Welkomsttekst


Hallo, leuk dat je even komt kijken. Laat gerust een berichtje achter! altijd leuk
Mijn hobbys zijn voetballen, winkelen, met vriendinnen afspreken en natuurlijk lekker naar Marco gaan!
Liefs, RachelleWeblog van de maand

Weblog van de maand November 2012
Gastenboek


Wil je graag wat vragen of zeggen, laat gerust een berichtje achter op mijn gastenboek. Vind ik altijd leuk.

Liefs, Rachelle
WEBLOG VAN DE WEEK
WEBLOG VAN DE WEEK 10 
6 maart 2012

Bedankt lieve Marco!

          klik op de foto voor het filmpje!!!

EN IK HEB DE LUNCH GEWONNNEN MET MARCO!! AAAAH WAT BEN IK BLIJ ZEG! 

Zie HIER de log over weblog van de week en de winnende lunch met Marco!

Deze week is Rachelle Weblog van de Week! Een hele bijzondere dit keer, want Rachelle logt nog niet zo lang maar wel heel fanatiek en je ziet haar dan ook vaak voorbij komen bij de updates. De logjes van Rachelle zijn vaak gezellig gemaakt met smileys, foto's en een mooie handtekening. Je hebt al goed door hoe alles werkt Rachelle! In het fanclubblad de Tifosi heeft Rachelle afgelopen keer meegedaan aan de prijsvraag en de computer heeft haar als winnaar gekozen. Wat een toeval, aangezien ik je filmpje vandaag wilde opnemen. Gefeliciteerd Rachelle! Je hebt een lunch met mij gewonnen! Ik ga je binnenkort dus zien en dan kletsen we lekker verder over de logjes!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Rachelle Hufken
Leeftijd: 25 jaar
Uitgebreid profiel
Lunchen met Marco Borsato

9 mei 2012
De mooiste dag van m'n leven! Geluncht met Marco Borsato, in Blaricum...
            ♥♥♥♥♥♥♥
       klik op het plaatje voor de lunch

             9-05-2012 (l)           ♥♥♥♥♥♥♥

Fanclubdag 2012
zondag 14 oktober 2012538 voor WARCHILD in Alkmaar
zondag 24 maart 2013Fanclubdag en Bingo in Hoofddorp
za/zo12-13 oktober 2013

Lief en Gezellig!
Mijn lieve hondje Jada! (l)


Marco's favorieten!
Marco's favoriete Week 8 2013
nummer 3Marco's favoriete Week 45 2012
nummer 2


Marco's favoriete Week 42 2012
nummer 2


Marco's favoriete Week 27 2012

nummer 5


Marco's favoriete Week 11 2012
nummer 1


Marco's favorieten Week 52 2011
nummer 8Marco's reactie

              klik maar op reacties.
                      23-04-2012 (l)

                 20-05-2012 (l)

Kalender
Februari 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28    
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Super zeg! En als je...
22:10, 9 jan 2016
Super nieuws zeg! Leuk...
21:38, 1 sep 2015
Super leuk!!! Ik hoor het...
10:50, 16 mrt 2015
Haaa, ja ik heb ook...
14:12, 23 feb 2015
Wat super jammer om na...
14:04, 23 feb 2015
Haa Annemarie, sorry voor...
20:08, 25 jan 2015
...
19:58, 25 jan 2015
Haaaa! Dat ziet er heeel...
23:05, 4 jan 2015
Leuk geschreven Lunarda!...
16:10, 19 dec 2014
Gefeliciteerd. En wat een...
20:24, 11 nov 2014
E-mail alert
Foto album
Laatste dagje ..
Jaaa vandaag is het alweer het laatste dagje van november.
Vandaag is het alweer het laatste dagje van mijn weblog van de maand - november.
Ik vond het erg leuk om dit mee te mogen maken..Precies een maand terug kreeg ik dit berichtje:


''Volgens mij ben je vandaag lekker een dagje vrij en ga je shoppen toch?
Je hebt vandaag nog iets leuks te doen! Je mag namelijk een logje voorbereiden die vanavond om 00.00 uur online gaat.
Want jij bent de hele maand november Weblog van de Maand!

Je log zal dus de hele maand rood kleuren, hoe leuk is dat?

Marco heeft jouw log gekozen omdat je lekker fanatiek logt, positief in het leven staat en veel foto's gebruikt.
Daarnaast laat je vaak even een reactie bij anderen achter, zo ziet hij dat graag!''


