Welkomsttekst


Hallo, leuk dat je even komt kijken. Laat gerust een berichtje achter! altijd leuk
Mijn hobbys zijn voetballen, winkelen, met vriendinnen afspreken en natuurlijk lekker naar Marco gaan!
Liefs, RachelleWeblog van de maand

Weblog van de maand November 2012
Gastenboek


Wil je graag wat vragen of zeggen, laat gerust een berichtje achter op mijn gastenboek. Vind ik altijd leuk.

Liefs, Rachelle
WEBLOG VAN DE WEEK
WEBLOG VAN DE WEEK 10 
6 maart 2012

Bedankt lieve Marco!

          klik op de foto voor het filmpje!!!

EN IK HEB DE LUNCH GEWONNNEN MET MARCO!! AAAAH WAT BEN IK BLIJ ZEG! 

Zie HIER de log over weblog van de week en de winnende lunch met Marco!

Deze week is Rachelle Weblog van de Week! Een hele bijzondere dit keer, want Rachelle logt nog niet zo lang maar wel heel fanatiek en je ziet haar dan ook vaak voorbij komen bij de updates. De logjes van Rachelle zijn vaak gezellig gemaakt met smileys, foto's en een mooie handtekening. Je hebt al goed door hoe alles werkt Rachelle! In het fanclubblad de Tifosi heeft Rachelle afgelopen keer meegedaan aan de prijsvraag en de computer heeft haar als winnaar gekozen. Wat een toeval, aangezien ik je filmpje vandaag wilde opnemen. Gefeliciteerd Rachelle! Je hebt een lunch met mij gewonnen! Ik ga je binnenkort dus zien en dan kletsen we lekker verder over de logjes!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Rachelle Hufken
Leeftijd: 25 jaar
Uitgebreid profiel
Lunchen met Marco Borsato

9 mei 2012
De mooiste dag van m'n leven! Geluncht met Marco Borsato, in Blaricum...
            ♥♥♥♥♥♥♥
       klik op het plaatje voor de lunch

             9-05-2012 (l)           ♥♥♥♥♥♥♥

Fanclubdag 2012
zondag 14 oktober 2012538 voor WARCHILD in Alkmaar
zondag 24 maart 2013Fanclubdag en Bingo in Hoofddorp
za/zo12-13 oktober 2013

Lief en Gezellig!
Mijn lieve hondje Jada! (l)


Marco's favorieten!
Marco's favoriete Week 8 2013
nummer 3Marco's favoriete Week 45 2012
nummer 2


Marco's favoriete Week 42 2012
nummer 2


Marco's favoriete Week 27 2012

nummer 5


Marco's favoriete Week 11 2012
nummer 1


Marco's favorieten Week 52 2011
nummer 8Marco's reactie

              klik maar op reacties.
                      23-04-2012 (l)

                 20-05-2012 (l)

Kalender
Februari 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28    
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Super zeg! En als je...
22:10, 9 jan 2016
Super nieuws zeg! Leuk...
21:38, 1 sep 2015
Super leuk!!! Ik hoor het...
10:50, 16 mrt 2015
Haaa, ja ik heb ook...
14:12, 23 feb 2015
Wat super jammer om na...
14:04, 23 feb 2015
Haa Annemarie, sorry voor...
20:08, 25 jan 2015
...
19:58, 25 jan 2015
Haaaa! Dat ziet er heeel...
23:05, 4 jan 2015
Leuk geschreven Lunarda!...
16:10, 19 dec 2014
Gefeliciteerd. En wat een...
20:24, 11 nov 2014
E-mail alert
Foto album
Mijn stage kinderdagverblijf

