Welkomsttekst


Hallo, leuk dat je even komt kijken. Laat gerust een berichtje achter! altijd leuk
Mijn hobbys zijn voetballen, winkelen, met vriendinnen afspreken en natuurlijk lekker naar Marco gaan!
Liefs, RachelleWeblog van de maand

Weblog van de maand November 2012
Gastenboek


Wil je graag wat vragen of zeggen, laat gerust een berichtje achter op mijn gastenboek. Vind ik altijd leuk.

Liefs, Rachelle
WEBLOG VAN DE WEEK
WEBLOG VAN DE WEEK 10 
6 maart 2012

Bedankt lieve Marco!

          klik op de foto voor het filmpje!!!

EN IK HEB DE LUNCH GEWONNNEN MET MARCO!! AAAAH WAT BEN IK BLIJ ZEG! 

Zie HIER de log over weblog van de week en de winnende lunch met Marco!

Deze week is Rachelle Weblog van de Week! Een hele bijzondere dit keer, want Rachelle logt nog niet zo lang maar wel heel fanatiek en je ziet haar dan ook vaak voorbij komen bij de updates. De logjes van Rachelle zijn vaak gezellig gemaakt met smileys, foto's en een mooie handtekening. Je hebt al goed door hoe alles werkt Rachelle! In het fanclubblad de Tifosi heeft Rachelle afgelopen keer meegedaan aan de prijsvraag en de computer heeft haar als winnaar gekozen. Wat een toeval, aangezien ik je filmpje vandaag wilde opnemen. Gefeliciteerd Rachelle! Je hebt een lunch met mij gewonnen! Ik ga je binnenkort dus zien en dan kletsen we lekker verder over de logjes!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Rachelle Hufken
Leeftijd: 25 jaar
Uitgebreid profiel
Lunchen met Marco Borsato

9 mei 2012
De mooiste dag van m'n leven! Geluncht met Marco Borsato, in Blaricum...
            ♥♥♥♥♥♥♥
       klik op het plaatje voor de lunch

             9-05-2012 (l)           ♥♥♥♥♥♥♥

Fanclubdag 2012
zondag 14 oktober 2012538 voor WARCHILD in Alkmaar
zondag 24 maart 2013Fanclubdag en Bingo in Hoofddorp
za/zo12-13 oktober 2013

Lief en Gezellig!
Mijn lieve hondje Jada! (l)


Marco's favorieten!
Marco's favoriete Week 8 2013
nummer 3Marco's favoriete Week 45 2012
nummer 2


Marco's favoriete Week 42 2012
nummer 2


Marco's favoriete Week 27 2012

nummer 5


Marco's favoriete Week 11 2012
nummer 1


Marco's favorieten Week 52 2011
nummer 8Marco's reactie

              klik maar op reacties.
                      23-04-2012 (l)

                 20-05-2012 (l)

Kalender
Februari 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28    
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Super zeg! En als je...
22:10, 9 jan 2016
Super nieuws zeg! Leuk...
21:38, 1 sep 2015
Super leuk!!! Ik hoor het...
10:50, 16 mrt 2015
Haaa, ja ik heb ook...
14:12, 23 feb 2015
Wat super jammer om na...
14:04, 23 feb 2015
Haa Annemarie, sorry voor...
20:08, 25 jan 2015
...
19:58, 25 jan 2015
Haaaa! Dat ziet er heeel...
23:05, 4 jan 2015
Leuk geschreven Lunarda!...
16:10, 19 dec 2014
Gefeliciteerd. En wat een...
20:24, 11 nov 2014
E-mail alert
Foto album
Let it snow!
Jaaaa het sneeuwt, vanmorge was het half 7 in de ochtend en ik sliep lekker. Totdat ik een sneeuwschep hoorde bij de buren. Half wakker was ik geworden en dacht dat kan toch niet waar zijn, geen sneeuw he? En ik maakte de rolluik open, ja hooooooor! Het heeft gesneeeuwd kei vet toch! Mijn vader moest naar het werk en was de auto al schoon aan het maken. Snel even zo ?s morgens vroeg een foto gemaakt.


