Van Marco, speciaal voor mij!
Weblog van de maand!
mijn mugshot podium moment
Mijn momentje met Marco op het podium
fanclubdag 2009
special moment
Foto album
Mij creaties voor marco's mugshots
Deze kwam op de juiste dag op t juiste tijdstip. Even de glimlach die ik nodig had.


Op zijn verjaardag op zijn mugshot!


Leuke neus voor het begin van het nieuwe jaar!

gastenboek
Vlieg ook eens door mijn gastenboek!
    
Profiel
Naam: Rebecca
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Hoog bezoek!

Mijn favoriete bezoeker!
6 Juli 2009

19 nov 2014
Marco en ik bij clip BINNEN
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 stuiterballetjes ;
en 3 gast stuiterballetjes .
nieuwe header


Zo, weer even m'n weblog gepimpt.
#TdMB , wat n verschil!

  

Zoek de verschillen! Hahaha

Het blijft heerlijk leesvoer, maar in de afgelopen jaren is er heel wat veranderd. Wauw, Nathalie, je hebt echt je best gedaan, jezelf overtroffen. Je weet, ik ben al heel lang lid van de fanclub, maar ik wacht nog altijd ongeduldig bij de brievenbus als ik weet dat de #TdMB eraan komt. De nieuwe lay-out is echt Super! Jij mag heel heel heel erg trots op jezelf zijn. Wat ik trouwens ook heel leuk vond nu is dat Marco de fans interviewt. Super om te lezen. Ik mis wel een beetje een Nathalie column. Vroeger schreef je er zelf wel meer in.Je kan geweldig schrijven, vooral over je "baas". Je logjes zijn ook vaak hilarisch! Ik kan me ook nog goed een foto herinnering in een oude Tifosi van een schattige baby met engelvleugeltjes, hahaha. Wat gaat de tijd toch snel!


Maargoed, ik dwaal af, ik wilde je alleen laten weten dat ik superblij ben met de nieuwe #TdMB en m'n stoere pasje natuurlijk, niet te vergeten!


 
 

onze woonkamerfotostudio
(foto)Onze hobby is fotograferen. Pas geleden heb ik een logje gemaakt met de foto's die we zelf gemaakt hadden in onze woonkamerfotostudio. Nu waren er een aantal mensen benieuwd hoe dat er nu uit zag, nou zo dus, hahaha.


 

Alle meubels aan de kant........... Ja, je hebt een hobby of niet he!

Het is even oefenen met het licht enzo, maar voor een eerste keer waren we best tevreden met het resultaat!

uit ons patatzakkie!
Afgelopen vrijdag ben ik samen met Kitty naar The Voice of Holland live geweest. Het was echt super om mee te maken. We zaten heel goed op rij 3 aan de kant van Roel. We hadden goed zicht op het podium, maar ook op de coaches (Niet onbelangrijk)

Het werd een lange, maar onwijs leuke avond. Ik heb genoten en ben vaak uit mijn patatzakkie gegaan, zoals dat zo mooi gezegd werd! The battle was leuk om mee te maken, maar de live show was echt supergaaf. Onlangs ben ik ook met mijn moeder en mijn kids naar The voicekids geweest, dus dat gaan we ook op de voet volgen natuurlijk.

Ik wil Sharon en Iris en natuurlijk coach Marco heel veel succes wensen morgenavond. Ik duim en stem voor jullie meiden!
vakantie geboekt naar Italië
Yesssss, we hebben een vakantie geboek naar Italië! Heerlijk kamperen bij het Gardameer.Ik heb er nu al zin in, het duurt helaas nog even, maar dan kunnen we er lekker lang naar uitkijken. Mareno wil het liefst vandaag alweer naar Gardaland om zijn favoriete attractie te bezoeken, hahaha. De taktoren met de boze koe(lees:stier).
Mijn MB stokje 2011
Bedankt Marjolein en pukjeM voor het toegooien van de stokjes.........
Hier is dan mijn MB stokje 2011.

Hoe lang ben je al fan van Marco en wat maakt dat je dat nu nog steeds bent?

Ik ben al fan vanaf het prille begin bij de soundmixshow, maar toen ik in 1992 een kus op m'n hand kreeg van hem is mijn marco-gekte echt begonnen. Ik ben nog steeds fan, omdat Marco als persoon en Marco's muziek nog altijd heel veel voor mij betekenen. Marco is als persoon echt een bijzonder mens en een groot voorbeeld. Zijn doorzettingsvermogen en zijn positiviteit en de energie die hij uitstraalt en de warmte die hij overbrengt als mens, dat vind ik mooi en het helpt mij ook. Daarbij is zijn muziek van onschatbare waarde voor mij. Het geeft mij vaak veel kracht in moeilijke tijden en energie om voor dingen te vechten, maar ook gewoon ontspanning om lekker uit m'n dak te gaan.Om het in één zin uit te leggen. Ik kan niet meer zonder Marco en zijn muziek en dat hoeft gelukkig ook niet!


Wat is je favoriete lied van Marco en staat hij ook op #1MB?

1 Favoriet nummer uitkiezen is natuurlijk niet mogelijk, maar Kom maar bij mij is voor mij een  speciaal nummer en die staat er gelukkig op. 4 Van mijn 5 gekozen nummers staan op #1MB, dus ik ben heel blij. Mijn 5e keuze was un po bambino. Ik wist dat deze er niet op zou komen te staan, maar ik heb hem toch doorgegeven om te laten zien dat de italiaanse nummers voor mij ook nog steeds een speciaal plekje hebben.

