Welkomsttekst


Hallo, leuk dat je even komt kijken. Laat gerust een berichtje achter! altijd leuk
Mijn hobbys zijn voetballen, winkelen, met vriendinnen afspreken en natuurlijk lekker naar Marco gaan!
Liefs, RachelleWeblog van de maand

Weblog van de maand November 2012
Gastenboek


Wil je graag wat vragen of zeggen, laat gerust een berichtje achter op mijn gastenboek. Vind ik altijd leuk.

Liefs, Rachelle
WEBLOG VAN DE WEEK
WEBLOG VAN DE WEEK 10 
6 maart 2012

Bedankt lieve Marco!

          klik op de foto voor het filmpje!!!

EN IK HEB DE LUNCH GEWONNNEN MET MARCO!! AAAAH WAT BEN IK BLIJ ZEG! 

Zie HIER de log over weblog van de week en de winnende lunch met Marco!

Deze week is Rachelle Weblog van de Week! Een hele bijzondere dit keer, want Rachelle logt nog niet zo lang maar wel heel fanatiek en je ziet haar dan ook vaak voorbij komen bij de updates. De logjes van Rachelle zijn vaak gezellig gemaakt met smileys, foto's en een mooie handtekening. Je hebt al goed door hoe alles werkt Rachelle! In het fanclubblad de Tifosi heeft Rachelle afgelopen keer meegedaan aan de prijsvraag en de computer heeft haar als winnaar gekozen. Wat een toeval, aangezien ik je filmpje vandaag wilde opnemen. Gefeliciteerd Rachelle! Je hebt een lunch met mij gewonnen! Ik ga je binnenkort dus zien en dan kletsen we lekker verder over de logjes!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Rachelle Hufken
Leeftijd: 25 jaar
Uitgebreid profiel
Lunchen met Marco Borsato

9 mei 2012
De mooiste dag van m'n leven! Geluncht met Marco Borsato, in Blaricum...
            ♥♥♥♥♥♥♥
       klik op het plaatje voor de lunch

             9-05-2012 (l)           ♥♥♥♥♥♥♥

Fanclubdag 2012
zondag 14 oktober 2012538 voor WARCHILD in Alkmaar
zondag 24 maart 2013Fanclubdag en Bingo in Hoofddorp
za/zo12-13 oktober 2013

Lief en Gezellig!
Mijn lieve hondje Jada! (l)


Marco's favorieten!
Marco's favoriete Week 8 2013
nummer 3Marco's favoriete Week 45 2012
nummer 2


Marco's favoriete Week 42 2012
nummer 2


Marco's favoriete Week 27 2012

nummer 5


Marco's favoriete Week 11 2012
nummer 1


Marco's favorieten Week 52 2011
nummer 8Marco's reactie

              klik maar op reacties.
                      23-04-2012 (l)

                 20-05-2012 (l)

Kalender
Februari 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28    
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Super zeg! En als je...
22:10, 9 jan 2016
Super nieuws zeg! Leuk...
21:38, 1 sep 2015
Super leuk!!! Ik hoor het...
10:50, 16 mrt 2015
Haaa, ja ik heb ook...
14:12, 23 feb 2015
Wat super jammer om na...
14:04, 23 feb 2015
Haa Annemarie, sorry voor...
20:08, 25 jan 2015
...
19:58, 25 jan 2015
Haaaa! Dat ziet er heeel...
23:05, 4 jan 2015
Leuk geschreven Lunarda!...
16:10, 19 dec 2014
Gefeliciteerd. En wat een...
20:24, 11 nov 2014
E-mail alert
Foto album
Mijn nieuwe camera+foto's!
Waaaaah ik had hem niet eens is PERSÉ nodig, ik wilde hem niet PERSÉ. Maar toch MOEST ik hem gewoon kopen. Eigenlijk had ik nog een camera een oude, die ik al een aantal jaren had een simpele, een kleine eigenlijk een hele handige en ook daar kon ik altijd gewoon foto's mee maken, wat ik ook ging doen. Een avondje stappen, een verjaardag  of bij een concertje bij Marco.. Eigenlijk liet hij mij bijna nooit in de steek..
Bijna nooit dan. In al die jaren dat hij in mijn bezit was heb ik hem toch wel eens pijn gedaan en van een hoge afstand laten vallen. De eerste keer dacht ik jow die is kapot, kreeg het warm , heet , werd gek van binnen, en had geen geld voor een nieuwe. En ja zonder fototoestel kon ik al helemaal niet!!  
Hij was op de lens gevallen en de hele lensknop of wat het ook is was schuin in het toestel gedeukt. Ik bedoel dan dat rondje dat naar buiten komt als je het toestel aanzet. Uiteindelijk was ik eigenwijs en wilde ik toch gaan knommelen met het dink en ineeens KRAK. Hij was recht maar ik dacht nu is hij helemaal kapot.  Ik maakte hem aan en weer uit, weer aan en weer uit. Maakte een foto, daarna eeentje met flits en JEp hij deeed het weer!!

