Welkomsttekst


Hallo, leuk dat je even komt kijken. Laat gerust een berichtje achter! altijd leuk
Mijn hobbys zijn voetballen, winkelen, met vriendinnen afspreken en natuurlijk lekker naar Marco gaan!
Liefs, RachelleWeblog van de maand

Weblog van de maand November 2012
Gastenboek


Wil je graag wat vragen of zeggen, laat gerust een berichtje achter op mijn gastenboek. Vind ik altijd leuk.

Liefs, Rachelle
WEBLOG VAN DE WEEK
WEBLOG VAN DE WEEK 10 
6 maart 2012

Bedankt lieve Marco!

          klik op de foto voor het filmpje!!!

EN IK HEB DE LUNCH GEWONNNEN MET MARCO!! AAAAH WAT BEN IK BLIJ ZEG! 

Zie HIER de log over weblog van de week en de winnende lunch met Marco!

Deze week is Rachelle Weblog van de Week! Een hele bijzondere dit keer, want Rachelle logt nog niet zo lang maar wel heel fanatiek en je ziet haar dan ook vaak voorbij komen bij de updates. De logjes van Rachelle zijn vaak gezellig gemaakt met smileys, foto's en een mooie handtekening. Je hebt al goed door hoe alles werkt Rachelle! In het fanclubblad de Tifosi heeft Rachelle afgelopen keer meegedaan aan de prijsvraag en de computer heeft haar als winnaar gekozen. Wat een toeval, aangezien ik je filmpje vandaag wilde opnemen. Gefeliciteerd Rachelle! Je hebt een lunch met mij gewonnen! Ik ga je binnenkort dus zien en dan kletsen we lekker verder over de logjes!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Rachelle Hufken
Leeftijd: 25 jaar
Uitgebreid profiel
Lunchen met Marco Borsato

9 mei 2012
De mooiste dag van m'n leven! Geluncht met Marco Borsato, in Blaricum...
            ♥♥♥♥♥♥♥
       klik op het plaatje voor de lunch

             9-05-2012 (l)           ♥♥♥♥♥♥♥

Fanclubdag 2012
zondag 14 oktober 2012538 voor WARCHILD in Alkmaar
zondag 24 maart 2013Fanclubdag en Bingo in Hoofddorp
za/zo12-13 oktober 2013

Lief en Gezellig!
Mijn lieve hondje Jada! (l)


Marco's favorieten!
Marco's favoriete Week 8 2013
nummer 3Marco's favoriete Week 45 2012
nummer 2


Marco's favoriete Week 42 2012
nummer 2


Marco's favoriete Week 27 2012

nummer 5


Marco's favoriete Week 11 2012
nummer 1


Marco's favorieten Week 52 2011
nummer 8Marco's reactie

              klik maar op reacties.
                      23-04-2012 (l)

                 20-05-2012 (l)

Kalender
Januari 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Super zeg! En als je...
22:10, 9 jan 2016
Super nieuws zeg! Leuk...
21:38, 1 sep 2015
Super leuk!!! Ik hoor het...
10:50, 16 mrt 2015
Haaa, ja ik heb ook...
14:12, 23 feb 2015
Wat super jammer om na...
14:04, 23 feb 2015
Haa Annemarie, sorry voor...
20:08, 25 jan 2015
...
19:58, 25 jan 2015
Haaaa! Dat ziet er heeel...
23:05, 4 jan 2015
Leuk geschreven Lunarda!...
16:10, 19 dec 2014
Gefeliciteerd. En wat een...
20:24, 11 nov 2014
E-mail alert
Foto album
drukke week gehad!
Wow dat werd wel weer eens tijd voor te loggen, ik heb het de afgelopen week erg druk gehad met mijn werk. Ik ben dus geslaagd voor mijn diploma, en zodra ik dat papiertje had kon ik op mijn oude stage beginnen met werken! Ideaaal zeg ik zo ! Het is erg leuk zo hoefde ik nog geen afscheid te nemen.. Want daar ben ik erg slecht in, daar kan ik niet zo goed tegen. Een heel jaar ben ik er toch dag in dag uit geweest Bij die lieve babytjes en kindjes. Afgelopen week heb ik er zo'n 36 uur gewerkt en dan ook nog een dag bij mijn bijbaantje in de supermarkt! Pfff kapot was ik!


