Welkomsttekst


Hallo, leuk dat je even komt kijken. Laat gerust een berichtje achter! altijd leuk
Mijn hobbys zijn voetballen, winkelen, met vriendinnen afspreken en natuurlijk lekker naar Marco gaan!
Liefs, RachelleWeblog van de maand

Weblog van de maand November 2012
Gastenboek


Wil je graag wat vragen of zeggen, laat gerust een berichtje achter op mijn gastenboek. Vind ik altijd leuk.

Liefs, Rachelle
WEBLOG VAN DE WEEK
WEBLOG VAN DE WEEK 10 
6 maart 2012

Bedankt lieve Marco!

          klik op de foto voor het filmpje!!!

EN IK HEB DE LUNCH GEWONNNEN MET MARCO!! AAAAH WAT BEN IK BLIJ ZEG! 

Zie HIER de log over weblog van de week en de winnende lunch met Marco!

Deze week is Rachelle Weblog van de Week! Een hele bijzondere dit keer, want Rachelle logt nog niet zo lang maar wel heel fanatiek en je ziet haar dan ook vaak voorbij komen bij de updates. De logjes van Rachelle zijn vaak gezellig gemaakt met smileys, foto's en een mooie handtekening. Je hebt al goed door hoe alles werkt Rachelle! In het fanclubblad de Tifosi heeft Rachelle afgelopen keer meegedaan aan de prijsvraag en de computer heeft haar als winnaar gekozen. Wat een toeval, aangezien ik je filmpje vandaag wilde opnemen. Gefeliciteerd Rachelle! Je hebt een lunch met mij gewonnen! Ik ga je binnenkort dus zien en dan kletsen we lekker verder over de logjes!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Rachelle Hufken
Leeftijd: 25 jaar
Uitgebreid profiel
Lunchen met Marco Borsato

9 mei 2012
De mooiste dag van m'n leven! Geluncht met Marco Borsato, in Blaricum...
            ♥♥♥♥♥♥♥
       klik op het plaatje voor de lunch

             9-05-2012 (l)           ♥♥♥♥♥♥♥

Fanclubdag 2012
zondag 14 oktober 2012538 voor WARCHILD in Alkmaar
zondag 24 maart 2013Fanclubdag en Bingo in Hoofddorp
za/zo12-13 oktober 2013

Lief en Gezellig!
Mijn lieve hondje Jada! (l)


Marco's favorieten!
Marco's favoriete Week 8 2013
nummer 3Marco's favoriete Week 45 2012
nummer 2


Marco's favoriete Week 42 2012
nummer 2


Marco's favoriete Week 27 2012

nummer 5


Marco's favoriete Week 11 2012
nummer 1


Marco's favorieten Week 52 2011
nummer 8Marco's reactie

              klik maar op reacties.
                      23-04-2012 (l)

                 20-05-2012 (l)

Kalender
Februari 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28    
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Mijn laatste reacties
Super zeg! En als je...
22:10, 9 jan 2016
Super nieuws zeg! Leuk...
21:38, 1 sep 2015
Super leuk!!! Ik hoor het...
10:50, 16 mrt 2015
Haaa, ja ik heb ook...
14:12, 23 feb 2015
Wat super jammer om na...
14:04, 23 feb 2015
Haa Annemarie, sorry voor...
20:08, 25 jan 2015
...
19:58, 25 jan 2015
Haaaa! Dat ziet er heeel...
23:05, 4 jan 2015
Leuk geschreven Lunarda!...
16:10, 19 dec 2014
Gefeliciteerd. En wat een...
20:24, 11 nov 2014
E-mail alert
Foto album
Fijn om een rijbewijs te hebben
oah wat is het toch fijn om een rijbewijs te hebben! Als je even ergens heen wilt, of iets wilt gaan doen met een vriendin kun je lekker zelf rijden en hoef je niet meer gebracht te worden door je ouders. Ik ben begin November geslaagd voor m'n rijbewijs. Was er echt trots op. Ben voor de theorie-examen voor de eerste keer geslaagd, en voor de praktijk gelukkig ook in n keer! Eerst had ik het nog niet eens is door dat de eximinator me gefeliciteerd had, later drong het pas tot me door dat ik het gehaald had, en nooit meer zou hoeven lessen! GEWELDIG toch!