Een half jaar later, ging ie weer BAM op de grond, dus ik dacht makkie ik krak hem even terug en huij doet het weer HOOPTE IK. Maar duwen en trekken ik kreeg hem niet. Ik was met een vriendin onderweg naar een pannenkoekenhuisje waar we onderweg gestopt waren om even foto's te maken.. Nou ik kreeg het warm, werd helemaal gek van binnen, het zweet liep me letterlijk van de rug af. Ik was echt bang want ja zo'n fototoestel kost niet niks. Toch maar doorgefietst naar het pannenkoekenhuisje en een pannenkoek besteld. Daar waagde ik het nog eens en uiteindelijk krak weer terug, en je gelooofd het niet, hij deed het gewoon weeer. Normaal zou je zeggen je hebt het hele binnenwerk kapot gemaakt maar ik voelde me echt een geluksvogel.

Nu met schrammen en stootjes heb ik hem nog steeds en doet ie het ook nog steeds hij ziet er alleen niet meer nieuw uit. Maaar ik was toch jaloers op het CANON toestel van mijn zusje. Alleen mocht ik er niet echt aankomen! Beetje jammer dit. Dus ik ging eigenlijk steeds ietsjes vaker op internet surfen, uiteindelijk zoveel dat ik elke dag wel was aan het kijken.. Heeeel voorzichtig heb ik het voorstel toch aan mijn ouders gedaan. Ik dacht ze zien me al aankomen, want ik ben een kind dat heel veel wil doen in mijn leven. En heel veel wil hebben. Een i pad, wil op vakantie naar hawai, australie, curacau, ik wil parashute springen, wil een grotere kamer, een luxe tv op mijn kamer, wil naar Parijs, een nieuw kastje voor op mijn kamer, wil naar ieder marco concert toe, naar the voice of holland shows en GA ZO MAAR DOOOR. Eigenlijk is het niet telbaar wat ik allemaal wil. En me ouders lachen me ook altijd uit omdat ik zoveel wil maar er gewoon het geld niet voor heb haha, dus ik dacht die zien me al aankomen. Ik liet het zien, ik zeg die kunnen we in de stad gewoon kopen, Pap: Heb je die nou echt nodig ? Je hebt er nog een, het is wel wee veel geld he. Ja ik heb hem echt nodig , en vind hem ook echt leuk. Dan kan ik die gebruiken als ik dagjes uit heb, concerten en zo'n dingen en neem ik die oude mee voor uitgaansavonden en zoiets.. Nouja het is toch mijn eigen geld dus uiteindelijk voor ik het wist, stonden we in de winkel, had ik hem al in mijn hand en was de pinpas al erdoorheen geweest. Zo gezegd zo gedaan! Heb voor deze gekozen omdat Canon echt alleeen heele duren camera's had.


 

Ik bin nu trotse eigennaar van een nieuw toestel Nikon.
Vandaag zijn we al naar de dierentuin geweest GaiaZOO in Kerkrade Limburg. Dus heb ik hem meteen uit kunnen testen! En daarna was Jada de klosHij keek me wel heel erg boos aaan.


Nou ik moet zeggen, ik sta er echt van te kijken wat ie voor foto's maakt. Ik moet nu natuurlijk nog alle instellingen leren, want die ken ik echt nog allemaal niet, en dan kan ik er lekker mee gaan spelen, oefenen, uitproberen en alles. Ik vind hem leeuk!

Heel veel liefs,
wauw, ze blijven leuk
Afgelopen zaterdag hebben we een feest gehad van mijn moeder. Ze werd 50 jaar. Dus eeen sara, en daar heb ik samen met mijn tante hard aan gewerkt.. Vrijdagavond zouden pap en mam met vrienden naar een blues festival gaan. Maar door het weer besloten ze vrijdagmiddag het niet door te laten gaan. En alles was al geregeld dat we vrijdag avond die pop klaar zette . Dus ons plan viel bijna in duigen. Maaaaar toen kwam het verlossende telefoontje, de vrienden stelde voor om bij hun thuis muziek met de jukebox te draaien. Ik zeg moet je doen. Prima mijn tante kon dus gewoon komen met de sara pop
Verder was het een gezellig feestje in de tuin, er waren zo?n 70 man in onze kleine tuin, hij is echt niet groot hoor! Rond half 11 stond er ineens een frietkraampje achter de tuin, nou gekker moet het niet worden zeg! Hahaah. Maar lekker was het wel. Ook had ik nog lekkere cupcakes gemaakt! Er zijn nou mensen uit Australie bij ons. mams nicht en dochter ervan. Wel gezellig alleen ik kan niet heel geod engels, maar met handen en voeten praten gaat wel een beetje. beetje maar