Voor dat de vakantie begon voor mij dacht ik dat ik zeeŽn van tijd zou hebben om lekker te gaan knutselen,dus zo ging ik lekker met mam naar een stofwinkel om stof uit te gaan kiezen, ik wilde graag een hart kussen maken! Afgelopen week ben ik er 's avonds aan begonnen met hulp van mam, anders had ik hem al helemaal verpruts† Volgens mij gaat hij wel leuk worden zodra hij af is, laat ik jullie het resultaat zien.


Ik ga mijn kamer verbouwen ofja de muur verven ik heb nu nog een roze witte kamer, maar wil wat roze weggaan halen en de muren licht beige tinten geven..Ik heb al aardag wat assesoires gekocht die ik dan nog moet ophangen die nu staan te springen om aan de muur gehangen te worden! Nog even wachten dus..

Ook staat Marco te springen om aan de muur gehangen te worden! Mijn super leuke canvasdoek dat ik besteld heb. Ik ben nog steeds zo blij met mijn eerste foto dat ik dat niet maar dan ook echt noooooooit wilde vergeten, en hij komt aan de muur te hangen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hij lijkt klein zo op de foto, maar hij is 30x40.Zo ook dit weekend, is er in de stad in het park Stereo Sunday! Kei gaaf, het hele park is omgetoverd in een leuk free festival! Heerlijk met het weer van gistere, was het PERFECT! Lekker gechillt in het park, alle tenten met dj's bezocht en wat drankjes genuttigd†
Vandaag zouden we eigenlijk weer gaan als het weer het toelaat, want het is al begonnen maar wat eeen regen hier, en we moeten er ook nog lekker heen fietsen dan, ik weet het nog niet. Het was wel de bedoeling maar de helft van de vriendinnen gaat al niet meer..En dan wordt ik ook nog wakker, met een mailtje in mijn mailbox dat ik bij Marco's favouriete sta, heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerlijk toch!! Dat is pas eens goed wakker worden.. Zoals ik in mijn vorige logje schreef. En dan ook nog eens op nummertje 5.Heel veel liefs,

Ik ben 1 van Marco's favorietje!
Wat is er nou leuker dan op zo'n zondagmiddag om mee wakker te worden.
Eeen berichtje in m'n mailbox waar ik wakker van wordt, ik ga kijken en sta deze week lekker bij Marco's favouriete! Heeeeeeeerlijk toch!


Dit wilde ik jullie even mededelen, ik was bezig met een logje dat komt strakjes online!! Veel bij te vertellen.Heel veel liefs,

Diploma in handen + feestje!

Zoals velen van jullie al weten of gelezen hebben, ben ik gek op feestjes! Zo nu dan vier ik er ook wel een. Bijvoorbeeld als ik geslaagd ben voor mn rijbewijs, als ik jarig ben, als ik geslaagd ben voor rijbewijs noem maar op! Ik ben altijd wel in voor een feestje en als de mogelijkheid er is maak ik er ook gebruik van! Na mjn VMBO diploma ben ik nu ook geslaagd voor mijn diploma Pedagogisch Medewerker niveau 3,† daar had ik eerder al een log over geschreven en veel leuke reacties op gekregen, dankjulliewel daarvoor!

Dinsdag heel de dag lekker niets gehad, behalve dan die kater. Dus heb ik lekker binnen op bed en op de bank gelegen, verveeld en tv gekeken. 'S avonds kreeg ik dan eindelijk mijn diploma en kan ik 'officieel' beginnen bij de kindjes. Ik was allang begonnen hoor maar nu mag het eigenlijk pas echt. Half 7 waren we daar toen begon de inlooptijd dus we waren erg vroeg. De leraren verzochten ons om in de hal te blijven wachten, en de ouders mochten naar binnen wat drinken en een plaatsje in de aula uitzoeken. Toen het dan 7 uur was, mochten wij ook naar binnen, heel de aula leuk versierd, lichten gingen uit spotjes aan en ja hoor toen begon de ellende haha.
we gingen over een helaas 'zwarte'† loper, had graag rood gewild hahah en daar stonden alle leraren van de afdeling te klappen en daar moesten wij doorheen lopen. Verder keek al het publiek je aan, oehnoeee. Wij moesten dus een plaatsje vooraan in de zaal pakken..


