Welkomsttekst


Hallo, leuk dat je even komt kijken. Laat gerust een berichtje achter! altijd leuk
Mijn hobbys zijn voetballen, winkelen, met vriendinnen afspreken en natuurlijk lekker naar Marco gaan!
Liefs, RachelleWeblog van de maand

Weblog van de maand November 2012
Gastenboek


Wil je graag wat vragen of zeggen, laat gerust een berichtje achter op mijn gastenboek. Vind ik altijd leuk.

Liefs, Rachelle
WEBLOG VAN DE WEEK
WEBLOG VAN DE WEEK 10 
6 maart 2012

Bedankt lieve Marco!

          klik op de foto voor het filmpje!!!

EN IK HEB DE LUNCH GEWONNNEN MET MARCO!! AAAAH WAT BEN IK BLIJ ZEG! 

Zie HIER de log over weblog van de week en de winnende lunch met Marco!

Deze week is Rachelle Weblog van de Week! Een hele bijzondere dit keer, want Rachelle logt nog niet zo lang maar wel heel fanatiek en je ziet haar dan ook vaak voorbij komen bij de updates. De logjes van Rachelle zijn vaak gezellig gemaakt met smileys, foto's en een mooie handtekening. Je hebt al goed door hoe alles werkt Rachelle! In het fanclubblad de Tifosi heeft Rachelle afgelopen keer meegedaan aan de prijsvraag en de computer heeft haar als winnaar gekozen. Wat een toeval, aangezien ik je filmpje vandaag wilde opnemen. Gefeliciteerd Rachelle! Je hebt een lunch met mij gewonnen! Ik ga je binnenkort dus zien en dan kletsen we lekker verder over de logjes!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Rachelle Hufken
Leeftijd: 25 jaar
Uitgebreid profiel
Lunchen met Marco Borsato

9 mei 2012
De mooiste dag van m'n leven! Geluncht met Marco Borsato, in Blaricum...
            ♥♥♥♥♥♥♥
       klik op het plaatje voor de lunch

             9-05-2012 (l)           ♥♥♥♥♥♥♥

Fanclubdag 2012
zondag 14 oktober 2012538 voor WARCHILD in Alkmaar
zondag 24 maart 2013Fanclubdag en Bingo in Hoofddorp
za/zo12-13 oktober 2013

Lief en Gezellig!
Mijn lieve hondje Jada! (l)


Marco's favorieten!
Marco's favoriete Week 8 2013
nummer 3Marco's favoriete Week 45 2012
nummer 2


Marco's favoriete Week 42 2012
nummer 2


Marco's favoriete Week 27 2012

nummer 5


Marco's favoriete Week 11 2012
nummer 1


Marco's favorieten Week 52 2011
nummer 8Marco's reactie

              klik maar op reacties.
                      23-04-2012 (l)

                 20-05-2012 (l)

Kalender
Februari 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28    
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Super zeg! En als je...
22:10, 9 jan 2016
Super nieuws zeg! Leuk...
21:38, 1 sep 2015
Super leuk!!! Ik hoor het...
10:50, 16 mrt 2015
Haaa, ja ik heb ook...
14:12, 23 feb 2015
Wat super jammer om na...
14:04, 23 feb 2015
Haa Annemarie, sorry voor...
20:08, 25 jan 2015
...
19:58, 25 jan 2015
Haaaa! Dat ziet er heeel...
23:05, 4 jan 2015
Leuk geschreven Lunarda!...
16:10, 19 dec 2014
Gefeliciteerd. En wat een...
20:24, 11 nov 2014
E-mail alert
Foto album
wat grappig
hahahah wat grappig las ineens dat er vandaag weer prijsvragen waren. Ik dacht huh? de vakantie is toch net om, en ik dacht er komt niks in deze vakantie. Wij hier in het Limburg hebben carnavalsvakantie gehad, en in het noorde is het dus de voorjaarsvakantie en een weekje later. Dus nu kan ik toch nog lekker gaan puzzelen, Wel steeds in de avonduren want overdag heb ik school, stage en savonds ook nog voetballen en werken . drukdrukdruk dus weer.

