Van Marco, speciaal voor mij!
Weblog van de maand!
mijn mugshot podium moment
Mijn momentje met Marco op het podium
fanclubdag 2009
special moment
Foto album
Mij creaties voor marco's mugshots
Deze kwam op de juiste dag op t juiste tijdstip. Even de glimlach die ik nodig had.


Op zijn verjaardag op zijn mugshot!


Leuke neus voor het begin van het nieuwe jaar!

gastenboek
Vlieg ook eens door mijn gastenboek!
    
Profiel
Naam: Rebecca
Leeftijd: 43 jaar
Uitgebreid profiel
Hoog bezoek!

Mijn favoriete bezoeker!
6 Juli 2009

19 nov 2014
Marco en ik bij clip BINNEN
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 stuiterballetje ;
en 1 gast stuiterballetje .
Bedankt Giovanni
   
Ik moest het nieuws even laten bezinken lieve, grappige Giovanni Caminita . Marco's band zonder Rob Winter was al ondenkbaar en nu ook nog zonder jou. Ik ga je heel erg missen. Ik ben al fan van Marco vanaf het prille begin en heb dus al die jaren mogen genieten van jouw fantastische gitaarspel, je heerlijke italiaanse accent , je vrolijke danspasjes en je geweldige humor. De lol die jullie onderling hadden op het podium was ook voor ons fans zo goed zichtbaar. Ik zal nooit meer vergeten dat je in Vlissingen tijdens de tour het hele lied van de waarheid achter Marco stond uit te beelden. Ik heb er vreselijk om gelachen. Vooral de vogels die niet meer vliegen lieten de tranen over mijn wangen rollen van het lachen.
Jou straks niet meer op dat podium naast Marco zien staan......aan dat beeld wil ik nog niet denken. Gelukkig heb ik al twee keer de weg naar Trattoria Casa Caminita gevonden en ik kom zeker nog eens langs hoor. Ik wens je heel veel succes verder en ik zie je gauw weer! Bedankt voor alles!

Liefs Rebecca
Mijn bingo/fanclubdag
Jaaaa, natuurlijk ben ik dit jaar weer van de partij. Ik heb kaartjes voor de Bingo en de Fanclubdag en ook het hotel is al geboekt.
Ik ga gezellig samen met Elles, maar natuurlijk zie ik ook lieve Marjolein, Corine, Hillie en vele andere lieve fanvrienden dat weekend. We gaan er met elkaar weer een onwijs leuk weekend van maken.
Het fanclubweekend is echt “mijn” weekendje. Even geen verplichtingen, maar gewoon lekker “me time”!

Nadat we het hotel op hebben gezocht gaan we natuurlijk even de boel verkennen. Een heerlijke strandwandeling op een hopelijk hele zonnige nazomerdag haha. En anders even uitwaaien is ook heerlijk. Even een hapje met vrienden en dan door naar de Bingo, waar ik dit jaar een grote prijs ga winnen, voel ik. Een porsche ritje, high tea of strandwandeling, hihihi. Nadat Elles en Marjolein al een keer op het podium mochten komen met een volle bingokaart is het nu mijn beurt, vind ik.
’s Avonds gaan we nog even wat nakletsen met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje. Daarna lekker slapen, NOT! De spanning en het adrenalingehalte  van zo’n weekend is altijd vrij hoog en slapen zit er meestal niet echt in.

De volgende ochtend is het tijd om de wallen weg te werken en te genieten van een heerlijk ontbijtje als ik dat tenminste weg kan krijgen van de spanning, hahaha. En dan is het tijd voor de fanclubdag. Vorig jaar was zo’n bijzondere fanclubdag. Hoewel ik van de activiteiten op het podium zelf niets mee heb gekregen en ook het concert na afloop niet kon zien omdat ik bij de museumstukken bleef, was het voor mij toch echt wel een onvergetelijke dag. Ik was vrijwilliger en stond de hele dag in het museum.  We hebben er met elkaar een heel gaaf museum van gemaakt. Ik was de hele dag omringd door Marco’s vele prijzen en gouden platen en zelfs een koninklijke onderscheiding. Ik heb mijzelf die dag heel vaak in mijn arm geknepen.  Hoe bijzonder was het om dit mee te mogen maken. Ook Marco zelf bracht nog even een bliksembezoek aan het museum. Ik gloeide van trots en was onwijs blij met het vertrouwen dat de fanclub in mij had deze dag. Je loopt niet iedere dag rond met een krat vol prijzen van Marco. Echt onwerkelijk.Dit jaar hoop ik weer vrijwilliger te mogen zijn. Nadat ik zoveel mooie dingen mee heb mogen maken in al die jaren dat ik nu fan ben, vind ik het zo’n fijn gevoel om andere fans hun droom uit te laten komen en een geweldige dag te bezorgen. Die blije koppies wanneer ze een prijs gewonnen hebben, het podium op mochten komen of hun eerste foto met Marco gescoord hebben, dat is onbetaalbaar. En deel uit mogen maken van een geweldig team is super. Mocht er weer gespeeddate worden dan zou ik dat ook super vinden om te mogen begeleiden. Ik weet alles van de spanning die die gelukkige fans hebben voor die hele belangrijke 5 minuten.