Daar werd door het hoofd van de school een woordje gedaan en daarna mochten om de beurt de klassen naar voren. Onze juf vertelden in het algemeen over heel de klas wat en gelukkig niet individueel. Toen mochten we dan gaan ondertekenen..†Ondertussen feliciteerde de leraren je al, kreeeg van de juf een cadeautje in de hand geduwd En toen kregen we een kika beertje , heel schattig en een zonnenbloem. Daarbij nog een tasje met vanalles erin + cosmogirl hoe ideaal! Diploma had ik in de hand dus hield het bijna niet meer vast. En toen moesten we nog alle leraren af die ons wilde feliciteren! Ondertussen werden er dans en zagshows gegeven door leerlingen. En toen het afgelopen was, mochten we de zaal in naar ouders etc. Daar werd ik ook 1000 keer gefeliciteerd , door ouders van vriendinnen, mijn stagebegeidsters waren er! Hoe vet echt heel erg leuk. Ook daar kreeg ik nog een cadeautje van. Ik hield het bijna niet meer vast. Ook werden er nog wat foto's gemaakt!Maar ooooh wat had ik een dorst , al vanaf het moment dat ik moest wachten om half 7. Dus ik ben meteen naar die bar gerend en heb me 2 glazen gepakt, zo'n dorst had ik † Zal wel nadorst zijn geweest, hoorde ik al† Daar hebben we nog even gekletst met sommige klasgenootjes. En toen zijn we richting huis gegaan.

Woensdag heb ik een klein feestje gehouden voor wat vriendinnen, opa , oma, mijn tante en oom. Het was heel erg gezellig, en ook daar hoord een drankje bij he en een stukje Limburgse vlaaaai!†
Ik heb nog een gezellig† feeestje gehad, en ik zeg op naar volgend jaaar maar eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerst VAKANTIE VIEREN! Ofja eerst werken en dan pas op vakantie.

Heel veel liefs,

Leuk weekend gehad!!
Vrijdag heb ik personeelsfeest gehad met het werk. Het was echt heel erg gezellig en de dresscode was: white. Dus ging ik dan ook in het wit, we kwamen binnen kregen een welkomsdrankje en een roze bloemenkrans. Leuk en het zag er allemaal echt super uit†
in de zaal. Dan ging je naar buiten en kwam je in eens in eeen klein strandje terrecht ,†heeeeeeeeeeeeeerlijk .
Dus heel de avond lekker cocktails gedronken gingen we rond 12 uur weer met ons busje naar Venlo. Het was zon †driekwartiertjes tot een uur terug rijden. Wel erg gezellig natuurlijk.†Zoo ik heb nog meer dingen gedaan de afgelopen week. Dit weekend is er kermis in ons dorpje! Leuk natuurlijk de kermis zelf is niks aan , en wordt met het jaar kleiner, er staan nog meer eet, noot, snoep kraampjes dan dat er attracties staan. Dan weet je het wel he .. Dus wat doen wijjjj? Wij gaan dan lekker op het terrasje zitten met een pilsje. Eerst hadden we een verjaardag van een vriendin van me Sanne! En †daar hebben we lekker wijntjes gedronken en toen de tijd rijp was, richting de kermis. Nou dat hebben we wel geweten hoor. En nodige drankjes genuttigd. Agjaa we hebben vakantie , hoefde niet te werken dan mag dat!!Zondag een paar parasitemollen en allles ging goed de zondag. Dus zondag avond jooow weer op het terras. Maar het weer was slecht en er was dus niet veel te doen, 11 uur geloof ik lag ik in bed, goede tijd dacht ik zo hahha. Maaandag even lekker met mam naar de stad gweest, ik wilde weer schoenenn hebben, voor dat ik het wist liep ik alweer met een tas de winkel uit. Een bikini die kreeg ik van mijn moeder, lief! hahah en toen ik genoeg had uit gegeven zijn we weer naar huis gegaan.. S' avonds gingen we weer naar de kermis, roseetje hier, roseeetje daar, biertje hier, apfelkorntje daar. En ja dan ben ik zo van de kaart af hoor! 3uur was ik een keertje thuis aan komen rollen..