 

 

Nou zat ik van het weekend weer eens de foto´s van mijn lunch met Marco te bekijken, wat zijn de foto´s toch leeuk! Ze waren leuk, ze zijn leuk en ze blijven gewoon leuk!!! Soms denk je wel eens bij foto´s van nou, nu wil ik wel een andere in mijn fotolijstje. Maar die van Marco en mij blijft erin , daar vind ik hem gewoon te leuk voor. En mijn canvasdoek dat nu nog op mijn bureau staat maar dadelijk als ik mijn kamer ga verbouwen naar de muuur verplaatst, zal daaar ook wat seconden , minuten, uren, dagen, weken, maanden, en misschien wel jaren blijven hangen! Want een mooi plekje heb ik al uitgezocht ..

Ik zag bij Esther op de site dat ze wat foto´s kon bewerken met collages, leuk leuk leuk natuurlijk heb ik het ook meteen uitgeprobeerd! Hier het resultaat! 

Heel veel liefs,
Floriade, fotoschoot
Er zijn al aardig wat dagen gepland voor de Floriade. We zouden met de familie gaan maar steeds als het gepland was, ging het niet door. De keer omdat er ineens iets anders was . De tweede keer was het 38 graden die zondag dat we wilden gaan. En dat kun je de oudjes niet aan doen Hahaha mijn opa was mee en we hebben een rolstoel gehuurd met ondersteuning , dus ik heb lekker door het park liggen crossen met de rolstoel. Uiteindelijk was het de zaterdag erna dat we gingen. En eerst ging het weer bijna niet door want het zou gaan regenen die dag, maar uiteindelijk hebben we top weer gehad! En het was leuk, voor dat de Floriade weg was wilde ik het toch een keer gezien hebben in mijn leven! Het lijkt nu ook net of het er al jaren staat, alle nieuwe autowegen die gebouwd zijn alsof het al jaren zo is! Maar niet dus het staat er pas sinds april Het was nu echt dichtbij de Floriade is dit jaar in Venlo en ik woon in Grubbenvorst (langs Venlo). Op de fiets gingen we naar de Floriade, fiets neer gestald , opa stond er al, rolstoel gehuurd, gewacht op de rest van de familie en ja hooor daar gingen we dan!! Al racend naar de ingang
met pap en mam op de Floriade in Venlo.

We zijn er een hele dag geweest, ik heb een hele dag gelopen en ?s avonds uiteindelijk toch wel last van mijn knie en nog hadden we nog niet het halve park gezien. Dus eigenlijk moeten we er nog een keer heen! Wanneer komt Marco er zingen?? Tussendoor hebben we aardig wat foto?s gemaakt, en wat ik wel erg leuk vond om te zien was ?The Willowman? die zat in het bos en je liep daar tussen alleen maar takken met vogelnestjes die kinderen hadden gemaakt. Hij had alles wat daar stond alleen en met de hand gemaakt. Alleen maar takken in elkaar gevlochten echt heel erg mooi om te zien!
Wie is er al allemaal naar de Floriade geweest en wie gaat er nog? Ook heb ik met mijn zusje Malou nog een fotoshoot gehad, hier wat foto's Het was leuk hoor. Het is al een tijdje geleden maar wilde jullie toch foto's laten zien.
 


 


Heel veel liefs, 

Marco weer even gezien!

THE VOICE OF HOLLAND 3


Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa heb Marco weer even gezien , wat was het leeeeuk!
Woensdag 22 augustus The Voice of Holland - Battles 20.00uur stond al een hele tijd gemakeerd in mijn agenda. Jaaa dan zou ik Marco Borsatooooooooooo weer zien, en natuuurlijk de kandidaten die battelen tegen elkaar. 3 uur 's middags begon ons reisje vanuit limburg al, beetje vroeg zou je zeggen als je pas om 8 uur in Hilversum moet zijn. 
Maar laat ik nou net de pech hebben, dat Hilversum niet echt langs de deur ligt! en ik er helaas de halve wereld voor moet rondreizen om er te komen. Maar een tijdje terug ben ik ook naar de Blind Auditions  geweest, en heb ik mijn moeder en tante toch over kunnen halen om mee te gaan. 
En ik weer met een BIG SMILE kaartjes gekocht voor die avond. Omdat school weer begon kon ik niet overdag, en ja 's avondss wilde ik wel. Kon ik Marco misschien nog zien. 

