Welkomsttekst


Hallo, leuk dat je even komt kijken. Laat gerust een berichtje achter! altijd leuk
Mijn hobbys zijn voetballen, winkelen, met vriendinnen afspreken en natuurlijk lekker naar Marco gaan!
Liefs, RachelleWeblog van de maand

Weblog van de maand November 2012
Gastenboek


Wil je graag wat vragen of zeggen, laat gerust een berichtje achter op mijn gastenboek. Vind ik altijd leuk.

Liefs, Rachelle
WEBLOG VAN DE WEEK
WEBLOG VAN DE WEEK 10 
6 maart 2012

Bedankt lieve Marco!

          klik op de foto voor het filmpje!!!

EN IK HEB DE LUNCH GEWONNNEN MET MARCO!! AAAAH WAT BEN IK BLIJ ZEG! 

Zie HIER de log over weblog van de week en de winnende lunch met Marco!

Deze week is Rachelle Weblog van de Week! Een hele bijzondere dit keer, want Rachelle logt nog niet zo lang maar wel heel fanatiek en je ziet haar dan ook vaak voorbij komen bij de updates. De logjes van Rachelle zijn vaak gezellig gemaakt met smileys, foto's en een mooie handtekening. Je hebt al goed door hoe alles werkt Rachelle! In het fanclubblad de Tifosi heeft Rachelle afgelopen keer meegedaan aan de prijsvraag en de computer heeft haar als winnaar gekozen. Wat een toeval, aangezien ik je filmpje vandaag wilde opnemen. Gefeliciteerd Rachelle! Je hebt een lunch met mij gewonnen! Ik ga je binnenkort dus zien en dan kletsen we lekker verder over de logjes!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Rachelle Hufken
Leeftijd: 25 jaar
Uitgebreid profiel
Lunchen met Marco Borsato

9 mei 2012
De mooiste dag van m'n leven! Geluncht met Marco Borsato, in Blaricum...
            ♥♥♥♥♥♥♥
       klik op het plaatje voor de lunch

             9-05-2012 (l)           ♥♥♥♥♥♥♥

Fanclubdag 2012
zondag 14 oktober 2012538 voor WARCHILD in Alkmaar
zondag 24 maart 2013Fanclubdag en Bingo in Hoofddorp
za/zo12-13 oktober 2013

Lief en Gezellig!
Mijn lieve hondje Jada! (l)


Marco's favorieten!
Marco's favoriete Week 8 2013
nummer 3Marco's favoriete Week 45 2012
nummer 2


Marco's favoriete Week 42 2012
nummer 2


Marco's favoriete Week 27 2012

nummer 5


Marco's favoriete Week 11 2012
nummer 1


Marco's favorieten Week 52 2011
nummer 8Marco's reactie

              klik maar op reacties.
                      23-04-2012 (l)

                 20-05-2012 (l)

Kalender
Februari 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28    
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Super zeg! En als je...
22:10, 9 jan 2016
Super nieuws zeg! Leuk...
21:38, 1 sep 2015
Super leuk!!! Ik hoor het...
10:50, 16 mrt 2015
Haaa, ja ik heb ook...
14:12, 23 feb 2015
Wat super jammer om na...
14:04, 23 feb 2015
Haa Annemarie, sorry voor...
20:08, 25 jan 2015
...
19:58, 25 jan 2015
Haaaa! Dat ziet er heeel...
23:05, 4 jan 2015
Leuk geschreven Lunarda!...
16:10, 19 dec 2014
Gefeliciteerd. En wat een...
20:24, 11 nov 2014
E-mail alert
Foto album
Bijna carnaval?
Zoooo weblog van de maand daar zal ik dan ook wel extra gebruik van maken hoor! Hihii. Maar allereerst wat super veel leuke en lieve reacties heb ik gekregen op mijn vorige logje dat ik weblog van de maand ben.
Ik vind het echt zo leuk op de weblog alleen al van de vele reacties die je krijgt op je logjes. Er zijn altijd wel mensen die je logjes lezen en er dan ook op reageren, zo leuk!