Natuurlijk had ik wel wat opmerkingen, ik had een hele domme fout gemaakt . Op een voorrangsweg stopte ik gewoon voor de fietsers voor te laten gaan, wat dom! Haha maar dat kwam ook deels door mijn zenuwen, ik was erg zenuwachtig. En hij zei nog , er stond een tractor voor me die ineens stopte, en achter me stond ook al een auto. Later zei hij : ja je stond wel dicht op die tractor je had achteruit moeten gaan of even moeten toeteren dat hij door moest rijden. Pas toen ik thuis was en het even terug dacht, dacht ik je mag helemaal niet onodig claxoneren. ( daar krijg je hoge boetes voor ). Hoe kan zo'n exminator dat nou zeggen hahaHet allereeerste wat ik natuurlijk gedaan was, was een ritje langs de mc drive! Een lekkere mc flurry gehaald met een vriendin van me! Zoo lekker! was wel eng natuurlijk zonder een rij-instructeur langs je te hebben. maar het went vanzelf! Ik vind het rijden nog steeds leuk en mag van paps en mams ook vaak rijden, dus dat zit helemaal goed. Samen met opa en oma ging het mijn rijbewijs een paar dagen later ophalen, en ik mocht voor het eerst naar huis rijden! GEWELDIG!

Heel veel liefs,


Marco's stem
MARCO PROFICIAT!

Vandaag is onze Marco jarig! Hij is nu 45 jaar geworden!
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Marco, en hopen dat je een leuke en liefdevolle dag hebt en ook met je gezin!
En ook was hij vandaag te gast bij Serious Request, ik wist daar niks van samen met een vriendin waren we al de hele morgen op school aan het regelen om naar Leiden te gaan. Maar helaas zat er van alles tegen. Ik zit vandaag op school, vanavond moet ik werken en Leiden is voor mij met de trein 2 en een half uur reizen! Beetje lang. Toen las ik op twitter dat MARCO daar zou komen om 1uur. Ik had het niet meer, zou zo graag daarheen gegaan zijn maar helaas niet gelukt. Volgend jaar beter hopen dat het glazen huis wat dichterbij is.


Vandaag had ik een presentatie op school was er heel erg zenuwachtig voor en onder de presentatie had ik ook nog zenuwen maar gelukkig is het wel goed gegaan (volgens mij ). Net toen ik mijn oordopjes in de oren deed hoorde ik de stem van Marco! Dat was natuurlijk wel erg leuk is m?n dagje toch nog een beetje goed gekomen! Haha.

Verder iedereen alvast Fijne Kerstdagen en een heel gelukkig, leuk, liefdevol, marcovol 2012.

Heel veel liefs,

Wat ben ik trots op mijn hondje Jada
Wat ben ik toch trots op mijn hondje, wat een scheetje! Zij is inmiddels al 5 jaar oud. Ik weet nog toen ze zo klein was, lag ze in een handje en steeds werdt ze groter en ouder. Het is een Sheltie (dat is een kleinere vorm van een Lassiehond) en ze worden ook niet groter, zo lief komt altijd bij me op de bank liggen als ze maar bij ons kan zijn.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ohhh, wat gaat de tijd toch snel
Gisteren nog zag ik haar voor het eerst, lag ze hier in m`n armen
Wat is ze mooi en wat staat de tijd haar goed
Ik knipper m`n ogen en zie hoe ze steeds weer een beetje veranderd is
Maar hoe groot ze ook mag zijn
In mijn ogen blijft ze altijd klein

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Nou even over de naam Leuk dezelfde naam als de dochter van Marco Borsato ? Jada. Toen we haar 5 jaar geleden kregen had mamma al een naam bedacht zonder dat wij er iets van wisten ze zei : ?? we noemen haar Jada??. Wij allemaal vonden het een leuke naam dus dat werd het. Een jaar later werd ik toch nieuwsgierig en wou ik toch weten hoe ze eigenlijk aan de naam was gekomen, zegt ze ja : Marco Borsato heeft een dochter die heet Jada en ik vond het zo?n leuke naam. Dus stiekem heeft ze het wel van Marco.

