Van Marco, speciaal voor mij!
Weblog van de maand!
mijn mugshot podium moment
Mijn momentje met Marco op het podium
fanclubdag 2009
special moment
Foto album
Mij creaties voor marco's mugshots
Deze kwam op de juiste dag op t juiste tijdstip. Even de glimlach die ik nodig had.


Op zijn verjaardag op zijn mugshot!


Leuke neus voor het begin van het nieuwe jaar!

gastenboek
Vlieg ook eens door mijn gastenboek!
    
Profiel
Naam: Rebecca
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Hoog bezoek!

Mijn favoriete bezoeker!
6 Juli 2009

19 nov 2014
Marco en ik bij clip BINNEN
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 stuiterballetje ;
en 1 gast stuiterballetje .
Mijn mooiste herinnering aan 25 jaar MB
Wat een stressvolle, maar erg gezellige feestavond is het op de logjes. Soms waren de prijsvragen makkelijk, maar soms was het echt een race tegen de klok, maar....... het is gelukt. En toen kwam prijsvraag 4 en die is dus gewoon NIET te doen. Hoe kan ik nou uit 25 jaar MB en 25 jaar fan zijn, 1 mooiste herinnering kiezen? Dat is natuurlijk onmogelijk. Dat is net zoiets als vragen aan mij welke chocolade ik nou het allerlekkerste vind. Dat zeg ik.........een onmogelijke keus natuurlijk.

Maarja, kaartjes voor SIR en een boottochtje wil je natuurlijk ook niet aan je neus voorbij laten gaan, want he.....die staat nog niet op mijn mooiste herinneringenlijstje.

Ik heb 1 herinnering gekozen die ik heel bijzonder, maar ook heel erg leuk vond en die nog een flink staartje kreeg. Ik heb het over de mugshotactie van 2009.
Marco zette in die tijd dagelijks een mugshotfoto op twitter en omdat hij het niet leuk vond om iedere dag bijna dezelfde foto te plaatsen, zette hij iedere dag een ander hoedje of masker op. Ik genoot hier zo van en het eerste wat ik iedere morgen deed, was de nieuwe mugshot op twitter bekijken. Ik begon dan ook iedere dag met een lach. Heerlijk.Er brak voor Marco een moeilijke tijd aan en toen de fanclubdag kwam wilde ik niets liever dan iets bedenken waardoor ik weer een lach op Marco's gezicht kon toveren. Het begon dus als een idee voor een grap om hoedjes te verzamelen voor Marco's mugshots. En dit idee mailde ik naar Nathalie. Zij kwam daarna met het idee om het verzamelen nog makkelijker te maken, maar ook voor alle fans erg leuk en vroeg dus iedereen die naar de fanclubdag kwam om iets mee te nemen.

Wat dus begon als een klein grapje resulteerde in een aantal grote dozen vol petjes, hoedjes,maskers en meer. Ik mocht het op het podium aan Marco aanbieden en zijn reactie was geweldig. Er kwam een flinke lach op zijn gezicht. En dat was de bedoeling. Missie geslaagd. Maar daar bleef het niet bij.

Vanaf die dag las ik bijna dagelijk op de weblogjes, logjes van fans die hun creatie voor Marco terug zagen op de dagelijkse mugshots. Ik vond dat zoooo leuk, al die blije fans. De mugshots werden zelfs op de frontpage van borsato.nl gezet en er werd een heel artikel aan gewijd.
Alsof dit nog niet genoeg was werden de hoedjes door Leontine in een interview zelfs benoemd bij sbs shownieuws. Marco werd toen twitteraar van het jaar.  Ook mijn eigen creaties voor Marco kwamen voorbij op twitter. Ik heb van alles zo genoten. Als kers op de slagroomtaart kwam het ook nog naar voren in mijn persoonlijke weblog van de week filmpje van Marco, die je bovenaan mijn weblog kunt zien.  Dit is echt een hele bijzondere, leuke en dierbare herinnering.

                                  
 
1. Door: Rianne Beck op 21-05-2015 07:33:41
wauw wat ik vind dit mooi logje

ik hebv mijn ook af kom maar kijk

Liefs Rianne beck xx
2. Door: marina op 21-05-2015 11:15:36
Ja...dat weet ik nog heel erg goed....was zo leuk om te zien.....
En ook ik keek elke dag om te zien welke creatie Marco nu weer opgezet had.

Groetjes
3. Door: Hillie op 21-05-2015 11:18:58
Ik zat toen op mijn roze wolk, net bevallen van Fenna, dus niets bewust van meegekregen! Erg leuk zeg! Kan me voorstellen dat dit een dierbare herinnering is!

X Hillie
4. Door: Maruchi op 21-05-2015 12:11:54
Wat een leuke herinnering!!
5. Door: Marjolein Heikoop op 21-05-2015 12:48:52
dat moment op de podium weet ik nog goed, heb zelfs nog foto's van je gemaakt die middag! hahaha toen legde ik de hele fanclubdag nog vast met heeel veel foto's hahaha mooie log lieverd aan een prachtige herinnering xxx
6. Door: Ness op 21-05-2015 19:21:18
Wat bijzonder Rebecca, hier weet ik niets van maar nu wel hahaha. Ik was toen nog geen lid van de fanclub helaas.. 
superactie!! Hele kostbare herinnering 
liefs Ness 
7. Door: Venice op 28-05-2015 14:25:33
Wauw Rebecca! 

Je hebt altijd zo'n leuke ideeën, super! Ik vind je echt een super fan!

Dit wist ik nog niet van je. Erg leuk om te zien dat je weer een lach op Marco's gezicht kon toveren.
Begrijp heel goed dat dit één van je mooiste herhinneringen is. Maar zoals je zelf al zei, 25 jaar fan zijn en zoveel herhinneringen is lastig kiezen.

Ook erg leuk dat je een keer tijdens de FCD op het podium bent geroepen! Ik heb het filmpje ook met een smile op mijn gezicht bekeken haha!

Liefs, Venice 
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"De laatste keer toen je me kuste
Leek het of het iemand anders was"