Welkomsttekst


Hallo, leuk dat je even komt kijken. Laat gerust een berichtje achter! altijd leuk
Mijn hobbys zijn voetballen, winkelen, met vriendinnen afspreken en natuurlijk lekker naar Marco gaan!
Liefs, RachelleWeblog van de maand

Weblog van de maand November 2012
Gastenboek


Wil je graag wat vragen of zeggen, laat gerust een berichtje achter op mijn gastenboek. Vind ik altijd leuk.

Liefs, Rachelle
WEBLOG VAN DE WEEK
WEBLOG VAN DE WEEK 10 
6 maart 2012

Bedankt lieve Marco!

          klik op de foto voor het filmpje!!!

EN IK HEB DE LUNCH GEWONNNEN MET MARCO!! AAAAH WAT BEN IK BLIJ ZEG! 

Zie HIER de log over weblog van de week en de winnende lunch met Marco!

Deze week is Rachelle Weblog van de Week! Een hele bijzondere dit keer, want Rachelle logt nog niet zo lang maar wel heel fanatiek en je ziet haar dan ook vaak voorbij komen bij de updates. De logjes van Rachelle zijn vaak gezellig gemaakt met smileys, foto's en een mooie handtekening. Je hebt al goed door hoe alles werkt Rachelle! In het fanclubblad de Tifosi heeft Rachelle afgelopen keer meegedaan aan de prijsvraag en de computer heeft haar als winnaar gekozen. Wat een toeval, aangezien ik je filmpje vandaag wilde opnemen. Gefeliciteerd Rachelle! Je hebt een lunch met mij gewonnen! Ik ga je binnenkort dus zien en dan kletsen we lekker verder over de logjes!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Rachelle Hufken
Leeftijd: 25 jaar
Uitgebreid profiel
Lunchen met Marco Borsato

9 mei 2012
De mooiste dag van m'n leven! Geluncht met Marco Borsato, in Blaricum...
            ♥♥♥♥♥♥♥
       klik op het plaatje voor de lunch

             9-05-2012 (l)           ♥♥♥♥♥♥♥

Fanclubdag 2012
zondag 14 oktober 2012538 voor WARCHILD in Alkmaar
zondag 24 maart 2013Fanclubdag en Bingo in Hoofddorp
za/zo12-13 oktober 2013

Lief en Gezellig!
Mijn lieve hondje Jada! (l)


Marco's favorieten!
Marco's favoriete Week 8 2013
nummer 3Marco's favoriete Week 45 2012
nummer 2


Marco's favoriete Week 42 2012
nummer 2


Marco's favoriete Week 27 2012

nummer 5


Marco's favoriete Week 11 2012
nummer 1


Marco's favorieten Week 52 2011
nummer 8Marco's reactie

              klik maar op reacties.
                      23-04-2012 (l)

                 20-05-2012 (l)

Kalender
Februari 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28    
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Super zeg! En als je...
22:10, 9 jan 2016
Super nieuws zeg! Leuk...
21:38, 1 sep 2015
Super leuk!!! Ik hoor het...
10:50, 16 mrt 2015
Haaa, ja ik heb ook...
14:12, 23 feb 2015
Wat super jammer om na...
14:04, 23 feb 2015
Haa Annemarie, sorry voor...
20:08, 25 jan 2015
...
19:58, 25 jan 2015
Haaaa! Dat ziet er heeel...
23:05, 4 jan 2015
Leuk geschreven Lunarda!...
16:10, 19 dec 2014
Gefeliciteerd. En wat een...
20:24, 11 nov 2014
E-mail alert
Foto album
Aye Aye Kapitein!
Aye aye kapitein!

Jaaa op een boot samen met meneer Borsato! Wie droomt daar nou niet van! Laat mij nu net ook van varen houden en van water!! En zo’n borsatorondvaart spreekt me dan ook wel echt heel erg aan hoor!

