Welkomsttekst


Hallo, leuk dat je even komt kijken. Laat gerust een berichtje achter! altijd leuk
Mijn hobbys zijn voetballen, winkelen, met vriendinnen afspreken en natuurlijk lekker naar Marco gaan!
Liefs, RachelleWeblog van de maand

Weblog van de maand November 2012
Gastenboek


Wil je graag wat vragen of zeggen, laat gerust een berichtje achter op mijn gastenboek. Vind ik altijd leuk.

Liefs, Rachelle
WEBLOG VAN DE WEEK
WEBLOG VAN DE WEEK 10 
6 maart 2012

Bedankt lieve Marco!

          klik op de foto voor het filmpje!!!

EN IK HEB DE LUNCH GEWONNNEN MET MARCO!! AAAAH WAT BEN IK BLIJ ZEG! 

Zie HIER de log over weblog van de week en de winnende lunch met Marco!

Deze week is Rachelle Weblog van de Week! Een hele bijzondere dit keer, want Rachelle logt nog niet zo lang maar wel heel fanatiek en je ziet haar dan ook vaak voorbij komen bij de updates. De logjes van Rachelle zijn vaak gezellig gemaakt met smileys, foto's en een mooie handtekening. Je hebt al goed door hoe alles werkt Rachelle! In het fanclubblad de Tifosi heeft Rachelle afgelopen keer meegedaan aan de prijsvraag en de computer heeft haar als winnaar gekozen. Wat een toeval, aangezien ik je filmpje vandaag wilde opnemen. Gefeliciteerd Rachelle! Je hebt een lunch met mij gewonnen! Ik ga je binnenkort dus zien en dan kletsen we lekker verder over de logjes!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Rachelle Hufken
Leeftijd: 25 jaar
Uitgebreid profiel
Lunchen met Marco Borsato

9 mei 2012
De mooiste dag van m'n leven! Geluncht met Marco Borsato, in Blaricum...
            ♥♥♥♥♥♥♥
       klik op het plaatje voor de lunch

             9-05-2012 (l)           ♥♥♥♥♥♥♥

Fanclubdag 2012
zondag 14 oktober 2012538 voor WARCHILD in Alkmaar
zondag 24 maart 2013Fanclubdag en Bingo in Hoofddorp
za/zo12-13 oktober 2013

Lief en Gezellig!
Mijn lieve hondje Jada! (l)


Marco's favorieten!
Marco's favoriete Week 8 2013
nummer 3Marco's favoriete Week 45 2012
nummer 2


Marco's favoriete Week 42 2012
nummer 2


Marco's favoriete Week 27 2012

nummer 5


Marco's favoriete Week 11 2012
nummer 1


Marco's favorieten Week 52 2011
nummer 8Marco's reactie

              klik maar op reacties.
                      23-04-2012 (l)

                 20-05-2012 (l)

Kalender
Februari 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28    
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Super zeg! En als je...
22:10, 9 jan 2016
Super nieuws zeg! Leuk...
21:38, 1 sep 2015
Super leuk!!! Ik hoor het...
10:50, 16 mrt 2015
Haaa, ja ik heb ook...
14:12, 23 feb 2015
Wat super jammer om na...
14:04, 23 feb 2015
Haa Annemarie, sorry voor...
20:08, 25 jan 2015
...
19:58, 25 jan 2015
Haaaa! Dat ziet er heeel...
23:05, 4 jan 2015
Leuk geschreven Lunarda!...
16:10, 19 dec 2014
Gefeliciteerd. En wat een...
20:24, 11 nov 2014
E-mail alert
Foto album
Geslaagd voor mijn diploma!!Jaaa vandaag was het dan zover, een hele spannende dag. Gisstere zag het er nog na uit dat ik ziek werd, ik lag om 7 uur al in bed met hevige hoofdpijn. En als Rachelle zo vroeg naar bed gaat dan is ze eccht ziek! Ik had ook koorts , en vanmorge nog steeds.  Maar ik 
zou en ik moest naar school vandaag. Omdat het erg belangrijk was, met ondertussen 3 parasitamolllen naar achtere gegooid ben ik dan toch gegaan.

Moest eerst even langs stage voor wat uren af te laten tekenen.