Zondagmorgen moest mijn team weer voetballen, trainen ben ik weer langzaam aan begonnen maar wedstrijden zitten er nog niet in. Dus zondags ben ik altijd deel uit van de 'harde kern' die op de bank langs de lijn zit toe te kijken. Normaal is het verliezen of misschien gelijk spelen of met 1 a 2 - 0 winnen. Maar hoe dan ook, eigenlijk zijn we noooit teleurgesteld, na de wedstrijd is het altijd even gezellig in de kantine met een drankje. in mijn voetbal ''carierre'' haha zijn we al 2 keer kampioenen geworden maar toen ik ongeveer 9 jaar geleden begon met voetballen verloren we altijd met 28-0 of 30-0 en het ergste was toen 34-0.We waren gemengd met jongens in ons team, net begonnen D4 was het toen, en we meosten ook altijd tegen jongens voetballen,  nou heel leuk was dat niet haha. Daarna werden we een meiden team, kwamen er 2 meiden team, en ineens waren er 4 meidenteams. Nu is het afgeslankt naar 3 en wij hebben geen vast 11 tal meer. Meer een 7 tal kun je het noemen, dus na volgend seizoen worden het waarschijnlijk 2 teams.
Vandaag gingen we dus met een goed gevoel naar huis. 0-9 gewonnnen!!

Toen kwam ik er gistermiddag ook pas achter dat ik weer marco's favoriet ben Pas geleden zat ik er oook tussen. Nog leuker dus deze maaaand!! Maar nu staat mijn naam er gewoon in het rood en er staat zo?n leuke smiley achter! Ziet er wel lekker vrolijk uit!!Nu is het zondag de 11e van de 11e  
Dan is het de officiele opening van de VASTELOAVEND (carnaval) in Maastricht. En laat ik daar nou net heen gaan. Vorig jaar was zo geslaagd dat we dit jaar weer gaan. Denk dat ik weer helemaal in het roze ga. Moet nu maari s gauw mijn kast met carnavalsspullen tevoorschijn halen want het is zo zondag!!! 
Maar de hele week carnaval vieren dat duurt nog even in februari pas. ik heb even geteld in totaal door het hele jaar door heb ik zo'n 10 dagen carnaval als het er niet meer zijn?
Zoiets misschien? 
WEBLOG VAN DE MAAND!


Jaaaaaa gistere was het woensdag, voor vele was het geen normale woensdag dus ook voor mij niet!!! Vele loggers van hier gingen heerlijk varen met Marco Borsato, en daar heb ik ook vele foto?s, tweets, facebookberichtjes van gelezen! Suuuper te gek man. Maar daar was Rachelle niet bij. Maar niet getreurd ook mijn dagje had ietsjepietsje met Marco te maken!!

Ik had namelijk vrij, ja en wat ga ik doen als ik vrij heb - niets te doen heb - een keer in de tijd even een dagje geen school heb, JUIST dan ga ik lekker winkelen. Eén van mijn grote passies hahha. Het enige nadeel is dat ik dan achteraf weer iets te veel geld heb uitgegeven, maarja ik ben wel blij met mijn spulletjes. Ik was namelijk weer bij de Primark maar dit keer weer in Rotterdam! Ik kwam binnen en was weer meteen verkocht, dit en dit en dit en dit wilde ik allemaal hebben.   Maar waaar ging het nou oook alweeer over?????
Ohja dat ieniemienepietsie stukje Marco op mijn vrije dag. Ik zat in de trein en toen ineens PIEP een berichtje in mijn mail. Ik kijken zie een mail van Tifosi di Marco Borsato met het onderwerp Heel leuk nieuws!.
Hahah beetje gek maar het eerste wat rond mijn gedachten zweefde was, huh zal ik misschien ook mee mogen varen maar dacht nee dat kan toch niet. Kan niet. Dus ik keek eerst mijn vriendin langs me aan en zei IK HEB MAIL VAN TIFOSI DI MARCO. Huh wie? Jaaaaa duhhh de fanclub van Marco Borsato . Ohjaaaaa zei ze hahha. (geen Marco fan dus ) Maar toen ging ik lezen, er was leuk nieuws voor me. Ik mocht een leuk logje gaan maken maar pas na 12 uur vanacht plaatsen? UHuh wat voor logje dan dacht ik. Maar ik was WEBLOG VAN DE MAAAAND! Hoeeee leuk is dat dan!! Er stond in dat  Marco mij had gekozen omdat ik lekker fanatiek log, positief in het leven sta en veel foto?s gebruik met loggen. En vaak reacties bij andere achter laat! Duss hier mijn logje en hoe blij ik ben dat Marco mij heeft uitgekozen! Dus vind ik het dan weer leuk om nu dit logje ook in de rode stijl te schrijven! ?