We hebben vaker een rondvaart gehad, bijvoorbeeld in Amsterdam! En 3 weekjes terug in de vakantie ben ik met pap, mam mijn zusje en haar vriend naar Giethoorn geweest. Ik had nog geen vakantie gehad en wilde toch wel wat , ik had alleen maar gewerkt. Dus een weekend naar Giethoorn! Daar gingen we lekker varen. We vaarden lekker door de grachten tussen de huisjes en onder de bruggetjes door! Wat leuk en toen we op het open water kwamen durfde ze het pas aan om mij te laten sturen! Ik natuurlijk zo blij als een kind!De zaterdag gingen we naar huis, dus ik kwam op het geniale super te gekke idee om nog een keer te gaan varen! Jaaa nog een keer en dit keer begon ik gewoon met sturen, tussen de smalle grachten! En ja hoor het ging even goed totdat een ander bootje me helemaal van m’n stukkie bracht.

 

Daar ging ik hoor toen ging het helemaal mis! Ik raakte alles wat ik maar raken kon, zo bijvoorbeeld een brug, een ander bootje en de randen! Hahhaaha gelachen hebben we ik heb het roer maar gauw aan iemand anders gegeven! Maar goed dat Marco zelf de boot bestuurd

Liefs,

 
Strandfestival ZAND!
Ik heb al een tijdje geen logje meer gemaakt, maar heb toch wel vanalles te vertellen! 


Afgelopen zaterdag ben ik naar Strandfestival ZAND geweest. Dit stond echt al een heeeele lange tijd in mijn agenda. En zaterdag was het dan eindelijk zover. Ik had er heel veel zin in! Want er kwamen ook leuke en vooral hele goede artiesten. Smorgens rond een uur of 11 vertrokken we. Ik werd opgehaald zat goed en wel in de auto genesteld en daar kwam de eerste vraag: Rachelle? Ja? Heb je je kaartje wel bij je? Uhh, neeeeeeeeeee sh......... dus ik storm na binnen en kan hem nergens vinden, zoeken zoeken en zoeken had hem zo goed opgeborgen dat ik hem niet zo 1, 2, 3 kon vinden. Uiteindelijk had ik hem en waren we iets later dan gepland vertrokken. Na zo'n anderhalf uur gereden te hebben kwamen we aan bij Almere. We konden fijn parkeren omdat we een pakeerkaart hadden gekocht. En toen konden we beginnen aan de wandeltocht. Het was toch zeker wel zo'n 20 minuutjes lopen naar het strand.

                

Eenmaal aangekomen waren we even lekker met een handdoekje op het strand gaan relaxen. Dit deed bijna iedereen, hahah gezellie! Nielson trad op, acda en de munnik, tussendoor kwamen the originals steeds. Nadat we tegen de avond wat gegeten hadden zijn we meer naar voren gelopen. Racooon trad op, man wat zijn ze toch goed he! En hun liedjes, waaah kippenvel. 

Helaas heb ik bijna geen foto's mijn telefoon was leeg, dit vind ik nog steeds raar smorgens helemaal opgeladen en in de auto bijna niets mee gedaan. Ook had ik een fototoestel mee maar helaas die begaf het ook. (Heb ik weer he ).
Daarna kwam BLØF zingen, ook hun zijn helemaal geweldig hoor! leuk leuk leuk. 

                  

En als laatste en klap op de vuurpijl kwam GUUUSJE MEEUWIS! Hij blijft toch leuk en het is ook altijd een feest Guus!! Gezongen en meegebleerd hebben we. Het begon ook even flink te regenen tussendoor maar dat maakte mij helemaal niet uit! Want ik had een poncho mee, en ben lekker droog gebleven! En toch heeft het ook wel wat , regen, poncho, goede artiesten, veel mensen en een groot feest!

Ik heb nu gewoon alweer zin om volgend jaar nog een keer te gaan! Het was leeuk!