Marco ik wil je heel erg bedanken dat je mij hebt uitgekozen voor weblog van de maand! Echt suuuper lief , daar heb ik ook wel gebruik van gemaakt! Dankzij jou heb ik al zoveel meegemaakt hier op de weblog.
Dankjewel! 
Vanaf morgen is er iemand anders die mag gaan genieten van de hele maand december. weblog van de maand. Ik ben benieuwd wie en ik wil diegene alvast heel veel plezier wensen met loggen. 

Het einde van de maand betekend ook weer dat er een nieuwe nieuwsbrief aan komt morgen. En daar wacht ik met volle smart op! Ben nu al benieuwd. Meestal wacht ik gewoon met na bed gaan zodat ik om 12 uur meteen de nieuwsbrief kan lezen, best gek toch?

Heel veel liefs,
Creatief, iets voor jullie?

Soms ben ik best wel creatief of heb ik gewoon een creatieve bui en wil ik heel graag iets maken. Ik heb dan precies in mijn hoofd hoe en wat ik wil gaan doen en wat ik er voor nodig heb. Meestal voer ik mijn plannetje dan ook heel snel uit, en ga ik naar de winkel (als ik tijd heb natuurlijk) om de spulletjes te halen die ik thuis niet heb. Want dan zit mijn ideetje nog vers in mijn hoofd. Ik zal jullie ook uitleggen hoe je het kan maken. Sommige dingen zijn al wat lang geleden maar toch leuk om even te laten zien.

 
Zo was ik eerst begonnen met foto-standaards te maken. Geen idee hoe ik het moet noemen. Maar het plan zat al in mijn hoofd, nu alleen de uitvoering nog. Hoe moeilijk het ook te verzinnen was. Met ijzerdraad ging ik draaien en knippen totdat ik had wat ik wilde hebben. Ik had leuke bloemetjes gekocht bij (winkel weet ik niet meer) en die plakte ik op een wasknijper. Goed vastgeplakt met goede stevige lijm. En tadaaa tussen de wasknijper kon een foto geplaatst worden.

Wat heb je nodig?
-wasknijpers
- ijzerdraad
- accessoires (bijvoorbeeld bloemetjes, of hartjes wat leuk is.)

Het ijzer draad ga je buigen zodat je onder een soort platte spiraal krijgt, dan buig je hem recht naar boven zodat het een standaard is die kan blijven staan.
Je plakt je accessoires op de wasknijper en laat het even drogen. De wasknijper plak je vast aan het ijzerdraad. (omdat het ijzerdraad erg dun is zal de wasknijper niet snel blijven plakken, daarom heb ik het nog met plakband erom heen geplakt. ). En voilla je kunt er een foto tussen klemmen.Daarna ben ik een hart kussen gaan maken. Ineens had ik weer een creatieve bui en wist weer precies wat ik wilde gaan maken. Ik wilde het gewoon , we hebben geen stof thuis dus ben ik met mam extra naar een stofwinkel gegaan. Daar heb ik de kleur en hoeveelheid uitgezocht wat ik graag wilde. Randje voor om het hart heen, nog een ander kleur stofje en ik had het bij elkaar. Het heeft wat tijd en moeite gekost, wat hulp van mijn moeder. Maar ik heb hem afgekregen en ben er trots op, hij ligt nog altijd fijn op mijn bedje.
Nu heb ik deze week een soort groot memobord gemaakt. Je kunt er bijvoorbeeld notitieblaadjes tussen steken of foto’s.

Wat heb je nodig?
- Een canvasdoek
- Lint
- Blaadjes (bijvoorbeeld behangplaatjes)
- Mini wasknijpers.

Je tekent eerst de vakjes op het canvas zo groot en zoveel je er wilt hebben. Daarna knip je de blaadjes ook in die grote stukken. Zo heb je elk vierkant met een andere print bedekt. Uiteindelijke ga je met het lint erover heen, zodat je de overgang tussen de vierkantjes niet meer zien. En op die lintjes kun je mini wasknijpers plaatsen zodat je er foto’s of notities tussen kunt klemmen.Ook hou ik van cakejes versieren etc, mijn kamer verbouwen of her inrichten. knutselen met de kindjes op stage, zo heb ik ook een hartjes hanger gemaakt met ze. Ik had stukjes stof verzameld daar moesten ze 2 keer hetzelfde hartje uitknippen. Die moesten ze precies op elkaar gaan vastnaaien met naald en draad. Op het einde een klein stukje open laten en dat vullen met watjes. Aan het bovenste eind een touwtje aanvast maken en je hebt een hartjes hanger.