Maarja even terug naar het begin... 3uur gingen we op pad, ik reed helemaal vanuit Limburg naar Hilversum.  Ja ikke hahaha heb al bijna een jaar mn rijbewijs maar nog noooit zover weg gereden. Nou met de TOMTOM ging het aardig goed hoor! Maar dan moet ik wel naar hem luisteren. Tussendoor even snel een broodje gegeten en weer doorgereden. Toen eenmaal aangekomen in Hilversum , reed ik op de rotonde verkeerd. Woeps even omgedraaid en de pakeerplaats gezocht. WAt deed ik toen weer??? Ik reed die weg in waar de mensen allemaal lopen om naar binnen te gaan, dat was in ieder geval niet de weg waar ik met mijn autoootje moest komen. terug gereden en 2 meter verder toch maar de pakeerplaats gepakt !! Ja ik ben er nu eenmaal niet erg bekend , dus moest ik even zoeken. Precies om kwart voor 6 kwamen we aan. Dus stonden we maar 5 minuutjes voor de deur en ging ie al open! Dat is nog is timing Voor me stond Tamara, na even goed kijken wist ik t zeker dat ze het was haha. Eenmaal binnen moet je nog zo lang wachten maar ja het is zo voorbij. Toen mochten we met een groep de hele wandeling door de studios maken om in de studio van the voice terecht te komen.

En wat gebeurt me daaar nou weer???? Ik looop zo echt serieus een halve meter Marco Voorbij! Ik zag het ook pas toen ik voorbij was. Het was marco die stond te praten in de gang.  Ja daar verwacht je het niet om hem tegen te komen! Maar wat was dat grappig. ik wilde terug lopen maarja hij was aan het praten dus durfde niet ... Maar nu had ik er nog meer zin in!! The Voice kon voor mij beginnen hooor.
Over de kandidaten mag je niks zeggen, maar er zat wel 'n goeie tussen  hoor!

Maar wat is het leuk om nu bekenden tegen te komen van de weblogjes, ik werd in de studios ineens geroepen door Corine en Paula hahah ik had ze niet gezien, maar hun herkende mij. wel echt leuk. Later zag ik Inge nog en Martine

 

Ik had op het laatste nog graag willen wachten op Marco maar mijn moeder moest weer om half 6 uur op staan. Dus dat vond ze geen goed ideee. Daar ging mijn marco momentje. Ik had me er zolang al op verheugd. Nja dan maar wachten tot de bingo en de fanclubdag. Daar heb ik ook enorme zin in hooor! 
Ik heb wel een leuke foto gescoord met Iris Kroes.

Enik zit al elke weer vrijdagavond lekker op de bank klaaar om 20.30 voor The Voice of Holland 3


Heel veel liefs,

 

Mijn zomer!Daaaaaaaar ben ik weer, ik heb even gekeken maar heb al zeker bijna 2 weken niet meer gelogd. Maarja ik heb veel gewerkt en ook een weekje genoten van vakantiee. ik zag al veel logjes tussendoor voorbij komen met vakanties. Ik was nog volop aan het werken dus moest helaas nog even wachten!! De eerste 4 weken heb ik op mijn oude stage gwerkt op het kinderdagverblijf bij de lieve kindjes. En daarna moest ik me toch nog wel even laten zien op mijn bijbaantje in de supermarkt heb ik er nog 2 of 3 weken gewerkt. En toen....................................... Ja toen was het dan eindelijk zover, ik mocht oook op vakantie.
Naar Griekeland - Rhodos en wat had ik er zin in, want het weer was er steeds rond de 34 35 graden. Eenmaal daar hebben we zelfs 40 graden gehad, want zelfs de grieken in het hotel zeiden nog van dit is niet normaal dit is echt te warm. En wanneer klagen hun nou dat het te warm is?? Niet!! Want ze rijden en lopen heel de dag nog in lange broeken. En wij maar klagen dat het te warm is in de bikini
En wat ook wel leuk om te vertellen is, we vlogen met Transavia, maar we zaten in een KLM vliegtuig, wat is daar nou de clue van? hahahah

 