Liefs,
The voice kids!
Gistere zijn we naar The voice kids geweest. Twee meiden uit mijn klas hadden een keer tegen me gezegd dat ze het ook zo tof zouden vinden als ze een keer mee mochten naar zo’n opname. Ik zeg jaaa leuk! Dus ik wachten totdat er kaarten beschikbaar waren. En ja hoor ze waren zo besteld. Zo gingen we dinsdagochtend samen vanuit limburg op stap naar Hilversum.. Wat hadden we er zin in en wat waren we hyper. Ze vonden het leuk om Marco in het echt te zien. Ik zeg ja joh? Ik ooooooook wel hoor. Hadden we dus toch wel iets gemeen. We waren natuurlijk weer een uur te vroeg dus eventjes wat rondgelopen en rondgekeken en uiteindelijk toch maar in de rij gaan staan.  Ofja rij zoveel mensen stonden er nog niet. 

            

Eenmaal binnen gewacht en gewacht totdat we de studio in mochten! En wij maar hopen dat we dicht bij Marco zaten. Nou precies hoor schuin achter Marco op de derde rij beter kon niet. Totdat er een bewakermannetje naar ons toe kwam, en een mannelijke stem opzette: ‘’ Is deze stoel nog vrij ‘’. Ja hoor deze is vrij antwoorde wij in koor. Okee dan moeten hier mensen komen zitten van 4 personen willen jullie naar boven? ‘’ Uh, neeeee! We zitten precies goed hier. Please laat ons zitten’’. We hebben daar een 20 minuten in spanning en
zenuwen gezeten want dat mannetje bleef bij ons staan. 
Tot uiteindelijk de show begon, yesss we mochten blijven
zitten! Fijne plaatsen, bij Marco
in de buurt, konden de kids
goed zien.


Uiteindelijk keek Marco onze
kant op en toen zwaaiden we. Eerder durfde we niet te roepen ofzo. Net toen wij zwaaiden
keek ie een beetje moeilijk
(sorry Marco ) hhaha en
daarna zo van eeey hallo!!
Zal hij mij  nog herkend
hebben, dat vraag ik me al de hele tijd af .

Nu zijn we aan het kijken of we nog naar The voice of holland kunnen gaan. En zit nog met een dilemma, de borsato bingo zit al vol, helaas te laat kaartjes willen bestellen. Echt heel jammer :’( Maar nu moet ik alleen naar de fanclubdag gaan omdat iedereen waar ik mee kan reizen al bij de bingo is de dag ervoor. Ik zie me eigenlijk niet zo eenzaam alleen naar toe gaan. Dus ook daar moet ik nog iets voor regelen die mee wil, maar ik zie het somber in..

Heel veel 

Heerlijk feestweekend gehad!
Wat was dit weer een gezellig weekendje! Ik heb genoten tot en met!!
Allereerst begon het met vrijdagavond, toen stond er een team (buis) avondje gepland met de twee damesteams. Op die avond zelf hoorde we pas waar we naar toe gingen! Wij stonden al klaar met 25 meiden en even later kwam de bus ook aanrijden! De eindbestemming werd Düsseldorf. Nou het busje was volgeladen met meiden en met drank! Gelukkig bleef ie nog wel op 4 wielen rijden, en zat de busschauffeur met grote uitpuilende ogen voor zich uit te kijken omdat de muziek zo hard werd gezett!
Ja je moet eerlijk zeggen, eenmaal in de bus wil je toch wel met drank en muziek in de stemming komen!.


Voor dat we het wisten waren we al in Dusseldorf en gingen we op zoek naar een cafe. In de eerste begonnen we allemaal aan een PULL BIER. Zooo heeej kannonnen wat een groot glas. Ik ging er gewoon mee gewichtsheffen want het werd me te zwaar hhaha.Maar het was een hele gezellige avond, we hebben verschillende cafe's/kroegen gehad, dus we hebben ons geoed geamuseerd. En lekker laat thuis maar pff wat was ik moe, mijn dagje was om half 8 smorgens al begonnen dus 6 uur op staan. Ook waren er twee wat oudere mensen die echt totaal en royaal uit hun dank gingen. Nouja ik zal niet vertellen hoe het eruit zag, kijk maar mee. Dit was nog niks.