Heel veel liefs,

Ik krijg kippenvel van..
Ik krijg kippenvel van..
 
Jaaa waar krijg ik kippenvel van? Wel van meerdere dingen eigenlijk. Maar het ergste waar ik kippenvel van krijg is van de kou. Ik moet vaak fietsen naar school of naar stage en dat is wel ongeveer  3 kwartier fietsen. Dus als het dan een keer echt heel erg koud is dan springt de chickenskin weer over mijn lijf! Brrrrrrrr.


 
Laatst hadden we sinterklaasviering op stage, de kinderen hadden een dansje met een liedje ingestudeerd en lieten het die dag dus zien. Je zag gewoon iedereen genieten die dag van het dansje, van het zingen, van sinterklaas en van elkaar. Daar genoot ik dan weer van, wat een gevoel was dat en ja hoor daar kwam de kippenvel weer opdagen!


Ook krijg ik kippenvel maar dan ook echte kippenvel over mijn lijf als iemand met de nagels over een bord heen gaan, of met de nagels over een soort tas. Dan is het niet meer te houden , het kippenvel vliegt  me nu ook alweer over de huid heen. Laatst op stage kreeg ik zo’n kippenvel momentje dat een kindje perongeluk met de nagels ergens overheen ging. Ik vertelde dat ik er kippenvel van kreeg en dat ze dat maar niet meer moest doen. En ja hoor ze deed het juist steeds weer opnieuw! Aaaaah ik hield het niet meer ik liep weg en ging een andere ruimte in, en het bleef gewoon op mijn huid staan. Dat was echt erg..


 
Ennn ik krijg ook kippenvel van Marco Borsato, zo was er weer een momentje op de fanclubdag laatst. Marco vertelde hoe blij hij was, dat iedereen blij was maar hij toch wel het meest verrast was. Dat vond ik zo mooi gezegd van hem, dan vind ik het zo leuk dat ik erbij ben en er van mag gaan genieten. Toen sprong de kippenvel weer over mijn hele lijf! Maaar dat is dan weer een fijn gevoel. Maar laat ik nou zeggen van Marco krijg je toch altijd kippenvel?? Zo ook toen ik met hem zat te lunchen niet normaal! 
 
Heel veel liefs,
Verrassing
Afgelopen week was ik wat gezelligs gaan doen. In Oktober was mijn tante jarig geweest en ik wilde haar iets leuks cadeau doen. Totdat ik bij dit uitkwam, ik vond het zelf al heel leuk en heb het voor mijn tante ook heel goed geheim kunnen houden! Nu ga ik jullie ook nog niets vertellen, VERRASSING!

Na een paar weken, op en neer gemaild te hebben en van alles geregeld te hebben was het eindelijk zover. Ik moest eerst werken van 8.30 tot 12.30 en ben daarna als een speer naar huis geraced, heb me klaar gemaakt en ben naar Blerick gereden. Daar zat mijn tante vol afwachting te wachten. Ze had er zin in en had thuis al van alles in gedachten wat het nou zou kunnen zijn. WAT KAN HET NOU TOCH ZIJN?

Ik was bij haar aangekomen en we moesten direct doorrijden anders kwamen we misschien niet op tijd aan. Ze was aan het raden maar ik kon het ook gewoon niet meer geheim houden, dus ik zei als je het raad zeg ik wel als het goed is. En ja ze ging raden, bij de derde keer ( heeft even geduurd ) had ze het toch geraden! Ze wist in ieder geval wat we gingen doen. Na een uur gereden te hebben reden we het terrein op, en toen we uitstapte je raad nooit waar we waren. Op een slipterrein, ik zei het was een grapje we gaan slippen. Waaah coool zei ze. Maarja dat was natuurlijk niet zo. We liepen naar binnen en dan zag je meteen wat we gingen doen. IK LAAT JULLIE NIET LANGER WACHTEN.. We zijn cupcakes gaan maken.