Ik hoop toch eecht wel dat het maar voor even is, want heel de winter hebbben we het niet echt heeeeeel erg koud gehad en geen sneeuw gehad, dan komt volgende week de carnaval hier bij ons en dan zie je dat het sneeuwt, echt niet leuk veeeel te koud! En ben vandaag naar mijn oude  stage geweest, na die lieve kindjes en wat was het leuk! Echt leuk hoe je ziet dat ze ouder worden als je ze een half jaar tot 3 kwartjaar niet meer hebt gezien! Heerlijk. En hoop toch echt dat de sneeuw gauw weggaat want anders hebben we met de carnaval weer eens veel te koud! En morgen moet ik ook nog 3 kwartier naar stage fietsen, hoop niet dat het al te glad is. Maar mijn hondje jada vond het wel weer heeeeeeeeeel erg leuk  Ligt er bij julllie ook allemaal sneeuw?


 


Heel veel liefs,
    

Wat waren ze goed!
Aaaaah wat was ik onder de indruk van de eerste aflevering van the blind audions van The Voice Kids. Heel erg leuk om te zien, ook van deze reeks wil ik dus géén aflevering missen! Want gelukkig kun je het ook nog terug kijken op rtlgemist.nl. Want komende vrijdag ga ik naar het LVK. Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer en daar ben ik bij aanwezig hopen dat De Toddezek uit Grubbenvorst weer 1e worden. Het is ze al 3 keer gelukt!
Ik heb geloof ik de eerste aflevering van The Voice Kids al zeker 3 keer terug gekeken, zo leuk.

Maar weer even over The Voice Kids afgelopen vrijdag, wat zaten er goede audities tussen WAUWW echt waar. Zo'n kleine talentjes en dan al zo'n stem hebben, het kan gewoon bijna niet. Wat jammer dat ik nu niet kan zingen want als ze dan omdraaiden, had ik zeker voor Marco Borsato gekozen  De audities die er voor mij uitsprongen waren : Rozemarijn haha dat kleintje met die rode haren, wat sprak die wijs maar oh zo leuk. Jammer dat er voor haar niemand omdraaide maar haar droom kwam uit! Simon een kus geven, en wat baalde hij dat hij niet gedrukt had haha je had het gezicht moeten zien. Zegt Marco ook nog: Zeker had ze voor mij gekozen! En Simon maar balen. Hier een filmpje van haar.

klik op de foto voor het filmpje.


Ook Fabienne die het liedje zong van : Ed Sheeran - The A team. Wat had zij een stem, pff en wat leuk dat ze voor Angela koos. Ik hoop dat ze nog ver zal komen. Ook hier kun je een filmpje terug kijken van haar als je het nog een keer wil zien. 


klik op de foto voor het filmpje.En dan hebben we er nog een die we niet kunnen vergeten, eentje van team Marco haha. Zendé wat was hij schattig zeg! Echt heel erg schattig en wat hij allemaal van te voren vertelde heb gelachen! ''Dankjewel mevrouw'' tegen Angela. Ik kan niet wachten tot de volgende aflevering. 

Klik op de foto voor het filmpje.


En wacht ook op de battles, daar mocht ik bij aanwezig zijn wat was het gaaaf om eens in zo'n publiek te gaan zitten en lekker meeklappen op de liedjes! Echt gaaf zeg. 

Heel veel liefs,
      
Winterstop voorbij!

