Van Marco, speciaal voor mij!
Weblog van de maand!
mijn mugshot podium moment
Mijn momentje met Marco op het podium
fanclubdag 2009
special moment
Foto album
Mij creaties voor marco's mugshots
Deze kwam op de juiste dag op t juiste tijdstip. Even de glimlach die ik nodig had.


Op zijn verjaardag op zijn mugshot!


Leuke neus voor het begin van het nieuwe jaar!

gastenboek
Vlieg ook eens door mijn gastenboek!
    
Profiel
Naam: Rebecca
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Hoog bezoek!

Mijn favoriete bezoeker!
6 Juli 2009

19 nov 2014
Marco en ik bij clip BINNEN
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 stuiterballetje ;
en 1 gast stuiterballetje .
Hoera 1 jaar!

Hoeraaa !!!!

"Weet je wie er jarig is", vroeg ik aan Roman
"Nee, wie dan?"
"nou, je BRIL!"
"Vorig jaar kreeg je een bril"
"Ja dat is waar"
"Dus nu is hij jarig", zei ik als grapje tegen hem.

Je zou misschien zeggen, waarom ben je daar zo blij mee? Nou, ik ben er heel blij mee. Je kind steeds met hoofdpijn zien zitten, met hoofdpijn uit school zien komen, languit op de bank zien liggen van de hoofdpijn. Dat is niet prettig hoor! Ik besloot een afspraak te maken bij de huisarts, want ik wilde dat hij van die pijn af kwam. Ik zei dat z'n vader een bril heeft en dat ik graag zou willen dat zijn ogen ook getest werden. Misschien dat daar die hoofdpijn vandaan kwam, want het was vaak als hij uit school kwam of tv gekeken had of gecomputerd. En ja hoor, daar kwam het van. Hoewel hij niet eens van die slechte ogen heeft, was het genoeg om hem hoofdpijn te bezorgen. Hij, en ik dus ook, zijn heel blij met de bril. Hij merkte na een week al verschil en hij zet m zonder problemen op. Hij pakt m zelf. Soms vergeet hij wel eens dat hij een bril op heeft en wil er dan mee gaan slapen. Ik ben superblij dat ik erachteraan ben gegaan. Dus wij vinden dat het gevierd moet worden.
Ik vond het best wel spannend hoe een bril bij hem zou staan, maar ik vind m nog steeds een kanjer hoor met bril.

Sterkte morgen, Marco!
Lieve familie Borsato,

Ik wil jullie morgen heel veel sterkte wensen tijdens de begrafenis. Ik hoop dat alles gaat zoals jullie willen en ik hoop vooral dat de pers jullie met rust laat.
Ik zal aan jullie denken.....................


Lieve Marco, ik heb heel veel respect voor je dat je afgelopen weekend toch opgetreden hebt. Als ik de verhalen van de loggers lees die er zijn geweest, krijg ik huizehoog kippevel. Je vader is trots op je, dat weet ik zeker! En ik ook! Neem wel de tijd om dit verlies te verwerken. Het is niet niks.

dikke knuffel

xxRebecca
marco tattoo
Heel bijzondere tattoo

Vorige week hadden mijn kids bij een traktatie op school tattoo pennen gekregen. Ze waren er dolblij mee. Ze begonnen meteen mooie dino´s, hagedissen ,ed. op hun handen te tekenen.
"Mam, wil je ook een tattoo?"

"Dat zou ik wel willen hoor"

"Wat wil je dan?"

"Kun je Marco niet op mijn hand tekenen, Amaro?"

"Ja, hoor dat kan ik wel!""Mag ik ook een tattoo bij je maken mam?"

"Ja tuurlijk, Roman, wat ga jij maken dan?"

"Ik kan wel een vlinder".

"Prachtig, een vlinder hoort ook een beetje bij Marco,want zo heet een liedje".Hoe vinden jullie het resultaat? Ik was er heel blij mee. Helaas bleef de tattoo maar 1 dag zitten. Gelukkig hebben we wel meteen mooie foto's gemaakt, want ik had beloofd om ze aan marco te laten zien.
Bij deze, Marco, hoe vind je ze?

xxRebecca
Mijn G en H
Mijn G van Geld


Geld is heel fijn om te hebben en zeker om weer uit te kunnen geven. Er is een tijd in mijn leven geweest dat we ieder dubbeltje om moesten draaien. Hoewel dit een moeilijke periode is geweest, heb ik er wel veel van geleerd. Ik smijt geen geld over de balk. Ik ben echt iemand die het heerlijk vind om de folders uit te pluizen op zoek naar leuke aanbiedingen. Ik geniet ervan als mensen complimenten geven over kleding, waarvan ik dan weet dat het bijna niets kostte. Heerlijk!! We kunnen nu goed rondkomen, maar we hopen toch nog steeds op een winnend lot. Ik zou zo graag weer die caravan kopen die we moesten verkopen toen we ons huis kochten. Maar dromen moet je hebben. We zijn gezond en gelukkig met zn vijfjes en dan ben je toch eigenlijk al heel rijk, nietwaar?