Het was echt een hele leuke dag met een hele leuke workshop. We hebben het erg naar onze zin gehad, zeker nog eens om over te doen. Het was zo jammer om ze op te eten , maar ze smaakte lekker. Idereen heeft er heerlijk van gesmuld. We gaan ook nog een keer samen zo’n hele grote taart maken..

Heel veel liefs,
weblogje aangepast
Nouuuu ik heb mijn header staan, weblog lay-out wat veranderd, maar ik ben niet tevreden, vind hem wat aan de saaie kant! Hou wel van de roze kleur en vond de bloemetjes wel echt leuk. Echt mijn eigen weblogje was het. Nu weet ik dus nog niet echt wat ik wil. Hahaha. Misschien dat ik het terug ga veranderen. Maar nu even niet meer, ben te moe!  

Lig op de bank The Voice of Holland te kijken! En ga dan lekker naar bedje,  morgenvroeg weer om half 8 op de werkvloer zijn, pff en smiddags met de oude collega's mee naar een housewarming! Gezellig

Ik hoef jullie niet te vragen wat jullie allemaal doen vanavond?? The Voice of Holland raad ik zo! 

Heel veel liefs,

nieuwe header gemaakt
Ik ben weer aan het knutselen geweest in de tijd dat ik eventjes niets te doen had. Heb het nu best druk gehad afgelopen week met school stage werk.  Vooral met stage veel extra er zijn, sinterklaas, vergadering etc.
Maar ik vond het toch wel tijd voor een nieuwe header al kon ik geen afscheid nemen van de foto's   Ik heb hem alleen nog niet hierboven geplaatst, het is laat , ben moe en ga zo lekker slapen. Morgen hele dag geeen tijd. Dus zodra ik tijd heb zet ik hem ook hierboven erin, want ik moet ook nog de kleuren in de rest van de lay-out veranderen. Maar dat komt allemaal goed!

Hier issie alvast! 
En wat vinden jullie ervan?


Heel veel liefs,

Rachelle
*Smelt* moment
Vandaag had ik echt even een smeltmomentje hoor.

Even een grappig leuk en lief momentje van vanmorge. Ik mis echt mijn oude stageplek met vooral de kindjes die ik daar had. Nu moet ik elke vrijdag een kindje naar die school brengen die aan dat kinderdagverblijf vast zit (mijn oude stage dus). Nou ik had het kindje in de klas afgezet het ging allemaal goed, daar binnen zag ik al 3 oude gezichtjes van mijn oude stage, die oudere zusjes en broertjes naar school mee brachten. Buiten stond nog een kindje , ik keek haar aan en lachte en zei haa …. Ze keek mij ook aan van jou ken ik nog. (ze is 2 jaar). Ik liep door want ik moest weer terug na stage, ma ik had de auto helemaal achteraan staan. Ineens hoor ik van achter haaaaaaaaaaaaaaalo. Ik keek om was ze me na aan het kijken en zwaaide, ik zwaaide terug. Moeder stond trouwens ergens te praten bij school. Ik zag haar steeds een beetje meer achter me aan komen lopen. Ineens ging het wat sneller, en toen even later was ze ineens bij me en lachte.  ik zeg kom we gaan terug naar Mama. Moeder was inmiddels zo ver weg dat ze aan kwam fietsen. Ik zei voor de grap; ga je met mij meee??? Ze zei ja en pakte mijn hand ahahah. Ik vond het zoooo leuk en heb meteen heimwee naar mijn oude stage en mis de kindjes enorm, vooral omdat ik nu niet zo’n kleintjes heb op mijn stage. Het was echt zo’n SMELT moment..

En nu moest ik vanmiddag en de komende 6 weken naar een ander kinderdagverblijf in een ander dorp rijden om daar even in te vallen een uurtje. Daar was een kindje op waar ik lekker mee geknutseld heb, en ook nog een heel kleintje van een paar maanden. Oah wat heb ik dat gemist weer zo'n kleintje in de armen... Heb er dan ook lekker mee geknuffeld. Heeerlijk heb nu al zin in volgende week...

Jaaa ik ben er ook aan begonnen
Jaaa nu afgelopen week ben ik ook begonnen aan 50 tinten grijs. Een vriendin van me was er ook aan begonnen en had er al zoveel verhalen over gehoord dat ik niet wilde achterblijven. Van iemand uit mn klas heb ik ze gekregen.Volgens mij hebben er hier ook al veeel mensen de boeken uitgelezen. Ik ben benieuwd!Vanaavond kijk ik lekker The Voice of Holland. Morgen heb ik met mijn tante een workshop cupcakes maken, daar later meer over Maar heb er dus al heel erg veel zin in. 