Vandaag moest ik weer stage lopen. Ik loop stage op een Kinderdagverblijf ?Korein Kinderplein?. Bijna altijd ben ik dan te vinden op de babygroep, en op dinsdagmiddag ben ik bij de BSO. (de wat oudere kinderen). Ik vind het erg leuk op stage, en vind het zo leuk om met de kindjes te knuffelen elke dag weer! Ik hoop dat ik er later ook een baantje in zal krijgen. Hiervoor heb ik al veel stage gelopen! Op mijn oude basisschool waar ik zelf op gezeten heb, in groepje 1 bij de kleuters. En 2 jaar later in groepje 3. En het leukste was al die kindjes had ik bijna al gehad in dat groepje 1 dus ik zag hoe ze allemaal gegroeid, veranderd, ouder waren geworden! Dat was pas leuk om te zien! Ook heb ik nog 2 andere stages gehad bij kinderdagverblijven bij de peutergroepen! Ook dat vond ik erg leuk om te doen, je kunt samen met de kindjes iets leuks gaan doen. Ze praten tegen je en dan komen er verhalen uit hahaha dan lig je zo in een deuk! Dus reden genoeg om te zeggen dat ik het erg naar mijn zin heb op stage!Toen ik een keer ?s middags bij de BSO was vroeg er een meisje aan mij ?? Juf, wil je mee een spelletje doen??? Ja, tuurlijk zeg ik kies er maar een uit! Nou uiteindelijk gingen we dan party en co junior doen, altijd leuk zo?n spelletje. Toen kreeg ze een kaartje waarbij ze het verboden woord moest vertellen aan mij. Eerst dacht ze even na en daarna begon ze te zingen, BINNNEN, BINNEN IN MN HART BINNEN IN DE ZIEL VAN BINNEN. Ik zeg : ?? Marco Borsato? ?? Jaa zegt ze hahah, dat was grappig. Ik zei nog tegen haar, ik ben stiekem toch wel een beetje fan van Marco Borsato. En toen begon ze te lachen hahah.
Wat leuk zo?n stage! :d

Heel veel liefs,
† † † ††††
mooi optreden!
Natuurlijk zit ik elke week klaar voor the voice of Holland, en zo niet dan zorg ik dat mama het opgenomen heeft zodat ik niks mis! Maar er is toch een filmpje dat ik zo mooi vind dat Marco daar gezongen heeft. In een van de Liveshows ja ging Marco zingen samen met Marieke. Wat was dat mooi, het liedje : Wereld zonder jou!


klik op de foto voor het filmpje!

Marco Borsato en Marieke Dollekamp - Wereld zonder jou!

Wat kan ik van zijn stem genieten, echt niet normaal! Kan ook gewoon heel de dag alleen maar Marco luisteren en verder geen andere muziek. Maar dat vinden ze thuis niet leuk daarom doe ik de oordopjes in of ga ik lekker boven op m?n kamer zitten! Mijn zusje houd weer van hele andere muziek! Ieders eigen smaak, en maar goed ook eigenlijk!
Ik wou toch even een stukje laten zien, ik kan er maar geen genoeg van krijgen hoe hij kijkt in het filmpje. Bij 1.09 minuten. Daar kijkt hij zo schattig! Dat wou ik even laten weten haha.

Heel veel liefs,
† † † † † †
Vriendschap!


Ik kan je geen oplossingen geven voor al je problemen, maar ik kan naar je luisteren en dan zullen we samen zoeken naar antwoorden.†Ik kan je verleden met al je pijn niet veranderen, maar ik kan er nu voor je zijn wanneer je me nodig hebt. Ik kan niet voorkomen dat je over je eigen voeten valt, ik kan alleen mijn hand aanbieden, zodat je die kan grijpen mocht je vallen. Jouw plezier, overwinningen, successen en geluk zijn niet de mijne, toch kan ik met je meegenieten. Jouw besluiten in het leven zijn niet de mijne om te maken, ik kan je alleen steunen, aanmoedigen en je helpen als je daar om vraagt. Ik kan niet voorkomen dat je je hart breekt of pijn hebt, maar ik kan een arm om je schouder slaan en je helpen de scherven op te rapen.


Wat is het fijn om goede vriendinnen te hebben, en er zelf een te zijn!Heel veel liefs,
† † † † † † † † † † † † † † † † †

Ik mis Marco
Ik heb hier verschillende foto's met bekende bnn'ers, super leuk! Maar er is iemand waarmee ik niet op de foto sta. Hij staat er alleen zonder mij op! Ik hoop dat het snel een keer gaat komen dat ik met Marco op de foto kan!†Ik zal eens even per foto uitleggen wie het allemaal zijn.†
Een foto met Sascha Visser die kwamen we tegen bij de TMF Totally summer party in Spanje.
Een foto met Rob Geus die kwam ons redden in Calella met Red mijn vakantie.
Een foto met Hansen Thomas die kwam vorig jaar in Sevenum zingen voor het Glazen huis.
Een foto met Rik van GTST in Blerick op de Kermis (Ferri Somogy)
Een foto met †Martijn Huijgens van GTST die kwam even onze school in Venlo binnen lopen omdat hij er vroeger ook op gezeten had (Peter Post).
Een foto met Jan Keizer, al twee keer in Grubbenvorst komen zingen met de Aspergefeesten.
Een foto met †Danny van GTST op de kermis in Blerick (Jan Kooijman)
Een foto met Jan Smit - Signeersessie in Venlo.
Een foto met Tommie Christiaan (Zorro Venlo).
Een foto met John Williams met het RTL sterrenteam paar jaar geleden.
Een foto met Tess en Veronica van TMF in Time-out, kreeg ik even de microfoon van TMF in handen geduwd!†
Een foto met Jaap die ook kwam voetballen met het RTL sterrenteam een paar jaar geleden.
En er zijn nog een aantal andere waarmee ik op de foto ben geweest.