Maar ik ga dus zeker weer lekker puzzelen deze week ondanks ik geen vakantie meer heb haha. En ben nog steeds benieuwd wie de prijsvragen van de kerstvakantie gewonnen heeftLiefs,

vakantie voorbij met een goede afsluiter
Vandaag is het alweer zondag, en morgen moeten we er alweer aan gaan geloven! Want vandaag is de laatste vakantiedag! En wat jammer vind ik het toch! Gelukkig ben ik wel bijgekomen van de carnaval. Koppijn is weg, katertjes weg ( haha nee grapje heb ik niet gehad ).  een paar dagen geen drank meer gehad, maar gewoon lekker water of fris gedronken. En ook heb ik weer gewoon normaal gegeten, en geen pizza of friet meer laat in de nacht maar gewoon om 6 uur eten. Ook slaap ik weer gewoon normaal snachts. En niet meer overdag even middagdutjes doen en pas laaaaaaaat in de nacht naar bed en weer vroeg dr uit. Kortom het normale leven is weer begonnen hahaha   alle was is gewassen! Pfff dat waren wat wasmachines! ahhah. Maar alle pakjes zijn weer schoon, mn kamer is weer gelucht en de sminck is weer in de doos op de zolder beland. Wat gek dat het na 5 dagen gewoon weer ineens voorbij is. ! Wat heb ik een paar leuke dagen gehad zeg!  


En ook moest ik er vandaag weer aan gaaan geloven om een oefenwedstrijd tegen Meijel te gaan spelen! Pffffffff. Na de winterstop dus niet getraint te hebben en voor de carnaval 1 training gehad te hebben , had ik dus vandaag ook helemaaal 0,0 conditie. Wat was het zwaar, heb gelukkig nog maar 1 helft gespeeld. Maar volgende week weer vollop aan de bak  met trainen! Want vanaf zondag begint onze competitie en moeten we tegen Wittenhorst. . Het is 1-1 geworden dus niet helemaal verloren ahhha. Morgen dus weer stage van half 9 tot half 7 pff een lange dag! De vakatnie is veel te snel voorbij. 


Vanavond gaan we de vakatnie afsluiten en lekker met de vriendinnen uiteten! Lekker spareribs eten ! Heeeeerlijk een goede afsluiter!! 
En ps. leuke smilies hoor heb er meteen heel veel gebruik van gemaakt! hahah
Wat hebben jullie allemaal in de vakantie gedaaan? 


Heel veel liefs,


Miene vasteloavend met foto's

Oeeeh het is voorbij voorbij voorbij wat jammmer zeg! Na een hele week carnaval gevierd te mogen hebben, moet ik dan nu helaas toch echt gaan afkicken. Hoe moeilijk het ook is! Ik heb echt een TOP carnaval gehad, echt super veel gezongen, gedanst, gedronken (oeps :$) en gefeest. Maarja alles hoort erbij he! Ik moet zeggen had al geen stem meer over en nu ook nog al 2 dagen hoofdpijn. Het kan niet beter met me ahahha. 
Nou heb met veel moeite een leuk en lang logje in elkaar geflanst met leuke foto's erbij!
Ben echt benieuwd wat jullie er van vinden! Veeel leesplezier! 


alvast een foto
hier alvast een foto, pff de laatste dag vandaaag en wat ga ik die goedd afsluiten! Heb er zo'n zin in en nu is het al voorbij bijna alle 5 de dagen. Pff of ik het nog volhoud? Volgens mij niet. Maar ik ga door gewoon door. Voel me helemaaaal NIET fit. Geen stem meer, keelpijn en super verkouden heb al bijna een hele keukenrol weg gesnoten ahahha. Maar goed dat ik een weekje vakantie heb. 