 

Mijn H van Huilen

Ik heb vroeger heel veel gehuild en ik denk dat mijn tranen zo'n beetje op zijn nu.
Ik merk dat de tranen niet meer zo veel vloeien. Toch zou ik het graag weer eens lekker eruit willen gooien. Het lucht wel op. Tranen in mijn ogen en die brok in mijn keel is er wel vaak genoeg.
De laatste keer is zeker niet lang geleden. Afgelopen vrijdag sprongen de tranen in mijn ogen toen ik het bericht over Roberto las. Ik kan het hele weekend aan niet veel anders denken dan het verdriet van Marco en z'n familie en natuurlijk die ellende in het kinderdagverblijf in Belgie.

Ik heb ook verdriet om de dierbaren die ik zelf heb moeten verliezen in al die jaren.
Bij "hoe zou het zijn" van Marco kan ik nog wel flink huilen als ik aan mn neefje denk, die veel te vroeg is overleden.
Ik heb het ook moeilijk gehad met het zien van het verdriet dat twee hele bijzondere collega's van mij hadden. Gelukkig hebben tranen van verdriet voor hen plaats gemaakt voor tranen van geluk.
Verder kan ik het moeilijk krijgen tijdens een film(bv Wit Licht) of televisieprogramma zoals Hart in Aktie bijvoorbeeld. Als ik zie dat andere mensen verdriet hebben, bijvoorbeeld omdat er iemand heel ziek is, of overleden is.

Alles wat met kinderen te maken heeft raakt mij het meest. Als mijn kinderen verdrietig zijn, dan ben ik dat ook.

Tranen van geluk ken ik natuurlijk ook. De geboorte van mijn kids. Zoooo bijzonder!

Mijn top 3 van Marco nummers waarbij ik het het moeilijkst heb, zijn:
Kom maar bij mij
Hoe zou het zijn
Als alle lichten zijn gedoofd


Snik, Snik, Snik

                                                                                       
groot verlies
Lieve Marco en Leontine, Luca, Senna, Jada, Armando, Sylvana, Gabriela,Mary en natuurlijk de rest van de Familie.

Ik wil jullie langs deze weg heel veel sterkte wensen met dit grote verlies. Ik weet niet goed wat ik in dit logje moet zetten. Woorden schieten te kort. Ik denk aan jullie.

Liefs Rebecca
De F van...
Fan van Marco, ja dat begon allemaal in 1992 voor mij. Ik was toen 16.

In de Zomer van 1992 gingen we een keer op vrijdagavond naar de braderie in Middelharnis. Ik wist dat Marco Borsato zou komen dus ik nam mijn fototoestel mee. Ik had de soundmixshow gezien en vond het best leuk om hem eens in het echt te zien. Marco trad op in een open vrachtwagen.(nu is het podium vaak iets groter) Haha
Hij gaf een super showtje, lekker swingend. Geheel in Engels en Italiaans.

Op het laatst wist ik een plekje te bemachtigen tegen het podium aan. Op een gegeven moment zong Marco Un po Bambino. Tijdens het liedje liep hij naar mij toe, knielde voor mij neer, pakte mijn hand en gaf er een handkus op. Nou op dat moment is het eigenlijk echt begonnen, die marcogekte van mij. Er is een foto gemaakt van dat moment, maar helaas was ik de batterijen vergeten in mijn toestel te doen, dus de flitser deed het niet. Baluuuuhhhh!!! Marco moest meteen na het optreden weg, dus geen foto van ons samen, wel een handtekeningkaart.Ik ben meteen op zoek gegaan naar zijn cd's. Ik verstond geen woord van wat hij zong, maar ik werd er superblij van.Un po bambino was mijn Favoriet. Duhhh!! Ook Sento vond ik leuk. Marco werd mijn steun en toeverlaat, mijn vriend in leuke maar ook moeilijke tijden. Ik heb mij vaak eenzaam gevoeld, maar Marco was er altijd voor mij. Zijn muziek vrolijkte mij op. Er kwamen nieuwe cd's uit en marco begon ook in het nederlands te zingen.
Kom maar bij mij werd een heel bijzonder nummer voor mij. Als ik het gevoel had dat ik er helemaal alleen voor stond was daar altijd mijn vriend Marco die zei dat ik bij hem uit kon huilen.
Ik was nog jong en wist niet hoe en waar de optredens waren. Toen de echte concerten en tournees begonnen was ik er bij. Ik ben een groot fan van Marco, maar ook erg verlegen en bescheiden. Ik had dolgraag bij alle artiestenuitgangen gestaan, maar met wie? Ik ging niet altijd met vaste mensen naar een concert. Ik keek maar wie er meewilde, maar vaak hadden die geen zin om bij een uitgang te staan. Hierdoor kwam ik niet dicht bij Marco in de buurt. Totdat Nathalie mij een keer belde en vroeg of ik bij de opnames van de koninginnedagloterij wilde zijn. Ja tuurlijk!!! Super!!! En zo werd de eerste foto van mijen Marco samen gemaakt.                                         

Marco is niet weg te denken uit mijn leven. Er veranderde daarna veel in mijn leven. Ik ging trouwen. Op het huwelijksfeest werden optredens verzorgd door familie en vrienden, bijna overal kwam Marco wel in voor. Zijn muziek werd gedraaid. Zijn foto en muziek werd in de trouwfilm verwerkt. Ik raakte zwanger en wist meteen dat een stukje uit Marco's liedjes op het geboortekaartje moest komen te staan. Wel even toestemming vragen natuurlijk.! Dat kon gelukkig bij de opnames van de clip Binnen waar Nathale mij wederom voor vroeg.(nogmaals bedankt Nathalie) .

