Welkomsttekst


Hallo, leuk dat je even komt kijken. Laat gerust een berichtje achter! altijd leuk
Mijn hobbys zijn voetballen, winkelen, met vriendinnen afspreken en natuurlijk lekker naar Marco gaan!
Liefs, RachelleWeblog van de maand

Weblog van de maand November 2012
Gastenboek


Wil je graag wat vragen of zeggen, laat gerust een berichtje achter op mijn gastenboek. Vind ik altijd leuk.

Liefs, Rachelle
WEBLOG VAN DE WEEK
WEBLOG VAN DE WEEK 10 
6 maart 2012

Bedankt lieve Marco!

          klik op de foto voor het filmpje!!!

EN IK HEB DE LUNCH GEWONNNEN MET MARCO!! AAAAH WAT BEN IK BLIJ ZEG! 

Zie HIER de log over weblog van de week en de winnende lunch met Marco!

Deze week is Rachelle Weblog van de Week! Een hele bijzondere dit keer, want Rachelle logt nog niet zo lang maar wel heel fanatiek en je ziet haar dan ook vaak voorbij komen bij de updates. De logjes van Rachelle zijn vaak gezellig gemaakt met smileys, foto's en een mooie handtekening. Je hebt al goed door hoe alles werkt Rachelle! In het fanclubblad de Tifosi heeft Rachelle afgelopen keer meegedaan aan de prijsvraag en de computer heeft haar als winnaar gekozen. Wat een toeval, aangezien ik je filmpje vandaag wilde opnemen. Gefeliciteerd Rachelle! Je hebt een lunch met mij gewonnen! Ik ga je binnenkort dus zien en dan kletsen we lekker verder over de logjes!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Rachelle Hufken
Leeftijd: 25 jaar
Uitgebreid profiel
Lunchen met Marco Borsato

9 mei 2012
De mooiste dag van m'n leven! Geluncht met Marco Borsato, in Blaricum...
            ♥♥♥♥♥♥♥
       klik op het plaatje voor de lunch

             9-05-2012 (l)           ♥♥♥♥♥♥♥

Fanclubdag 2012
zondag 14 oktober 2012538 voor WARCHILD in Alkmaar
zondag 24 maart 2013Fanclubdag en Bingo in Hoofddorp
za/zo12-13 oktober 2013

Lief en Gezellig!
Mijn lieve hondje Jada! (l)


Marco's favorieten!
Marco's favoriete Week 8 2013
nummer 3Marco's favoriete Week 45 2012
nummer 2


Marco's favoriete Week 42 2012
nummer 2


Marco's favoriete Week 27 2012

nummer 5


Marco's favoriete Week 11 2012
nummer 1


Marco's favorieten Week 52 2011
nummer 8Marco's reactie

              klik maar op reacties.
                      23-04-2012 (l)

                 20-05-2012 (l)

Kalender
Februari 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28    
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Super zeg! En als je...
22:10, 9 jan 2016
Super nieuws zeg! Leuk...
21:38, 1 sep 2015
Super leuk!!! Ik hoor het...
10:50, 16 mrt 2015
Haaa, ja ik heb ook...
14:12, 23 feb 2015
Wat super jammer om na...
14:04, 23 feb 2015
Haa Annemarie, sorry voor...
20:08, 25 jan 2015
...
19:58, 25 jan 2015
Haaaa! Dat ziet er heeel...
23:05, 4 jan 2015
Leuk geschreven Lunarda!...
16:10, 19 dec 2014
Gefeliciteerd. En wat een...
20:24, 11 nov 2014
E-mail alert
Foto album
ik kan geen dag zonder...
Ik ben een beetje laat met het logje, maar toen ik las dat de mobiele telefoon uitgesloten was moest ik wel even terugdenken aan een maand geleden. Ik dacht altijd dat ik echt wel eens zonder mobiel zou kunnen, bijvoorbeeld op vakantie  ( hij zou je maar gestolen worden). Uiteindelijk niet gedaan, totdat ik met carnaval de laatste avond uitging. WEG mobiel, WEG WEG helemaal weg. Gestolen…  nooit meer terug gekregen, op dat mobiel kon ik wel huilen ! Alles weg, alles  foetsie. Mijn nummers, AL MIJN FOTO’S en het waren er wel meer dan duizend. (tsja geheugenkaart he, daar kan veel op).  Maar het allerergste vond ik dat iemand anders al mijn foto’s heeft! En ik er geen idee van heb wat ze er mee gaan doen. Hoop niets dus… Maar dus zonder kan echt niet meeer…. Maar ik dwaal af, ik ga verder..