Ik ben nu al aan het denken wat ik alemaal in mijn logje ga zetten over de carnaval. Ik laat jullie weten hoe ik het alle 5 de dagen gehad h eb, in een woord SUPER! ik wil jullie wel graag een foto laten zien! Bij deze: en de log komt nog een andere keer deze week als ik weer boven water ben! Het sloopt je helemaal die carnaval heel de dag door vieren pfff. ben stiekem ook wel weer een beetje blij als ik weer normaal kan gaan doen straks, normaal slapen, normaal eten en gewoon haha normaal doen. Maarja hier een foto en de rest volgt nog. Hou mn logje maar aan de gaten!  

ik ben trouwens op de eerste foto het lieveheerstbeestje en de onderste foto SPIK in het zwart hahahah

Heel veel liefs,

Heb ik weer, keelpijn.
Net nu dat de carnaval begint heb ik weer keelpijn, vrijdag ben ik dan begonnen maar ervoor die donderdag heb ik al heel erge keelpijn gehad, en niets holp, geen keelsnoepjes, trachitol maar ben gewoon gaan slapen. Slikken en water drinken ging ook bijna niet. Ik kon alleen mar denken ja hoor dat heb ik weer. De vasteloavend moet nog gaan beginnen zit ik alweer met keelpijn. Maar nee hoor niets houd me tegen ik ga gewoon lekker vieren. Afgelopen vrijdag ben ik al om half 1 naar huis gegaan had echt pijn maar ikd acht moet morgen toch fit zijn ahahha. 


Oeeh ik heb er al 2 dagen op zitten en moet er nog 3 ! jaaaaaa heb er zo'n zin in. Ook heb ik nu al geen stem meer maar dat komt door het meezingen en blaeren hahha. Ik houd jullie na de carnaval op de hoogte wat ik allemaal gedaan heb. Vanmiddag half 4 gaan we weer beginnnen met feesten ! Het houd maar niet op ! hahahha

Heel veel liefs,

   

hele weekend vasteloavend vieren!
Hallo lieve borsatovrienden.

vandaag had ik weer stage en precies om 5uur vanmiddag had ik dus officieel vakantie, en niet zomaar een vakantie. Maar een leuke, supertoffe, speciale vakantie. Namelijk de CARNAVALSVAKANTIE! jaaaaaaaaaaaaaaa en wat heb ik er zin in . heel het weekend lekker vieren. De flugels en apfelorn en wodka is al ingekocht dus ik kan lekker vooruit! Heerlijk. ik ben me nu om aan het kledn moet nog eten en moet om half 7 7 uur bij een vriendin zijn, pfff gaat me noooit lukken. maar dit weekend komen er geen logjes denk ik of ik moet een gaatje vinden om jullie te vertellen hoe het hier is hahaha.,

Vandaag had ik stage en het was super schattig, de carnavalsviering. Ik was bij de babys en de een was verkleed als een aardbei de ander als een bijtje en een girafje echt super schattig en een roodkapje en banaan zag ik nog voorbij komen! Echt leuk zo'n carnavalsviering met de kindjes. Vanmiddag liep ik al met mijn roze sokken en geminckte gezicht door de stad heen om naar mn bus te gaan maar gelukkig was ik niet de enigste die verkleed was haha.,

van vrijdag tot dinsdag ga ik vieren dus wilde ik even zeggen na het weeknd komen er foto;s om jullie te laten zien heo ik het gehad heb. Ik heb er zin in en moet nou echt opschieten.


Heel veel liefs,

Heimwee naar Marco!

          


Aaah het concert is voor mij nou echt al 4 maanden geleden, niet normaaal hoe lang al. In Eindhoven mocht ik met mijn vriendinnetje erbij zijn. Ondanks dat we wat later waren en we dachten dat we helemaal achteraan in de rij stonden. Bleek dat de deuren geopend werden waar wij stonden. Dus na een stukje in het gebouw gerend te hebben stonden we alsnog voor aan! De eerste keer vooraan staan bij een concertje van Marco. Nou daar had ik dus niet over kunnen dromen he. Wat was het geweldig, en hoe hij me een keer aankeek onder een liedje GEWELDIG! Dat zo?n vrouw naast me vroeg? Gaat het nog gaat het nog ahaha. Ik dacht even dat ik droomde. Maar wat had ik een goede plek helemaal vooraan bij Marco. Nogmaals het was super.