Elfde van de elfde
Loat de vasteloavend maar komme.
Jaaaaaa gistere was het dan zover, het was de officiele opening van de carnaval 2013. Ik keek er al een tijdje naar uit, had al zoveel zin om carnaval te vieren, en heb er nu alweer helemaal veel zin in na gistere. Maar helaas nog even wachten tot 23 en 25 januari. Van de week had ik me al eens geschminkt om te kijken of het wel zou gaan lukken. Want zonder te oefenen durfde ik er toch niet aan te gaan beginnen. Zondag was het dan zover, 's morgensvroeg om half 7 ging mijn wekker. Ik trok alles wat roze was aan en om en om half 8 was ik al bij Sanne. Mijn hele weekend tas meegenomen met vanalles en nog wat, schmink etc.En om half 8 heb ik me bij Sanne geschminkt. Bij de eerste keer was het direct best wel gelukt.Mar het was al bijna half 9 en om 20 voor 9 zou de bus gaan, we moesten er nog eerst helemaal heen lopen. Ik had geen tijd meer om mijn haren te doen, echt jammer. Wat glitters in de haren gespoten en toen maar een staart gemaakt met bloemetjes erin. 


 
Eenmaal in de bus, begonnen we al met drinken, pff wat was dat vroeg haha. We dachten dat we de blikjes niet mee het terein op kregen, en uiteindelijk hebben ze mijn tasje niet gecontroleerd. Beetje jammer! Binnen kreeg ik een smsje van Jeanine. Ze was er ook , ik wilde haar gaan opzoeken, kreeg een foto van haar toegestuurd en waar ze stond. 3 keer op en neer gelopen maar helaas niet gevonden. 'S middags was het TE druk om te zoeken, niet normaal hoe druk het was, maar des te gezelliger! Als je wat drinken wilde halen of 'even' naar de wc was je al snel 3 kwartier kwijt. Maar de dag vlooog om, het ging echt niet normaal snel. Alleen tegen de avond aan kreeg ik wel erg last van mijn knie, ik had die dag langer als 12 uur gestaan, zonder ook maar 1 keer te zitten want dat ging er niet. Dat was best lang met mijn knie. Om half 9 ging de bus erna toe en om 9 uur savonds gingen we weer terug naar huis. 


 
De hele dag hebben we genoten van alle verklede mensen, alle optredens en alle artiesten, onder andere: De toddezek, W-dreej, Beppie Kraft etc. Beppie was weer zo leuk dit jaar! Geweldig. We hebben heel veel en hard meegezongen en vooral veel gelachen. Eenmaal thuis ben ik lekker in bad gaan liggen,  ik kon echt niet meer langer staan. En was blij dat ik in bed lag, ben nu weer heel erg moe!  

Enne is het wat??
Omdat zondag de 11e van de 11e nu al echt heel erg dichtbij komt en ik nog niks geregeld heb, dacht ik ga eens kijken of ik iets kan schminken. Ik wilde weer helemaal in het roze gaan, met ook een roze pruik. Alleen was ie er vorig jaar niet heel meer vanaf gekomen dus heb ik hem fijn gewassen met shampoo en cremespoeling. Hij is eruit gekomen , heb hem toen heel mooi opgerold in een tasje gedaan. En nu issie wel niet meer wat ie geweest is, hij glanst niet en er zitten allemaal knopen in  

 

Vanavond had ik een avondje niets te doen, eerst huiswerk afgemaakt en daarna ben ik lekekr gaan schminken. Ik mocht mijn zusje malou eerst wat erop schilderen. En daarna moest ik mezelf maar gaan volkliederen. Ik heb wat geprobeerd en zondagmdidag heel erg vroeg ben ik al bij mijn vriendin en gaan we schminken omkleden, drinken alvast en om half 9 gaat de reis beginnen in de bus. Maaar heb er nu al zooo veel zin in he! Gelukkig hoef ik maandag op stage pas weer om half 12 te beginnen dus  dat moet goed komen denk ik zo! Hier heb ik wat geschminkt. En is het wat??????

 
Heel veel liefs,


"Waarom
Zeg je me nu dat het over is"