En dan mis ik nog een hele leuke foto met MARCO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Heel veel liefs,
† † † † †

Many of horror film!

Dit vond ik wel leuk om even met jullie te delen, 2 jaar terug in ons eerste jaar van onze MBO †opleiding- Welzijn moesten we een film maken. Wij hadden een groepje bij elkaar gezocht en hebben gekozen voor een horrorfilm te maken, waarin iedereen dood ging. Alleen hadden we op het laatste niet meer genoeg tijd om het af te filmen. Dus het is een half filmpje! Ik vind hem nog steeds zo leuk gemaakt!†

Het is zeker de moeitewaard om even een paar minuutjes te kijken! †:d:d:d


†klik op het plaatje voor het filmpje!

Heel veel liefs,
† † ††

Wij bij Red mijn vakantie!
Red mijn vakantie in Calella!
Nadat ik gistere Rob Geus zag bij de TV-Kantine dacht ik jaa daar kan ik nog wel een logje over schrijven. Jaa afgelopen zomer ben ik met mijn vriendinnen op vakantie gegaan naar Calella. We dachten dat we alles in orde hadden en een leuke, rustige, gezellige en met veel uitgaan vakantie zouden hebben. Maar eenmaal aangekomen daar in het H-top Olympic Hotel in Calella was de lol ineens weg! We hadden een Hotel geboekt 8 dagen ALL-inclusive.We waren met 4 meiden, 3 van ons stonden in de kamer en konden niet verder lopen met koffers, ik stond dus nog buiten op de gang ik zeg wat is er aan de hand? Het was even stil maar ze konden dus LETTERLIJK niet met hun koffers doorlopen zo klein was de kamer. Het bleek een 2-persoonskamer te zijn waar ze 4 bedden tegen elkaar hadden geplaatst. Ja dat kan dus niet.†Het eerste wat we gedaan hebben was naar onder naar de receptie gegaan en gezegd wat hier de bedoeling van was. Ik die dus geen engels kon bleef boven maar even bij de koffers haha. (intussen had ik de hotel kamer wel al gezien). De receptie zei gewoon, we hebben geen grotere kamers en jullie moeten je reisleiding maar bellen. Nouja ze helpen gewoon niet, wij dus gebeld met onze reisleidster en zij zei: ?Jullie hebben dit geboekt?. DAT KAN DUS ECHT NIET. Wij boeken met 4 meiden geen 2-persoonskamer! Wat jullie kunnen doen is: de meubels op het balkon gooien. Ik heb een filmpje gemaakt ik zal hem zo eens uploaden op youtube.†Het is een klein filmpje maar het is wat!

http://www.youtube.com/watch?v=DIzALbo108M&feature=youtu.be

Even over de kamer.
Het was zo klein dat we de koffers opgestapeld in de gang moesten neerzetten! We hadden een klerenkast waar we niet in konden omdat daar de bedden tegenaan stonden. Dus heel de week moesten we alle kleren zo terug in het koffer gooien en als we weer iets nodig hadden. Het koffer weer pakken op bed gooien en eruit halen wat je nodig had, en dan kon je hem weer dicht maken en terug zetten in het gangpad. Ook hadden we nachtkastjes, die LETTERLIJK op elkaar stonden gestapeld waar we dus niks aan hadden. En dan hadden we nog een balkon en een deur die niet open kon omdat de bedden er tegenaan stonden. En we lagen dus met 4 bedden tegen elkaar aan, als we uit geweest waren, en je smorgens wakker ging lag je in een muf hok want de airco deed het niet en je kon de deur niet open zetten voor te luchten!
Het was wel even wachten voordat we een nieuwe kamer kregen, maar dat was het waaard!Toen hadden we een TMF-Totally summer party, en daar hebben we genoten van onze Sascha Visser als dj. Op de terug reis kwamen we aan de praat met 4 andere meiden, zij hadden het zelfde probleem als ons en ze zeiden we hebben met red mijn vakantie gebeld maar kregen er niemand aan. Nou met 8 man zeiden we dan bellen we morgen nog een keer, en toen kregen we iemand aan de lijn. Er kwamen eerst twee jongere mensen kijken of het wel de moeite waard was, en we moesten onze verhalen vertellen! Zij hebben op de kamers gekeken en gefilmd en ze zouden ons terugbellen of Rob of Alberto langs zouden komen.
En ja hoor we kregen telefoon terug, we moesten om 6 uur klaar zijn want dan kwam Rob Geus met de cameraploeg. We hebben met de groep bij een cafeetje in Calella af te spreken om ons verhaal aan Rob te doen en kijken wat we gingen doen. Heel de dag hebben we opnames gehad, het was zo leuk! Het was net of we in een film zaten haha. Onder het filmen kwamen we onze reisleidster tegen en we schrokken allemaal, nu kon ze alles gaan regelen en zich voorbereiden ( maar dat had ze niet gedaan ). Het eten bij ons was zo slecht, dat hij zei daar moet je NIET meer eten. De sla was net zo warm als het warme eten. De sla wat maar een paar graden moest zijn was 25 graden. En het warme eten was ook 25 graden en moest iets van 50 graden zijn. Echt heel vies, al het eten was erg koud en het enige wat ze zeiden in het hotel was: gooi maar in de magnetron.. ( die stond er serieus om het op te warmen ). Ik dacht zo?n hotel heb ik nog nooooit gehad!