En dat had ik ook wel geweten, †oeeeeeeh vanmorge een katertje. en ik moest zo vroeg op omdat ik naar de fysio mmoest, oeppppps. Daar deden ze rustig aan met me! Ik heb alles maar netjes opgebiecht voordat ik meost beginnen haha, dus kreeg ik wat makkelijke oefeningen. En oaaah hooofdpijn, nadorst, rollerig gevoel in mijn maag. En nou nog steeds. Dadelijk lekker een badje nemen..


Vanavond ga ik met mijn ouders naar de diploma uitreiking en krijg ik mijn diploma! Heeerlijk toch... Ben benieuwd hoe dat gaat worden, maar daar zal ik jullie over vertellen als ik het 'papiertje' in handen heb!

Heel veel liefs,
Kijk 'm nou genieten!!!
Hier zijn wat fotoooo's die gewoon echt te leuk zijn. Hij is hier zo aan het genieten en aan het lachen! Wij als fans genieten al te hard bij zijn concerten! Maar gelooof me denk dat Marco het hardst aan het genieten is onder zo'n concert! En daar genieten wij weer van!!!†† †Ja kijk maar mee met deze foto's!Jaa daar zou ik het ook warm van krijgen!!En hier komt een mooi filmpje, een van mijn lievelingsliedjes!†Heel veel liefs,

Marco in Limburg Kerkrade


Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa gistere was het dan zover, Marco kwam weer richting Limburg!! Kerkade, ik was er nog nooit geweest dus het was allemaal nieuw! Papa en mama waren zo lief om ons te brengen. Samen met Sanne ging ik dus op reis!! Het was 1 uur en 10 minuten rijden volgens de tomtom.. Maar volgens mij waren we toch wel anderhalf uur onderweg! Maar dat maakt niet uit want we gingen naar Marco!!! We moesten eerst allebei smorgens nog werken , dus waren wat later op de middag aangereden.. Onderweg konden we niet verder omdat er in Kerkrade een Kermis was. Dus mijn vader vroeg de weg aan iemand,en begon gewoon royaaal Limburgs te praten! Ik wilde bijna zeg , pap je praat dialect halloo hij verstaat je niet. Maar duhhh we waren in Limburg.. Dat was echt gek Toen we aankwamen, stond mijn blaas op springen en moest dus echt nodig naar de wc ! hahahaha†
Dus we kwamen aan en stonden al aardag wat mensen, het was gewoon lekker druk! Wij naar zo'n huis daar tegenover gelopen en gewoon gevraagd of we naar de wc mochten! En dat was goed gelukkig ( Dat zal daar wel vaker gebeuren ahhaa ). Daarna met al onze stuitertrucks in ons naar de rij gelopen. Daaar werden gelijk de pasjes gecontroleerd, ik had er wel eentje met handtekening†

Toen was het kwart over 6 en mochten we naar binnen, kaartjes werden gecontroleerd en ik zag Nathalie staan, ik zeg haaa, en ze zag me ook , hihih zegt ze had je nou Guus op staan in de auto ??? hahah ja sorry ik was mijn marco cd vergeten! Ik had dat op twitter gezet en dat had ze gekezen, wat grappig. Hoe dom van me om dat ook te vergeten ahhaha, maar eigen schuld.. Dus jaa idd er stond guus op in de auto. Scheelt dat het vrienden zijn van elkaar he Sorry Marco..


Eenmaal binnen pff was het al aardig druk aan het hek, dus zijn we maar naar het midden gelopen en stonden we ongeveer rij 3 van het hek af, dus we konden marco lekker zien genieten!!! sanne ging even naar de wc en ik stond er dus nog. Achter me werd geroepen RACHELLE, jij bent Rachelle. hihi jaaa dat klopt! Het was Angela van de log, leeuk dat ze me herkende , heb natuurlijk gelijk m'n boekie van de lunch laten zien! Echt leuk om dan de mensen tegen te komen, die je normaal alleen op de log ziet.†

even wat gekke bekjes!