De eerste foto was ze net een paar maandjes oud, en op de tweede foto is ze al 5 jaartjes oud. wat ben ik trots op haar, knuffel elke dag met Jada!
Oook nu ik dit logje schrijf ligt ze weer langs me op de bank! HahaHeel veel liefs,

Prijsvraag Mijn Woonplaats.


Even een samenvatting van mijn woonplaats : Grubbenvorst in het kleine Limburg! (in de buurt van Venlo).

Ik had op de Tifosi weblog gelezen dat je mee kon doen aan een prijsvraag, ik ben gelijk begonnen met foto's bij elkaar zoeken en ze in een collage te plakken. Ik hoop dat jullie het wat vinden.

Het eerste plaatje is de ijssalon Clevers in Grubbenvorst. Veel bekers gewonnen van ?beste ijssalon? etc. als het zomer is ben ik daar vaak te vinden een lekker ijsje op z?n tijd is altijd lekker. Vroeger kwam ik er nog wel eens 2 a 3 keer per dag! Het is gewoon zo lekker! Hmmmm.

De tweede foto heeft te maken met de Carnaval, elk jaar rond februari is het weer zo ver, iets waar we in het dorp het hele jaar naar uitkijken. In ons dorp hebben we een paar weken voor het begint al een voorproefje, dat heet dan de ?? GEKKE MOANDAAG??. Heb nu al weer zin in de carnaval. Weet alleen nog niet wat ik dit jaar ga worden, hoe ik me ga verkleden haha.

De foto links onderin: het bord als je ons dorpje binnenkomt genaamd Grubbenvorst! Vroeger geboren opgegroeid, naar school geweest, sport, vriendinnen, en nog steeds blij dat ik daar woon! Heerlijk dorpje.

De foto daarlangs: ik ben gek op voetbal dit is al mijn 6e a 7e jaar dat ik aan meidenvoetbal doe. In die jaren zijn we al twee maal kampioen geweest, en daarbij hebben we nog dikke feestjes gevierd. Dit jaar hadden we weer kampioenswedstrijd maar helaas gelijkgespeeld anders was het ons derde kampioensschap. Dit is dus een van onze kampioensfoto?s. Trots op mijn meiden. Elke zondaag spelen we rond een uur of 11 de wedstrijd. en na de wedstrijd wordt er altijd getrakteerd door onze trainer! Heeerlijk

En de laatste foto is mijn oude basisschool. Daar heb ik het erg leuk gehad en daar ben ik dus opgegroeid tot waar ik nu met leren ben gekomen. Ook heb ik daar al twee keer stage gelopen, dat is leuk om weer op je oude basisschool terug te komen en je oude leraren weer te zien.

In os durp wuurt natuurlijk auk dialect geproat! Grubbevorsters - Venloos ut klink allemoal bijna 't zelfde.
ik denk als ik het hier zou gaan praten het niet veel mensen begrijpen haha.

Heel veel liefs,

Marco's favoriete
Hallooo iedereen.

Ik ben nog niet zo heel lang al op de weblog, ben eigenlijk net pas een weekje bezig en ben elke dag nog steeds aan het uitzoeken hoe het werkt. Elke dag ontdek ik ook weer iets nieuws van eej daar kan ik wel wat mee! Ook begin ik het steeds leuker te vinden om hier te zijn op de weblog.

Het ergste is gewooon dat als ik wakker wordt, ik graag op de laptop wil om even te kijken, dat als ik op stage pauze heb toch snel achter de computer spring om weer op m'n weblog te kijken. Als ik een dagje school heb, moeten we onze laptop meenemen dus heb ik heeel de dag om erop te kijken en rond te snuffelen. En ik blijf zelfs tot laat in de avond/nacht hier omdat ik er geen genoeg van kan krijgen, is dit normaal? Hahaha vind het wel leuk eigenlijk.

