Welkomsttekst


Hallo, leuk dat je even komt kijken. Laat gerust een berichtje achter! altijd leuk
Mijn hobbys zijn voetballen, winkelen, met vriendinnen afspreken en natuurlijk lekker naar Marco gaan!
Liefs, RachelleWeblog van de maand

Weblog van de maand November 2012
Gastenboek


Wil je graag wat vragen of zeggen, laat gerust een berichtje achter op mijn gastenboek. Vind ik altijd leuk.

Liefs, Rachelle
WEBLOG VAN DE WEEK
WEBLOG VAN DE WEEK 10 
6 maart 2012

Bedankt lieve Marco!

          klik op de foto voor het filmpje!!!

EN IK HEB DE LUNCH GEWONNNEN MET MARCO!! AAAAH WAT BEN IK BLIJ ZEG! 

Zie HIER de log over weblog van de week en de winnende lunch met Marco!

Deze week is Rachelle Weblog van de Week! Een hele bijzondere dit keer, want Rachelle logt nog niet zo lang maar wel heel fanatiek en je ziet haar dan ook vaak voorbij komen bij de updates. De logjes van Rachelle zijn vaak gezellig gemaakt met smileys, foto's en een mooie handtekening. Je hebt al goed door hoe alles werkt Rachelle! In het fanclubblad de Tifosi heeft Rachelle afgelopen keer meegedaan aan de prijsvraag en de computer heeft haar als winnaar gekozen. Wat een toeval, aangezien ik je filmpje vandaag wilde opnemen. Gefeliciteerd Rachelle! Je hebt een lunch met mij gewonnen! Ik ga je binnenkort dus zien en dan kletsen we lekker verder over de logjes!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Rachelle Hufken
Leeftijd: 25 jaar
Uitgebreid profiel
Lunchen met Marco Borsato

9 mei 2012
De mooiste dag van m'n leven! Geluncht met Marco Borsato, in Blaricum...
            ♥♥♥♥♥♥♥
       klik op het plaatje voor de lunch

             9-05-2012 (l)           ♥♥♥♥♥♥♥

Fanclubdag 2012
zondag 14 oktober 2012538 voor WARCHILD in Alkmaar
zondag 24 maart 2013Fanclubdag en Bingo in Hoofddorp
za/zo12-13 oktober 2013

Lief en Gezellig!
Mijn lieve hondje Jada! (l)


Marco's favorieten!
Marco's favoriete Week 8 2013
nummer 3Marco's favoriete Week 45 2012
nummer 2


Marco's favoriete Week 42 2012
nummer 2


Marco's favoriete Week 27 2012

nummer 5


Marco's favoriete Week 11 2012
nummer 1


Marco's favorieten Week 52 2011
nummer 8Marco's reactie

              klik maar op reacties.
                      23-04-2012 (l)

                 20-05-2012 (l)

Kalender
Februari 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28    
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Super zeg! En als je...
22:10, 9 jan 2016
Super nieuws zeg! Leuk...
21:38, 1 sep 2015
Super leuk!!! Ik hoor het...
10:50, 16 mrt 2015
Haaa, ja ik heb ook...
14:12, 23 feb 2015
Wat super jammer om na...
14:04, 23 feb 2015
Haa Annemarie, sorry voor...
20:08, 25 jan 2015
...
19:58, 25 jan 2015
Haaaa! Dat ziet er heeel...
23:05, 4 jan 2015
Leuk geschreven Lunarda!...
16:10, 19 dec 2014
Gefeliciteerd. En wat een...
20:24, 11 nov 2014
E-mail alert
Foto album
te gekke carnaval gehad!
Wat was het dit jaar weer geslaagd en leuk de carnaval! Bij ons wordt het echt goed gevierd!  Vrijdag begon ik en dinsdag eindigde ik met de carnaval! En alle dagen heb ik ook goed benut ! Ondanks dat mijn vriendin sanne door een knie operatie er niet bij kon zijn , hebben we toch met de andere meiden een super te gekke carnaval gehad! Vrijdag was er scholencarnaval. Dan hebben de basischolen carnaval en gaan ze na school met de ouders na de kroegen. Ik had 's middags stage en meteen na mijn stage ben ik door na mijn werk gegaan. Om 8 uur klaar snel omtrekken, vlechten maken, haren spuiten en om 9 uur stond ik al in de kroeg! Het was leuk gezellig! 


