Van Marco, speciaal voor mij!
Weblog van de maand!
mijn mugshot podium moment
Mijn momentje met Marco op het podium
fanclubdag 2009
special moment
Foto album
Mij creaties voor marco's mugshots
Deze kwam op de juiste dag op t juiste tijdstip. Even de glimlach die ik nodig had.


Op zijn verjaardag op zijn mugshot!


Leuke neus voor het begin van het nieuwe jaar!

gastenboek
Vlieg ook eens door mijn gastenboek!
    
Profiel
Naam: Rebecca
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Hoog bezoek!

Mijn favoriete bezoeker!
6 Juli 2009

19 nov 2014
Marco en ik bij clip BINNEN
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 stuiterballetje ;
en 1 gast stuiterballetje .
Bijzondere verjaardag
Ja, ik moet er echt aan gaan geloven. Ik hoor ook bij de club van de 40 ers. Ik ben gewoon hartstikke jarig! Vandaag voor het echie, maar wat ben ik afgelopen weekend al verwend.

Eerst kwam vrijdag natuurlijk het prachtige nieuwe album van Marco uit. Het voelde voor mij echt als een cadeautje voor mijn verjaardag. Wat een bijzondere albumpresentatie was dit doordat we steeds weer een nieuw nummer vantevoren al te horen kregen. Ik vond het net alsof we het albumcadeautje zo alvast beetje bij beetje langzaam open mochten maken om stiekem te gluren watvoor moois erin zou zitten. En mooi is het zeker. Wat een juweeltje is dit album weer zeg. Wauw!! Mooi, Kleine Oneindigheid en Tweede Kans zijn echt mijn favorieten.
Toen Marco aankondigde dat er signeersessies zouden komen heb ik Carlo en de jongens heel lief aangekeken. Hoe mooi zou het zijn om na al die jaren eindelijk met het hele gezin een keer op de foto te kunnen gaan met Marco. Zouden ze het voor mij willen doen, voor mijn verjaardag? Ze hielden het spannend tot het laatste moment, maar het is gewoon gelukt! En hoe.... Het is echt een prachtfoto geworden. Iedereen staat er ook superleuk op. Zo trotssss.

Het ging allemaal alleen zo snel. Ik wilde Marco zo graag aan al mijn mannen voorstellen, maar nadat de foto gemaakt was liepen ze meteen weer door om ruimte te maken voor de volgende mensen terwijl ik nog even wachtte op de handtekening. En ik val op zo'n moment ook altijd meteen stil. Wat doet die man toch met mij, hihi. Op de een of andere manier komt er niets zinnigs uit mijn mond en kan ik niet meer normaal nadenken, hahaha. Komt dat ooit nog goed??  Ik was in ieder geval een heel blij meisje toen ik die geweldige foto zag. Zo leuk om Marco ook weer te zien, al was het maar heeeeel even.

Zondag zou ik met mijn moeder en zusje gaan shoppen. In het begin gingen we rustig door de winkeltjes heen, maar daarna gingen we echt als een speer door het winkelcentrum. Mijn moeder nam een spurt naar de betaalautomaat en er werd besloten dat we nog even naar een ander winkelcentrum zouden gaan. Ik vond het allemaal prima. Gelukkig ben ik niet zo moeilijk, hahaha. Onderweg moest mijn moeder even snel iets afgeven bij mijn nicht waar we toch langs kwamen met de auto. Ze vroeg of we nog even een bakkie kwamen doen. Mijn moeder en zusje vonden dat een goed idee en ik dacht alleen maar, eer dat we dat bakkie op hebben zijn de winkels dicht, .... maar goed.. ik liep natuurlijk weer braaf mee, hahaha.
Kom ik nietsvermoedend binnen, word ik  ineens toegezongen door allemaal Marco's!

Hadden ze gewoon een meiden-surprise- hightea-party geregeld voor mijn 40 ste verjaardag. Bij een bijzondere leeftijd, hoort een bijzonder feestje. Wauw!!! Wat was dit leuk! Er hingen slingers met daartussen een foto van mij en ook een kinderfoto. Familie en vriendinnen hadden allemaal een Marcomasker op en ik moest natuurlijk even met alle Marco's op de foto! Helemaal te gek! Ik ben al heel vaak met Marco op de foto geweest, maar nog nooit met 8 Marco's tegelijk!.
Er stond in de kamer een mooi versierde tafel met heeeeeel veel lekkers. We hebben echt gesmuld met z'n allen.