Vanmorge was het eerste wat ik deed natuurlijk uit mn bed komen en mn laptop pakken, ik kom op mijn weblogje en lees een reactie dat ik bij Marco's favoriete sta. Ik denk uh? echt nee zal wel niet. Dus ik ga even kijken en ja hoor ik sta gewoon bij MARCO'S FAVORIETE op nummer 8.Maaaaar dit vind ik wel heeel erg leuk, echt super vet! Heeft marco gewoon eens op mijn weblog gekeken terwijl ik nog niet zo heel lang bezig ben. Zeker geeft dit een goed gevoel en zal ik ng meer zin hebben om te gaan loggen en kijken bij anderen!
Nu ga ik me omkleden om zo even lekker te werken tot 5u.

Heel veel liefs,

Het #1MB Magazine en de CDs.
Hallooo, jaaaaa eindelijk daar heb ik dan de cd?s en het Magazine #1MB. En trots dat ik ben, ben al aardig op weg met lezen maar nog lang niet op de helft! Gelukkig maar, een goed teken zo heb ik nog iets om naar uit te kijken. Nog zeker driekwart bladzijdes om te lezen.

Oeeh wordt al blij als ik eraan denk. Ook had ik de cd?s gevraagd voor sinterklaas maar helaas niet gekregen, wel andere dingen natuurlijk. Toen had ik een dagje vrij van stage en dacht ik nou ga mezelf eens verwennen. Alle nummers op volgorde heb ik zelf de cd?s gemaakt! Heb er een mooi fotootje van onze Marco op geplakt en de cd?s al allebei geluisterd. Leuk om zo weer alle nummers door elkaar te horen. En erg leuk dat Marco een cd door de fans liet samenstellen. Ik had natuurlijk gestemd op Margherita en hij staat ook nog eens op nummer #1.
Zo?n magazine moet hij elke maand uitbrengen dat zou leuk zijn hahaha.
Toen ik deze week eerder klaar was met stage vrijdag, ben ik snel nog even in de stad naar de supermarkt geweest om een ander tijdschrift te kopen waaar Marco namelijk ook in staat. Ik had het gehoord van iemand en dacht gelijk DIE MOET IK HEBBEN.
Het is het tijdschrift BEAU MONDE en is voor deze maand maar voor 2.95. Zelf lees ik dat tijdschrift nooit, maar omdat ik hoorde dat er een intervieuw van Marco Borsato en Angela Groothuizen in stond ging ik direct naar de winkel en kocht dit boekje. Ik heb het al gelezen het is niet heel erg lang het intervieuw, maar wel leuk om te lezen. En leuke foto's natuurlijk. Dus als iemand het wil hebben, je krijgt het gewoon bij de supermarkt.

Daaar is beter aan te komen als het #1MB tijdschrift van Marco. Daar heb ik me te pleurus naar gezocht, nergens kon ik hem vinden in de supermarkten van klein naar groot niet en een boekenwinkel niet. Mijn laatste kans was toen de vrouw in de winkel zei dat er om de hoek een tijdschriftenwinkel lag met alleen maar tijdschriften. Ik dacht dit moet hem zijn! GEZOCHT GEZOCHT GEZOCHT maar uiteindelijk toch gevonden JEUUJ!
Tot de volgende log weer!

Heel veel liefs,GASTENBOEK
GASTENBOEK VAN RACHELLE


Marco Borsato Dichtbij on Tour
Zaterdag 5 november 2011 ben ik samen met mijn vriendin Sanne (die Marco stiekem ook wel leuk vind) naar Eindhoven geweest, om daar te genieten van Marco?s stem! Weken van tevoren waren we al aan het wachten totdat het 5 november was, en ja hoor uiteindelijk was het dan zover en konden we naar MARCO BORSATO! Allebei hadden we vrij genomen op ons werk zodat we lekker rustig aan en op tijd konden vertrekken.
EN WAT WAS HIJ WEER GEWELDIG GOED!. Van begin tot eind heb ik natuurlijk heel veel foto?s en filmpjes gemaakt.Toen we in Eindhoven station aankwamen zijn we eerst even wat gaan eten want dat hadden we nog niet gedaan, toen zijn we een halte verder gegaan en zagen we tegenover het station het Klokgebouw al staan. Nadat we aan iemand hadden gevraagd hoe we er kwamen zagen we dan de ingang van het gebouw. Er stond een heeeele lange rij dus we dachten jaja jammer maar we komen achteraan te staan, jammer maar het is niet anders. 3 kwartiertjes van tevoren kwamen we aan en hoorde we langs ons dat er al mensen stonden die er al vanaf 1 uur waren ( wow beetje vroeg :O). WAT BLEEK? Waar wij stonden in de buurt ging de deur open dus we stonden vrij vooraan in de rij! Jaaa toen kreeg ik toch nog een beetje hoop, samen hand in hand met mijn vriendin zijn we binnen gekomen, kaartjes laten controleren en naar binnen gerend? en we stonden helemaaal vooraan! Wat waren we blij stonden we toch nog vooraan bij Marco. Ook had ik nog mijn momentje samen met Marco gehad. Hij zong de laatste noot van een filmpje en toen keek hij me aan, WOW haha en zo bleef hij 6 a 7 seconden kijken , mijn hele avond kon niet meer stuk! DAT WAS ECHT VET!

