Welkomsttekst


Hallo, leuk dat je even komt kijken. Laat gerust een berichtje achter! altijd leuk
Mijn hobbys zijn voetballen, winkelen, met vriendinnen afspreken en natuurlijk lekker naar Marco gaan!
Liefs, RachelleWeblog van de maand

Weblog van de maand November 2012
Gastenboek


Wil je graag wat vragen of zeggen, laat gerust een berichtje achter op mijn gastenboek. Vind ik altijd leuk.

Liefs, Rachelle
WEBLOG VAN DE WEEK
WEBLOG VAN DE WEEK 10 
6 maart 2012

Bedankt lieve Marco!

          klik op de foto voor het filmpje!!!

EN IK HEB DE LUNCH GEWONNNEN MET MARCO!! AAAAH WAT BEN IK BLIJ ZEG! 

Zie HIER de log over weblog van de week en de winnende lunch met Marco!

Deze week is Rachelle Weblog van de Week! Een hele bijzondere dit keer, want Rachelle logt nog niet zo lang maar wel heel fanatiek en je ziet haar dan ook vaak voorbij komen bij de updates. De logjes van Rachelle zijn vaak gezellig gemaakt met smileys, foto's en een mooie handtekening. Je hebt al goed door hoe alles werkt Rachelle! In het fanclubblad de Tifosi heeft Rachelle afgelopen keer meegedaan aan de prijsvraag en de computer heeft haar als winnaar gekozen. Wat een toeval, aangezien ik je filmpje vandaag wilde opnemen. Gefeliciteerd Rachelle! Je hebt een lunch met mij gewonnen! Ik ga je binnenkort dus zien en dan kletsen we lekker verder over de logjes!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Rachelle Hufken
Leeftijd: 25 jaar
Uitgebreid profiel
Lunchen met Marco Borsato

9 mei 2012
De mooiste dag van m'n leven! Geluncht met Marco Borsato, in Blaricum...
            ♥♥♥♥♥♥♥
       klik op het plaatje voor de lunch

             9-05-2012 (l)           ♥♥♥♥♥♥♥

Fanclubdag 2012
zondag 14 oktober 2012538 voor WARCHILD in Alkmaar
zondag 24 maart 2013Fanclubdag en Bingo in Hoofddorp
za/zo12-13 oktober 2013

Lief en Gezellig!
Mijn lieve hondje Jada! (l)


Marco's favorieten!
Marco's favoriete Week 8 2013
nummer 3Marco's favoriete Week 45 2012
nummer 2


Marco's favoriete Week 42 2012
nummer 2


Marco's favoriete Week 27 2012

nummer 5


Marco's favoriete Week 11 2012
nummer 1


Marco's favorieten Week 52 2011
nummer 8Marco's reactie

              klik maar op reacties.
                      23-04-2012 (l)

                 20-05-2012 (l)

Kalender
Februari 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28    
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Super zeg! En als je...
22:10, 9 jan 2016
Super nieuws zeg! Leuk...
21:38, 1 sep 2015
Super leuk!!! Ik hoor het...
10:50, 16 mrt 2015
Haaa, ja ik heb ook...
14:12, 23 feb 2015
Wat super jammer om na...
14:04, 23 feb 2015
Haa Annemarie, sorry voor...
20:08, 25 jan 2015
...
19:58, 25 jan 2015
Haaaa! Dat ziet er heeel...
23:05, 4 jan 2015
Leuk geschreven Lunarda!...
16:10, 19 dec 2014
Gefeliciteerd. En wat een...
20:24, 11 nov 2014
E-mail alert
Foto album
Hardlopen
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa harlopen, dat is al weer even geleden dat ik dat gedaan heb. Vorige keer net voor dat de sneeuw kwam hier in het land heb ik voor het laatst hardgelopen. Ik kon toen namelijk niet doorgaan want dan was ik denk ik wel vaak op m'n snuitje gevallen. En dan had ik aardig wat blauwe plekken opgelopen denk ik! Dus de sneeuw hield het tegen.  

Nu ben ik weer begonnen met trainen en pff ik merk toch wel dat ik mijn conditie weer moet opbouwen, de eerste wedstrijd was erg vermoeiend zeg! Pff wat was ik al snel moe en dan had ik nog niet eens is 90 minuten gevoetbald. Maar ik hoop dat de volgende wedstrijd wat beter af gaat.