Mocht ik geen vrijwilliger zijn dan ga ik ook gewoon lekker genieten en ben ik vast niet bij het podium weg te slaan. Speel ik gezellig mee met de spelletjes op het podium en scoor ik misschien nog wel iets leuks bij de merchandise kraam. En ’s avonds gaan we moe maar voldaan weer richting huis met een glimlach die er de eerste weken niet meer af gaat. En een telefoon en fototoestel vol met de meest vreemde en hilarische selfies en prachtige foto’s om nog heel lang na te kunnen genieten tot het volgende fanclubweekend………

 
Ik heb hem al


Ik heb hem al. Jij ook? 
#Spiegelfoto
#Weerspiegelinginpas
#Blijmeisje
#Trots
De P is van......
De P is van Prijs.....
Wat zou voor mij de ultieme prijs zijn.....?

De afgelopen jaren is mijn hobby, fotograferen steeds belangrijker voor mij geworden en beleef ik er steeds meer plezier aan. Het is niet onbekend dat er zich onder de Borsatofans een aantal (professionele/amateur/hobby) fotografen bevinden. Zo kreeg ik in het voorjaar een uitnodiging voor een (borsato fans)fotoclubje, zoals ik het maar noem. Het idee was om samen af en toe op pad te gaan en te genieten van onze gezamelijke hobby. We zouden om de beurt model staan en we konden lekker samen shooten en natuurlijk ook het een en ander van en aan elkaar leren. Inmiddels zijn we twee keer op pad geweest met elkaar en het was echt superleuk. Ik kan er heel veel over schrijven, maar deze foto's geven een veel beter beeld van onze fotodagen met elkaar.

 Made by Me......Made by me....

Op dit moment lukt het even niet om een nieuwe datum af te spreken met elkaar, maar hopelijk komt dat in het nieuwe jaar weer helemaal goed.

Ook heb ik nog niet zo lang geleden een newborn fotografie workshop gevold bij Mariska. Het was echt geweldig. Newbornfotografie is echt een hele mooie vorm van fotografie. Ik heb deze dag zoveel geleerd en mocht zelf ook nog wat plaatjes schieten van ons lieve kleine model van 8 dagen oud.Made by me....Made by me.....

 

Twee weekjes geleden heb ik zelf mijn eerste newbornshoot gedaan bij de zus van mijn collega en dat was echt onwijs leuk om te doen en ik kon natuurlijk meteen alle technieken toepassen die ik van Mariska geleerd had.

Ik vind het heel erg leuk om in het nieuwe jaar nog meer van deze mooie hobby te gaan genieten en ik wil nog veel meer leren.

Nu komt dan mijn ultieme prijs.........

Marco kan natuurlijk ook heel veel mooie plaatjes schieten. Ik zou heeeeel graag een keer meelopen tijdens een fotoshoot die Marco doet met bv fans en ook van Marco het een en ander willen leren mbt fotograferen. Hem aan het werk zien, of beter gezegd zien genieten van onze gezamelijke hobby lijkt me echt helemaal geweldig. Dus dat zou voor mij een ultieme prijs zijn. Zo'n prijs waar je alleen maar van kunt dromen.......
 
wauw, bedankt marco
Nadat ik al flink verwend was door vriendinnen en familie, ben ik vorige week ook nog door mijn mannetje en de boys verrast met een verjaardagsfeestje. Ik ben zo in het zonnetje gezet door iedereen dat ik er verlegen van werd. Net toen ik dacht dat ik alle verrassingen wel had gehad stond ik zomaar ineens deze week in de schijnwerper op de weblog. Wauw! Een berichtje en nog een felicitatie. Echt super! Dank je wel Marco!

Bijzondere verjaardag
Ja, ik moet er echt aan gaan geloven. Ik hoor ook bij de club van de 40 ers. Ik ben gewoon hartstikke jarig! Vandaag voor het echie, maar wat ben ik afgelopen weekend al verwend.