7 augustus was dan de dag, smiddags om 1 uur vertrokken we met de auto naar het vliegveld in  Maastricht! En 's avonds om half 12 kwamen we in het appartement aaan. Beetje lang gereisd bahbah. We kwamen aan het we werden ontvangen en werden naar de kamers gebracht.  We waren met 6 meiden dus we hadden 2  3-persoonskamers geboekt. Maar er was schijnbaar een nieuw en een oud gedeelte, en wij werden in het nieuwe gedeelte geduwt en de andere in het oude gedeelte. Zeg nou hoe gezellig is dat zo ver van elkaar af. Niet echt gezellig vond ik zo. Maar toen we aankwamen begon hij al gelijk over een studio en suite waar we met zn 6e in konde slapen. Ik zeg NO NO NO NO gewoon onze kamers , ik dacht ga niet weer zon vakantie als vorig jaar hebben met dat
RED MIJN VAKANTIE. Later toch maar gevraagd of we de grote kamer mochten zien. We mochten hem zien hij was nou niet extreem groot. er waren gewooon wat bedden bijgezet. Maar ik vond het in ieder geval wel gezelliger dan dat we elke dag apart naar ons appartement moesten gaan. Uiteindelijk zijn we daar ook gaan liggen.
En de eerste avond zijn we meteen maar bij he hotel een cocktail gaan drinken, de rest kwam de dag erna wel.Wat hebben we daar allemaal gedaan, de dag erna zijn we gelijk het zwembad in gedoken want het was niet normaal warm op de kamer! De volgende morgen ook maar gelijk airco betaald. Nou dat was even lekker om gewoon maar voor de 2e keer in de hele vakantie het zwembad in gedoken hebben. Het was niet eens druk in het zwembad
dus we konden lekker heen en weer zwemmen, koprollen, handstanden, duiken , gek doen en ja gewoon gek doen in het water. Ik voelde me net een klein kind dat lekker mocht gaan zwemmen.
Ook zijn we heeerlijk naar de zee gegaan, wat een weer met 38 graden zeg. Ik heb gelezen, ik heb gewoon een heel boek uitgelezen. Ik lees normaal nooit, niet echt mijn ding. Maar het hele boek was halverwege de vakantie al uit. Had ik weer , de rest van de vakantie geen boek meeer. De tifosi had ik nog niet, maar toen ik thuis kwam lag ie fijn voor me klaar op mijn kamer!!! En na lang in de zon gelegen te hebben en schaduw ben ik de eerste dag toch al flink verbrand, rooood was mijn been, AUW!

 

Ook zijn we lekker uitgeweest, maar oh de eerste kroeg waar we binnen kwamen. Het zweeet liep me van de rug af , van mn benen af, van mn gezicht af, van mn buik af. Gadverdamme wat was dat vies alleen al door die hitte en die zweet wilde ik alweer naar huis toe. Maar uiteindelijk vonden we wat kroegen met aircoooo! wat een uitvinding zeg! En met Gogo hebben we ook nog kroegentocht gehad, dutch night ( oaah dat was me een avond ) Op een zondagavond daar in Griekenland reden bijna geen taxis op zondag.
Toen kwam er een taxi en stapte vier vriendinnen in, wij konden dus met 2 man gaan lopen in de middle of nowhere. Er waren gelukkig nog 2 jongens van ons hotel dus die zijn we achterna gelopen. Na een uur gelopen te hebben kwamen we aan in de bar street! oah wat had ik pijn aan m'n knie zeg!! 2 keer verstapte ik me in de grond, ging ik door mn knie heen. Maar daarna ging het dan wel weer.
We moesten ook gewoon elke dag een taxi nemen, naar het strand en naar het uitgaan 's avonds. Qua ligging lagen we dan weer erg slecht, nergens dicht bij.


De oude stad van Rhodos was ook erg mooi om te zien, ik met een vriendin zijn er smiddags nog een keer heen te gaan om het te bekijken, de rest had niet zo'n zin. Maar wat was dat mooi zeg. S 'avonds hebben we er ook nog eens gegeten, het zag er allemaal heel erg gezellig uit!!
Verder hebben we een hele gezellige vakantie gehad, op naar volgend jaar!!

Ps. niet gedacht dat ik dit ooit zou doen, maar het was leeuk, grappig, en heel erg kriebelend Echt wel leeuk zeg!! Dit was toch wel het meest bijzondere en grappige wat ik gedaan heb in de vakantie! hihi en kriebelde echt heel erg!!


Ook ben ik nog naar het strand geweest in die hitte bij Kijkduin, heerlijk. 'S morgensvroeg om 5 uur ging de wekker, en om kwart voor 6 vertrokken we dan met de auto richting Kijkduin. Om kwart over 8 lagen we dan ook lekker op het strand, geen files, heel veel pakeerplaatsen nog, alle bedjes en veel tijd om lekker op het strand te gaan genieten. Samen met papa en mama. Wat was het heerlijk rond een uur of 3 gingen we dan weer naar huis en rond half 6 waren we weer in het warme limburg. Op de heetste dag in de vakantie ben ik nog gaan zwemmen in Walbeck dat ligt in Duitsland.

En wat is er nou lekkerder dan met zo'n boekje op het strand te gaan liggen!Ik heb nog op mijn oude stage gewerkt bij de lieve kindjes op het kinderdagverblijf, afgelopen vrijdag was dan echt de aller aller aller allerlaatste keer, echt heel erg jammer! Maar nu begint mijn school weer en kan ik er niet meer werken. Maar ik hoop er ooit nog te kunnen gaan werken.