Achter mij spraken ze me ook direct aan , jaa ik las dat je in Horst-Sevenum op stapte, dat was wel in de buurt zeiden ze, wij wonen in Meerlo. En idee dat ligt niet ver van ons af. We raakten even aan de praat. Jawel hoor in het Dialect, leuk zeg. Marco moet vaker in Limburg komen!! Ineens zeiden ze, dat ik met Sanne ook wel strakjes op de terugweg met hun mee konden rijden. Want het was toch in de buurt. En hoefden mijn vader niet extra meer anderhalf uur heen en ander half uur terug te rijden naar Kerkrade! Wat fijn en wat leuk dat dat zomaar kan.. Weer nieuwe mensen leren kennen


Toen was het eindelijk zover, het was 8 uur geweest, en ja hoor daar kwam marco dan aaan! Wat was het VETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT! En wat genooot hij weer, net zoals wij in het publiek! Foto naar foto maakte ik, en ik heb ze net gekekn en zaten ect echt echt wel leuke tussen!! Van het begin tot eind heb ik genoten!††maar dat doe je altijd wel bij een concert van MARCO BORSATO!!!†


Geniet maar even mee!!
Na het concert zijn we dus even naaar achtere gegaaan, maar goed dat we mee konden lopen , wist anders niet waar ik heen moest. En daar stonden we dan te wachten op Marco.. En ineens tikte Bernadette me aan, wat leeeuk ik had haar nog niet gezien, was ook zo donker, ook in het gebouw zelf, erg donker! We hebben even gepraat ennnnnnnnnn ik heb mijn boekje laten zien met trots ahaha. Leeuk je even gezien te hebben hooooor! Het is gelukt...†

Alleen heb ik helaas niet alle mensen van de log gezien die ik wilde zien. Jeanine oet Limburg auk neet gezeen, Danielle oet Limburg met inge auk neet gezeen.. Ellen alleen zien zwaaien in het donker in de drukte binnen. Maar buiten niet meer gezien! Jammer, helaas, pech.. Dus dat wordt op de fanclubdaggggggg zeker wel hahah†

Natuurlijk wilde we met Marco even kletsen en op de foto gaan, maar het was echt heel erg druk vond ik .. Dus snapte ook wel dat Marco lekker naar huis wilde want om het ieder voor de zin te maken lukt toch niet.. En hij moest nog zo lang rijden.. Jammer marco! Had je wel mijn boekje willen laten signeren! Weet niet of je hem gezien hebt.!! Maar dat komt wel goed!†

Hier nog wat fotoooos!
Iris kroes!


Met krystlHET WAS IN IEDER GEVAL ECHT SUUUUUUUPER LEUK, EN HEB ECHT GENOTEN! BEDANKT VOOR DE TOPAVOND!! VEEL PLEZIER MET JE LAATSTE SHOW IN ZIGGO DOME!!†

ps. nu heeel erg voorzichtig toch gaan regelen met pap dat ik ook naar de bingo kan, vanavond als ze thuis zijn, eens lief aan kijken of pap me niet kan komen halen in Arhnhem... Dus wie weeet kan iktoch naar de bingo komen ??? misschien he!

Heel veel liefs,

Vanavond naar Marcoooo!!

Jaaaa wat heb ik zin in Vanavond, lang geleden de kaartjes gekocht, en oooh wat duurde het nog lang voordat het juni was. maar nu nu is het zover!!

Vanmorgen om half 8 stond ik al op het werk, pff veel te vroeg, half 1 was ik klaar net even op bed gelegen.. Nu klaarmaken en dan richting Kerkrade strakjes! En wat heb ik er zin in.... Lekker gaan genieten van Marco! Alvast liedjes luisteren om nu al vast in de stemming te komen Hopen natuurlijk om Marco na afloop nog te zien!
Ook neem ik mn fotoboekie mee, hoop dat ie die kan signeren dan is ie toch helemaal af he Ben benieuwd hoe het gaat met die pasjes vanavond, ik vergeeet 'm NIET!!