Eerst kwam vrijdag natuurlijk het prachtige nieuwe album van Marco uit. Het voelde voor mij echt als een cadeautje voor mijn verjaardag. Wat een bijzondere albumpresentatie was dit doordat we steeds weer een nieuw nummer vantevoren al te horen kregen. Ik vond het net alsof we het albumcadeautje zo alvast beetje bij beetje langzaam open mochten maken om stiekem te gluren watvoor moois erin zou zitten. En mooi is het zeker. Wat een juweeltje is dit album weer zeg. Wauw!! Mooi, Kleine Oneindigheid en Tweede Kans zijn echt mijn favorieten.
Toen Marco aankondigde dat er signeersessies zouden komen heb ik Carlo en de jongens heel lief aangekeken. Hoe mooi zou het zijn om na al die jaren eindelijk met het hele gezin een keer op de foto te kunnen gaan met Marco. Zouden ze het voor mij willen doen, voor mijn verjaardag? Ze hielden het spannend tot het laatste moment, maar het is gewoon gelukt! En hoe.... Het is echt een prachtfoto geworden. Iedereen staat er ook superleuk op. Zo trotssss.

Het ging allemaal alleen zo snel. Ik wilde Marco zo graag aan al mijn mannen voorstellen, maar nadat de foto gemaakt was liepen ze meteen weer door om ruimte te maken voor de volgende mensen terwijl ik nog even wachtte op de handtekening. En ik val op zo'n moment ook altijd meteen stil. Wat doet die man toch met mij, hihi. Op de een of andere manier komt er niets zinnigs uit mijn mond en kan ik niet meer normaal nadenken, hahaha. Komt dat ooit nog goed??  Ik was in ieder geval een heel blij meisje toen ik die geweldige foto zag. Zo leuk om Marco ook weer te zien, al was het maar heeeeel even.

Zondag zou ik met mijn moeder en zusje gaan shoppen. In het begin gingen we rustig door de winkeltjes heen, maar daarna gingen we echt als een speer door het winkelcentrum. Mijn moeder nam een spurt naar de betaalautomaat en er werd besloten dat we nog even naar een ander winkelcentrum zouden gaan. Ik vond het allemaal prima. Gelukkig ben ik niet zo moeilijk, hahaha. Onderweg moest mijn moeder even snel iets afgeven bij mijn nicht waar we toch langs kwamen met de auto. Ze vroeg of we nog even een bakkie kwamen doen. Mijn moeder en zusje vonden dat een goed idee en ik dacht alleen maar, eer dat we dat bakkie op hebben zijn de winkels dicht, .... maar goed.. ik liep natuurlijk weer braaf mee, hahaha.
Kom ik nietsvermoedend binnen, word ik  ineens toegezongen door allemaal Marco's!

Hadden ze gewoon een meiden-surprise- hightea-party geregeld voor mijn 40 ste verjaardag. Bij een bijzondere leeftijd, hoort een bijzonder feestje. Wauw!!! Wat was dit leuk! Er hingen slingers met daartussen een foto van mij en ook een kinderfoto. Familie en vriendinnen hadden allemaal een Marcomasker op en ik moest natuurlijk even met alle Marco's op de foto! Helemaal te gek! Ik ben al heel vaak met Marco op de foto geweest, maar nog nooit met 8 Marco's tegelijk!.
Er stond in de kamer een mooi versierde tafel met heeeeeel veel lekkers. We hebben echt gesmuld met z'n allen.

Tussendoor werd ik verwend met cadeautjes, maar voor ik ze uit mocht pakken moest ik er natuurlijk wel wat voor doen. Mijn Marco-muziek-kennis werd flink getest. Ik moest eerst luisteren naar muziekfragmenten (veelal intro's) en binnen 10 seconden raden welk nummer het was. Onder spanning ging het mij al met al toch supergoed af. Ik haalde zelfs een topscore van 3 seconden, hihihi.
Ook moest ik verschillende vragen beantwoorden over Marco. Appeltje eitje natuurlijk. Soms riep ik het antwoord al nog voordat ik de A,B of C optie gehoord had, hihi. Het werd wat lastig toen ik het ras van Marco's hond moest noemen, maar aan de hand van foto's kwam ik er wel uit, hihi.
Ik kreeg een heel bijzonder cadeau, nml. een Marco Borsato memory met alleen maar foto's van mij en Marco samen. Superleuk.

Ik kreeg een leuke theepot, thee met chocolade, lekkere zeep, een bloembol en cadeaubonnen,en nog meer leuks en natuurlijk een mand vol met erg nuttige cadeau's voor boven de 40. Tena lady, anti rimpelcreme, geiten wollen sokken, een leesbrilletje enz. Echt hilarisch natuurlijk. we hebben heel wat afgelachen.

