Van Marco, speciaal voor mij!
Weblog van de maand!
mijn mugshot podium moment
Mijn momentje met Marco op het podium
fanclubdag 2009
special moment
Foto album
Mij creaties voor marco's mugshots
Deze kwam op de juiste dag op t juiste tijdstip. Even de glimlach die ik nodig had.


Op zijn verjaardag op zijn mugshot!


Leuke neus voor het begin van het nieuwe jaar!

gastenboek
Vlieg ook eens door mijn gastenboek!
    
Profiel
Naam: Rebecca
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Hoog bezoek!

Mijn favoriete bezoeker!
6 Juli 2009

19 nov 2014
Marco en ik bij clip BINNEN
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 stuiterballetje ;
en 1 gast stuiterballetje .
Mijn bingo/fanclubdag
Jaaaa, natuurlijk ben ik dit jaar weer van de partij. Ik heb kaartjes voor de Bingo en de Fanclubdag en ook het hotel is al geboekt.
Ik ga gezellig samen met Elles, maar natuurlijk zie ik ook lieve Marjolein, Corine, Hillie en vele andere lieve fanvrienden dat weekend. We gaan er met elkaar weer een onwijs leuk weekend van maken.
Het fanclubweekend is echt “mijn” weekendje. Even geen verplichtingen, maar gewoon lekker “me time”!

Nadat we het hotel op hebben gezocht gaan we natuurlijk even de boel verkennen. Een heerlijke strandwandeling op een hopelijk hele zonnige nazomerdag haha. En anders even uitwaaien is ook heerlijk. Even een hapje met vrienden en dan door naar de Bingo, waar ik dit jaar een grote prijs ga winnen, voel ik. Een porsche ritje, high tea of strandwandeling, hihihi. Nadat Elles en Marjolein al een keer op het podium mochten komen met een volle bingokaart is het nu mijn beurt, vind ik.
’s Avonds gaan we nog even wat nakletsen met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje. Daarna lekker slapen, NOT! De spanning en het adrenalingehalte  van zo’n weekend is altijd vrij hoog en slapen zit er meestal niet echt in.

De volgende ochtend is het tijd om de wallen weg te werken en te genieten van een heerlijk ontbijtje als ik dat tenminste weg kan krijgen van de spanning, hahaha. En dan is het tijd voor de fanclubdag. Vorig jaar was zo’n bijzondere fanclubdag. Hoewel ik van de activiteiten op het podium zelf niets mee heb gekregen en ook het concert na afloop niet kon zien omdat ik bij de museumstukken bleef, was het voor mij toch echt wel een onvergetelijke dag. Ik was vrijwilliger en stond de hele dag in het museum.  We hebben er met elkaar een heel gaaf museum van gemaakt. Ik was de hele dag omringd door Marco’s vele prijzen en gouden platen en zelfs een koninklijke onderscheiding. Ik heb mijzelf die dag heel vaak in mijn arm geknepen.  Hoe bijzonder was het om dit mee te mogen maken. Ook Marco zelf bracht nog even een bliksembezoek aan het museum. Ik gloeide van trots en was onwijs blij met het vertrouwen dat de fanclub in mij had deze dag. Je loopt niet iedere dag rond met een krat vol prijzen van Marco. Echt onwerkelijk.Dit jaar hoop ik weer vrijwilliger te mogen zijn. Nadat ik zoveel mooie dingen mee heb mogen maken in al die jaren dat ik nu fan ben, vind ik het zo’n fijn gevoel om andere fans hun droom uit te laten komen en een geweldige dag te bezorgen. Die blije koppies wanneer ze een prijs gewonnen hebben, het podium op mochten komen of hun eerste foto met Marco gescoord hebben, dat is onbetaalbaar. En deel uit mogen maken van een geweldig team is super. Mocht er weer gespeeddate worden dan zou ik dat ook super vinden om te mogen begeleiden. Ik weet alles van de spanning die die gelukkige fans hebben voor die hele belangrijke 5 minuten.

Mocht ik geen vrijwilliger zijn dan ga ik ook gewoon lekker genieten en ben ik vast niet bij het podium weg te slaan. Speel ik gezellig mee met de spelletjes op het podium en scoor ik misschien nog wel iets leuks bij de merchandise kraam. En ’s avonds gaan we moe maar voldaan weer richting huis met een glimlach die er de eerste weken niet meer af gaat. En een telefoon en fototoestel vol met de meest vreemde en hilarische selfies en prachtige foto’s om nog heel lang na te kunnen genieten tot het volgende fanclubweekend………

 
1. Door: Rianne Beck op 29-05-2016 11:07:41
auw wat mooi logje heb jij gemaakt

ik heb mijn logje ook al af kijk maar bij mi
jMijn bingo/fanclubdag


liefs Rianne Beck
2. Door: Ness op 29-05-2016 12:31:20
Wat een heerlijk log Rebecca. Ik duim voor je dat je de speeddaters mag begeleiden hoor! 
Zolas je zelf al zegt, jij weet hoe dat voelt. Ik nog niet dus.. Fingers crossed! 
Liefs Ness 
3. Door: Monique op 30-05-2016 07:26:39
Leuk gedaan Rebecca. Hihi ik zie dat we dezelfde foto hebben. Marco op de grond.
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Binnen in de droom
Die ik met je wil beginnen"