Nu nog even wat energydrank naar achteren gieten zodat ik dadelijk ook fit ben, volgens mij vallen mijn ogen zo dicht!
Iedereen die nog meer gaat vanavond, veel plezier!†Heel veel liefs,

Hier ben ik goed in!!!
Hihi dit is wel een leuk logje, maar ook iets waarbij je wel moet nadenken. Er zijn natuurlijk een hoop talenten die je dagelijks doet maar dus niet beseft dat het een talent is, dus ik ben gaan zoeken naar iets wat ik uiteindelijk toch dagelijks doe. Kijk maar mee

Waaaar ben ik goed in? †ja ik moest toch even nadenken hoor!
Ja voetballen doe†ik†ondertussen al 7 a 8 jaar, kan wel zeggen dat ik daar goed in ben. †en vind het ook erg leuk om te doen. Maar door m'n blessure afgelopen maanden voetbal ik het komende seizoen niet meer.
Ik voetbalde in de dames 2. Maaar nu zit ik elke wedstrijd langs de kant te kijken met de andere kreupelen van ons team. Ben dus lang niet de enige, geloof dat we onderhand nog meer geblesseerde hebben dan dat we spelers van ons eigen team in het veld hebben staan. Maar nu met de fysio hoop ik dat ik het veld ooit nog in kom!!

Dan ga ik verder zoeken, waaar ben ik nog meer goed in! Met de kindjes werken, spelen, stuiteren, knuffelen etc. Ik liep stage op een kinderdagverblijf en vind het zo leuk op stage met die kindjes. Kreeg ook vaak te horen van mijn begleidsters dat ik erg goed bezig was
Ik kreeg vaak topkaartjes uitgedeeld met daar mijn naam op en een compliment dat ze mij wilde geven! Zoals dat ik lief en zorgzaam met de kinderen omging, dat ik erg enthousiast tegen ouders was etc. Ook kreeg ik als 'afscheid' een kaartje kei lief met erop:†

Lieve Rachelle,
Wat een top stagaire! Altijd goede zin, lief voor de kinderen, vol goede ideeŽn en ook nog eens gezelllig.
Wij hebben een super tijd met je gehad, en de kinderen hebben van je genoten. Maar gelukkig ben je nog niet helemaal weg en mag je hier nog blijven in de vakantie. Super fijn!!

Liefs,


Dat is toch lief om te krijgen...


Maar het beste ben ik in†: GELD UITGEVEN!
Hihi ja daar ben ik echt goed in, maar waar gaat het geld dan naar toe denken jullie?†
Nou ik denk dat ik elke dag wel geld uitgeef, terwijl ik zo wil sparen. Maar ook dat lukt niet altijd! Ik ga graag shopppen, leuke dingen doen, terrasje zitten, uitgaan, concertje hier, concertje daar, een dure armband, (zoals waar ik nu voor aan het sparen ben, buddha to buddha),
GA zo maar door.. Ook laatst weer ben ik naar Guus Meeuwis geweest, vond het zo leuk dat ik direct alweer een kaartje heb gekocht voor volgend jaar met de vriendinnen weer. Vandaag via een veiling weer iets gekocht, van de weej weer een nieuwe mobiel besteld..
Ook moet ik deze week nog mijn vakantie betalen weer genoeg geld dat verwijnt. Ben afgelopen weekend weer naar Marco geweest, de fanclubdag komt eraan.. En het ergste is : Ik heb vakantie dan ga je elke dag toch leuke dingen doen, en ja leuke dingen dat kost geld!†

Ik denk dat als ik het niet zou kunnen bijhouden bij de bank dat ik meer geld uitgeef dan dat ik binnen krijg! Maar gelukkig kan ik het wel bijhouden... Laatst was het zo erg dat ik nog maar 13, euro nog wat op mijn rekening had staan, dat overkomt me nou normaal echt nooit. Dus ik schrok er wel van!!†
Dus ik denk dat ik wel kan zeggen dat ik ergens goed in ben! Geld uitgeven dus


Heb nu een spaarpot waarin ik ga sparen, maar daar spaar ik voor de armband voor, dus moet nog eventjes doorsparen.. Ik wil nu serieus echt gaan sparen, want mijn ouders gaan zich dadelijk nog zorgen maken. Mijn moeder zegt dat ik een gat in mijn hand heb hahaha, ik koop te veel, wil alles hebben en spaar niet. Dat deed ik wel een beetje maar wil het nu meeer gaan doen...! Het is zelfs een spaarvarken..

Ook wil ik nu gaan sparen voor Marco als er weer iets leuks te doen is met Marco enzo, fanclubdag is al geregeld maar moet nu alleen nog de bingo gaan regelen.