De zaterdag is normaal de leukste dag, je bent vanaf 's morgens af al in de stad op de parade te vieren! Maar dit jaar was dat even anders. Opa en oma waren de vrijdag 50 JAAR GETROUWD! Dat is wel heeel erg lang, en dat was dus een feestje waard! Jammer dat het midden in de carnaval viel maar ik bespaarde me wat geld en misschien wel een  ' hele grote '  kater! Het was leuk we zijn een weekendje naar Kalkar geweest dat ligt in Duitsland! Daar hebben we levend tafelvoetbal gedaan tegen wat duitsers en op de stier gezeten! 'S avonds lekker met zn alle een soort van  kroegentocht gehad Grappig!


'Smorgens na het ontbijt gingen we weer lekker vroeg na huis. Om zondag weer CARNAVAL te gaan vieren. Thuis even uitrusten, klaarmaken en om 5 uur ging de bus alweer naar Venlo! De joekskapelleparade~! Het was koud, echt heel koud maar met wat springen en hossen kwam dat helemaal goed!


Maandagmiddag was ik met een paar vriendinnen na de optocht in sevenum geweest. Daar had ik mezelf even in 20 minuten moeten schmincken want toen werd ik opgehaald. Na de optocht zijn we de kroeg in gegaan gezellig. Savonds was het in mijn eigen dorp te doen en toen en zijn we door mijn vader opgehaald en heb ik me weer omgekleed in iets anders. Ook daar was het weer heel erg leuk! Ook deze avond met 'a lot of' apfelkorn ben ik nog heel thuis gekomen. De katers spreken dan ook voor zich! 

 

 
Dinsdag was het de laatste echt de aller laatste dag alweer van de carnaval! Boerebroelof, ik had er zin in ik had zin om met iedereen die meeging de carnaval af te sluiten! Maar niets was minder waaar. Aan het begin van de avond was ik mijn mobiel kwijt, weg, foetsie! Ik dacht dat ik hem verloren was. Mijn moeder opgebeld om meteen de simkaart te blokkeren zodat ze er niets meer mee kunnen en ze was me ook komen halen. Na een half uur alleen maar na mijn mobiel te liggen zoeken had ik er al geen zin meer in. Ik kon alleen maar denken wie heeft mn mobiel, wie is nou diegene die al mijn foto's in bezit heeft. Er stonden echt meer als 1000 in totaal op die SD kaart. Daar maak ik me nu nog steeds zorgen om! Toen ik smorgens bij de kroegen aankwam en vroeg of ze een mobiel hadden gevonden, zeiden ze al je bent niet de eerste die nu vanmorgen al langs is geweest. Toen ik 5 minuten later bij vodafone aankwam zei de man achter de bali ook al. Jij ook al er zijn er al 3 of 4 voor je geweest die ook mobiels kwijt waren. Dus er is er eentje lollig geweest die avond en wat mobiels meegenomen.
En natuurlijk ben ik weer de klos he!!!  De simkaart was meteen omgezet en heb mijn eigen nummer kunnen houden. De mobiel van mijn zusje kon ik lenen. Maar ik wil graag mijn eigen mobiel weer terug, maar die krijg ik niet meer!!!!!  Dus de afsluiting was wat minder want om 10 uur lag ik van ellende te slapen! Ofja meer nadenken wat er mee kan gebeuren wie hem ook heeft dan dat ik geslapen heb.