Jaaajaa, het is weer voorbij de winterstop! Wij beginnen dus weer met voetballen. Afgelopen week zijn we weer voor het eerst begonnen. Het was een eerste intensieve, moeilijke, en leuke training. Leuk om weer met z?n alle te gaan voetballen en de conditie weer op te gaan bouwen.
We hebben namelijk na onze Kampioenswedstrijd (die we gelijk gespeeld hebben) en daardoor niet gewonnen hadden helaas, geen trainingen  meer gehad. Van de ene kant was ik wel blij, even lekker rust! Want had het namelijk heeel erg druk met stage, werken en dan eigenlijk ook nog trainen. Dus voor mij was het even lekker. Maar nu kunnen we weer aan de bak! En ik heb er zin in. De wedstrijden duren nog even voordat ze beginnen. Maar ik kijk er wel na uit. Elke zondagmorgen lekker een wedstrijd spelen. Hopen dat we dit keer weer lekker hoog eindigen. We zitten nog in de 6e klasse van de Dames. Het is wel nog koud, maar lekker dik en warm inpakken dan komt alles goed. ik speel bij de witte trouwens de Grubbenvorsterse voetbalclub GFC'33.Heel veel liefs,

heel erg genoten van The Voice KidsGisteravond lekker naar bed gegaan omdat we vandaag vroeg d'r uit moesten, ik viel maar niet in slaap. waaarom niet? Misschien omdat ik dacht, ik ga morgen Marco zien! Of het gaat een hele leuke dag worden? Of alles gaat morgen fout en hebben we alsnog niets gezien.

Vandaag was het dan zover ik ging samen met een vriendin naar The Voice Kids de battles. om 1 uur gingen de deuren op en om half 3 begonnen de opnames en erg genoeg ging vanmorge de wekker al om 7.15uur. Pffff dat was vroeg, maar wij dachten beter te vroeg dan te laat! Want tenslotte moesten we 2 en een half uur reizen. 

Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar er was iets he-le-maal fout gegaan. Op de tickets stond het adres dat gaf ik op google maps ook helemaal in. Zonder typfouten en precies overgetypt. Toen ik op enter duwden kwam er ineens iets van Laplacestraat, Amsterdam te staan als eindbestemming maar wel studio 1 erbij. Dus ik dacht klopt dat, nog maar eens geprobeerd en ja weer dit adres en geen van cleeffkade. Ik naar mijn vader gegaan ( heeft dus helemaal geen verstand van treinen) ik zeg klopt dit, zei hij ja het ligt dicht bij amsterdam dus kan misschien wel kloppen dat dat onder de postcode Amsterdam valt. Oke dan zal het wel goed zijn.

Inmiddels al 3 treinen 2 bussen en een stuk gelopen te hebben waren we dan in Amsterdam. Ik zei al tegen mijn vriendin ik hoop echt dat we goed zitten. We hadden in amsterdam nog 2 uur over maar hebben we doorgebracht op het station omdat het regende , koud was en we nog maar 3 minuten in de bus heofden te zitten en dan waren we nog voor 1 uur daar als de deuren open gingen. We kregen die 2uur echt niet om, winkeltjes 3 keer bekeken en uiteindelijk de bus gepakt en naar de eindbestemming gegaan. Bleek dat het een appartementencomplex was waar studio 1 stond. Wij gevraagd binnen bij een sigarettenwinkel zegt de mevrouw: Maar meisjes jullie zijn in Amsterdam en niet in Aalsmeer, ja zeg ik dat snap ik ook nog wel. Maar we dachten dat zal wel goed zijn want google maps gaf dat aan. Maar nee we zaten dus HE-LE-MAAL FOUT!!!!

