Van Marco, speciaal voor mij!
Weblog van de maand!
mijn mugshot podium moment
Mijn momentje met Marco op het podium
fanclubdag 2009
special moment
Foto album
Mij creaties voor marco's mugshots
Deze kwam op de juiste dag op t juiste tijdstip. Even de glimlach die ik nodig had.


Op zijn verjaardag op zijn mugshot!


Leuke neus voor het begin van het nieuwe jaar!

gastenboek
Vlieg ook eens door mijn gastenboek!
    
Profiel
Naam: Rebecca
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Hoog bezoek!

Mijn favoriete bezoeker!
6 Juli 2009

19 nov 2014
Marco en ik bij clip BINNEN
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 stuiterballetjes ;
en 3 gast stuiterballetjes .
niet storen aubIk zit even in m'n Tifosi!

kids dol op nieuwe clip, kom maar op
 Via twitter werden we goed op de hoogte gehouden van hoe het ervoor stond bij de clipopname van de nieuwe single, Kom maar op. Er kwamen heel wat tweetpics voorbij. Dat vind ik zelf zo geweldig aan twitter. Je bent er niet bij, maar soms wel zooooo dichtbij. Het zorgde er voor dat ik steeds nieuwsgieriger werd. Vrijdag was het al zover en konden we de nieuwe clip voor het eerst bekijken. Ik vind hem echt geweldig! Zo stoer en de boodschap komt zo goed over. Maar ook mijn kids waren meteen weg van de clip. Het nummer vonden ze al leuk, maar nu met deze clip erbij, roepen en zingen ze de hele tijd. Kom maar op, Kom maar op he! Vooral dat Hé! Geweldig! Perfecte nieuwe naam voor de single. Kan niet wachten om deze versie ook live te horen. Was het maar alvast mei. Ook vandaag zag ik weer wat tweetpics van de voorbereidingen voor de concerten. En ook het stukje met Ben saunders was top. Marco leek wel een stuiterbal, zo enthousiast wastie. Dat belooft wat. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in! KOM MAAR OP!!!


 Geweldige foto dit!

De donkere gang in t filmpje deed mij een beetje denken aan de gang in de clip van binnen. Ik mocht toen meespelen in deze clip en ik weet nog goed dat marco op een gegeven moment ook door een smal gangetje moest lopen en rennen. Dit gebouw was ook zo oud en muf, moest er gewoon aan denken.

Marco op ons zomerstraatfeestje
Het zonnetje schijnt. Kinderen spelen op een springkussen. Sterke mannen bouwen een tent op. Het eten wordt voorbereid. De barbecue staat klaar. De korf en het hout voor het kampvuur liggen klaar. Microfoons en boxen worden klaargezet. In de verte arriveert een auto met daarin...................onze enige echte eigen Marco! Ons zomerstraatfeest kan beginnen.................. Wat een heerlijke droom.............of droom ik toch niet?Jij helpt toch ook wel om mijn droom uit te laten komen?
Stem op mij!

JAN en ik
Jaaaaaa vandaag heb ik hem opgehaald. Mijn JAN. Ik heb hem meteen de groeten gedaan van je Marco, zoals je vroeg in de reactie op m'n vorige logje, maar hij zei helemaal niets terug!


Ik heb een heerlijke middag met Marc.... uhhhhhhh JAN gehad! Dit is 'm dan.  


En hij is meer dan SUPER! De foto's zijn geweldig. Heel verrassend en heel verschillend. Mijn favoriet is toch wel de zwart/wit foto met de spiegeling in de auto en natuurlijk de springfoto! WAUW! 

Maaruhhhh wie heeft de chocolade bij mijn versie opgegeten, want ik heb geen chocolade gezien
Wie is JAN?
Doordat ik moest werken vandaag ben ik niet in de gelegenheid geweest om JAN op te halen helaas. Maar morgen gaat het zeker gebeuren.

Morgen ga ik JAN ophalen! Best spannend, want ik heb al zoveel over 'm gehoord. 

Toen ik dit zinnetje net op m'n WWW van hyves zette kreeg ik al meteen een aantal reacties.......... Wie is Jan?

Je pikt ze er meteen uit, die niet Borsaties!
weblog nieuw jasje, ik ook nieuw jasje
Vanaf vandaag heeft borsatoweblog een geheel nieuw jasje aan met heel veel nieuwe mogelijkheden. Ik ben al flink aan het rondkijken geweest en het ziet er toppie uit! Mijn complimenten. Ook Marco is weer gezellig langs geweest, zag ik aan de heerlijke reacties. Geweldig! Maar nu borsatoweblog zo'n mooi nieuw jasje heeft, vond ik dat mijn weblog niet achter kon blijven dus ik ben lekker aan het knutselen geweest. Hoe vinden jullie hem? 

Zo... en dan nu snel m'n bedje in. Morgen weer werken en morgenavond ga ik de vernieuwde borsatoweblog nog verder uitpluizen. Super!
"Vrij om te delen
Alles of niets maakt geen enkel verschil"