Heel veel liefs,
                           
carnaval 'Gekke maandag'
V A S T E L O A V E N D

Jaaaajaaa ik heb weer wat leuke dagen gehad hier in het dorp! Het had namelijk allemaal te maken met de carnaval. We hebben al wat voorbereidingen getroffen van te voren. Namelijk al maanden geleden ben ik samen met mijn vriendin gaan kijken voor een outfitje. Ik zal jullie weer eens even opfrissen. Vorig jaar hebben we zelf wat bedacht en aangedaan, we noemde het SPIK en SPAN. Geen idee waarom eigenlijk. Maar we waren helemaal in het zwart gegaan. Zwarte pruik, bril, truitje, vestje, lak schoentjes etc.


Nu wilde we dat zelfde idee weer doen, maar dan helemaal in het zilver. Zilver jasje, zilveren schoenen, zilveren panty etc. Overal waar we waren of kwamen voor te winkelen. En ik kan wat tegen nam ik het meteen mee! Dus zo kregen we onze tweede outfit bij elkaar.  Alleen mijn vriendin werd geopereerd aan het knie, kreeg het hele been in het gips en heeft nu een brace van boven tot onder. Dus met de carnaval kan zij er niet uit. Echt heel erg jammer dus nu moeten we ons pakje laten liggen voor volgend jaar, want ja alleen is ook niet leuk!

 

Dus ik had het idee om wat anders te doen dit jaar, een avond ben ik al spik en span van vorig jaar geweest en ik ben hard op zoek gegaan naar een pipi langkous pakje. Ik had helemaal in mijn hoofd hoe ik het wilde. Na alle carnavalswinkels te hebben gehad, had ik ei-nde-lijk een pakje gevonden. Alle  accessoires bij elkaar en ik kon met de ‘Gekke Maandag’ gewoon pipi worden.


’S Morgens om 7 uur ging de wekker en om half 9 stond een klasgenootje al aan de deur, we hebben samen vrij gevraagd op stage en dat kon gelukkig. Om 11 uur zaten we al te ontbijten spek met eieren. En natuurlijk kwam de drank ook al op tafel. Het was leuk en gezellig! Om half 3 kwam de optocht en daarna was het lekker de kroeg in! Het was leuk en de tijd vloog om! Om kwart voor 12 lag ik gedoucht en helemaaal P-L-A-T in bed.
Dinsdags moest ik namelijk om 9 uur op school zijn voor een reken examen te maken ( Wat gelukkig niet mee telt voor of ik zal gaan slagen). Dus dat stelde me al gerust. Hier nog wat foto’s


Wie van jullie viert er ook carnaval?

Liefs,
Rachelle
gewandeld + foto's
Ik had al een collage laten zien in mijn vorige logje met wat foto's maar om de foto's groot te laten zien daar zijn ze ook wel mooi voor!
Wat raar dat het weer zo ineens kan omslaan, van koud met zon, naaar koud maar dan met sneeeuw! Vanmorge stond ik op en was het wit, maar nog niet zo heel erg veel. Ik had maar een uurtje school. Namelijk een engels toets maken en dan kon ik weer na huis, dus om 11 uur zat ik weer lekker warm op het bankje! Morgen heb ik een gesprekje van een half uuurtje, dus dan ben ik ook weer lekker vroeg binnen .. Met dit weer vind ik het helemaal niet erg. 

Ik ben weer lekker met Jada gaan wandelen, ze vind de sneeeuw geweldig! Buiten kreeg ze dan ook de gekke 5 minuten , en rende door het dolle heen! Grappig. Lekker sneeuwballetjes gegoooid ,  gespeeld.


Heeel veel liefs,

Rachelle
mijn zondag!
Vandaag was het gewoon lekker zo'n luie zondag. Even niets doen. Heb al 2 dagen het idee dat ik ziek wordt, pijn aan mijn botten, keelpijn, warm en dan weer koud, slap en moe! Maar het zet niet door, want nu ben ik er weer beter aan! Dus ik heb geen idee, hoop van niet. 
Vanmorge ben ik met een vriendin bij mijn vriendin langs geweest, ze is geopereerd aan haar knie en zit helemaal in het gips dus kan niets. Vandaag waren we een stukje in de rolstoel gaan wandelen! En wat een lol dat we hadden ik ging haar natuurlijk vooruit duwen. Overal even neergezet laten kijken en zelf weglopen natuurlijk. Toen kwamen we bij een rotonde in het dorp. Ineens kreeg ik flauwe ideetjes. Ik zeg kom we gaan de auto's allemaal even ''iritieren''. Wachten bij de rotonde en zodra er een auto aankwam, heel langzaam met de rolstoel overlopen, en midden op de weg omdraaien omdat we anders het stoepje niet opkonden. Natuurlijk moesten dan alle auto's die aankwamen wachten op ons. 