 

De dag erna moest ik even lekker uitslapen van mezelf. En dat heb ik dan ook heerlijk gedaan, kwart over 12 werd ik wakker. En dat kwam omdat ik de wekker MOEST zetten, grrrrr. Want smiddags zou ik samen met een vriendin huiswerk gaan maken. Een project waar we allebei niet verder mee komen. Bahbah. Rond een uur of 5 ging ik daar weg, heb ik thuis gegeten en klaargemaakt om 's avonds naar de Aspergefeesten te gaan! Er stond een grote tent en barre in het dorp.. Gezelig was het hooor! Toen ik eenmaal in bed lag savonds moeest ik zeggen dat het me smorgens wat mindder goed afging als de morgen ervoor. Maar dat mag de pret niet drukken! Zondagmiddag was er een aspergemarkt, natuuurilijk lekkere asperges gekocht, en na de markt nog gezellig met een vriendin op het terras gezeten! Zondagavond moest ik om 6 uur werken en daarna weer meteen door naar de aspergefeesten. Scheelt dat ik mar 10 meter hoefde te lopen. Dat is het voordeel van een dorpje he, je bent er zo! Maandag weer lekker uitslapen, maar door verschillende whatssapjes kon ik uiteindelijk niet meer slapen. Dat scherm is ook zo fel om naar te kijken haha. Dus mijn pinksterweekend is wel geslaagd! 
Wat hebben jullie gedaan met pinksteren?
Ook heb ik heel erg zin in vanavond, lekker puzzelen en hier op de weblog kijken!! Iedereen die meedoet, heel veel plezier en succes!

Liefs,
Rachelle 
Abraham 50
              
Jaaaa zaterdag was mijn papa jarig! 50 jaar alweer klinkt meteen heel oud! Toen hij smorgens wakker werd stond er in de tuin een abraham, daar zal hij wel flink van geschrokken zijn. Hoe hij daar gekomen was, was een heel raadsel ahhaha. Opa en oma waren blijven slapen in de camper. Mijn vader zou naar boven gaan, bleek dat ie zich ging douchen en later heel de tijd boven rond liep. Uiteindelijk heb ik samen met oma die grote 'vreemde' man over de straat gedragen en buiten 10 minuten staan wachten met een pop in handen Ik moet zeggen als het overdags was geweest zag het raar uit! Binnen neergezet die pop, alles nog snel versierd, oma stiekem achter de deur uitgejaagd en slapen! 


De hele tuin was overdekt met zeil, zodat als het zou regenen dat iedereen droog zou blijven! Dat was wel een fijn ideee. 2 vrienden van mn vader hebben heel de avond voor de muziek ,verlichting gezorgd. En tsjaaa ik heb dan gezorgd voor de wijn, dat er op tijd weer een nieuwe fles op tafel kwam te staan.  
 
En menn wat was het gezellig, een paar van mijn vriendinnetjes waren er ook bij. De genodigde wijntjes waren dan ook genuttigd. Pfff de morgen erna merkte ik het wel hoor! 
Moederdag was het ook nog , en bijna iedereen kwam met een kater na beneden Ik moest toch gaan voetballen dus van mij hadden ze geen last, parasitamolletjes in. Maar ik kan je zeggen de wedstrijd was niet veel voor mij! De tweede helft stond ik er wel in, en het laatste kwartier hadden we een fantasieopstelling! Leukleuk, loodjes getrokken, en.............................. ik stond rechtsvooor. hahhah grappig. Niet gescoord, ik was op, wist niet zo goed wat ik voor moest doen maar hej het ging om de lol. De laatste 5 minuten kwam er nog een tegenstander ruzie met mij zoeken. Grrrrrrrrr  Maarja dat krijg je he met 22 meiden onderling op maar ÉÉN voetbalveld. 