En daarna ben ikd oor naar school gegaan.  Ik had 2 assessment gesprekken, en daarbij moet je een activiteit in je hele stage uitkiezen die met één competentie te maken heeft. En daar vragen ze je heeel diep over in... Maaaaaaaar die had ik gehaaald, kreeg de handtekeningen van de leraren en dat was afgesloten. Toen had ik nog een prestentatie waarmee we al 20 weken mee bezig waren, die moest vandaag ook toch echt voldoende afgesloten worden! Na wat geklaag van de leraren (volgens mij moeten ze me niet, geen idee waarom niet ) Maar ik kreeeg net een voldoende. Prima want dat meost ik ook net hebben. Ik heb op stage alles afgetekend, alle opdrachten af, en op school ook alles af en toetsen gehaald, Dat betekend dus....................................................Dat ik ben GESLAAGD!  
Voor mijn MBO diploma niveau 3, nu op naar nog ander half jaar niveau 4.
Nu alleen nog wachten op mijn diploma...
maar die komt in juni dadelijk. 

Nu ben ik bezig met de cadeautjes maken voor de kindjes op mijn stage het kinderdagverblijf. Vrijdag is ook mijn laatste stage dag, maar gelukkig mocht ik er nog wel vakantie werk doen. Maar school doet moeilijk en ik moet nu o p een bewijs wachten en dan mag ik beginnen op stage. Ik kan dus eigenlijk zeggen dat de vakntie bijna begonnen is! Vrijdag eerder klaar met stage omdat ik naar Guus Meeuwis ga!! 
Dit zijn mijn surprisjes van vorig jaar nu ben ik bezig met kleine beestjes voor in bad, zo'n zelfde met rosijntjes. Want loop op de babygroep stage.


 
 

Heel veel liefs,

Mijn Marco fotoboek!

Jaaaa anouk had al eeen super leuk fotoboek laten maken van Marco van onze lunch. En ik kon niet wachten tot de mijne klaar was. Heb er wel eventjes aangezeten en vind hem zelf wel echt kei leuk geworden! 
Hij is wel wat klein, ik heb niet echt naar de afmetingen gekeken maar natuurlijk issie dan wel handig om mee te nemen in mn tas als ik hem wil laten zien aan iemand haha. Dat kan met eeng root fotoboek niet zo makkelijk.

Hij is echt suuuuuper leuk, en ik vind dit kei leuk want dan kan ik er lekker vaaaak in terug kijken, hoe geweldig die dag was! 

Ik wilde het niet laten om dit met jullie te delen dus hier komen een paar foto's!!!
Het is een boek van 26 blz, dus dat is wel eheel veel om hier in te zetten dit waren een paar bladzijdes.

Heel veel liefs,

Leuk stuk in de nieuwsbrief!

Gister had ik heel de dag stage, en in mijn pauze ben ik even achter de computer gaan zitten en ging ik even mijn mails lezen.. En jahoooor het was weer tijd voor de Tifosi Nieu wsbrief! Ik zit altijd met smacht te wachten op het begin van de nieuwe maand, want dan weet ik dat het weer tijd is voor de nieuwe nieuwsbrief.. Heeeeerlijk toch. Ik neem er altijd lekker de tijd voor om het te lezen, want er staat veel leuk en interre msante informatie in. Maar goed dat ik 3 kwartier pauze had dan, tijd genoeg!

Ik had al eens vaker in de nieuwsbrief gestaan met mijn logje, maar dit was toch wel een bijzonder stukje!  
Het blijf met nog altijd bij, denk er nog vaak aan terug! Wat was het GE-WEL-DIG!
 

Heel veel liefs,

uitslag mri-scan
Vandaag was het eindelijk zo ver, na 2 maanden verder te zijn kreeg ik dan eindelijk de uitslag. Vandaag had ik gewoon school, volgens mij was dit de laatste 'echte' lesweeek. Ben blij als ik klaar ben, moet nog twee assessmentgesprekken en een prestentatie met een groepje, is dat af en heb ik het gehaald krijg ik mijn DIPLOMAAA! 

Vandaag ging met m'n vader naar het ziekenhuis, we kregen allebei de uitslag van onze mri-scans. Er was een wachtijd van ongeveer een uur. Het liep allemaal uit. Ik zou om 16.55 aan de beurt zijn en zou daarna met de klas een pannenkoek gaan eten als afsluiting. Maar uiteindelijk zaten we pas om 17.30 in de kamer en toen moesten we nog wachten op de dokter. Dus ik het het eten met de klas af moeten zeggen helaas, echt jammer. Hij begon met mijn vader, het was beter dat hij zo doorging ipv een operatie, daar kon ie niks van verzekeren dat het dan minder werd. 