En laat de rotonde nou 4 wegen hebben, gewoon 4 !! En wat een lol hadden we. Ik geloof dat we die rotonde wel 3 keer helemaal rond hebben gehad, en zowat meer dan 10 autos hebben geiriteert. En wij waren alle auto's uit aan het lachen maar het ergste was, hun ons oook ahahhha. Dus dat was wel een leuke middag. 


Daarna moest ik natuurlijk koken, gistere was het goed gelukt, had rijst met stukjes kip en sate dus heeeerlijk gesmaakt, ook had ik nog eens uiensoep gemaakt waarvan ook iedereen smulde! Heeeerlijk. Vandaag ging het ietsjes anders, ik wilde graag groentensoep maken, alles in huis gehaald. Maarja hoe moeilijk is het om te koken, nouja heel moeilijk voor mij! Laat mij nou geen keukenprinses zijn. MAar dat had ik hier al eens verteld. Uiteindelijk was het geen groentensoep geworden maar een dikke vette klodder vermicellisoep. Gadverdamme! En dan wilde ik mam verrassen met een lekker soepje. Uiteindleijk zaten we allemaal met een tosti op de bank te eten ahhha. Ik weer he!

 

Ook ben ik nog met Jada gaan wandelen in dit lekker koude weer en ben ik wat foto's gaan maken met mijn camera! Mooooi weer met moooie zon leveren mooie foto's op!
 Nu zit ik lekker met een meloen masker op mijn hoofd, en ga ik zo lekker in bed tv kijken en dan begint morgen de normale week weer! Begin om 8 uur morgenvroeg met de tandarts! Bahbah! 
 
NYE

Soow weer even geleden dat ik hier een echt logje heb  geschreven. Er was van alles tussengekomen, vakantie - werken - nu weer huiswerk maken – school – stage – werken. Jaja nu beginnen de normale weken weer.

Laat ik het nog is even over de kerst hebben. Met Kerstavond zijn we naar mijn tante en oom gegaan. Daar doen we elk jaar spellen  zoals: sjoelen, darten , gezellig kletsen. Maar die hele week had ik nog niet fatsoenlijk geslapen, dus om 11 uur lag ik al gapend op de bank te koekeloere. Gezellig was ik weer. De dag erna 1e kerstdag zijn we met de familie gezellig gaan uiteten! Er was wel wat lekkers te eten. Vooraf een soepje. Hoofdgerecht: lekker vlees met frietjes, groente en frikandelletjes. Hahaha ik ben niet zo van het aparte eten!
Tweede kerstdag maakt om altijd een weet-ik-hoeveel gangen menu. Het waren aardappels met varkensvlees, erwtjes ( voor mij dan want ik lust geen spruitjes ) met vooraf natuurlijk de lekkerste zondagsesoep van oma! Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerlijk, had wat meer soep gehad, zodat ik niet zoveel petatte hoefde te  eten. ’S Avonds gaan we altijd na Duitsland toe, naar mijn opa zijn vader en moeder. Dus als ik het goed heb mijn overgroot opa en oma nog. En op tweede kerstdag is het altijd uitgaan! We zijn gewoon in het dorp gebleven naar het cafe gegaan.

