Van Marco, speciaal voor mij!
Weblog van de maand!
mijn mugshot podium moment
Mijn momentje met Marco op het podium
fanclubdag 2009
special moment
Foto album
Mij creaties voor marco's mugshots
Deze kwam op de juiste dag op t juiste tijdstip. Even de glimlach die ik nodig had.


Op zijn verjaardag op zijn mugshot!


Leuke neus voor het begin van het nieuwe jaar!

gastenboek
Vlieg ook eens door mijn gastenboek!
    
Profiel
Naam: Rebecca
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Hoog bezoek!

Mijn favoriete bezoeker!
6 Juli 2009

19 nov 2014
Marco en ik bij clip BINNEN
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 stuiterballetjes ;
en 2 gast stuiterballetjes .
persbijeenkomst 25 jaar MB
Nietsvermoedend opende ik vorige week mijn mailbox zoals zo vaak. Mijn oog viel meteen op een mailtje van musica é bookings. Nadat ik het mailtje een paar keer gelezen had, drong het pas echt tot mij door. Ik had gewoon een uitnodiging gekregen voor een persbijeenkomst over de documentaire 25 jaar Marco Borsato. Wauw!!!
Dit was wel heel bijzonder. Vooral het zinnetje: We zouden jou daar graag bij hebben, zorgde dat ik het behoorlijk warm kreeg.
Maar ohjee, het was op dinsdag en dat is toch echt mijn werkdag. Wonder boven wonder was vrij vragen geen enkel probleem voor deze datum, dus ik kon mijn aanwezigheid bevestigen.
Omdat ik niemand mee mocht nemen, vroeg ik heel voorzichtig wat om mij heen of er meerdere fans een uitnodiging hadden gehad. Marjolein, Hillie en Corine bleken ook uitgenodigd te zijn en al snel werd er een stuiterende groepsapp aangemaakt. Zo konden we elkaar nog zenuwachtiger maken dan we al waren, hihihi. Ik bleek toch niet de enige te zijn die dit wel erg spannend vond.

En zo werd het 24 maart. Ik was al vroeg bij Marjolein zodat we gezellig samen naar Amsterdam konden rijden. Na een stressvolle rit met eigenwijze navigaties en een plotselinge ernstige verkeershinder konden we toch het Ziggodome op tijd bereiken.
De spanning steeg toen het gebouw in zicht kwam. Er stond een gezellig klein groepje voor het ziggodome te wachten. Allemaal bekenden.

Toen de deuren open gingen werden onze namen afgevinkt op een lijstje en kregen we een supercoole 25 jaar MB keycord. Met een wel heel bijzonder pasje eraan. Toen ik zei hoe gaaf ik deze vond, vertelde Esther dat Marco ze er zelf die morgen aangeklipt had. Toen was hij nog specialer!
Over de loper mochten we naar binnen en in groepjes werden we door het ziggodome naar een speciaal zaaltje geleid. De vrouw die ons begeleidde zei dat er op de eerste rij nog plaatsen vrij waren voor fans met blije gezichten. Nou, wij waren maar wat blij, dus die plaatsjes gingen we natuurlijk meteen innemen, dat snap je.

En toen verscheen daar Marco die een heerlijk praatje hield waar ik ademloos naar luisterde. Wat kan die man toch mooi en gepassioneerd vertellen. Hij was zo kinderlijk enthousiast en daar kan ik zo van genieten. Ik vergat helemaal dat we hier best wat foto's van mochten maken, dus ik greep snel naar mijn camera in mijn tas. Een paar fotootjes en daarna weer genieten. Maar dit moest natuurlijk wel vastgelegd worden anders zou ik het later vast niet geloven. Het leek ook net een grote droom. Samen keken we naar een compilatie van deel 1 en 2. Wat was dit een mooie documentaire zeg. We hebben gelachen en pinkten ook af en toe een traantje weg. Ik heb de hele tijd met huizehoog kippenvel gekeken. Marco vertelde dat hij het leuk vond om zo onze reactie te kunnen zien en horen omdat hij daar wel erg benieuwd naar was.

Er kwamen veel mooie herinneringen naar boven en ik kan je zeggen dat het mij erg veel deed. Ik ben al fan van Marco vanaf het prille begin en vond het heel bijzonder om daar op deze manier weer aan terug te denken en ook nog nieuwtjes te horen over die beginperiode.
Marco liet Nathalie, die de documentaire heeft gemaakt nog even aan het woord en hij beantwoorde wat vragen van de pers.

Hierna moest Marco helaas weg om de pers individueel te woord te staan. Wij mochten blijven zitten en werden getrakteerd op heel deel2 van de documentaire. Armando keek gezellig met ons mee. We werden tussendoor getrakteerd op lekkere hapjes en een drankje. Wat was dit goed verzorgd zeg. Wat heb ik genoten van deze dag. Helaas hebben we Marco die middag niet meer terug gezien. Ik had hem graag nog persoonlijk verteld hoe mooi ik de documentaire vond. Gelukkig hebben we daar social media en deze weblog nog voor.
Ik kan niet wachten om de hele documentaire van zes delen te kunnen zien. Wat ik gezien heb was in ieder geval hilarisch, maar ook ontroerend tegelijk. Ik hoop zo dat deze op dvd zal verschijnen. 1 x kijken is niet genoeg. Dat weet ik nu al.
Nogmaals bedankt dat ik hierbij aanwezig mocht zijn. Ik vond het een hele eer.

 
1. Door: Martine op 30-03-2015 00:03:43
Super dat je erbij kon zijn en ik hoop toch wel dat je dat leuke pasje mee mocht nemen als blijvende herinnering !

Groeten

Martine 
2. Door: Hillie op 30-03-2015 09:29:07
Ha meis, wat was het een fijn middagje hè? Denk er met warmte aan terug! 

X hillie
3. Door: Miriam op 30-03-2015 10:16:43
Wauw dat is een mooie ervaring om daar bij aanwezig te zijn.
Mooie foto's en de eerste afl van de docu was echt mooi kijk al uit naar de 2e...
4. Door: Ness op 30-03-2015 10:50:19
Mooi verslag Rebecca. Wat een boffert om daarbij aanwezig te mogen zijn. 
Liefs ness  
5. Door: Annemarie op 30-03-2015 12:16:03
Wat was het een mooie, bijzondere middag vorige week.
Genoten van begin tot einde..!
6. Door: Support op 31-03-2015 22:10:53
Het was een hele mooie, bijzondere en indrukwekkende middag. Heb enorm genoten van alles, net zoals jij, net zoals al die andere geluksvogels die erbij waren!
Marco zijn enthousiastme spatte er werkelijk vanaf. Heerlijk om te zien


Liefs,
Bernadette
Team Moderators
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Soms dan slaap je en denk ik aan mijn verleden tijd
Aan de leegte en de zwakte en de eenzaamheid"