Toen kwam ik: Jaa bij jou is er wel wat meer aan deh and, k dacht shit zeg, ik had het kunnen weten! 
Mijn voorste kruisband is gescheurd, en er zit een scheurtje in de binnenmeniscus, ik moet nu naar de fysio gaan en daar gaan oefenen, trainen met mijn knie om het te gaan versterken, gaat dat de goede kant op dan wil hij het afsluiten met fysio. Zeg ik na een paar weken van eeh ik kan nog niet op mn been staan of rennen of springen willen ze een operatie gaan doen. Bahbh dat wil ik niet, lijkt me kei eng. 

En ja voetballen zit er vooorlopig NIET meer in zei hij! Ik wil het zo graaag weer. Heb al te lang niet meer mee kunnen doen. Morgen maar eens naar de fysio en dan hard gaan werken om het weer goed te krijgen in mijn knie

Ik heb zoooo'n in in Kerkrade, 16 juni nog eventjessssssss.

Heel veel Liefs,

Aspergefeesten!


hhihi klinkt raar he, aspergefeesten.. Ik heb zelf ook geen idee waarom het zo heet, maar het hele weekend staat in het teken van Asperges. Dat leek me wel duidelijk haha. Elk jaar rond deze tijd is het weer zover. Het is altijd zo leuk om mee te maken! Voorgaande jaren kwamen er ook altijd bekende artiesten optreden. Zoals : Jody Bernal, George Baker, Jan Keizer met Annie schilder.. ( Niet erg actueeel dus ) maar meestal wel gezellig. Dit jaar was dat even niet zo. Jaaa crisis he! Denk ik. Maar oook dit weekend heb ik het hele weekend weer gefeest. Het begon vrijdags, toen hebben we lekker asperges gegeten. Zaterdagmiddag heb ik eerst gewerkt, wel druk zo voor de pinksteren. En zaterdagavond was dan de eerste avond van de aspergefeesten... Het was erg gezellig, fototoestel vergeten dus niet heel veel foto;s gemaakt van t weekend! hhaha
Het was wel een erg gezellige avond zeg. Toen daarna zijn we nog even de kroeg ingegaan. Maar ik had pijn aan mn knie, heel de avond gestaan, en was erg moe! Ook had ik al aardig wat pilsjes gehad hoor hahhaa. Kon wel zeggen dat ikd e buit binnen had toen ik naar huis ging. Pff mijn hele fiets naar de kl39290utuajgioj die is dus kapot,kon ik ook nog lopen. Hoop dat ie gauw gemaakt wordt. Mijn begagedrager aan twee kanten doorgezakt en mn achterband zit een slag in hier tot gundere haha.
Maar zondagmorgen ging het opzich wel, beetje nadorst maar geen grote kater zal ik maar zeggen. dus morgens naar de markt. Er is dan elk jaar op zondag een aspergemarkt, daar kun je natuuuuurlijk ook asperges kopen! Ahahaha grappig! 
Ook hebben ze altijd aspergekroketten, die zijn zo lekker. Smiddags hebben we er weer eentje 'geproefd'. Heeerlijk zeg..De dag erna gingen we weer gewoon door, hup naar de tweede avond feesten! Er zijn ook nog foto's gemaakt die ik nog niet kan vinden, maar dat maakt niet uit. Het is echt heel gezellig heel het dorp is er dan ook gewoon te vinden. dit moeten ze echt vaker organiseren in het jaar. Maar dat zal wel heel erg veel werk zijn. Dus ook de tweede avond was een zeer geslaagde avond..
 

 


Ja en op het einde van de avond waren we een beetje moe, maar dat mag ook wel na zo'n weeekend! Hier nog wat foto's haahah Het was echt gezellig!!!

 Heel veel liefs,

wie gaat er naar kerkrade - dichtbij!
Wat is het weer lang geleden de vorige keer dat ik bij het concert van Marco was Dichtbij on Tour was 5 november! Te lang geleden alweer, ondertussen heb ik marco dan voor de eerste keer mogen ontmoeten!! En was het mijn eeerste fotoootje met Marco samen! Ben er nog steeds zo blij mee. Ben een fotoboek aan het maken, en wil een canvasdoek laten maken van de foto! Mijn kamer verbouwen, ofja de muur verven. (maar dat laat ik aan papa over! )

Maaaaaaaaaaaaar ik heb dus heeel erg veelz in in weeer een concertje van Marco. Nu in Kerkrade geen idee waar het ligt maar het ligt in Limburg. Pap en mam brengen ons, blijven daar en rijden ons weer terug! Lief he!?  