Dus op dat moment schoot de Marco adrenaline me ook door het lijf, net zoals bij alle andere de adrenaline in het lijf zat door het varen met Marco.


Dit stukje stond er in de nieuwsbrief DUSSSSSSSSSSSSSS DE HELE MAAND KLEURT MIJN LOGJE GEWOON ROOOOD.. HOE LEUK IS DAT NOUUU IK BEN WEBLOG VAN DE MAAAAND! NOOOIT GEDACHT DAT IK DAT ZOU WORDEN MAAR IK BEN ER SUPER BLIJ MEE! MARCOOO HEEL ERG BEDANKT IK GENIET ER LEKKER VAN EN GA ZEKER LEKKER WAT LOGJES SCHRIJVEN!!

mini fotoshoot!
Van mijn zusje kreeg ik een kleine mini fotoshoot, we zijn naar het bos gegaan en daaar heeft ze wat foto's gemaakt met haaar Canon fotocamera! In het fijne herfstweer met lekker weer die dag, en nu lijkt het wel hoogwinter met die kou. 
Hier wat foto's.


 
Wauwie!
Deze foto had ik al hier opgeplaats, ben hier erg blij mee! Het was zo'n leeuk weeekend, ik wil echt nog steeds terug! hahaha nu al zin in volgend jaar! Super veel zin in !

 
 


En toen kreeg ik deze foto nog, dit was van een andere moment, waarbij ik een foto met hem wilde maken. Marco wilde eerst niet want hij moest het podium op ze waren het microfoontje vast aan het maken, maar hij kwamt och even naar ons om het boekje te signeren! Jaaaaaaa het is gelukt!!!!!!!! En toen wilde ik een foto, hij twijfelde omdat hij op moest, toch snel even teruglopen , foto maken, maaar hij was heeel en heel erg wazig. Je zag echt niks op de foto, dit was op een ander punt genomen en wel gelukt!
Dus hier nog een foto 


 
 
ik ben Marco's favoriet!

Aaaaaah dit is toch echt wel weer leuk, vanmorge lag ik nog lekker in bedje en toen kreeg ik een whatssappje van Jeanine. Dat ik bij Marco's favoriete sta en ook nog op nummer 2.
Suuuper leuk is dat, en dit wilde ik even met jullie delen!Ik ga weer verder met mijn kamer opruimen en dat ook nog eens op de muziek van Dromen Durven Delen LIVE! Zo gaat het net toch een stukje makkelijker! Al heb ik nog niet veel meer gedaan dan hier op de site kijken, naar alle foto's van de fanclubdag van de fans kijken, naar de tv kijken waar die leuke man aan het zingen is. Naar mijn canvasdoekje aan het kijken op het bureau terwijl ik het bureau aan het opruimen ben, ja zo kom ik ook niet echt veel verder! 

Mijn FCD ''goeie log''
Hiervoor had ik al een logje geschreven over mijn fanclubdag maar ik had het dus fout begrepen dus dat was een verkeerd logje, vergeeeet die maaar want hier komt de goede. Want nu inmiddels heb ik wel een fanclubdag meegemaakt. Mijn allereerste zelfs en in mijn vorige logje nog niet, dus nogmaals vergeet die maar. En die eerste fanclubdag was ook nog eens heeeeeeeeeel erg leuk.