Uiteindelijk hebben ze dan geregeld dat we met z?n alle overgeplaatst zijn naar Blanes. (ook nog een andere stad in Spanje). Wat waren we kwamen in een mooi (en vooral schoon) appartement, alleen dus geen ALL-inclusive.. Als vergoeding kregen we 25 euro per dag terug. We waren blij maar achteraf was het helemaaal niet veel. Maar helaas hebben we nooit meer wat terug gekregen! We hebben het daar wel nog gezellig gehad en nog een leuke vakantie van gemaakt!
Nou hopen we dit jaar op een betere vakantie, daar gaan we vooor!


we zijn met 2 groepen, de 4 meiden uit Amsterdam en wij 4 meiden uit Limburg samengevoegd in de aflevering. Maar ik denk dat je dat verschil wel hoort!
De aflevering:
Bij minuut †17.00 †komen wij met ons groepje meiden. ik heb helaas niet de korte versie

klik op het plaatje voor de aflevering, bij de 17 minuten komen wij.
Red mijn vakantie de aflevering 25 september 2011Heel veel liefs,
† † ††
Dit is mijn nummer 1
Ik zie hier veel logjes met de nummer 1 †hit die er was toen je geboren was! Ik vond het leuk om al die liedjes te luisteren, dus dacht dan ga ik ook maar is zoeken! En ik ken het liedje een beetje kwa horen en hij is best leuk. Mijn moeder zei al die ken ik nog wel ja! haha. Dus ik dacht maak er ook een logje over. Het liedje is Rene Klijn - Mr Blue.


Ik ben geboren op 20 april 1993†

klik op het plaatje voor het filmpje!

Film van Marco gezien!
Vanmorgen om 12 uur toch maar opgestaan, ik kon eigenlijk nog wel even blijven liggen want ja het is toch vakantie. Maar ik dacht dan is mijn dag ook weer gelijk om, sta lekker op! Ben met een vriendin eerst lekker broodjes gaan halen als ontbijt! En daarna lekker op de bank gaan liggen en was het tijd voor een leuke film. Die we gisteravond al wouden kijken, maar helaas ging dat gisteravond niet. Want welke film gingen we kijken? Juist ?Wit licht?. En wat issie leeuk! Ik heb hem nou al een aantal keer gezien, en hij blijft gewoon leuk! De allereerste keer in de bioscoop was het toch ?t mooiste met alle effecten etc.
Maar ook nu heb ik weer van je genoten hoor Marco! Hij kan ook gewoon echt alles. Zingen, acteren en alles wat erbij hoort. In de film; je bent net een echte acteur die het al jaren deed!Ook ga ik zo nog even kijken naar de prijsvraag van vandaag. Daar mag ik mijn creativiteit laten zien hahhaha. Zo maar even wat gaan bedenken dan! Ik heb genoten van alle prijsvragen! Super heb het allemaal zo goed mogelijk geprobeerd te maken, en nu dalijk maar wachten op de uitslag!†


En dan is het vanavond tijd voor The voice of Holland! Jaaah ik ben thuis, ik kan het zien, ik ga nergens heen maar lekker op de bank liggen vanavond. En dat allemaal voor Marco. Ik ben benieuwd wie er vanavond van Team Borsato eruit moet. Het blijft toch elke week spannend!