Want over 3 weeeekjes is het dan alweer zo ver, kunnen we weer een hele avond lang genieten van ....... MARCO BORSATO!!  Samen met Sanne ga ik erheen, en met ons pasje mogen we dus lekker eerder naar binnen. Ben zo benieuwd hoe het zal gaan, ik heb werkelijk geen idee hoe het gebouw eruit ziet en waar de ingang voor ons zal zijn . Maaar hopelijk krijgen we nog meer bericht. Ook gaat Anouk met 2 vriendinnen erheen en gaan we elkaar daar zien! Dit is mijn gesigneerde pasjee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vorige keer moesten we onze trein halen en wisten we niet of we marco nog konden zien na afloop. Maar na elk concert waren der mensen op de foto met hem gweest, dus ik baaaalde wel heeel erg. Maar nu hoop ik dat het wel gaat lukken. Ik heb mn ouders al voorbereid na afloop wil ik even op Marco wachten dus dat kan even duren

Wie van jullie gaan er nog meer allemaal heeeen in Kerkrade?


Heel veel liefs,

Glossybox

Glossybox - Glossybox - Glossybox - Glossybox - Glossybox - Glossybox -

Dit is echt heel erg leuk, ook weer via www.beautygloss.nl ben ik bij de glossybox gekomen. En deze maand Mei was de tweede keer dat ik een van de gelukkigen was die zo'n glossybox mocht krijgen.  En wat ben ik er weer blij mee! Voor maar 12,50 per maand.

Vorige maand van April, kreeg ik leuke reacties en de vraag of ik het volgende keer weer wilde laten zien wat ik kreeg! Natuurlijk heel graag zelfs, ik ben er zo positief over en voor mij is het elke week ook weer een verrassing wat erin zit.
 


Echt heel erg leuk issie, hij zit helemaal ingepakt in een mooie glossybox doos, en in die doos zit een heel erg mooi lichtroze doosje met het teken van glossybox erop! Het idee ervan is, dat er in elke box die iemand krijgt 5 artikelen zitten, soms fullsize producten en soms wat kleinere dus testers. Ook kun je je eigen beautyprofiel invullen en aan de hand daarvan krijg je je producten thuis gestuurd.
 


Toen ik hem openmaakte zag ik als eerste dat er geen deksel op de doos zat, wel heeel erg jammer want het doosje wil ik bewaren het is echt een super schattig roze handig doosje. In het vorige doosje heb ik al wat nagellakjes zitten, maar ik heb er zoveel dat het niet in een doosje past. Nu kreeg ik mijn tweede glossybox zit er geen deksel op. Jammer.
Maar nu komt ie: Wat zat erin????
Nouu een fullsize product Gliss kur 'ultimate volume mousse'. En een oogpotlood van zoeva, een tester van maxfacter mascara. Garnier BB creme. No-ad aloe vera aftersun lotion full size product , en dr van der hoog reiningingsdoekjes, en die zijn kei goed. De laatste twee producten had ik al in die goodiebag zitten die ik afgelopen maand had gekregen bij de beautyglossparty.
 
Je kunt dan een eigen beautyprofiel aanmaken en daarop sturen ze je producten. Mijn vriendin en ik hebben al twee keer precies dezelfde producten gehad. Het is eigenlijk meer iets van je kunt alles testen en als het bevalt weet je dat je het nog eens kunt kopen. Er zitten testers maar ook vaak echtte full size producten in. en dat voor 12.50 in de maand, en meestal zit je met 2 producten al over het bedrag heen.

Heel veel liefs,

heerlijk die woensdag werken.
Nou ja zo heeerlijk is het niet, want ja werken na een hele dag school te hebben gehad is niet heel erg prettig nee. Vooral vandaag niet. Vandaag had ik school van het weer helaas niet veel meegekregen omdat ik heel de dag binnen zat opgesloten in de lokalen. Uiteindelijk was het kwart voor 5 en mochten we na huis toe. om 5 uur zou ik moeten beginnen maar ik belde dat ik later was. 
En toen begon het.