Heel veel liefs,

Prijsvraag Ziggodome
Vandaag is het een luierdag en zat ik nog eens de log te lezen van de fanclub. Dat had ik al gedaan , maaar heb besloten ga toch meedoen. †Gewoon proberen. Ben op zoek gegaan naar wat 'recente' foto's en had er al in mijn achterhoofd. Heb niet kunnen kiezen, dus laat ze allemaal zien.

Dit is er eentje met mijn liefste vriendinnetje!!

Als jij maar naar me lacht!
(Als jij maar naar me lacht)
Hier waren we met z'n viere op vakantie. Dit jaar wordt de eerste keer dat ik niet mee zal gaan. Omdat ik zefl op vakantie gaan en pap en mam zelf ook niet ver weg gaan. Wel jammer. Maar dit was nog een leuke foto in Spanje.

Kijk naar de golven en zie de zee~
(Droom, durf, doe en deel)
En de laatste is er echt een met een goude randje! Dit was toch echt een†droom†die uitkwam! Marco in het echt ontmoeten en samen met hem op de foto gaan! En dan ook nog eens met hem mogen lunchen! GE-WEL-DIG

Een keer in de zoveel tijd komen dromen uit!†
(Dromen zijn bedrog)
Heel veel liefs,

Groots met een zachte g 2012

- Guus Meeuwis - Guus Meeuwis - Guus Meeuwis - Guus Meeuwis -†Jaa vrijdag 8 juni was het dan eindelijk zover, na een jaar geleden een kaartje te hebben gekocht rond deze tijd, was het nu tijd voor Guus Meeuwis in Eindhoven!

En ja hoor vandaag heb ik alweeer geld over gemaakt voor een kaartje voor Volgend jaar! Wat was het leuk en gezellig! We gingen met 6 vriendinnen erheen. En een jongen uit het dorp (Look-a-like Guus Meeuwis) zei ik wil er ook altijd al eens heen gaan. Via marktplaats vond hij nog een kaartje.. Dus de reis kon beginnen. Toen we aankwamen hebben we munten gekocht en gelijk een BIER. Ik dacht er komt een klein glas bier, neee er zat gvd een halve liter in ofzo hahaha. Wel lekkker natuuurlijk. We n meteen een foto van onze groep maken, en ja hoor de eerste reactie was al binnen .. 'Eeeh guus staat er zelf ook al bij nu '†
Hij werd ook vaak aangesproken als Guus, en moest op de foto echt heel erg grappig!
We moesten ingang 6 hebben en uiteindelijk hebben we het hele stadion rond gelopen om bij ingang 6 te komen! Maar we waren er precies om 6 uur toevallig toen de deuren open gingen. We liepen naar binnen en het was nog niet druk. We zijn lekker een beetje in het midden gaan staan, want als je vooraan staat wordt je zo in elkaar geplet..Verder hebben we lekker genoten van de muziek, en heeerlijk mee gezongen! Ik kon niet alle liedjes, had geen tijd om ze nog allemaal even te leren hahaha maar ik heb nu vakantie dus heb ik tijd zat om me voor te bereiden op komende zaterdag†
Maar wat ik niet wist, is dat er zoo'n leuke en gezellige ssfeeer hangt tijdens zo'n Concert van Guusje,, Volgend jaar staat alweer vast met de meiden...De gastoptredens dit jaar waren 'Golden Earring' en 'Gers Pardoel'. Leuk leuk leuk waren ze. Jammer dat Marco er niet was, voorgaande jaren toen ik er niet bij was, was Marco vaker te gast bij Guusje. Nu ga ik eens en dan is Marco geen gast meeer. Maar Gelukkig ga ik hem zaterdag zien

Als laatste bedankten hij nog iedereen, en de poncho die ik meehad had ik ook nog wel nodig gehad, ik was al helamaal nat van het bier, maar als laatset lied kwam: 't Dondert en 't Bliksemt.
Jaa dan weet je het wel, voor ik mijn poncho uit mn tas had kwamen er al glazen bier door de lucht heen gevlogen! Het was echt een feest!†Heel veel liefs,


- Guus Meeuwis - Guus Meeuwis - Guus Meeuwis - Guus Meeuwis -

"Je leven lijkt te kloppen
Zodra je naar me lacht"