Ik had de moed al helemaal opgegeven, echt waar! Ik dacht we komen niet meer aan en dit wordt geen Marco meer zien. :|Die mevrouw stuurden ons naar een station en zei vraag daar maar verder, wij als een gek nar het station muiderpoort gelopen. wantja het was dus al bijna 1 uur en weij zaten niet op de goede plek. Snelsnel een trein gepakt die richting schiphol ging. Wat is nou een leven zonder internet op de mobiel. (ik heb het niet maar mijn vriendin gelukkig wel). Dus opgezocht van Cleeffkade zonder studio 1 ervoor en ja kwamen we in een hele andere routebeschrijving uit. Dus eenmaal stonden we op Schiphol we dachten wat moeten we hier dan. Toen de laatste bus en kwamen we dan uit bij de Studio van THE VOICE KIDS. ik ben geloof ik nog nooooooooooooooooooooit zo blij geweest dat ik aankwam op bestemming waar ik moest zijn. half 3 sloten de deuren en ja hoor wij kwamen 10 VOOR HALF 3 AAN. Geluk bij een ongeluk he. Gelukkig zaten we op de plaatsten en kon het voor ons beginnen! Wat was het GE-WEL-DIG leuk om eens mee te maken hoe zo'n opname in z'n werk gaat ! Super leuk hooor echt waar. Heb genoten van de talentjes van Angela's team! Wat zaten er goede bij echt heel leuk! 
En natuurlijk heb ik ook genoten van Marco zat dan wel achter zijn stoel dus na zijn rug maar heb zijn stem gehoord en als hij opstond zagen we hem ook, wat leuk! En kwam ik Esther van de log hier ook nog tegen bij de jas op halen haha kei leuk. 
Na afloop weer terug gereist 2 en een half uur. en heb toen 3 kwart Tifosi al uitgelezen vandaag in de trein mee begonnen!LIEVE FANCLUB, HEEL ERG BEDANKT DAT IK KAARTEN HEB GEWONENN HEB ERG GENOTEN EN VOND HET SUPER VET! IK ZAG NATHALIE OOK NOG ERGENS IN DE ZAAL ZITTEN WOU HAAR GAAN BEDANKEN, MAAR VOOR DE UITZENDING AFGELOPEN WAS, WAS ZE AL VERDWENEN HAHA. HELAAS GEEN FOTOMOMENTJE GEHAD MET MARCO MAAR DAT KOMT DAN DE VOLGENDE KEER WEL.

Heel veel liefs,

      
Misschien kan iemand mij helpen?

Hallo lieve loggers,

Ik heb een vraagje, ik ga morgen dan naar The Voice Kids toe dankzij de Fanclub, super geweldig hoor! Maar ik dacht dat ik ergens bij een logje van iemand had gelezen dat je geen tassen mee naar binnen mag nemen. Ik weet dus niet hoe het werkt. Kan ik wel een tas mee nemen met natuurlijk fototoestel mobiel en andere belangrijke dingen of wat wordt er mee gedaan. Wordt het beveiligd als je het niet mee naar binnen mag nemen? Want dan weet ik dat van te voren. Ik hoor het wel van jullie als iemand het weet.
Ik schrijf het berichtje hier want kan niet op de mail klikken bij de fanclub log. Doet het niet bij mij!

Ik hoop echt dat iemand mei kan helpen :$:$:$

Heel veel liefs,

Lang gewacht maar toch gekregen!
Jajaa ik heb lang gewacht op mijn alleraller eerste Tifosi, en heel vaak aan m'n moeder gevraagd: ''Mam is er nou een boekje voor mij in de bus gevallen?'' Nee vandaag weer niet. Hmmm jammer dan moet ik nog even wachten. Toevallig vanmiddag nog gevraagd ik zag een postbode en die fietste ons huisje zomaar voorbij. Ik zeg tegen mijn moeder dat kan toch niet, die heeft mij nog wat te geven Hahhaha. Maar helaas hij fietste door.

Nu had ik op schoool een toets die ik moest inhalen voor de zoveelste keer. Bij de Gilde Opleidingen Venlo is het zo dat als je een toets niet haalt, mag je hem herkansen totdat je hem haalt. Dit was dus mijn 5e keer. Maar een troost vorige keer had NIEMAND van alle 30 leerlingen (verspreid over alle klassen) die toets gehaald. Dus dan denk ik het ligt toch niet aan ons zelf dan maar aan de school?