Ik liep naar buiten en poaaaah wat was het warm ik gooide mn laptop tas in de auto , sprong de auto in en wilde weg naar huis. Maar ik maakte de auto open en kreeg haast geen lucht in de auto, geeeeeeeeeeen zuuurstof wat was het warm ! Ech heeet gewoon. Het stuuur was gewoon heel erg HEET. De koude lucht aan gezet, raam open, dak open en halverwegen ik dreeef gewoon weg in mijn eigen stoel. Bah wat was het warm in dat ding! En dat ik de raam open zette maakte ook niet veel verschil want er kwam alleen maar warme lucht binnen omdat het buiten zo warm was. Uiteindeijk op het werk in de super markt was het natuurlijk lekker koel, ik was snel afgekoeld. Zat aan de kassa.

Maar toen zat ik daar en al een paar weken wordt er elke woensdag wel 3 a 4 liedjes van Marco Borsato gedraaid. Elke keer zei mijn baas als er weer een liedje van hem op kwam. Ja rachelle nog een paar weekjes en dan zie je hem. Uk heb er gewoon vooro gezorgd voor die muziek. haahha. (jajaja). En zo ook vandaag. Daar kwam ie ineens weer uit de luidsprekers, wel leuk! 


Heel veel liefs,

Leuke reactie van Marco!!!!

- Reactie - Reactie - Reactie - Reactie - Reactie -


JAaaa wat was het leuk gistere zeg die 5 jaar borsatoweblogjes! Om even eerlijk en precies te zijn zat ik vanaf kwart voor 11 al voor mijn laptoppie. Keek even wat naar mijn achtergrond en besloot direct naar de borsatoweblog te gaan. Maaar daar bleek het erg druk te zijn, twitter kon ik meteen opstarten en ondertussen was ik nog niet o pde weblog. Maar toen kwam ie, en wat was het drukkk! Zo druk had ik het nog nooit gezien , wel kei leuk natuuurlijk. Zag dat Marco online was en veel rond aan het kijken was en reageeren bij loggers. Ik begon aan mijn eerste prijsvraag. maar doordat het wat traag was, had ik het niet voor 12 uur af maar ik besloot hem toch in te sturen. En zo heb ik serieus heel de dag (ik denk net zo als vele andere onder ons hier) achter de laptop gezeten en alleeen maar gepuzzelt. Eigenlijk had ik eeen afspraak maar ik probeerde het steeds zo te verzetten dat ik toch nog de prijsvagen af kon maken, maar ik kon er niet meer onder uit , alleen de laatste prijsvraag heb ik niet meer mee kunnen doen. Maarja ik heb wel een leuke dag gehad. 


Ik kreeeeg zelfs een reactie van Marco. Ik was dus nog steeds op de weblogjes en zag dat Marco op mijn logje rond aan het kijken was, wat leeeeeeeeeeeeeeeeeeeuk en ja hoor toen had Rachellle mail mail mail mail mail mail mail mail mail mail mail van MARCO!!!!! 

 


En of ik prijs had Marco, hihi nee ik heb geen prijsjes gewonnen maar er zijn genoeg andere loggers die erg blij gemaakt waren! Gefeliciteeerd iedereen met hun fantastische prijzen. Dit wwas mijn hoofdprijs voor die dag! Een leuke reactie van Marco. Wat lief!
Dit wilde ik even melden

Heel veel liefs,
Mijn dag met Marco!Eigenlijk, eigenlijk zou ik naar de stad gaan Venlo naar SNEAKERS. Maar nog net even op buienradar gekeken omdat het hier wat donker werd, kreeg ik te zien dat we NOODWEER kregen, het ontweert nu al. Dus een goede reden om nog even hier te blijven en deze FANTASTISCHE prijsvraag toch nog even te doen.

Pff ik moet even denken, maar het hoeft niet moeilijk te zijn natuuurlijk! Na dit filmpje kon i het niet weerstaan, en verzette ik het ander afspraakje om 8 uur zodat ik nog even een logje kon maken... Ik heb natuurlijk de lunch al gewonnen en het was suuuuuuuuuuuuuuper leuk, maar niet  geschoten is altijd mis he, dus ik probeer het gewoon en probeer er een mooi logje van te maken..


 


 

Heeeeeel veeel liefs,

 

"Zijn jouw dagen zonder mij
Beter dan ons leven samen"