Ik kan niet zonder mijn agenda! AGENDA is ook wel een ding waar ALLES in staat, al mijn afspraken, uitjes, werktijden en ook mijn huiswerk. Een paar maanden terug ben ik hem namelijk een week kwijt geweest. Alles afgezocht, iedereen afgevraagd maar nee nergens te bekennen! Was al twwe keer op het werk geweest en iedereen gevraagd, heb zelfs kluissleutels gevraagd om in de kluisjes te kijken maar had niet de tijd om het van iedereen te doen want moest naar stage. Ondertussen al een nieuwe agenda gezocht. Maar het idee dat iemand jou agenda in handen krijgt. Alle vrije dagen van school natuurlijk meteen genoteerd in de agenda! Mijn werktijden van de komende weken. Toen een week later weer terug naar mijn werk, in de avond dan zijn er niet zoveel werknemers. EN ja hoooooor daar lag ie in een kluisje dat iemand in bezit had maar niet op slot had. Gelukkig anders had ik nog langer kunnen zoeken. Maaar wat was ik blij en opgelucht zeg! Ik had mijn agenda weer terug, hehe eindelijk! DE andere ligt weer in de kast nu en ik heb mn eigen nog steeds nu Hahha.


Ook kan ik geen dag zonder vasaline of lipgloss. Ik ben gek op lipgloss. Ik moet in ieder geval altijd wat op mijn lippen hebben. Daar worden ze ook niet te droog van Dat wil ook zeggen dat ik dus een voorraadje heb. Maar er kan altijd nog wat bij!
Datzelfde geld voor handcréme. Ik weet niet eens waar ze allemaal liggen. In elke tas heb ik wel  een handcrème en lipgloss liggen! Laat ik het dan niet over mijn bodybutters, bodylotions of douchegels hebben van de bodyshop en andere winkels. Heeeerlijk douche of in bad gaan. En parfums, ik kan niet zonder parfum!! Vooral mijn CHANEL COCO madamoiselle.  Hij is zooooooo lekker, en dat vond Marco overigens ook toen met de lunch. Hoe vaak ie wel niet had gezegd hmmmmm wat ruiken jullie lekker! Elke keer als ik die opspuit moet ik dus ook weer elke keer een beetje aan Marco denken.
 
Dus zonder wie kunnen we nu ook geen dag, Juist MARCO BORSATO! Liedjes komen elke dag wel weer voorbij, op cd, de radio, tv of mijn eigen oordopjes!

Liefs,
Rachelle

Marco bij Warchild
Wat hadden we toch zin in vanmorge! Suuuuuper veel zin had ik. De wekker stond op 6 uur en na een half uur snooze tot half 7 stond ik ook METEEN op. En dat is normaal nooit! 
Maar ik heb al zo'n vaag idee waarom ik meteen op stond, namelijk: bij de wekker die afging stond ''Vandaag naar Marco''. Tsjaaa en toen had ik meteen zoiets van dit wordt leuk, ik sta op! 
Van tevoren hebben we wel uitgepluiseld hoelang de reistijd zou zijn rond de 3 en n half uur, maar pff het was verschrikkelijk lang, maar je moet toch wat over hebben voor 538 WARCHILD... uhh bedoel MARCO BORSATO