Ook heb ik nog een fotoshoot gehad met mijn ouders en zusje, er komen nog wat fotos dus die laat ik jullie nog wel zien!!

Ik ga volgende week naar de Floriade in Venlo met mn ouders opa en oma tante en oom etc. Dus dat wordt ook nog een gezellige dag!

De fanclubdag en de bingo staan nog op de planning, en ook daar heb ik echt heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg veel zin in!

Ook ga ik nog naar THE VOICE OF HOLLAND - BATTLES en daar heb ik ook echt heel erg veel zin in woensdagavond!!!!
Er staan nog genoeg dingen op de planning dus ik zeg laat maar komen met al dat leuks!!


Heeeeeeeel veel liefs,
Laat de vakantie maar beginnen!

Heeeerlijk klinkt dat in mijn oren vakantie.. Afgelopen paar weken heb ik ook vakantie gehad van school. Maar wat heb ik gewerkt zeg. Ben nu wel blij dat ik nu ECHT ECHT ECHT vakantie heb. De eerste week heb ik niets gedaan, alleen veel geld uitgegeven.. Daarna ben ik bij de kindjes op het kinderdagverblijf gaan werken, waar ik stage gelopen heb. Wat was dat leuk om daar vakantiewerk te doen zeg! Ik wil terug ik wil terug!Daarna ben ik bij Jan Linders gaan werken in de supermarkt. Natuurlijk heb ik me ook wat daagjes vrij gepakt om te gaan shoppen! Hoort erbij. Zo ben ik ook naar de Primark in Rotterdam geweest. Daar heb ik weer voor kapitalen weggekocht hoor
En nu vandaag was het dan echt zo ver, ik had om 16.00 uur vakantie .Jeeeeej! Ook ga ik binnenkort op vakantie naar Griekenland Rhodos.. Maar moet dan nog eeerst eens mn koffer inpakken. Dat vind ik nou het minstleuke van de hele reis.Deze week zijn er ZomerParkFeesten in Venlo. Dus donderdag ben ik er al geweest daar kwam Yellow Claw optreden. Gistere was ikt e moe van het werken dus ben ik niet meer geweest. En vanavond gaan we weer lekker en zondag ook, dan wordt het erg druk Rowwen Heze komt en ´s avonds Gers Pardoes haha. Ik heb er heel erg veel zin in de komende 2 dagen..

Wat doen jullie allemaal in de vakantie??

Heel veel liefs,

Rachelle gaat naar....
Laaatst heb ik nog eens goed nagedacht over wat ik nog allemaal ging doen in mijn leven, ik zou naar de fanclubdag gaan, mijn allereerste fanclubdag. Ik heb er echt  heel erg veel zin in, ben steeds in mezelf aan het denken wat zal er allemaaal gedaan worden, hoe VET COOOL zal het gaan worden. In ieder geval ik heb er echt heeeeeeeel erg veel zin in, een hele dag in het teken van Marco..Ook sprak ik nog met Jeanine van de log, en ik besloot dat ik toch ook heel graag naar de Borsato bingo wilde gaan! Maar hoe, ik mocht met jeanine meerijden, ze kwam toch langs mijn dorpje. Maar moest ik nou alleen gaan, ik het mam voorgesteld, ik zeg we kunnen meerijden moeten we alleen vragen of pap ons komt halen.. Mam wilde wel mee, ik wil ook wel zo'n lunch winnen met Marco zei ze, ahhahahaah ik moest heel hard lachen!

Heel voorzichtig aan papa gevraagd of hij ons in Arnhem 's avonds wilde komen halen, en dat wilde hij wel. Dus ik ga met mama naar de bingo samen met jeanine en haar moeder! Gezellliiiigg!

Ennnn. Ik ga naar The Voice of Holland - de battles. Laatst met de vriendinnen zijn we naar The Voice geweest naar The blind auditions. Ik zag dat je kaarten kon bestellen voor de battles en wilde graag gaan. Maar het gaat gewoon niet. Laatst met de vriendinnen zijn we na de middagshow wat gaan eten en toen richting huis 10 uur s' avonds waren we pas thuis. Volgens mij waren er mensen van de avondshow nog eerder thuis. En nu wilde ik graag naar een avondshow om Marco na aflooop ook eens te zien.. Na lang proberen heb ik mama overgehaald, en ik ga zelf rijden.. hihi heb er zin in, en hoop Marco te zien dan ...

Dus marco heeere we come!!!!

Heel veel liefs,

Wauw mijn buddhatobuddha!

