje. Maar voor dat deze opgegeten werd hielden we eerst een gevechtje. Je hield je ei (met schil) in je hand en probeerde zo het ei van de ander kapot te stoten. Wie als eerste een barst in z'n ei heeft had verloren. (dit deden wij natuurlijk wel met gekookte eieren , zoals je zult begrijpen hahaha.
Ik had hier altijd zoveel plezier in dat het een traditie is geworden en ik het nu ook door heb gegeven aan Carlo en mijn kids. Deze foto's zijn van ons eigevecht van afgelopen pasen!


Ja hooooor ik heb weer verloren!!!!!!!!!!!!
Hoera ik kan weer loggen!
Hoeraaaaaaaaaa Ik kan weer loggen!!!!!!!!!!!!!!!

Carlo was weer lekker aan het rondsnuffelen geweest op de computer, overal knopjes ingedrukt, waarvan hij (net doet of hij) alles weet (hihihi). En hoppaaa, ik kon ineens nergens meer inloggen, niet op mn weblog, niet op hyves, niet op marktplaats.!Aaaaaaahhhh!! Maar het meeste miste ik toch mijn logjes schrijven, maar ik ga het snel goedmaken. Ik zag dat Marco ook weer langs was geweest op diverse logjes en dat maakte de stress natuurlijk alleen maar erger!

Ik wil loggen!!!!!!!!! (nou zo groen zag ik nu ook weer niet !!!)

Natuurlijk wist Carlo niet meer welk verkeerde knopje hij in had gedrukt, dus het was even puzzelen voor hem.
Maar ik kan nu weer loggen!!!!!!!!! Joepieeeeeeee

     voor Carlo!!!!!

Jullie hebben nog veel logjes te goed, dus kga gauw aan de slag!

xxRebecca
Hier begon mijn marcogekte mee
"De rijken worden rijker
De armen worden alsmaar armer"