 

Daarna was het tijd voor het nieuwe jaar in te luiden! Ik ben naar de Primark geweest winkelen, in Amsterdam maar nergens een jurkje kunnen vinden voor Nieuwjaar. Uiteindelijk met mam de dag voor oudjaarsavond even in de stad voor mijn telefoon, vonden we gewoon een jurk. Had ik even geluk! Met wat drank en hapjes konden wij gezellig beginnen aan de avond. We waren met een man of 15 bij elkaar en het was erg gezellig. Ineens was het al 12 uur en stonden we buiten naar het vuurwerk te kijken. ’S Nachts nog even naar pap en mam gegaan en andere ouders van vriendinnen en daarna weer richting het café in het dorp! Ik kreeg om 4 uur pijn aan mijn voeten van de hakken, ik kon niet meer lopen en er zelfs niet meer op staan. Om half 5 zijn we na huis gegaan, maar voordat ik sliep was  het wel kwart over 5. Pfff maar het was wel gezellig.

  
 

 


De vrijdag in de kerstvakantie nog zouden we een afscheidsfeestje hebben voor 2 zusjes die op reis gingen. De een naar Australie reizen en de ander naar America studeren. Maar ineens 3 weken geleden kregen we het ver-schri-ke-lijke nieuws en hadden we dus vorige week ineens een heel ander afscheidsfeestje, namelijk voor een van de zusjes. De hele avond stond in het teken van haar, mooie foto’s kwamen er op een beamer voorbij en er moest gewoon lekker wat drankjes worden gedronken op haar. Ook hebben we met veeel man die allemaal daar waren , wensballonnen opgelaten voor haar, heel erg mooi!


De dag erna hebben we nog prinsenbal gehad, toen kwam de nieuwe prins uit! Alleen ik ken hem niet. Maar hoop dat het een leuke is en dat we dit jaar goed de carnaval doorkomen! De avond was in ieder geval erg gezellig want de dag erna voelde ik hem wel hoor als ik eeerlijk moet zijn!
Nu begint school weer en ben je weer volop bezig met stage, opdrachten, toetsen, presentaties. Maar de presentaties heb ik gelukkig al achter de rug, gistere eentje en vandaag een. Maar die zijn gedaan , klaaar…..Heel veel liefs,
Rachelle
vlinder
ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღ ღLiefs,
Rachelle
mijn Marco jaar
Nou ik kan wel zeggen dat dich echt mijn Marco jaar is geweest. Maar verder ben ik erg blij dat 2012 voorbij is. 

2012 is het jaar dat ik Marco voor de eerste keer ontmoet heb.
2012 is het jaar waarin ik samen met Marco geluncht heb!
2012 is het jaar waarin ik ook met marco mijn eerste foto heb gemaakt!
2012 is het jaar dat ik ook mensen via de weblog heb leren kennen! 
2012 is het jaar waarin ik mijn diploma ''Welzijn Kinderopvang niveau 4'' heb behaald.

  

Ook heb ik in 2012 thuis gezeten met mijn knie. Onder de wedstrijd mijn knie verdraaid, en verder heb ik het jaar niet meer gevoetbald, wel weer langzaamaan getraind. Nu na de winterstop wil  weer gaan meedoen. Maar ik voel elke dag mijn knie nog wel, vooral als ik lang sta. Ook heeft mijn vader middevoetsbeentje gebroken gehad, dus thuis gezeten, mijn moeder geopereerd aan haar voet en kon langer dan een half jaar niet lopen, en mijn zusje had een auto ongeluk gehad, waaraan ze ook last had gekregen van haar knie. 
Ik kan jullie nu zeggen het gaat weer allemaal goed met ons. Dan laatst dat nieuws nog hier in het dorp. Daarom is 2012 ook niet echt ons jaar geweest.

Dus ik zeg op naar 2013 maar dit ziet er weer raar uit, met het getal 13 heb ik totaal niks, voor mij is het gewoon een ongeluksgetal. Maarja we moeten er toch een jaaar mee doen. En hoop dat die beter zal verlopen. Ik hoop ook dat we met z'n alle een super leuk 2013 Marco jaar tegenmoet komen!! Daar heb ik super veel zin in!


 

Ook heb ik nog een foto gedeeld op de borsatoweblog.

Ik wens iedereen het beste toe in 2013. Zoals ik al zij hopen op een mooi marco jaar! En iedereen een fijne avond vanavond! Tot in 2013 weer!  