Samen met Jeanine ging ik op weg, op station Eindhoven kwamen we elkaar om kwart voor 9 tegen en toen kon de reis samen beginnen. Eenmaal om kwart over 11 in Alkmaar aangekomen moesten we nog richting het centrum lopen naar het restaurant Elhorst. Na wat vragen aan mensen op straat kwamen we er wel! We kwamen binnen en zagen niemand. Hmm zouden we nu dan de eerste zijn? Nee dat kan toch niet? Maarja we gingen zitten en bestelden een lekkere warme chocomel. Meteen was Marco weer het gespreksonderwerp en het onderwerp waar-is-nou-iedereen-we-zijn-toch-niet-de-enige? En toen zagen we 'bekende' gezichten binennkomen en kwamen we erachter dat we gewoon verkeerd zaten en dat iedereen naar achter was gelopen en daar zaten. Dus snel de chocomel opdrinken en naar achteren.. Maaar toen , toen kwam Marco ineens binnengelopen. Dat was voor mij echt eeeen verrassing dat wist ik niet, niet verwacht. Hij liep meteen door naar achteren, dus wij afgerekend en zijn we ook bij de hele club gaan zitten aan een tafeltje. 

Daar bestelden we een broodje 'Bella Carpaccio Borsato'. Had nog nooit Carpaccio gehad dus dat werd proeven want zo'n broodje kon ik niet weigeren. Helaas door een man die binnen kwam lopen kreeg ik mijn broodje niet meer op. Pff wat zat ik ineens vol, en daar gingen we eenmaal maar in de rij staan voor een foto met Marco!

Toen liepen er al verschillende naar het Waagplein in Alkmaar. Dus vroegen we Martijn, Kyra, Esther of we met hun mee mochten lopen. Dat was geen enkel probleem. Gezellig vonden we het. Op het plein nog bij de vrachwagen gestaan en ook daar nog even Marco gespot. Het was koud, echt heel erg koud maar toch was er ook zonnetje! 

Ik heb echt genoten van deze dag, en de terugreis kon weer beginnen van langer dan 3 en een half uur .. En vond het vooral leuk om Marco weer even te zien..
Ik ben nu echt moe, ga na bed! Weltruste.

Liefs,
Rachelle
ik heb een nieuwe baan!!!!!!
Jaaaa na 3 jaar bij de supermarkt in het dorp te hebben gewerkt, was het tijd om te vertrekken. Het contract wordt 3 keer een jaar verlengd en daarna moet je er standaard gewoon uit! Dus het is niet dat ik ontslagen ben ofzo maar toch jammer want dan sta je ineens zonder werk. Ik had in mn hoofd al een idee om ergens te gaan werken, maar het was dicht in de winter, moest solliciteren en dan nog eens aangenomen worden. Inmiddels heb ik het wel een paar weken als 'werkloze' moeten doen, was best ideaal, niet meer zo druk door de weeks en op zaterdagmorgen gewoon lekker UITSLAPEN! Iets wat ik lang maar dan ook heel lang op zaterdag niet meer kon doen.


Voordat ik weg was, had ik al gesolliciteerd en toen het bedrijf in maart open ging ben ik meteen de eerste dag langsgegaan om te komen solliciteren. Met 7 andere werden we die dag opgeroepen, we zaten rondom een tafel en moesten ons stuk voor stuk voorstellen en moesten vertellen waarom we er wilde werken. Natuuurlijk was ik weer de gelukkige en mocht ik beginnen. Ik stelde me voor, hoe oud ik was, waar ik woonde en wat ik hiervoor had gedaan. Na mijn idee maakte ik 2 blunders en bij de rest ging het goed. De week erna kwam er nog zo'n grote groep. En ze mochten er maar een paar aannemen. Dus het was wikken en wegen en gewooon alleen maaar...... ''afwachten''.  Dat duurt lang, tot er ineens een mail binnenkwam. Ik zat vanuit school in de bus na huis en woeeeh spannend. Ik durfde niet verder te scrolllen want dit was een mail aan alle sollicitanten. Dus zin voor zin las ik alles en daar ineeens zag ik mijn naam ergens tussen staaan!!!!!!!!
IK HEB WERK BIJ DE LEKKERSTE IJSSALON VAN NEDERLAND!!!!!!
(hopelijk dit jaar ook weer).


Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ik was gewooon aangenomen! Ik had gewoon weeer werk. Chill blij dat ik was. Een week later mochten we met alle aangenomen sollicitanten langskomen voor een rondleiding en heeel veel uitleg. ( die ik overigens nu al vergeten ben ). Ik heb me al ingevuld om te werken nu afwachten wanneer ik kan en mag werken. Heb er heel veel zin in , maar vind het ook spannend hoor!

Ik zit hier ook vol smart te wachten op de tifosi. Zat ik hier net achter mijn laptop genesteld zie ik een oranjese postbode voorbij lopen, ik dacht yes dus ren naar de raam stapt ze op de fiets en gaat ze er vandoor. Jammer dus nog geen tifosi.
Ook heb ik heel veel zin in morgen 538 voor warchild in Alkmaar. Samen met Jeanine ga ik erheen, dan zal ik het nog niet over de lange rit hebben, pffff maar dat heb ik er wel een keer voor over Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!

Update: Tifosi is net binnengekomen, ben maar meteen gestopt met huiswerk maken. Daar gaat mn huiswerkdag! 


Gezellig weekend.
Zaterdag ben ik samen met een vriendin naar Clevers geweest ( de lekkerste ijssalon ) en daar besloten we dit keer geen ijs te pakken maar een lekkere wafel met warme kersen! Daar heel de avond lekker gekletst, toen naaar huis en hebben we samen film gekeken!!Zondag ben ik met een vriendin even heerlijk gaan winkelen. Eerst was er wedstrijd dus rond half 3 ging ik richting horst en toen reden we samen naar Roermond naar het disigner outlet. Het weer zat lekker mee dus dat was fijn. Eenmaal in Roermond aangekomen ben je natuurlijk een half uur bezig met een pakeerplaats zoeken, eer dat je er een gevonden hebt is je dag al bijna om. Ik kijk altijd zo m'n ogen uit in dat outlet centre. Vroeger vond ik er niets aan maar nuuu.....  Alleen jammer dat ik er geen geld voor heb. Michael Kors winkel, Gues, Prada, Gucci etc. En natuurlijk de bodyshop! Dat was echt onze winkel! Ook deze keer kocht ik er weer vanalles. Een pakketje met een dagcreme, nachtcreme en face wash. Nog een aparte dagcreme omdat ie toch wel fijn is. 

 

Ook had ik er een leuk bloementruitje gekocht, en nog wat dingen. Het was weer erg leuk met als afslluiter een heerlijke warme chocomel. toen kon de terugreis weer beginnen hoooor.. Met mij achter het stuur gaat het niet goed, maar goed dat ik iemand mee had die me op de heenweg ook de weg wees. Op de terugweg één keer even niet opletten en Rachelle rijd je zo naar Duitsland! Woeeps de eerst volgende afslag maar genomen en terug naar Roermond waar we vanaf kwamen en toen maar richting Venlo. En gistere was ons hondje jada jarig! 7 jaartjes alweeer. 
Ze is lekker verwend.Liefs,
Rachelle
Even de sneeuw tellen!

Laten we bij het begin beginnen. Vroeger als klein meisje wilde ik altijd heel graag dat het ging sneeuwen, het was wel koud maar je kreeg er wel veel voor terug. Lekker met paps mams en zusje door de sneeuw rennen en sleeën! Sneeuwballen gooien maar ook tegen je aan krijgen. Schaatsen was dan ook wel echt iets voor in de winter en vooral als er sneeuw lag. Maar het was gewoon elk jaar afwachten of we wel sneeuw kregen dat jaar, als er geen sneeuw kwam was ik teleurgesteld en zei mijn vader : ‘’Volgend jaar komt er wel weer sneeuw hoor!’’ Maar toen kwam er nooit zoveel sneeuw tot een paar jaar terug bijna elk jaar wel! Maar nu is het echt niet meer normaal geweest zeg. Heeel de winter sneeuw gehad behalve met de KERST. Wel erg toevallig. En gister is er hier in Limburg gewoon weeer een dik vet pak sneeuw gevallen, wat overigens nu weg aan het smelten is, gelukkig! Want om er door te moeten met de fiets, voet, of openbaar vervoer is echt niet fijn! Zelfs hier met de carnaval vroor het heel erg had en lag er sneeuw, niet fijn duss!!