We zijn erg verwend met het prachtige tijdschrift #1MB, heb je hem al uit en wat sprak je het meest aan?

Ik heb m al een paar keer uitgelezen. Ik vond het een bijzonder tijdschrift en nog steeds blader ik er af en toe doorheen. Mooie artikelen en vooral ook de foto's bij het diner met gezin en vrienden vond ik prachtig. Ik vond er wel 1 groot minpunt aanzitten...........het was maar een éénmalige uitgave. Beetje jammer.  


Wat is je favoriete nummer van Dromen Durven Delen Live en waarom, in 3D of 2D?

Ik heb dit concert een aantal keren live mee mogen maken, één keer zelfs op uitnodiging van Marco en dat was toch wel heel bijzonder. Ik heb vaak vooraan gestaan en de nummers waarbij ik even oogcontact had, waarbij hij even alleen voor mij leek te zingen, hij een speciaal dansje voor m'n neus deed, waarbij hij even naar me wees of een oketeken mijn kant op maakte, al die nummers zijn natuurlijk favoriet en die momenten zal ik nooit meer vergeten. Maar een heel bijzonder nummer was natuurlijk Dromen zijn bedrog. Moet ik daar nog iets aan toevoegen?............ Nee dat dacht ik al! Ohja en het liefst in 3D natuurlijk! Ik was één van de gelukkigen die de 3D versie met Marco mocht bekijken bij Media markt en dat was heel bijzonder!


Marco is dit jaar voor het eerst coach in TVOH, hoe vind je dat hij het doet, maakt hij een goede kans op de eindoverwinning(evt met wie)?

Ik vind TVOH een geweldig programma. Marco als coach is natuurlijk geweldig om naar te kijken. Het contact met de andere coaches is zo leuk. De lol spat van het scherm. Ik heb de opnames van the Battles mee mogen maken en de Blind Auditions van The Voicekids en vrijdag ga ik naar de Liveshow. Ik heb er zo'n zin in. Marco doet het super! Natuurlijk kun je als coach nooit alle 16 miljoen nederlandse coaches thuis blij maken, maar dat hoeft ook niet. Ik denk dat Marco met Iris heel erg ver gaat komen en zomaar ook zou kunnen winnen!


2011 Was natuurlijk voor ons fans een FANTASTISCH Marco jaar, wat is jouw mooiste moment?

Hoe kan ik er één kiezen als er zoveel mooie momenten zijn geweest? Als ik toch moet kiezen dan zijn het de speciale oogcontact momenten in het gelredome en sportpaleis tijdens DDD live.


Dit jaar hebben we fantastische momenten mogen beleven in het gelredome, maar ook de kleinere zalen kwamen aan bod, allebei geweldig, maar heb je ook een voorkeur en waarom?

Als ik moet kiezen dan ga ik voor de meer intieme en dus kleinere zalen. Het contact met het publiek en de herkenning is toch altijd heel speciaal.

Wat is je meest bijzondere foto of filmpje van Marco(of met Marco) en waarom?

Deze vraag is dan weer heel makkelijk en ik denk dat de lay out van m'n weblog wel duidelijk maakt waarom. Dit jaar heb ik voor het eerst een foto van Marco samen met mijn kinderen en mijzelf gescoord. Voor mij toch wel heel bijzonder. Ik weet nog goed dat ik Marco tijdens de clipopname van het nummer Binnen vroeg of ik een stukje van een tekst op het geboortekaartje mocht zetten van m'n zoon of dochter en nu 12 jaar later sta ik zomaar samen met mijn geweldige knullen met Marco op de foto. Hoe bedoel je Marco loopt als een rode draad door m'n leven?


En toen Marco zei dat hij het leuk vond om de jongens nu ook eens in het echt gezien te hebben werd ik nog blijer, hahaha


Marco moest dit jaar onder het mes voor een poliep op zijn stembanden. Spannend was dat hé', maar gelukig is het allemaal goed gegaan, merk jij verschil?


Nou, dat het spannend was dat is zeker. Wat heb ik met hem meegeleefd zeg.Via twitter hield ik alles in de gaten en volgde alles op de voet. Ik vond het bijzonder hoe positief hij was en als hij een mindere dag had, dan liet hij dat via twitter ook weten en stuurden we natuurlijk allemaal wat positiviteit zijn kant op. Er was zo weinig wat je als fan kon doen, maar hem dagelijks een berichtje sturen was wel fijn om te kunnen doen. Even een hart onder de riem steken en laten weten dat we aan hem dachten. Twitter is een geweldige uitvinding.
Ik heb Marco nog maar één keer live horen zingen daarna in den haag, maar toen was hij heel erg ziek en dat hoorde je af en toe wel, maar binnenkort, op 14 en 16 januari hoop ik weer op en top van z'n mooie stemgeluid te kunnen genieten. Ik kan niet wachten!

Welke wens heb jij voor Marco of als hij dit zou lezen wat zou je dan tegen hem willen zeggen?

Lieve Marco, ik wil je bedanken voor al het moois, de bijzondere momenten, de kracht en de positieve energie die jij en je muziek mij hebben gebracht in 2011. Ik wens je alle geluk toe voor 2012. Ik hoop dat het een mooi en liefdevol jaar gaat worden voor jou en je prachtige gezin. Natuurlijk hoop ik ook op een heel muzikaal 2012! Veel succes nog bij TVOH en straks bij The voicekids!Ik geef dit stokje door aan Kitty en Bea

Veel succes meiden!
"Alles blijft achter, heel je bezit
Leeg zijn je handen aan het eind van de rit"