Jaaaaaa naar heel lang wachten was het afgelopen weekend dan zo ver. Het borsato fan weekend was aangekomen.! De zaterdag had ik samen met Jeanine afgesproken om naar de bingo te gaan. Zij vroeg mij of ik meewilde maar ik zou de zondag samen met Anouk naar Arnhem reizen dus heb nee gezegd. Toen ging Jeanine met haar moeder. Rachelle kreeg spijt en wilde toch zo graag naar de bingo, hoe kon ik me die leuke avond nu laten schieten?? Ik ging wat regelen en kreeg mijn moeder mee. Gezellig Jeanine en haar moeder kwamen langs de A73 bij Grubbenvorst, dus ze was zo lief om ons thuis op te halen. Het regende kei en kei hard maar droog zaten we in de auto. Ik had Jeanine nog nooit gezien in het echt, steeds lukte het niet. Dus we zagen elkaar nu ook voor de eerste keer. Het was meteen erg gezellig en we hadden genoeg om over te praten onder andere het onderwerp Marco Borsato. De man waar het hele weekend ook om draaide. Eenmaal nog steeds in de stromende regen kwamen we aan in Hotel Papendal te Arnhem. Wat er erg sjieck uitzag van binnen! Jeanine echt super leuk je ontmoet te hebben en leuk dat we ook gezellig het weekend doorgebracht hebben! Vond het super leuk! 


 

In de lobby waar wij aan het wachten waren werd het steeds drukker. Daar heb ik ook wat mensen van de log weer gesproken, erg gezellig zeg. Daar sprak ik Ellen ook! Gezellig je gezien te hebben! En toen gingen de deuren open, daar kregen we onze bingokaarten en konden we in de zaal tegen. Ook daar kwam ik nog mensen uit Limburg tegen, die heel dicht bij mij wonen, met hun hebben we gezellig aan een tafel gezeten.  Toen we wat drinken gingen halen kwam ik Marco al tegen, waarop ik heel uitbundig zeg: Heeee Marco!! Hij keek om en zei hee en liep door. Hihi wist niet eens dat Marco er de hele avond bij zou zijn. Wat gezellig zeg. Ik weet nu al dat ik er volgend jaar zeker weer bij ben. Heb er nu al zin in. En nou laat ik nou niet zo goed in bingo zijn hahaa. Niks gewonnen maar het was erg gezellig! Helaas was Marco niet meer bij ons aan tafel komen praten, maar dat krijg je met zo'n leuke ritjes in de porche tussendoor gaaaaf hooor!

 Papa kwam ons ?s avonds bij papendal al ophalen en we kregen bij het ena laatste ritje een smsje van pap: Marco left de building in his car hahah ofzoiets. Waaah vet man, zo'n weekend moet er vaker zijn zeg. Toen gingen we op weg naar Limburg weer naar huis, eenmaal thuis moest ik mijn zusje nog ophalen bij een verjaardag. Half 2 lag ik in bed, pff moe en ontzettende hoofdpijn had ik, misschien door de warmte daar binnen. ?S morgens vroeg was ik alweer op pad, ik ging samen met Anouk naar Arnhem en om 9 uur zat ik alweer in de trein. In Arnhem aangekomen kwam Anouk ook aan en daar zochten we naar het busstation, en net toen we naar buiten liepen reed bus 105 al aan. en die reed dus maar 1 keer in het uur op zondag, dat betekende dus dat we om 12 uur nog niet in Arnhem zouden zijn. Toen kwamen we bij het taxi station en die vroeg ons 25 euro om naar papendal te gaan, maar we hadden maar 20  euro en ineens stonden er nog 2 meisjes achter ons die er ook heen moesten dus pakten we samen een taxi, was gelukkig goedkoper. En precies voor de ingang werden we dan afgezet!  Daar binnen hebben we meteen Jeanine weer opgezocht en daarna zijn Anouk en ik even rond gaan lopen.
Wat was dat leuk om rond te lopen zeg en veeel mensen veel kraampjes en veel merchandise.
Het was echt een hele leuke dag, ik heb me de ogen uitgekeken naar wat er allemaal te doen was die dag. en voor ik het wist was de dag ook al om. Maaar het was suuper vet. Ook wilde we graag met Marco op de foto als het ging, en we liepen steedds naar hem toe maar er zwermde een hele boel mensen elke keer om hen heen, er werd aan hem getrokken en geduwd niet normaal zeg! Ik zei al tegen anouk , wij zijn te lief, als we wat brutaler zijn lukt het ons ookw el. Maar zo zijn we niet helaas. Maar ineens voor we het allebei in de gaten hadden had Marco Anouk al vast voor een foto, en klik het was gelukt Jaaaah~! en hij bleef gewoon staan zodat ik ook nog op de foto kon! Suuuper zeg. We hadden de moed al bijna opggegeven maar wat gaaf dat het toch nog gelukt was.