Tussendoor werd ik verwend met cadeautjes, maar voor ik ze uit mocht pakken moest ik er natuurlijk wel wat voor doen. Mijn Marco-muziek-kennis werd flink getest. Ik moest eerst luisteren naar muziekfragmenten (veelal intro's) en binnen 10 seconden raden welk nummer het was. Onder spanning ging het mij al met al toch supergoed af. Ik haalde zelfs een topscore van 3 seconden, hihihi.
Ook moest ik verschillende vragen beantwoorden over Marco. Appeltje eitje natuurlijk. Soms riep ik het antwoord al nog voordat ik de A,B of C optie gehoord had, hihi. Het werd wat lastig toen ik het ras van Marco's hond moest noemen, maar aan de hand van foto's kwam ik er wel uit, hihi.
Ik kreeg een heel bijzonder cadeau, nml. een Marco Borsato memory met alleen maar foto's van mij en Marco samen. Superleuk.

Ik kreeg een leuke theepot, thee met chocolade, lekkere zeep, een bloembol en cadeaubonnen,en nog meer leuks en natuurlijk een mand vol met erg nuttige cadeau's voor boven de 40. Tena lady, anti rimpelcreme, geiten wollen sokken, een leesbrilletje enz. Echt hilarisch natuurlijk. we hebben heel wat afgelachen.

Vandaag werk ik een half dagje en daarna trakteer ik mijzelf maar op een lekker gebakje denk ik, hihihi. Ik heb voor mijn kleine vriendjes en vriendinnetjes op mijn werk natuurlijk een traktatie gehaald. Lekkere koekjes en een kartonnen boekje.

Ik ben nog maar net 40, maar ik voel mij al een aantal dagen heel erg jarig! Het is nu al een hele bijzondere verjaardag!
 
1. Door: Elles Dauvillier op 26-11-2015 10:12:57
Yeah! Je hoort erbij. Van harte gefeliciteerd!
2. Door: Support op 26-11-2015 16:29:14
Allereerst van harte gefeliciteerd met je mooie verjaardag namens ons hele team !
En natuurlijk welkom bij de club,hahahah ook ik hoor al een tijdje bij die club.
Wat ben jij ontzettend verwend door zo;n leuk mooi verrassings feestje. Echt super dat ze dit hebben georganiseerd. Ik kan mij goed voorstellen dat het heel gezellig was. Stiekem jaloers op je hoor met zoveel Marco's op de foto wie wil dat nu niet ?!

Groetjes Imke
Team Moderators
 
3. Door: Annelies op 26-11-2015 16:45:26
Van harte gefeliciteerd , ik kan je niet welkom heten bij de veertigers , hoor bij de club van vijftigers  elke leeftijd heeft wel iets!
Wat een prachtige foto van jou met je gezin en Marco 
En wat een gezellig feestje hadden ze voor je geregeld , super.
Liefs Annelies.
4. Door: moniquepaula op 26-11-2015 19:38:49
Gefeliciteerd met je verjaardag. Wat een leuke verjaardag heb je gehad. O ja en die foto van je gezin met Marco is een hele mooie.
liefs Monique
5. Door: Anno op 26-11-2015 20:09:18
Via deze weg wil ik jou feliciteren met de verjaardag, maak er een gezellige dag van, met een heleboel visite en mooie kado's.
 
6. Door: Martine op 27-11-2015 15:17:22
Hoi Rebecca

Wat een bijzondere verjaardag was dit.
Je straalt van voor tot achter van je logje af.
Euhm en 40 best nog wel een mooie leeftijd hoor.
Ik hoop voor jou dat de trend gezet is voor iedere verjaardag die volgt.

Groeten

Martine  
7. Door: Martine op 02-12-2015 12:57:23
Gefeliciteerd met het in de Schijnwerper staan !
Het was ook wel een heel bijzonder logje hoor !
Zo verdient !
Lekker van genieten !

Groeten

Martine
8. Door: Ness op 02-12-2015 13:26:37
Ohjeetje hihi hier heb ik je nog niet gefeliciteerd wat en geweldige verjaardag heb je gehad meis en ook nog eens gefeliciteerd dat je in de schijnwerpers staat. Dikke Kuss Ness 
9. Door: Rebecca op 06-12-2015 21:21:47
mijn logje in de schijnwerper, wauw!
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Het is wel over
Maar nog niet voorbij"