Nu na al die logjes krijg ik nu toch wel een beetje heimwee naar Marco. Wat had ik er ook nog graag een keer bij geweest. Maar het is zo ver weg allemaal. Ik zit dan met het reizen etc. Beetje ver weg en duur dan. Maar wat had ik gehoopt dat hij nog eens in Eindhoven zou komen of nog dichterbij Venlo ofzo Nu is de tour afgelopen en komen er nog steeds leuke logjes voorbij van de tour. Echt suuuuuuuuper leuk kan er van genieten van allemaal die foto?s weer en filmpjes die voorbij komen! Maar we wachten gewoon af tot het volgende concert. En hoop dat ik dan misschien mijn fotomomentje met Marco krijg. Ik hooooooop het! (L)


 


Heel veel liefs,

Heel veel mooie foto's!!

Van de week ben ik met mijn zusje foto?s gaan maken. Zij heeft een hele mooie canon camera! Dus zei tegen haar of ze zin had om met Jada naar het bos te gaan en foto?s te gaan maken.  In de kou met een lekkere warme sjaal en handschoenen aan gingen we dan! Wat was het nog koud, wel jammer nu we foto?s gingen maken dat de sneeuw weg was. Dat was nou wel mooi geweest. Maar hier heeft eigenlijk maar 2 keer een beetje sneeuw gelegen, lang niet zoveel als vorig jaar! En laat ik nou zeggen dat ik dat helemaal niet zo erg vond. Als het vakantie was, oké leeeuk hoor! Maar nu moest ik me vervoeren naar school en naar stage, en met deze kou ga ik met de bus. En vorig jaar met die sneeuw was het in de dorpjes hier zo druk in de bus dat als ie vol zat dat hij ook gewoon door reed! Dus gelukkig ! Maar het was erg gezellig en er zijn leuke foto's uitgekomen.


Hier een paar foto?s!

 Lees het logje hieronder verder voor meerdere foto's :D

Mijn leden pasje komt ooit nog wel

Van de week had ik Tamara gemaild met de vraag hoe het zat met mijn ledenpasje. Ik was begin december lid geworden van de fanclub en was dus de laat. Want de druk van de pasjes was al geweest. Wat jammer echt balen hoor maar het komt wel. Ik wist, want Tamara had al gezegd dat die van mij later kwam, dat ik dus nog even moest wachten. Maar het duurt wel erg lang dus had ik een berichtje gestuurd met de vraag hoelang het nog zou duren ongeveer. Ze zei dat de nieuwe passen deze maand besteld zullen worden! Jaaaah dus begin maart kan ik hem verwachten!
Ik weet nu tenminste ongeveer wanneer ie komt, dus ik wacht gewoon rustig af hoor! Dat gaat zeker wel lukken! Maar wel erg leuk dat als ik hem dadelijk heb dat ie een plekje in mijn portemonnee krijgt! Leuk dan draag ik hem altijd bij me! Ik heb bijna een vriendin van me over gehaald voor ook lid te worden. En dat alleen al voor het pasje, loggen vind ze niet zo leuk maar ik zeg als jij nou ook zo?n pasje hebt kunt je ook met mij mee naar de concerten en lekker eerder naar binnen! Dus ben benieuwd! Ik wilde het ook al voor haar betalen omdat ze nog twijfelden, maar dat wou ze niet!Nu wilde we haar aanmelden maar lukte het niet, we hadden al haar gegevens en welk lid ze wilde worden ingevuld, en toen bij de volgende stap van betaling, kon ze overschrijving aanvinken en verder niets, enter helemaal niets. Dus we konden niet verder, en lukte het dus ons nog niet om in te loggen!  Hier ik heb er een printscreen van gemaakt! Zal hem even hier neer zetten. Echt jammer. Weet iemand misschien wat we fout hebben gedaan????


Heel veel liefs,

Valentijnsdag! (L)

Jaaaa vandaag is het valentijnsdag wat een leuke dag! Gezellig romantisch met je vriendje en laat ik die nou net niet hebbben hahaha. Maar ook met andere lieve mensen kan het een mooie dag zijn!
Iedereen hier op de log FIJNE VALENTIJNSDAG! En wat gaat iedereen doen ?


 


 

Heel veel liefs,

"Dus denk maar even niet aan mij
Doe het echt alleen voor jou"