Lieve Tifosi, alle fanclubmedewerkers, alle vrijwilligers en natuurlijk marco. Wat was dit een te gek weekend zeg, jullie hebben allemaal zo je best gedaan, en hebben ook heeel erg veel mensen blij gemaakt! Ik wil jullie erg bedanken want zonder jullie was het niet zo'n groot feest geweest! Suuper! 
 

Mijn FCD ''foute log''

Jaaaa de vorige prijsvraag was er bij me ingeschoten, druk druk druk en er niet meer aangedacht, nu ga ik gewoon weer lekker meedoen! De vraag was, heb je een bijzondere foto die je wilt delen, of een bijzondere ontmoeting, of een leuk filmpje of heb je een prijs gewonnen! Nouu. Eigenlijk heb ik het allemaal wel.

Op de fanclubdag heb ik nog geen foto kunnen scoren met Marco omdat dit mijn eerste fanclubdag wordt! Ik heb er heel erg veel zin in. Maar ik heb wel een andere leuke ontmoeting gehad met leuke foto?s. Jullie weten het allemaal al, maar ik vertel het nog steeds met trots aan jullie!!Ik was toen nog niet zo lang lid, en vond het al helemaal geweldig! Het werd langzamerhand gewoon zelfs verslavend! Elke dag keek ik op de weblogjes, ging ik alle ofja bijna alle weblogjes af en vond het ook leuk om te reageren bij andere. Want andere deden dat ook bij mij! Ik kon tot ?s nachts wel achter de laptop zitten. Maar uiteindelijk had ik niks meer te kijken en moest ik wel gaan slapen. En daarna ging het eigenlijk a-l-l-e-m-a-a-a-l      h-e-e-e-l     e-r-g      s-n-e-l!! Want wat was dat leuk! Op een dinsdagavond na een gewone normale trainingsavond wilde ik lekker gaan douchen, totdat ik mijn mail checkte en een bericht van de fanclub zag, ik dacht ooooh yes weer een nieuwe nieuwsbrief maar niks was minder waar, en stond vanalles ingeschreven en toen er in de eerste zin al stond geschreven Weblog van de week. Schoot er adrealine , spanning, kippenvel, rillingen, gekheid door me heen! Ik zag alle letters door mekaar, voor ik had gelezen dat Marco nog een verrassing voor mij had, was ik al bij het filmpje aangekomen! Mijn weblog van de week filmpje! Toen vertelde Marco dat ik een lunch had gewonnen met hem! Nou ik rende als een gek naar onder om het te vertellen, ik werd helemaal gek, wist niet meer hoe ik iedereen moest smsen, whatssappen etc. Het ging gewoon niet meer, maar wat was ik blij! Ik had nu gewoon ook al een eigen filmpje van Marco gekregen! En ik was nog geen 3 maanden op de weblog! Hieronder mijn filmpje van Marco!


Toen 2 maanden later had ik ineens mijn aller eerste ontmoeting met Marco! En dat was meteen een hele bijzondere! Natuurlijk had ik hem al veel vaker gezien, maar alleen bij zijn concerten, van een verre verre afstand. En toen ineens zat ik samen met Marco aan een tafel. Op dat moment stond ik eventjes ofja echt wel een tijdje helemaal stil. Ik kreeg het warm van binnen , kreeg mijn eten niet weg. En wist gewoon niet meer wat ik moest zeggen! Ik zat gewoon met Marco aan één tafel kwam ik later achter ! Daar hebben we natuurulijk oook wat leuke foto?s gescoooord! Waauwie en wat ben ik er nog steeds trots op! Misschien is er een kans om met marco op de foto te kunnen op de fanclubdag dan plak ik hem gewoon hierbij in het logje, maar er zijn natuurlijk nog mensen die nog nooit op de foto zijn geweest met Marco! Hun verdienenen het eigenlijk eerst om op de foto te gaan als er kans voor is.  
leuke vooruitzichten!!!!
Jaaaaah hoooor ik ga ook weer leuke dingen doen, en heb leuke dingen gedaan. 
als allereerst ik heb weer getraint en het gaat goed, ik heb een knie brace om en daarmee kan ik rennen tegen een bal schieten (uithalen durf ik nog niet maar hard geschoten heb ik toch wel een paar keer gedaan). Eindelijk kan ik weer iets gaan doen,

 nu nog afwachten wanneer ik eens met een wedstrijd mee ga doen! Kijk er nu al naar uit!