Ik zal eens alle sneeuwkiekjes op een rij zetten. 

 


Van mij mag ie nu echt weg, en mag de lente of zomer komen! Laat ze allebei maar komen! Lekker met de zomerjas fietsen buiten en niet met de bus door de sneeuw hoeven. Heb zin in de zon!!!!

Potje vol positiviteit!
Laatst had ik weer een leuk ideetje opgedaan. Ik had meteen zoiets dit wil ik ook gaan doen.. 

Ik heb een potje gekocht waar ook een deksel op zat. Ik had
al in mijn hoofd hoe hij eruit moest zien, een glaze pot . Toen liep ik de action binnen en zag ik al een leuke pot staan. Die heb ik dus meteen meegenomen! Tsjaa en dan denken jullie wat wil ze daar nou mee. Nou ook heb ik allemaal gekleurde blaadjes gekocht. Gewoon zo'n kleine gekleurde notitieblaadjes. Ik probeer elke dag iets positiefs te bedenken en dat schrijf ik op zo'n blaadje en dat blaadje stop ik in de pot. 

 Het is dus eigenlijk een pot met
 postieve briefjes erin. En het is
 dan de bedoeling dat als je eens
 een dag hebt waarbij je niet lekker
 in je vel zit, of eens
 verdrietig bent of gewoon een dag
 hebt dat je wilt dat ie zo voorbij is.
 Kijk dan eens in je potje met de
 blaadjes en haal er eens een
 blaadje uit! Misschien denk je dan
 wel terug aan die ene leuke  
 dag
, of dat lekkere uitetentje je
 gehad hebt, of weer eens een  
 ontmoeting met Marco


 


Zelf ben ik pas net begonnen, het is namelijk ook geen idee van mezelf. Bij gtst kwam het na voren, en ik was meteen enthousiast. Ik dacht dat lijkt me leeuk, dat wil ik ook eens proberen. Ik heb ook nog maar een paar blaadjes, maar ben benieuwd als ie dadelijk bijna vol begint te raken. Ook heb ik ook nog niet elke dag wat geschreven maar wil het wel zo vaak mogelijk proberen. 

 

Misschien is dit ook wel een leuk idee voor jullie! 

Heel veel liefs

weer lekker trainen
Na eeen lange winterstop te hebben gehad, ga ik nu weeer lekker trainenn. Vorige week zijn we begonnen maar toen ging het nog niet ivm met mijn werk. Nu wil ik weer lekker gaan trainen. Ben alleen nog aan het twijfelen of ik zondag mee doe aan de wedstrijd. Ik denk (ofja papa denkt) dat het verstandiger is om eerst mijn knie aan te sterken en dan aan een wedstrijd mee te doen. Want daar ga ik voor, weer lekker mee wedstrijden! 

De afgelopen weken heb ik thuis al een paar keer gesport steeds een half uurtje. Maar mijn conditie zal wel FLINK tegenvallen! Pfff lang niet meer gerend! Maar we gaan ervoor
Ik zit er al helemaal klaar voor , al helemaal omgetrokken, om dadelijk het koude weer in te gaan en te gaan rennen


oude foto

Liefs,
Rachelle
Marco's favorieten!
Het werken gister was raar de laatste dag, wel fijn dat ik voortaan kan uitslapen op zaterdag, maar nu is het toch niet meer 'mijn werk'. En zal nu ook geen inkomen meer krijgen dus hoop op snel een nieuwe bijbaan! 

Gistere zijn we lekker uitgeweest met de vriendinnen in Venray!  5 uur lag ik in bed en moet alweer op om zo naar school te gaan om mee te helpen bij de opendag. 
En jaa hooor het sneeuwt weeer, lekkker koud weer en lekker makkelijk om overal heen te gaan weer. Nu mag de zon wel komen van mij hooor!

Maar wat zag ik toen ik vanmroge wakker werd en in mijn mailbox keek. Ja dat ik in marco's favouriete sta! Wat leeeuk weer !  Suuuuper gaaaf zal er zeker van gaan genieten deze week! En oook nog eens op nummer 3!! Fijne zondag iedereen!