Het was de laatste wedstrijd, en daarna hadden we met alle senioren afsluiting bij de club. Met barbeque, muziek een entertainmentmannetje die kwam zingen. Omdat ik geen alcohol meer kon zien, dronk ik de hele dag sinas, cola, red bull, sinas, cola, en uiteindelijk toch een liefmans. Karaoke was er, kortom genoeg leuke dingen! 
Ook komt er nog een logje met de foto's van vakantie!!! 

En oooh wat heb ik weer zin in een marco uitje! Of gewoon om marco weer te zien! Het is al weer f geleden Wil gewoon weer iets op de planning hebben staan! :d:d:d


makeup - hoge hakjes - beautyglossparty
Jaaa dit jaar ben ik weer op de Beautyglossparty geweest, en wat was het dit jaar weer leuk!! Samen met een vriendin van me hadden we afgelopen oktober al kaartjes gekocht. Dus het enige wat we nog moesten doen was.. AFWACHTEN.. En dat duurde lang hooor. Totdat het ineens zaterdaag 27 april was. Outfitje lag al klaar, ofja tot de laatste dag getwijfeld wat ik aan moest doen. De hele dag staat in het teken van beauty, beautyspulletjes, meiden, hakken, winacties etc.

Het thema was: Happy girls are the prettiest van Audrey Hepburn!
Dus het was even kijken wat ik nu aan moest doen. Vorig jaaar was het makkelijk. Het thema was iets met bloemen. Dus lekker fleurig met roze was genoeg. Dit jaaar even Audrey Hepburn gegoogeld en ik kwam op de kleuren zwart - wit - grijs etc. Dus dat deden we dan ook maar. 

                

'S morgens om half 8 op zaterdagmorgen ging mijn wekker. Pff wat was het vroeg, maar wat had ik er zin in! Smorgensvroeg mijn haartjes krullen. En voor ik uberhaupt binnen was, was alles er al weer uit!  aar baalde ik echt van! Eenmaal met de trein aangekomen in Amsterdam.                              
Trok ik op het station mijn hoge hakjes aan! Daarmee ben ik helemaal tot naar de Beurs van
Berlage gelopen en daar stond dan een hele rij te wachten met alleen maar meiden! Van jong tot oud! Wat leeuk. Ik heb er helaas geen foto van, maar wij stonden in ieder geval al om de hoek. In totaal waren er ook 2500 kaartjes verkocht! We hebben op zich niet langer dan 20 minuten hoeven wachten buiten, maar dat kwam omdat de deuren al open waren en wij iets later arriveerde. 

Eenmaal binnen gingen we meteen op avontuur. We gingen in een al heeel lange rij staan voor een glossybox te kopen! Met korting natuuurlijk. Daarna lieten we ons opmaken bij Rimmel. Dat is zo leuk, ik vind het geweldig om opgemaakt te worden! Daarna arriveerde we bij de stand Dr van der Hoog! 4 maskers voor maar 5 euro. Wat een kooopje en verder heb ik er nog een gezichtscrub gekocht en reinigingslotion! 

 


Tussendoor was ook de opening van de Beautyglossparty 2013. Die was echt heeel erg groot en mooi. Mascha de beautyglossblogger kwam op en heette ons allemaal welkom! Ze vertelde wat er de hele dag te doen was en welke acts er kwamen! Mark van Eeuwen (Jack van GTST) was de presentater de hele dag ! Hoe gaaaf. 
Je kon er ook foto's laten maken, dat hebben we natuurlijk ook nog gedaan! Ik zag dat de fotograaf ons helemaal fotografeerde. Dus snel trok ik mijn hakjes weer aan, hoe pijn ik ook had! 
Kregen we vandaag de foto heeft ie ons maar half gefotografeerd. Grrrrrrrr balen.. Ook kreeg je bij binnenkomst een bandje met muntjes. Met die muntjes kon je een lekkere cupcake halen, een Ben en Jerry's ijsje en een kokosdrankje. Ook kon je koekjes proeven, een blikje energy she drank halen. Kortom er was genoeg te doen en we zijn goed verwend! 