   
Ook heb ik via deze weblog  Milou ontmoet. We kwamen erachter dat we toch wel heel erg dicht bij elkaar woonden, op dezelde school hebben gezeten etc. We zouden elkaar gaan zien op de fanclubdag, maar het leek ons ook wel erg leuk om elkaar al eerder te onmoeten, dan herkennen we elkaar ook zeker op de fanclubdag. Zo gezegd zo gedaan, ik zou eigenlijk naar Venlo komen of na mijn stage meteen daar blijven. Maar ging niet helemaal lukken, kon de auto niet mee nemen, had nog niet gegeten enzo. Dus besloot Milou om naar Grubbenvorst te komen en hebben we gezellig bij Clevers gezeten en gekletst. Het was erg leuk! Leuk om zo via de weblog mensen te ontmoeten! We hebben het overal over gehad, maar vooral toch ook wel over MARCO BORSATO!


Dannn, gaan we nog naar de Borsto bingo en fanclubdag, toch besloten om naar allebei te gaan. Naar de bingo kon ik met Jeanine van de log meereizen naar Arnhem, dus toen heb ik mam nog eens lief aangekeken, gezegd dat ik haar kaartjes wel zou betalen en ja hoooor! Ze ging toch mee! S' avonds gaan we naaar huis en de dag erna ga ik gezellig 's morgens met Anouk terug naar Arnhem voor de aller aller aller eerste fanclubdag, en wat heb ik er zin in zal ik jullie zeggen. Geeen idee wat ik kan verwachten , ja een ding wel MARCO.. Maar voor de rest, ik ga het gewoon meemaken en zeker van genieten! Vandaag heb ik mijn kaartje al in de brievenbus gekregen, het komt nu wel heel erg dichtbij! 
 


Dan hebben we bijna vakantie en ja wil ik nog leuke dingen gaan doen, met een vriendin ga ik shoppen bij de Primark, alleen nog even een datum prikken in de herfstvakantie. En met een vriendin willen we iets van een workshop gaan doen of iets leuks , maar geen idee wat en wat er allemaal is, iemand een leuke ideetje op tip?


En dan wil ik nog heeel erg graag naar het LINDA KIPPENVEL CONCERT. Jeanine vroeg of ik ging, ik was al blij dat er iemand wilde gaan, want mijn vriendinnen zullen toch niet meegaan, alleen moeten we nog even kijken of het doorgaat. 
Ik hooooop van wel natuurlijk want wil er heel erg graag heen! Lijkt me leuk weer marco zien ! 
En verder zal ik nog wel meer leuke dingen gaan doen!

Ik ga mijn kamer eindelijk dan verbouwen, heb al leuke nieuwe dingen gekocht voor op mijn kamer, en voor sinterklaas al wat uitgezocht, ik zal binnenkort wel foto's laten zien van mijn kamer nu en dan hoe het geworden is, morgen maar is wat leeg gaan halenHeel veel liefs,
Mooie foto's jada + getraint!

Hier heb ik nog wat mooie foto's van Jada. Wat een fotomodel zeg! hiihihi en een scheeetje. Natuurlijk zijn deze met mijn nieuwe fototoestel gemaakt.

Ennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....................
IK HEB VANDAAAG GETRAINT. ik heb weer voor het eerst mee gedaaan en op het veld gestaan. Heerlijk zeg, met een sterke brace (knieband) ben ik er na toe gegaan en heb gewoon mee met de warming up gedaan , mee balletjes getrapt, mee zachtjes op gaol geschoten ( dat ging niet echt). Maar heerlijk, vrijdag ga ik weeer naar de training. En mijn doel is om weer met de wedstrijden mee te doen!!
IK BEN BLIJ!  5 nu bijna 6 maanden is het al geleden met mijn blessure, veel fysio gehad, met krukken gelopen hebben toen zonder krukken, weeer naar stage, naar school, wandelen, soms stiekem rennen, weer fysio. Sta ik nu toch weer op het veld.
Het gebeurde op 1 april , je zou zeggen grapje, maar dit was dus echt geen grapje op 1 april zat ik in het ziekenhuis. Heel veel liefs,
Mooi dagje amsterdam
Wooow vandaag was ik dan even stout geweest, maar ik dacht voor een keer mag het wel! Ik had eigenlijk school maaaar?.. Het begon allemaal met dat ander halve week geleden mam?s nichtje met haar dochter uit AUSTRALIE naar ons toe kwamen. Ze blijven 4 weken logeren en gaan in die tijd natuurlijk veel leuke dingen doen. Ze zijn al naar Parijs geweest komend weekend naar Londen. En ik?? Ik mag niet mee ik mag thuis blijven de weekenden. Beetje jammer dit wil ook naar Parijs.
Dus mocht ik toch mee na een dagje Amsterdam, ?s  morgens ik de leraar gemeld dat ik ziek was, mijn moeder nog maar even de receptie gebeld en klaar geregeld. Om 9uur kon de reis beginnen naar Amsterdam vanuit Horst-Sevenum best wel een eindje reizen Een ander nichtje van mijn moeder dat gewoon hier in Nederland woont ging ook mee. Zei kon verschillende vrijkaarten krijgen voor onder andere Madam Tussaud en de Rondvaart in de grachten. Dat vond ik wel leuk hoor

Eenmaal in de trein ging mijn telefoon Gilde Opleidingen, dat is dus mijn school ik zeg dat meen je niet he! Dat kan niet. Ik gewoon laten rinkelen en toen kreeg ik een voicemail ik hem afluisteren maar het ging over dat er een adapter gevonden was en ik was hem vorige week kwijt, maar ondertussen had ik hem al terug van een klasgenoot die perongeluk in de tas had gestopt.  Daarna zijn we begonnen bij wat winkeltjes en daarna zijn we doorgelopen tot de dam en zijn we naar Madam Tussaud geweest ja ik was er vorig jaar nog geweest, maar leuk is het dus wilde graag mee! Had er toen zelfs nog een log over geschreven.
Het was nu zelfs nog leuker ingericht als de vorige keer vond ik, ik vond het weer eens super leuk daar binnen. Maaar wie stond er weeeer niet??? Onze enige echte Marco ben er nu al 3 of 4 keer geweest in mn leven en nog geen een keer Marco gezien. Hihi wat wel grappig was Van Velzen stond er nu die was nieuw . Ik heb weer verschillende leuke foto?s gemaakt en had natuurlijk mijn nieuwe camera mee. Heb er weer veel lol mee gehad, ben er echt blij mee!


Daarna zijn we doorgelopen en kwamen we op de walle terecht, nou wat daar allemaal tussen staat he, zelfs 50 60+ stond daar achter de raam niet normaal zeg. Wel lachen.. Toen zijn we doorgelopen en kwamen we weer bij het station daar hebben een rondvaart door de grachten van Amsterdam gedaan, kei mooi toen scheen gelukkig de zon, want andere momenten hebben we wel de plu nodig gehad helaas. Het was een gezellig dagje, zeker voor herhaling vatbaar..
Komende week gaan we nog een keer naar VOLENDAM  in het weekend denk ik. Ooook leuk


Ik mocht even meespelen in de band van Lady Gaga

Robbie Williams

Kwam zo tussen de set gerold van schrek en fiona

Chantal Janzen

Oprah Winfrey

Gordon

Mocht even mee op de radio!Van Velzen was er ook! En wat was ik dit keer KLEIN..

Met Jan Smit

Cool toch weer even met een bal gespeeld.

ennn..... GEWONNENN!

Misschien wordt dit wel mijn nieuwe hobby????
Is dit niet gevaaarlijk?

Spidermenn


Heel veel liefs,

"Liefde kan bergen verzetten
Dus geef je maar over vannacht"