Heel veel liefs,
                              
laatste dag werken.
Ik dacht dat het nu pas kwart voor 11 was, maar nadat ik lang in bad heb gelegen en wie is de mol terug heb gekeken met een lekker hammam masker op was ik de tijd een beetje vergeten. Was het namelijk al kwart voor 12 Het is nogal laat. Morgen moet ik om 7.30 uur werken tot 18.00. Dat is een lange dag maar het is wel mijn allerlaatste dag bij de supermarkt.

Na 3 jaar daar gewerkt te hebben moet ik morgen afscheid nemen. Ik moest weg en zou na 3 maanden wel weer terug kunnen komen maar of ik dan nog aangenomen ga worden is de vraag. En er werken nu veel jongere mensen als mij. Mijn baas vond het zo jammer dat ik weg moest. Hij was het er echt niet mee eens,  maar ja zo zijn de regels eenmaal! En dat compliment steek ik wel lekker in mijn zak! 
Morgen nog een dagje werken, lol maken en gewoon maar lekker wat doen hahah. Daarna kan ik voortaan op zaterdag uitslapen en op vrijdagavond weer lekker trainen! 
Maar heb wel geen werk meer verdien niets meer. Heb gesoliciteerd bij de ijssalon in het dorp , nu maar even afwachten tot hij open gaat. 
Morgenavond gaan we lekker met de vriendinnen uit in Venray! Lekker stappen.


Fijne zaterdag allemaal! 


Wat er allemaal komen gaat!
Hahaha best grappig! Vandaag hadden we school en 2 meiden uit mijn klas zijn nogal fan van Nielsen de sing en songwriter. ( Die het liedje zingt van Beauty and the Brains ). Na even wat kijken op de laptop praten, en vooral mij overhalen gaan we dus na Nielson. Het is wel nog in november pas dus tijd zat om ook maar iets van n paar liedjes te leren . Want ken er namelijk maar eentje! Zo heeel spetterend lijkthet me niet, maar wel grappig! 


Ook gaa ik in juni weer naar GUUS MEEUWIS. Groots met een zachte G. Daaar heb ik nu al heel veel zin in! Gaaf gaaaf gaaf! Het was zo leuk vorig jaar, echt een feestje hoor. Dat wil ik voortaan ook niet meer missen!! We gaan weer lekker met een grote groep dus dat komt helemaaal goed ! En de dag nadat ik naar Guus ga gaan we met pap en mam en mam haar werk naar André Hazes de musical! Ook heb ik geloof ik 27 april weer een hele leuke middag in Amsterdam, namelijk de BEAUTYGLOSSPARTY! Waar ik vorig jaar ook geweest was! Het was zo leuk en vooral die vette grote goodiebag die ik mee naar huis kreeg! De hele dag staat in het teken van beauty. beautyspulletjes goedkoop krijgen, denk aan: body shop, lush, nagellaks van Sally Hansen etc. Je make-up kan worden gedaan, je nagels kun je laten doen als het natuurlijk niet zo druk wordt als vorig jaar!
 

Maaar wat ik heeel graag wil is MARCO weer eens zien ! Het is echt te lang geleden, en als er zo'n leuke avond komt waarbij hij aanwezig is is het voor mij veelste ver weg om er heen te rijden! Maar pfff wanneer komt er weer eens een concert of een leuke dag aan met Marco! 
Zou er zo heen willen!!
We wilden voor volgend jaar dus ook heel erg graag naar Vrienden van Amstel Live. Nadat het zaterdags op tv was geweest zijn we in die week erna meteen gaan kijken voor kaarten. Maar helaas alles al uitverkocht, alleen zitplaatsen zijn er nog! Zo jammer we wilden echt graag en er wilden gewoon een paar vriendinnen mee zelfs Maar helaas dus, dit jaar afwachten en dan meteen kaartjes kopen voor 2015 pas.


Dus gewoon omdat het even kan een foto!!
Heel veel 
"Je haalt je schouders op
Fluitend loop je door"