Van Marco, speciaal voor mij!
Weblog van de maand!
mijn mugshot podium moment
Mijn momentje met Marco op het podium
fanclubdag 2009
special moment
Foto album
Mij creaties voor marco's mugshots
Deze kwam op de juiste dag op t juiste tijdstip. Even de glimlach die ik nodig had.


Op zijn verjaardag op zijn mugshot!


Leuke neus voor het begin van het nieuwe jaar!

gastenboek
Vlieg ook eens door mijn gastenboek!
    
Profiel
Naam: Rebecca
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Hoog bezoek!

Mijn favoriete bezoeker!
6 Juli 2009

19 nov 2014
Marco en ik bij clip BINNEN
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 stuiterballetje ;
en 1 gast stuiterballetje .
trots
Heeeeeeee knul!!!

nooit geweten...
Deze week is het de week van de liefste nichies. Nooit geweten dat deze week bestond. Ik denk ook eigenlijk dat m'n lieve oompie hem stiekem zelf verzonnen heeft, maar ik werd even stil toen ik deze week m'n mail las.


Als de zoenen water waren,
zou ik je de zee geven

Als de knuffel's bladeren waren,
zou ik je een boom geven

Als het leven een planeet was,
zou ik je het heelal geven

Als de vriendschap het leven was,
zou ik je het mijne geven.

Het is de week van de liefste nichies...

En dat ben 
jij
natuurlijk!


Dank je wel lieve oompiemijn borsatojaaroverzicht 2010
Oke, oke, het is al 2011. Maar de afgelopen weken waren zo druk gevuld dat ik nog geen tijd had gevonden om mijn borsatojaaroverzicht van 2010 te maken. En hoewel we nu natuurlijk vooruit moeten kijken, kijk ik stiekem toch nog even terug naar wat ik in 2010 allemaal beleefd heb rondom Marco.

Natuurlijk kan ik niet net doen of ik niets gemerkt heb van al hetgeen er rond Marco gebeurd en geschreven is het afgelopen jaar, en hoeveel pijn het deed om dit aan te moeten zien en horen, maar laat ik dit stukje snel overslaan en me richten op alle leuke en bijzondere momenten, want die waren er wel degelijk. 

Dit jaar begon met een voor mij wel heel bijzonder iets. Namelijk met een handtekening. Nou heb ik er daar inmiddels wel een aantal van, maar deze was niet voor mij, maar voor m'n vriendin. Ik had voor haar een fotocollage laten maken die Marco gesigneerd heeft. Het geven van deze collage werd een ontroerend moment dat ik nooit meer zal vergeten. Gelukkig heb ik Marco hier verderop in het jaar nog persoonlijk voor kunnen bedanken.

Via warchild kon ik meedoen aan een wedstrijd om kaartjes te winnen voor het warchildconcert waar Marco ook op zou treden. Ik waagde een kansje en voor het wist had ik gewoon echt kaartjes gewonnen. Samen met Elles ben ik naar dit concert in Den Haag geweest en het werd een meer dan bijzondere avond. Het was koud, maar door het minigesprekje, de hand in handwandeling en de knuffelfoto met Marco was ik die kou 's avonds al snel vergeten. 

Het Live38XXL concert was ook een geweldig feest. Ik heb heerlijk genoten en het was supergezellig om weer zoveel webloggers te zien. Na afloop nog een leuke foto met Marco gescoord. 

Kort daarop werd ik zomaar ineens weblog van de week. Ik kreeg een supergaaf filmpje en kon mijn geluk niet op. Het is nu al weer een aantal maanden geleden, maar ik geniet nog vaak na van dit bijzondere filmpje. Een filmpje van Marco, enkel en alleen voor mij. Hoe gaaf is dat!
De Westerparkconcerten moest ik tot mijn grote spijt aan mijn neus voorbij laten gaan, want ik had in die periode al een vakantie geboekt. Maar in Frankrijk werd ik door m'n lieve collegaatjes die er wel bij waren op de hoogte gehouden door leuke smsjes en ik werd zelfs tussendoor gebeld en mocht live meegenieten van schouder aan schouder. Op datzelfde moment hing m'n vriendin bij m'n andere collega aan de lijn en zo genoten we met z'n viertjes verspreid over Europa, maar toch schouder aan schouder, van Marco en Guus.

In oktober mocht ik met nog zo'n honderd Marcofans meespelen in een lipdubclip voor Marco. Het werd een superleuke dag en het resultaat van het filmpje is geweldig. Marco's gave reactie op de lipdubclip maakte het helemaal af!

In November mocht ik voor het eerst vrijwilliger zijn op defanclubdag en dat was een geweldige ervaring waar ik met heel veel plezier aan terug denk. Hier kun je mijn ervaringen lezen.

En toen........op 12 november 2010. Een datum die ik nooit meer zal vergeten. Een dag waarop dromen uitkwamen die nog mooier waren dan ik ooit had durven dromen. Er is al veel over geschreven, er zijn supergave foto's van en geweldige filmpjes. Ik heb het natuurlijk over het vrijwilligersetentje wat een compleet feestje bleek te worden. Hier kun je alles nalezen.

En toen kwam Marco met een meer dan fantastisch nieuw album waarmee hij meteen Als geen ander van de eerste plaats afgestoten heeft in mijn albumoverzicht. 

Dit afgelopen jaar heb ik weer flink gestuiterd, maar ik weet zeker dat ik nog lang niet uitgestuiterd ben en dat 2011 weer een heerlijk borsatojaar gaat worden. Voor nu heb ik twee avonden in het sportpaleis en één avond Gelredome in m'n agenda staan. De Marcomientjes komen er weer aan. Ik kan niet wachten in ieder geval. Op naar een mooi 2011!
"Zeg maar even niets
Laat je ongedwongen gaan"