Heel veel liefs,


... :(
Misschien hebben jullie het wel gelezen op twitter of facebook, of gemerkt dat ik de laatste tijd wat stil was op de laptop. Gistere precies een week geleden kwam ik thuis van stage, rond een uur of 7 was ik thuis. Opa en oma waren er zoals gewoonlijk elke week. En ik ga lekker eten pak daarna boven mijn laptop en wil aan mijn huiswerk gaan werken. Mobiel in de oplader. Waarna mijn mobiel afgaat. Ik dacht kijk even voordat ik aan mijn huiswerk begin dan kan ik daarna doorwerken. Maar niets was minder waar. We kregen in onze vriendinnen groepswhattsap een bericht…. Verschrikkelijk nieuws.. De wereld stond even stil.

Eerst 4 keer gelezen om te kijken of er wel echt stond wat ik las, toen tegen pap en mam verteld. Ik zeg kijk hier nou, dit kan niet waar zijn. Dat kan niet. Een meisje van mijn voetbalteam , zus van een vriendin van mij is aangereden door een auto, en is een uur later overleden. Het kippenvel liep over me hele lijf heen, waarop ik alleen kan antwoorden: Dit kan niet, wat schrik ik hiervan.
De hele avond heb ik dus geen woord meer op papier gekregen, en nu heb ik het nog steeds niet af!
We zijn met het hele team naar het voetbalveld gegaan en alles was afgelast, daar hebben we met z’n alle even stil gestaan over wat er nou gebeurt is. Onwerkelijk, niet te begrijpen!

De afgelopen week is moeilijk geweest, niet geslapen. Heel raar gewoon, zeker geen normale week. Het dorp was stil… het dorp was helemaal verlaten… Bij iedereen kwam het als een klap aan! En iedereen zocht steun bij elkaar, want het was moeilijk! Heel moeilijk. Het dorp heeft een persoonlijkheid verloren. Zo onverwachts en onterecht. Elke dag komt het wel weer als gespreksvorm naar boven, van dit had niet mogen en kunnen gebeuren, waarom? We zijn een paar keer bij mijn vriendin langs geweest om ze te steunen. Afgelopen zaterdag was er een dienst, de hele kerk vol.. Wij moesten staan, zo vol..
Het was zo moooi, precies zoals ze was ღ ღ Nu kan ze lekker rondfladderen. Het was emotioneel en verdrietig. Sinds zaterdag besef ik pas echt dat het zo is, het is zo. Heb het op stage ook erg moeilijk gehad, ben er heen gegaan voor afleiding. Want thuis sta je er dan de hele tijd bij stil.

Ook heb ik nog wel kerst gevierd, met kerstavond hebben we met familie bij elkaar gezeten, lekker spellen gedaan. Sjoelen, darten etc. Het was gezellig maar ik was zo moe, de week had me zo gebroken. Vandaag zijn we lekker gaan uiteten, en daarna weer spelletjes gedaan. En morgen gaan we naar oma, gaat oma een –weet ik hoeveel–  gangen menu maken.

Ook is Marco jarig geweest, en heb ik er niet echt bij stil gestaan, ben hem zelfs vergeten te feliciteren of een kaartje te sturen, heel erg sorry lieve Marco. 
Maar ik zie dat ie vele kaartjes heeft mogen ontvangen, super!

Ik ben een beetje laat:
Maar wil toch iedereen nog

Fijne tweede Kerstdag
En een gelukkig Nieuwjaar wensen!!

Heel veel liefs,
Rachelle
Slaapkamer omgetoverd.
Jaaaaaaaaaaaaaa na al die maanden dat ik het al van plan was, is het nu dan toch eindelijk gebeurt! Voor dat die mensen uit Australie bij ons kwamen logeren wilde ik dat al 2 maanden lang doen, maar het kwam er niet van. Inmiddels is het al bijna 5 maanden verder en is het dan toch gelukt.
Eerst zag mijn kamer er zo een beetje uit, beetje veel roze met wit. Ja sommige noemden het een princessenkamer, maar heolang had ik die kamer al. Op een gegeven moment wordt je het toch moe en wil je graag wat anders. Maar als ik iets anders wilde moest ik alles verven anders bleef je die roze band zien. Maar laat mij nou net iets heeel anders in mijn hoofd hebben dan het roze. zo zag mijn kamer er eerst uit!