Heel veel liefs,
† † † †
#1MB uitgelezen!
Wat was het mooi echt mooi om te lezen! Ik heb het rustig uitgelezen. Ik heb het nogal druk dus heb niet veel de tijd gehad om te lezen. Dus het meeste heb ik in de avonduren gelezen voordat ik naar bed ging! Het verhaal over dat hij met de familie kookt en een gezellige avond heeft vond ik toch een van de leukste dingen in het Magazine. Ook vond ik zijn privefoto?s en verhalen leuk. De trouwfoto?s en foto?s van zijn mooie kinderen. Ook vond ik leuk wat de kinderen over hem vertelde.


Ik weet dat Marco er veel en heeel veel tijd ingestoken heeft om dit in mekaar te zetten, maar oah kun je dat niet elke maand maken zo?n magazine, Marco! Dan neem ik er meteen een abonnement op hoor! Ik heb genooooooten van je magazine! En ik heb hem nog steeds langs m?n bed liggen! Dus ik ga hem zeker nog een keer doorlezen!

:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:dHeel veel liefs,
† † † † † † † † † ††

Voetballen is mijn hobby!
Ik weet niet of ik jullie al eens over mijn hobby heb verteld, bij deze dan! Mijn hobby is voetballen bij de club GFC'33 in Grubbenvorst! Ik heb het erg naar mijn zin †en vind het leuk als we winnen, meer hierover in mijn logje.


Mijn grootste hobby is voetballen, inmiddels voetbal ik al 6 Š 7 jaar. Zo lang al totdat ik even niet weet hoelang precies. Maar echt al heel erg lang en ik vind het nog steeds leuk, het gaat nog steeds niet vervelen. En het leukste om naar te strijden met je team is om kampioen te worden of lekker een wedstrijdje te winnen. Toen ik begon speelde ik in de D4 gemengd, dus zat ook bij jongens in het team. Dat was NIKS dus want we verloren altijd met 30-0 of 32-0, ik geloof dat we ooit een keer gescoord hebben en toen hebben ze het extra laten doen. Maarja zeg eens eerlijk als meiden tegen een jongensteam voetballen is ook niet leuk, niks aan! Toen waren er eindelijk genoeg meiden zodat we een meidenteam konden opstarten hťhť daar was het dan eindelijk, de gezelligheid kon beginnen! Het eerste seizoen zijn we als laatste geŽindigd, en daarna werden we steeds beter en beter totdat we KAMPIOEN werden! Oaah wat waren we blij, daar in de kantine op tafels gestaan, gezongen, gedronken. En toen eenmaal thuis de voetbalclub open gegooid en er een DIKKE VETTE PARTY van gemaakt! Ook kregen we een rondje van de trainers. Toen zat ik in de C.
Kampioen 2008


Toen kregen we weer een nieuw seizoen, nieuwe rondes nieuwe kansen! We bleven in dezelfde poule staan, maar waarom dat weet niemand. Daar wisten wij van te profiteren, we deden zo ons best dat het ons weer gelukt was om KAMPIOEN te worden! Toen werd de kroeg bij ons in het dorp : ?Het stammineke? speciaal voor ons geopend en daar weer een heel feest met familie vrienden van al onze meiden! Oook daar hebben we† van genoten! En in dat jaar zaten we in d A.
Kampioen 2009


Inmiddels hebben we een andere trainer gekregen en ook daar doen we goed ons best bij! Eerste seizoen eindigde we als laatste, want omdat we weer als eerste geŽindigd waren zijn we overgestapt naar de Dames 2. Want inmiddels hadden we al 4 damensteams. Dat is toch geweldig dat er zoveel meiden in het dorp zijn die voetballen. Nu het afgelopen seizoen gingen we weer voor het kampioensschap. Het halve dorp stond langs te kant te kijken , we moesten uit spelen. Als we wonnen waren we kampioen als we tegelijk speelde was het andere team gewonnen met 1 punt verschil. Het was een hardhandige, stomme, vervelende wedstrijd. Blij dat we daar niet meer tegen hoeven te spelen. Het was een en al rugby op het veld, een meisje van ons team moest naar het ziekenhuis omdat ze er tussenuit gestamd was. En door de scheids hebben we gelijkgespeeld. Hij zag dingen te laat, wist niet wat buitenspel was, jaa wat ben je dan voor een SCHEIDS. Helemaal geen!

Ik hoop dat jullie wat wijzer zijn geworden over mijn hobby! Ook wil ik graag wel weten wat jullie hobby's zijn ?

Dit is een overzicht van onze teamfoto's van alle jaren, helaas is er een jaar overgeslagen, jammer.
Heel veel liefs,
† † ††


"Jij begrijpt niet
En dan verlang je toch weer"