Maar toen ik thuis kwam, lag er een hele leuke envelop voor me in de brievenbus. Jaaaaa van Marco het was mijn eerste Tifosi. Ik schrijf er gelijk eeen logje over zodat ik gelijk kan beginnen met lezen nu! Leukleukleuk. Ook zat er een leuke foto bij van Marco van de Tour Dichtbij. Maar er zat nog geen pasje bij, ze hebben mij gezegd dat ik hem later zou krijgen omdat hij nog niet bij de eerste druk erbij zat. Maar ik had begrepen dat hij bij m'n Tifosi d'r bij zou liggen maar dat is niet het geval, ik hoop dat ik hem nog zo snel mogelijk krijg. Ben zo blij met de Tifosi ga zo gelijk beginnen met lezen! Leeeeeeeeeeeuk.


IIk ga allemaal leuke dingen doen deze week, Vandaag dan de Tifosi gekregen, En ook gaan we vanavond de vakantie boeken naar Griekenland - Rhodos waar ik laats al een logje over schreef. En morgen ga ik naar The voice Kids, super leukkkkkkk om allemaal naar uit te kijken, kei en kei vet! Ik heb in ieder geval een leuke week, jullie ook allemaal? Ben benieuwd.

Heel veel liefs,
      
Rachelle naar The Voice Kids

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH WAT BEN IK BLIJ! WANT IK GA GEWOON NAAR THE VOICE KIDS EN NAAR MARCO BORSATO...... WAT BEN IK BLIJ! IK STA HIER GEWOON TE SPRINGEN IN BED, HEB AL DUIZENDE SMSJES ONTVANGEN DIE IK NOG MOET LEZEN, OMDAT IK 2 KAARTEN HEB GEWONNEN VOOR THE VOICE KIDS. BEN ZO BLIJJJ
Ben vandaag zo vrolijk zo vrolijk zo vrolijk, ben vandaag zo vrolijk, zo vrolijk was ik nooit!

gistere las ik dat je kaarten kon winnen voor the voice kids, ik dacht he daar wil ik echt eens een keertje heen! Ik ben nog nooit bij zo'n opnames geweeest en het leek me zo leuk  Ik direct mn vriendin gevraagd of ze iets me me wilde gaan doen een verrassing natuurlijk., en ja ze had vrij ze kon! Ik de dag erna naar mijn stage en gevraagd van als ik eventueel zou winnen of ik dan vrij kon krijgen. ZE WAREN DIRECT ENTHOUSIAST EN KREEG VRIJ. En savonds moest ik werken, en had een jongen gesmst of die voor me wou werken. en ja hooor hij kon! Mijn dag kon al niet meer stuk, en had ik nog niks gewonnen he! hahahah
 IK BEN ZO BLIJJJJJJ! 

Vandaag lekker een dagje stage gehad bij de lieve kindjes en het er vaak over gehad van stel je voor dat ik win, dan ben ik donderdag gewoon bij marco. stel je voor ! maar ja daar ging ik niet van uit want dan valt het alleen maar tegen. Maarvan binnen ging ik er wel echt vanuit! om 6 uur was ik klaar met stage en zou ik om 7 uur wel thuis zijnn,   ik dacht fijne tijd dan kan ik gelijk zien of ik gewonnen heb! MAar nee geen mail! Jammer. om 8 uur moest ik gaan voetballen, dus daar gezegd jammer geen mail gekregn ik zat er niet bij. Wat balen zeiden ze ik zeg ja volgende keer beter.. En wat hebben we lekkerk getraint 
Daarvan thuis, nog geen mail dus dacht ja jammer dus. Ndat ik lekker in een warm bad was gaan liggen en nog vaak op de fanclub log had gekeken ben ik gtst gaan kijken. Toen eenmaal afgelopen ook uit bad maar wat las ik tot mijn verbaazing. EEN MAIL VAN DE TIFOSI FANCLUB DAT IK EEN VAN DE WINNAARS WAS! 

Serieus ik sprong gelijk uit bad en belde mijn vriendin ( had ik me niet eens is omgekleed ). kreeg haar niet te pakken later belde ze zelf terug. Nou een geschreeuw aan de telefoon ik zeg we hebben gewonnne we gaan naar The voice kids. ZE vond het geweldig! Mijn zusje werd gek van me dat ik stil moest zijn  hahah.