Buddha to Buddha Buddha to Buddha Buddha to Buddha


Waaaaaaaaaaaaaaaaauw wat ben ik blij, vandaag heb ik mijn buddha to buddha armband besteld en vandaaag had ik hem al binnen. Wat een service.
Al een tijdje was ik erg aan het twijfelen.. Zal ik het wel doen, of zal ik het niet doen. Zal ik het wel doen, of zal ik het niet doen. Ik had toen veel gespaard in mijn spaarpotje, maar vond de armband toch te duur, dus heb ik het geld gebruikt voor concertje van Marco... en had ik er toen de T O V armband van gekocht. en mijn buddha to buddha ring had ik natuurlijk al.Later toch spijt, je weet hoe het gaat dus ben ik weer opnieuw gaan sparen. Alleen 1 euro munten of briefjes geld was welkom. Ik had niet de hele armband bij elkaar gespaard, maar ja ik had ook wel eens op mijn spaarrekening gespaard vond ik zelf. Dus na heeeeeeeel en ook echt heel goed denken toch maar de armband besteld. Het is natuurlijk wel veel geld voor zo'n buddha to buddha. Ik heb wel de junior gepakt is iets goedkoper als de grote armbanden. Na even rondsnuffelen en bij de juweliers vaak de armbanden gepast tehebben, wist ik zo wel welke armband ik leuk vond.
Ik ging voor de:

Buddha to Buddha Edwin smallEn ik vind hem zoooooo leuk, hij is wel wat kleiner als dat ik wilde. Maar ik heb gewoon mijn buddha armband, daar ben ik zo blij mee! Lang voor gespaard dus

Heel veel liefs,

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaauw wat ben ik blij, vandaag heb ik mijn

WICKED niets is wat het lijkt

WICKED    WICKED     WICKED    WICKED     WICKED    WICKED


Jaaaaa het is vakantie, en in de vakantie moet je leuke dingen doen! Ik moet ook veel werken dus elke dag iets leuks doen lukt niet. Maaaaaaaaaaaaaaaaaar ik ben een dag naar The Voice of Holland geweest, en een avondje naar de bioscoop met de vriendinnen. En afgelopen zaterdag ben ik met mijn vriendin, moeder en haar moeder naar Scheveningen afgereisd om naar Wicked te gaan!
 


Wat een weer wat een weer! Pfff we waren van plan even naar het strand te gaan en dan te gaan lunchen om zo door te gaan naar het circustheater voor Wicked. Eenmaal in de trein, regen regen regen regen regen regen

 


 

Toch even op het strand gestaan, het was echt even heel eventjes droog, even een picture gemaakt en daar tegenover naar binnen gerend voor te gaan lunchen.. Een lekkere pistoletje had ik.. en toen we klaar waren , kwamen we zomaar op het idee om even het kurhaus binnen te lopen. Ik vond het toch wel een beetje spannend, stel je voor dat die mannetjes ons naar buiten gooiden. Maar eenmaal binnen, even rond kijken kwam er een man naar ons toe, kan ik jullie helpen? Ik keek de andere kant op zei niks, en de moeder an mn vriendin zegt: We willen even rond kijken, oh zegt de meneer: Ga gerust de trap op naar boven , ga maar kijken. Eeensuper sjieke eetzaaal! Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerlijk daar zou ik me wel kunnen vermaken, maar toen we buiten stonden was het sprookje al voorbij!! Tot straks he zeiden we.
 


We liepen richting het afas circustheater, en we hoopte toch echt dat we Willemijn als de wicked witch zouden krijgen............ En ineens kwam Renee van wegberg op. Om onbekende redenen vervangde zij willemijn die dag.. Aaaah balen anders hadden we gewoon Willemijn gehad, maar renee deed er niet veel onder hoor.Mijn vriendin Sanne gaat gewoon nog een keeer omdat ze willemijn wil zien Wat was het een mooie musical, zo mooi gemaakt, en ja op het lied waar ik op wachten.... Ik lach om zwaartekracht.... Heeeerlijk lied en die uithaaaaaaaaaaal zoo moooi, het hoogtepunt van de musical vind ik Dus helaas geen Willemijn Verkaik en geen Chantal Janzen en geen Ferry Doedens. Maar dan alleen Jim bakkum uit de originele cast.
Toen het eenmaal voorbij was, gingen we richting de trein naar huis.. Om 9 uur waren we weer in het kleine limburg en toen hadden we hongerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. We moesten nog eten.  We zijn even langs de frietkraam gereden en frietjes gehaald.

´S avonds hadden we nog een verjaardag van eeen vriendin.. Maar was toch wel moe de wekker ging al om kwart over 7.