 


Verder hebben mijn vriendin en ik nog een hele leuke, toffe, gezellige en mooie dag gehad! Rond een uur of 5 zijn we weer terug gegaan. Toen we naar buiten liepen konden we een grote goodiebag weer ophalen. Wat waren we nieuwschierig! Vorig jaar was ie wel groter en voller. Maar nu zaten er ook leuke spulletjes in! 
 

Nu ben ik mijn koffer aan het inpakken voor lekker op vakantie te gaan. Even naar het goede weer. Morgen lekker in Eindhoven koninginnendag vieren! Ook heel veel zin in. Wat gaan jullie allemaal doen morgen?

Liefs,
Rachelle
Top feest gehad!
Afgelopen zaterdag 20 april was ik jarig en dat al voor de 20ste keer.
Ook had ik al begrepen dat die dag ook de opening was van de nationale sportweek. Maar doordat ik moest werken en lekkere ijsjes moest scheppen kon ik er ook niet bijzijn. 'S morgens met mam even de laatste boodschapjes gedaan en om 1 uur was ik aan het werk.  De hele dag had ik al zin in ijs ijs ijs ijs ijs ijs. Dus toen ik om 6 uur klaar was maakte ik mezelf een lekker ijsje. Toen ik thuis kwam, waren opa en oma en mijn andere opa er al! Maar ook ik moest me weer klaarmaken want om 8 uur stonden de eerste mensen al aan de deur! Smorgensvroeg met pap en mam , opa en oma al lekker ontbeten. 


 
 
Het feestje zelf was heel erg gezellig. Veel van mijn vriendinnen waren er! En ook familie en volwassenen. Normaal hield ik het altijd wel apart maar dit jaar wilde ik het eens samen houden. 
Ik begon al lekker aan een wijntje, en na de een komt de ander Totdat ik op een gegeven moment als cadeau een 3Liter fles APFELKORN kreeeg! Wat was ik blij,. Sooow heej wat een fles daar doe ik nog wel jaren mee... Zelf had ik smorgens al een fles gekocht, met het idee dan kunnen we savonds wat shotjes doen. Maaar nu kom ik wel vooruit hoor! Op de foto lijkt ie klein, maaar hij is grooot hooor!!  Daarbij kreeg ik ook nog een levensgrote hondenkuffel bij! Jada heeft er al flink mee liggen spelen.

 


Het feestje was erg geslaagd, ook kreeg en zag ik gister pas een hele mooie kaart van Marco! Nog even en dan lekker op vakantie!!
 
Liefs,
Rachelle
Ik ben Jarig!
 HAPPY BIRTHDAY!

Jaaaa vandaaag is de dag dat ik jarig ben.
20 april
Ik wordt vandaag 20, ik weet niet wat het is maar vind het ineens heel erg oud klinken. 
Maaar we worden nog veel ouder
Vanavond ga ik ook een leuk feestje vieren met vriendinnen en familie, dus dat komt helemaal goed.

Ook is er vandaag de opening van de nationale sportweek, helaas kan ik er niet bij zijn, want ik moet werken maar hoe leuk was het nou geweest om marco te zien op mijn verjaardag

Voor diegene die wel gaan, geef hem een dikke knuffel van mij! 
Heeel veeeel liefs,
Rachelle  
wat leuk!!
Wat eeen lieve reactie van Marco!!!
Op de foto van marco en mij.
Vandaag een saai dagje school maar dit maakte het wel goed. Heeel veel liefs,
Rachelle 

 
Hier word ik blij van!
Even een foto die ik met jullie wil delen! Liefs,
     Rachelle 
"Wat is jouw woord
Als het kil, als het stil, als het hard en berekend is"