Hij zong veel verschillende liedjes, liedjes die wat ouder waren en ook nieuwe liedjes van zijn laatste album. Alles heb ik meegezongen totdat ik geen stem meer over had. Jammer genoeg had ik de dag erna toch nog wel een stem, maar ook een hele leuke herinnering van de avond ervoor.

Graag had ik nog een keer terug gegaan naar zijn concert, het was zo mooi en wat was zijn stem ook weer mooi, maar helaas was alles uitverkocht of heel erg ver weg van het kleine Limburg waar ik vandaan kom. Nu maar wachten totdat hij weer eens hier in de buurt komt, of een volgend concert.

Wat vonden/vinden jullie van de Tour?
Heel veel liefs,

Even voorstellen
Eindelijk?????. Heb ik dan mijn borsato-weblogje aangemaakt. Steeds maar weer uitgesteld omdat ik het zo druk heb en geen tijd voor heb. Maar elke dag luister of hoor ik wel weer iets van Marco en denk ik nu wil ik er toch echt aan gaan beginnen. Nadat ik in november bij de Tour ? Dichtbij geweest ben, vind ik hem alleen nog maar leuker worden.

Ik hoop dat ik hier veel plezier ga hebben op de weblog en nog lang kan gaan genieten van Marco, want dat doe ik al elke dag. Ook ben ik nu pas lid geworden van de fanclub, eigenlijk schaam ik me d?r wel een beetje voor dat ik het nu pas ben, maar ik ga het allemaal goed maken.

Ik dacht zet toch vast mijn eerst berichtje erop, ik snap er nog niet zo heel veel van, heb een fotocollage gemaakt voor bovenaan de pagina, maar kan hem niet uploaden en doet het niet. Ook kan ik geen foto's uploaden dan zegt ie dat het bestand te groot is. verder kan ik geen achtergrond instellen alleen de standaard thema's, kan er geen zelf uplaoden. Als iemand me misschien zou kunnen helpen of tips heeft, laat het me weten. Ik hoop dat ik er nog mn eigen weblogje van kan gaan maken.

En mijn grootste droom is om Marco nog een keer van dichtbij te zien, te spreken en te ontmoeten. Heb hem namelijk nog nooit gesproken of met hem op de foto geweest, dat mis ik toch stiekem wel een beetje! Fan van hem ben ik al sinds 2006 toen ik voor het eerst naar zijn concert ging, maar als klein kind luisterde ik altijd al naar zijn muziek en vond ik hem al geweldig! Ik ben twee keer in het Gelredome geweest, bij het concert symphonica in Rosso ? Rood, en Borsato & Friends. En nu afgelopen november naar de Tour ? Dichtbij, daar vertel ik nog wel over in een volgend weblogje.

Verder zal ik mezelf nog even voorstellen. Ik ben Rachelle Hufken ik woon in Grubbenvorst dat ligt in het kleine Limburg. Erg gezellig en leuk dorpje! Mijn hobbies zijn voetballen en dat doe ik nu ondertussen al 6 7 jaar en vind het nog steeds erg leuk! En ben werkzaam in een supermarkt Jan Linders. En heb een hondje haar naam is Jada.
Ik ga er mee stoppen tot het volgende logje!

Heel veel liefs,
2434_f6my9zjok.jpg2434_5qzq9r9dp0r.png
"Ik zit bij jou achterop de fiets
We gaan steeds iets harder ik zie bijna niets"