Heel veel liefs,

The voice of holland.
Nadat ik de vorige keer voor het eerst in mijn leven naar een opname van een programma ben geweest, wilde ik het deze keer niet meer missen.
Ik heb mijn vriendinnen ingeschakeld en we gingen met 5 meiden naar  Hilversum voor THE VOICE OF HOLLAND. Natuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurlijk ging ik niet alleen voor the voices maar ook echt wel voor Marco.. Maar dat wisten ze ook wel, zo had ieder zn eigen favoriet!


 


Oook wilde ik niet meer te laat komen zoals de vorige keer door een domme fout te maken, drie keer nagekken of ik goed aan zou komen in Hilversum met de trein, en ja nu klopte het toch echt driedubbel. Of de andere mij vertrouden?? Dat is de vraag volgens mij niet Het was een heeele lange dag! Om half 9 's morgens vertrokken we met de auto om naar het station te gaan! om precies 9 uur hadden we de trein naar de middagopnames van the voice of holland.. In de trein lag er een krantje, daar ging ik mijn horoscoop in voor lezen, er stond iin:: Nu komt ie : Je hebt ontzettend veel energie vandaag , en ik moest het voor de goede dingen gebruiken. Nou wist ik natuurlijk wel waarvoor Eenmaal in hilversum aangekomen, hebben we geluncht bij de bakkerij bart..En wat stroomde daar op dat station daar buiten de adrealine door m'n lijf! JAAAAAA dat was het station waar ik zo poepzenuwachtig stond te zijn toen ik ging lunchen met Marco, en waar nathalie ons op kwam halen.. Ik wist alles nog precies aan te wijzen, maar of mijn vriendinnen het wat boeide, dat was het tweede. NIET DUS. Maarja ik had veel energie en vond het zelfs nodig om het op de heen en de terugweg te vertellen, zo van: Kijk daar zat ik te wachten op dat muurtje, en kijk daar  daar kwam Nathalie ons ophalen..

Maarja toen naar Hilversum Noord gegaan en stonden we voor de deur, door zo'n mannetje werden we als artiesten aangekeken, we zeiden nee maar ik vond het wel leuk om het mee te spelen, ik zeg waar moest ik ook alweer zijn?? hahah We waren een uuur te vroeg, hoe kon dat nou? hahaha dan maar wachten.. fijn daartegen over op een muurtje gaan zitten en toenkwam er een auto langs, Nathalie zwaaiden leuk dat ze me herkende hihi. Toen het wat drukker werd gingen we toch maar vooraan staan, eenmaal binnen , papiertje getekend nog vooraan.. Toen een uur later bleek dat daar het poortje niet open ging en we nog in de menigte moesten gaan staan. GRrrrrrrrrrrrrrrrrr beetje stom. Ook raakten we elkaar kwijt, ja binnen kom je elkaar weer tegen zegt die man, ja je kunt zwaaien naar elkaar bedoel je. Ik glipte nadat twee van mijn vriendinnen al door waren alleen naar binnen. De andere twee stonden nog te wachten. Gelukkig echt GELUKKIG kwam ik die andere twee nog tegen anders had ik ergens ALLEEN in het publiek gezeten, awnt van zo'n vrouwtje mochten we geen twee plaatsen bezet houden.Maar raad eens waar we zaten, de eeerste rij recht tegenover de coaches, jammer genoeg niet rechttegenover Marco maar kon hem wel heeeeeeeeeeeeeeel goed zien en horen Dus met mijn plaatsje was ik wel  heel erg blij. mijn andere 2 vriendinnen zaten aan compleet de andere kant van de zaal. Jammer. Voor de uitzending ben ik nog naar de wc gegaan en onder de uitzending moest
ik weer, ik heb twee uur met een vol gevoel op die stoel gezeten, ik moest zo erg en kon maar niet gaan. Ik zei zelfs al tegen mijn vriendin, dit zijn de twee ergste uren in mijn leven, maar hoe kan ik dat nou zeggen met
Marco voor m'n neus?????????? hahhahahahNa afloop nog even naar de mc donalds gegaan en hebben we gegeten, als laatste nog een mc flurry magnum white. Hmm hij viel wel wat tegen, volgende keer weer gewoon wat anders. na half 9 al op pad te zijn, kwamen we pas om 10 uur 's avonds thuis. Dus je kan wel zeggen dat het een hele reis was.

Nja ik had nog een foto van mijn mooie uitzicht op de stoelen maar zet hem maar niet online, voordat ik dadelijk aangeklaagd wordt En jammer dat ik marco niet kon zien of spreken maarja ik was ook bij de middagopname.
Nu wil ik ook echt naaar de battles en wil gewoon echt nog een keer marco ZIEN en spreken   nog een keer nog een keer

Heel veel liefs,

"De zeven geitjes en Klein Duimpje
Zij hebben een alibi"