Vandaag werk ik een half dagje en daarna trakteer ik mijzelf maar op een lekker gebakje denk ik, hihihi. Ik heb voor mijn kleine vriendjes en vriendinnetjes op mijn werk natuurlijk een traktatie gehaald. Lekkere koekjes en een kartonnen boekje.

Ik ben nog maar net 40, maar ik voel mij al een aantal dagen heel erg jarig! Het is nu al een hele bijzondere verjaardag!
 
Ik ben er klaar voor!
Ik ben er klaar voor!

Al een tijdje ligt er een rood hemdje klaar voor SIR, maar gisteren liep ik zomaar ineens tegen dit shirt aan. Heel raar hoe je in deze tijd tijdens het shoppen alleen nog maar op rode kleding let, hahaha.
De tekst sprak mij aan. Het staat voor positiviteit. Na een moeilijke periode waarin ik belangrijke keuzes moest maken en mijn eigen geluk eens onder de loep moest nemen, is het nu weer tijd om de toekomst zonnig tegemoet te zien. Daar doe ik in ieder geval erg mijn best voor. Marco's muziek speelt daar een grote rol in en heeft mij al veel kracht gegeven.
Zeker met het prachtige nummer #mooi, vond ik dit shirt eigenlijk wel heel toepasselijk om aan te trekken naar SIR.

Ik ben klaar voor de toekomst, klaar voor een avondje voor mijzelf met vriendinnen, klaar om uit mijn dak te gaan, klaar om te genieten van mooie muziek, klaar voor SIR in dit rode shirt. Er staan mooie dingen te gebeuren, dussssss

Ik ben er helemaal klaar voor!
 
zo ontroerend mooi


Wauw, wat een heerlijke verrassing bracht je deze week. Dit nummer komt zo binnen. Je hebt me weer geraakt lieve Marco. Wat een prachtige tekst, mooie muziek en wat een ongelooflijk mooie uitvoering. Ik voel het, ieder woord, iedere zin, zo ontroerend #mooi!
 
De C is van....
De C is van concert.

Yeahhh, wat een leuk onderwerp met deze letter.
Het begint natuurlijk alweer flink te kriebelen, want de concerten van Marco komen er weer aan. Ik heb zoveel zin in SIR. Kom maar op!Al vanaf de eerste tour ben ik erbij. Eerst had ik altijd zitplaatsen, maar sinds een flink aantal jaren ben ik om en wil ik niets liever dan een staanplaats. Wel vooraan dan, want midden in de mensenmassa staan is niets voor mij. Lekker hekhangen aan het podium is de beste plek voor het concert van Marco. Zo kun je niets missen en heb je het beste zicht. De sfeer is ook heel anders bij het podium dan op de tribune. Je kunt de emotie tijdens de nummers aflezen van Marco's gezicht en met een beetje geluk krijg je nog een blik van herkenning, even een knipoog  oke teken, handkus of zo'n heerlijke glimlach. 
En voor het podium is natuurlijk de beste plaats om te springen en te dansen waarbij je je niet af hoeft te vragen of degene die achter je zit niet boos wordt als je bij ieder nummer staat te swingen. Vooraan swingt, danst en springt iedereen met je mee.


Vroeger was het al geweldig om een avondje te genieten van een concert van Marco, maar tegenwoordig blijft het niet bij een avondje. Sinds de weblogjes waarbij de fans elkaar beter hebben leren kennen en er ook vriendschappen zijn ontstaan is een concertdag gewoon een hele gezellige dag met vrienden.

Gezellig voor de deur hangen en dan s avonds heerlijk samen uit ons dak gaan.


Ik kan niet 1 concert kiezen die voor mij het meest bijzondere is. Voor mij is iedere concertavond een avond met een gouden randje. Een avond vol mooie en bijzondere momenten. En ik ben helemaal klaar om nog meer gouden lijstjes te vullen, dus kom maar op met SIR. De concertkriebels beginnen al te komen. Het aftellen is begonnen........ 
Heb jij m al? Ik wel!
Jaaaa, ik heb m ook hoor! 

En wat issie leuk! De WENDY is sowieso een geweldig tijdschrift, maar nu helemaal met die toffe foto's van Marco en Wendy erin. De vriendschap straalt van de foto's af! En wat een leuk interview. Inderdaad Marco, dit is er 1 om te bewaren! Een echte collectors item. 


Heb jij m al? Ik wel!
 
"Jij kan de zon laten schijnen
Want je loopt langs en de wolken verdwijnen"