FANCLUB HEEL ERG BEDANKT! SUPER BEDANK T BEN ZO LBIJJJJJJJJJJJJJJJ 

Donderdagmiddag ben ik dus gewoon in Aalsmeer bij the voice kids. We vertrekken smorgensvroeg al dan kan er oook niets fout gaan met de trein. etc. En alles is even uitvogelen voor het eerst naar zo'n opname. GEWELDIG. Heel veel liefs,
      

Jammer dat Angela stopt

Afgelopen seizoen was the voice leuker als altijd, ik heb genoten van elke aflevering! Ik heb ook alles gezien en niets gemist, leuk toch!. Ook alle talenten waren weer top en erg goed. Del lat lag erg hooog vond ik, super.. Ook de jury's waren weer erg leuk om te zien, hoe ze tegen elkaar op gingen niet normaal leuk. Elke vrijdagavond bij the blind audions lag ik weer in een deuk!

De battles waren ook erg leuk om te zien. 2 kandidaten die tegen elkaar moesten strijden, ze gingen er ook echt voor. En soms kregen ze liedjes die ze nog niet eens konden, maar ze deden er wel wat mee! 

En ook the liveshows maar toen zag je toch dat het wat serieuser ging, de jury's lieten al meer commentaar tegen elkaaar achterwegen. Maar naar alle kandidaten die hebben meegedaan en zo ver zijn gekomen is er toch een winnaar uitgekomen, Iris. Maar ik vind het toch echt jammer dat Angela weggaat uit de Jury, ik vond haar ook altijd wel een erg leuke vrouw! Ze heeft het goed gedaan en heb ook van haar genoten! Wie is haar opvolger?  Treintje Oosterhuis, ook zij zal het wel goed doen ben benieuwd. Maar ik weet eigenlijk niet waarom Angela stopt, heeft ze het te druk? of kwam er nou een andere talenenjacht weer? Dat coachen is toch echt wel intensief hoor, is niet dat je halverwegen kunt stoppen, nee! Begin je eraan moet je het ook afmaken! Maanden lang al je talenten coachen pff is toch wel een werk! 

Ben echt benieuwd naar the voice kids, hoop dat het net zo leuk zal worden maar dan met die nieuwwe kleine talentjes, ik hooop dat ik kaarten win om daarbij aanwezig te zijn! 

Heel veel liefs,
     

Mijn Goede Voornemen!
Ook ik heb goede voornemens voor het jaar 2012. En die zou ik graag op deze luie zondag met jullie willen delen! Er zijn nog zoveel dingen die ik graag zou willen doen, of nog gaan beleven. En in deze foto hieronder heb ik alles in verwerkt wat ik hieronder ga uitleggen.


In deze foto hierboven zie ik een vliegtuig. Ja met het vliegtuig wil ik nog lekker gaan vliegeren dit jaar. En als alles goed verloopt gaat dat lukken, dan ga ik lekker met de vriendinnen naar Griekenland op vakantie. Dat zou wel heel erg leuk worden. Lekker lol maken, uitgaan, drinken (hoort er bij natuurlijk), feesten, uitslapen, zwemmen, zonnen, winkelen maar vooral zeker gaan GENIETEN!
En  ook zie ik nog een bikini en palmboompje dat hoort er gelukkig oook bij!


Ook zie ik nog een trein, ik wil natuurlijk veel gaan treinen. ( en ook dat gaat gebueren als ik volgend jaar naar een andere opleiding ga, moet ik ineens elke dag gaan treinen in plaats van FIETSEN naar school. Dat gaat nog eens even lekker tegenvallen denk ik. Ik fiets al sinds ik naar de brugklas ging naar school en dat doe ik nu dus al 7 jaar. En nu volgend jaar moet ik elke dag gaan treinen dan ). Maar met die trein bedoel ik natuurlijk dat ik lekker dagjes uit wil maken, zoals ik in de vakantie ook gedaan heb. Dagjes Amsterdam, dagje Rotterdam, dagje Maastricht en dagje Grubbenvorst haha. En ja als ik naar Marco ga naar een concertje van hem heb ik ook de trein nodig om daar te komen! 