 

 

Ik heb eerst wat dozen verzameld waar ik alles in heb verplaatst. Ik heb heel mijn kamer leeggehaald. Alles zat gewoon in 4 of 5 dozen. Niet normaal dat is echt veel voor zo'n best wel kleine kamer dat ik heb. Ofja door die kast en heb bed heb ik niet veel loopruimte. Ik had al een tijdje een doos ingepakt, maar nu afgelopen dinsdag heb ik alles leeggehaald, mijn hele kamer. 
 
 

En daarna was het toch tijd voor te verven, ik wilde gaan een beige/bruine muur en een muur wit houden. Van te voren in het weekend waren we al een kleine tubetje verf gaan halen voor met de witte verf te mixen. En toen kon het beginnen hoor, samen met pap en mam zijn we dan gaan verven. Het duurde even, maar daarna had ik ook wel resultaat. Het was leuk het verven. Maar het leuukste ervan vond ik toch het inrichten. Ik had al wat spullen die nog op mijn kamer opgehangen moesten worden als ik hem natuurlijk geverfd had. Ik ben er nu heel blij mee. Het straalt nu ook stukken rustiger uit. En ik vind de kleur mooi, had hem zelf iets donkerder verwacht maar hij is beige geworden, maar je ziet met het wit toch wel duidelijk verschil! Zo ziet mijn nieuwe kamer eruit!
Wat vinden jullie ervan??

Heel veel liefs,sinterklaas en sneeuw!
Laat ik het eerst nog eventjes snel over de sneeuw hebben. Aaah we zagen het allemaal aankomen! Maar wat was het leuk. Natuurlijk niet leuk als je moet lopen, fietsen, auto rijden of reizen met het ov. Ik ben toch met de bus gegaan omdat ik dacht als het gaat sneeuwen , moet ik dadelijk helemaal vanuit Venlo naar huis lopen en dat kan dan wel langer dan 2 uur duren. Dus ik pakte fijn de bus. Eerst heb ik een kwartier staan wachten op de bus die naar het station ging. Eenmaal in de bus kwam die precies om kwart voor 4 aan op het station en om kwart voor 4 gaat ook precies mijn bus naar huis. Er moest nog een oudere man die kant op, en toen hij instapte vroeg hij aan de buschauffeur of hij die bus nog zou halen. Duurde nog 20 minuten toen. Toen bij het station stond onze bus er, dus de buschauffeur roept door haar walky talky kun je even wachten er moet nog iemand mee. Maar hij reed al aan. En toen kwam ie later via de grote rotonde terug gereden om ons op te halen! Echt kei fijn.. Daarna ben ik lekker met Jada gaan wandelen in de sneeuw. En wat vond ze het Leeeeeeeeeeeeuheeuk!Ik heb echt heerlijk met haar in de sneeuw gespeeld, jammer dat het maar weer voor 1 a 2 dagen was. Hoop dat het met de kerst weeer wit is!! Dat zou zo mooi zijn! 
 


Ook heb ik sinterklaas gevierd, het was gezellig met Familie. We hebben eerst gezellig met elkaar gekletst, daarna zijn we om de beurt wat cadeaus gaan uitpakken. Iedereen had wat voor elkaar gekocht! Ook mijn zusje en ik hebben voor iedereen wat gehaald. Het was erg gezellig. Ik heb veel dingen gekregen, vooral wat dingen voor op mijn kamer. Maar ook heb ik van te voren met met tante en oma  gewinkeld, en heb ik mooie sieraden gekregen. Ben er echt suuuuuper blij mee! Heel veel liefs,
"De wolken dansen
En de zon lacht naar de maan"