Ik moest Marco beloven het kaartje na de geboorte ook naar hem te sturen. Dat komt natuurlijk voor elkaar! Amaro werd geboren en ook 2 jaar later Roman. Ook op zijn geboortekaartje kwam natuurlijk een mooie tekst. Vorig jaar werd Mareno geboren en ook op zijn geboortekaartje een mooie tekst. Op alledrie deze kaartjes zijn mooie handtekeningen van Marco te zien en ze hangen natuurlijk ingelijst in de kamer.

Ook heeft Marco een keer heerlijk voor mij gekookt. Oke, niet alleen voor mij, maar toch!!

Zo loopt Marco dus als een rode draad door mijn leven. Zijn muziek is zo speciaal voor mij. Het troost mij en vrolijkt mij op. Marco is een bijzonder persoon en ik ben in al die jaren steeds meer van hem gaan houden. Hij is een echte vriend voor mij, al weet hij mischien niet eens wie ik ben tussen al die fans.

In maart ga ik met mijn volgende generatie(mijn kids) voor het eerst naar een concert van Marco. Spannend. Ik ben nu 33 en al meer dan 16 jaar fan van Marco, de helft van mijn leven al.  Van puber naar "volwassen" (nouja volwassen) vrouw samen met Marco en zijn muziek.

Soms heb ik als fan wel te maken met onbegrip, maar daar maak ik mij niet druk om. Hier tussen al die loggertjes voel ik mij wel thuis! Ik blijf genieten van Marco, zijn muziek en nu ook zijn film.

Dikke knuffel Marco!

xxxRebecca


Gedroomd over Marco
Ik heb vannacht gedroomd over Marco. Nu is dat opzich niet zo bijzonder, want dat doe ik wel vaker. Door deze droom echter ben ik bijna te laat op mijn werk gekomen. Ik droomde namelijk dat ik weblog van de week was en dat Marco speciaal voor mij een filmpje had gemaakt. Ik was er superblij mee en draaide hem keer na keer af! Achteraf bleek dat ik mijn repeteerwekker steeds uit zette terwijl ik droomde dat ik het filmpje weer af liet spelen!! Hahaha wat een giller.

Om 7.45 uur schrok ik wakker terwijl ik om 8.00uur op mijn werk moest zijn. Ik heb het zo goed als gehaald! Ja, dat heb je als je om de hoek van je werk woont. Gelukkig maar. Ik heb er nog vaak om gelachen vandaag, maar ik hoop dat ik eens een echt filmpje op mijn weblog heb staan. Maar dit was een heerlijke droom!!

ik......en de feestdagen
Nou, de foto's van de feestdagen staan er nu allemaal op hoor! De kerstboom,het sjoelen, het bowlen, het kerstdiner op school. We hebben best gezellige dagen gehad, maar hoe leuk het ook was, we hadden allemaal heimwee naar kerst2007. Toen zaten we namelijk met de kerst in Disneyland Parijs. Wij als disneyfans hadden daar dit jaar best wel weer willen zitten. Het was koud, druk, maar bovenal onvergetelijk! Eerste kerstdag bij Buffalo Bill eten heeft wel wat hoor!
vervolg 2e keer bios

Het heeft even geduurd,(er kwam even een griepje met bijholteontsteking langs en die heeft mij opgehouden helaas)maar hier is dan einderlijk mijn vervolgverhaal over de 2e keer naar Wit Licht in de bios.

Op donderdagavond zijn we met zijn viertjes gezellig op stap geweest. Allemaal het goede voornemen om te lijnen, dus wij gezellig aan de popcorn, m en m's en biggetjes. (AHUM!!!)
Voordat de film begon moesten we even wachten en pakte Gerdina nog even gauw de preview mee. Want je weet maar nooit of Marco erin staat!!! Later bleek dat zij de preview alleen gebruikte om zich achter te verschuilen als de film te heftig of eng werd.
Ik had beloofd om aan te geven wanneer er een eng stukje of schrikmoment was. Al snel kwam ik erachter dat ik ook niet meer precies wist wanneer dit kwam, dus zei ik maar steeds, het komt zo, het komt zo! Gerdina dook steeds weg achter de preview.

ik en Marco
Het is wel een oude foto en niet digitaal helaas, maar dit is een foto van mij en Marco samen. Hij is gemaakt bij de opnames van de clip bINNEN, waar ik in mee mocht spelen. Het was een supergave ervaring. Nogmaals bedankt Marco en ik hoop dat ik binnenkortwel een keer een digitale foto heb van ons samen.

Rebecca
"Elke dag vertel je mij
Hoeveel je van me houdt"