En ik zie de toren van pizza! Daar ben ik wel eens geweest, ik zal eens gaan zoeken voor een foto. Maar met die toren bedoel ik, ik hoop dat ik dit jaar ook nog met mijn ouders mee op vakantie kan gewoon lekker chille en een rust vakantie. Maar ze weten nog niet of ze gaan dit jaar, ik hooop het echt!  

En daan gaan we meestal met de caravan op vakantie en ook vaker zijn we samen met opa en oma gegaan met de camper, echt heel gezellig. Dan gaan we meestal 4 weken en dan trekken we lekker rond, gingen we een paar campings af en dan weer langzaam terug naar huis rijden.Ook zie ik een fotocamera echt heel leuk, ik houd van foto's maken. En dat vooral als ik op vakantie ben of bij een concert ben, echt heel erg leuk. Dus ik hoop dat ik dit jaar weer lekker veel foto's ga maken. En mijn groootste droom is om samen met Marco  op de foto te gaan, vandaar dat ik het fototoestel erbij heb staan! Lijkt me echt gaaf. Maar wie weet gaat dat nu in 2012 wel gebeuren, dat zou toch wel heel erg leuk zijn. 


En een paperclip zie ik, ja je zal wel denken wat moet je nou met een paperclip als voornemen. Nou ik houd van foto's dus en ik vind het leuk om van elke belevenis die ik heb gemaakt zeg maar er een fotocollage van te maken of in ieder geval wat foto's in een fotoboek plakken. Ik heb van vakantie foto's dr in en van Marco en andere concerten. Maar ik lig een beetje achter, weinig tijd en niet veel meer aan mijn fotoboek gedaan, dus mijn voornemen is om weer lekker te gaan plakken en fotos maken voor in het fotoboek.


En ja als laatste zie ik nog een hele leuke Marco Borsato op de foto! Wat zou het jaar tegek zijn om vaak naar Marco toe te gaan of Marco's concerten te bezoeken! Ik ben zo benieuwd wanneer hij weer een volgend concert heeft, maar hij moet natuurlijk eerst deze tour nog afronden! Maar ik hooop dit jaar dus echt lekker vaak naar Marco te kunnen en te genieten, foto's maken, lekker meezingen, en heeel veeel genieten! Want wat issie leeuk! Marco je bent echt top en hoop nog veel van je te zien in dit jaar!
 


Ik hoop dat ik er een leuk logje van gemaakt heb en dat ie duidelijk is!

Heel veel liefs,
     

Marco heeft 't wel even allemaal gefixt

Hahahha en ja hoor Iris de winnaar van the voice of holland. Wat was het gistere spannend, zat lekker op de bank te genieten van alle liedjes die er gezongen werden. Ik had gedacht dat Chris het (kwa stemmen) zou gaan winnen, of ik zei al tegen mam of Iris wint het net op het laatste. Maar nee hoor, in het midden van de avond stond Iris al aan kop! Wat leuk...

En ja die ene Marco Borsato die we allemaal wel kennen, die heeft het wel even allemaal gefixt hoor! Goed gedaan Marco, je bent zeker een goede coach geweest voor Iris. En jou als achtergrond zanger in iris' liedje ben ik wel benieuwd naar hoor! haaha.

Wat had ik graag gewild dat ik kon zingen, dan had ik zeker meegedaan en voor jou gekozen als coach. Jammer dat m'n ouders me vroeger niet VERPLICHT naar de zangschool gestuurd hebben haahhahah.

Proficiat en geniet er nog lekker van!
En we hopen natuurlijk nog veel van Iris te horen.

 Heel veel liefs,

"En als je naar me lacht
Komen er nog eens 1000 bij"