Toch begon het weer te kriebelen om te gaan rennen, dus vanavond was ik even een paar rondjes gaan rennen! Heb toch aardig wat rondjes volgehouden. Heerlijk was het wel, steeds dacht ik aah dat klein rondje kan ik ook nog wel en toen nog een rondje. En toen heb ik nog een stukje uitgelopen en ben ik een rondje gaan lopen.

 

Dit wil ik toch wel weer elke week gaan doen, kijken hoelang ik het volhoud. Want het is toch wel erg verleidelijk als er een leuke film opkomt of ik erg moe ben. Want ik heb ook wel een drukke week met stage, school, werken, trainen, wedstrijd en alles wat ik nog extra doe! Maar ik hoop dat ik het wel even kan volhouden        

Morgen weer naar de Tandarts, ik had een gaatje laatst. Bahbah ik haaat tandartsen ze beulen me altijd zo hard daar. Huppakee weer 10 van die slangen tegelijk in je mond! zo groot is mijn mond nou ook weer niet haha.

Houden jullie ook van hardlopen? ik niet echt haahah wil gewoon mijn conditie opbouwen! haha 


Binnenkort komt de Venloop er ook aan hier in Venlo, maar daar heb ik me niet voor aangemeld dat houd ik niet vol 10 km rennen! Wil het wel ooit eens doen alleen al voor de mensen die je aanmoedigen!  Ook ik sta er ieder jaar langs de kant. Mijn zusje zou dit jaar mee doen maar door een blessure gaat het niet meer.Heel veel liefs,

Dit was mijn leuke weeek!!

Aaaaah ik ben gewoon nog steeds zo blij! Ik snap nu hoe mensen zich voelen als ze weblog van de week zijn, zo leuk om dat te zijn. Man wat was ik blij! Heeel de week heb ik liggen stralen, en geloof me dat duurt nog wel even! Ook de woensdag de dag daarna even verwerken, ging zelfs met plezier naar school! Kreeg veel leuke reacties over mijn leuk filmpje!  En dat je dan ook nog een lunch wint met Marco. Dat is gewoon echt een droom van iedereen die uitkomt nu! Ik kan het bijna nog niet geloven, maar het gaat toch echt gebeuren nu! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ben zo benieuwd naar die lieve Marco. En vooral dat Marco dan tegenover mij zit! Waaauw mijn allereerste keer om Marco te ontmoeten, en dan meteen op de manier hoe! Dit ga ik nooit van m?n leven vergeten. Mijn eerste ontmoeting met MARCO! Moet ik toch even kijken wat ik aan ga doen, want ja het is Marco Borsato waar ik tegenover zit.
 


Ik kan er alleen maar aan denken nog heel de week, ik kreeeg zoveel positieve reacties! En zelfs 2 vriendinnen zijn dus echt lid geworden van de fanclub. Sanne en Anouk. En een andere vriendin is  nog aan het denken hahaha. Wat leuk zeg! Is dat niet goed? Ook was ik met een BIGSMILE gaan werken, en nu zit ik weer met een BIGSMILE achter mn laptop! Ik ben al zo dankbaar dat Marco mij gekozen heeft voor Weblog van de Week! Leuk zo?n filmpje heb hem inmiddels al heeeeeeeeeeeel erg vaak gezien! En ik ga het ook nog erg vaak terug kijken. Want ja het is Marco Borsato die het filmpje voor me in gesproken heeft.

Ook zag ik dat we weer naar Dichtbij Marco kunnen gaan, heb meteen m?n vriendin Sanne gesmst of ze mee wilden. En ze was meteen zo enthousiast en wilden mee! We gingen meteen proberen om kaarten te kopen voor de tour Dichtbij! Dus nadat ik donderdag 1 uur thuis was van stage, was Sanne bij mij en zijn we meteen kaarten gaan bestellen. Ik ben daar nooit een goeie in , maar na even wachten had ik de bevestiging mail en de tickets al op de mail! Dus ook van deze verlengde tour, zijn we er weer bij in Kerkrade op 16 juni 2012. En daar gaan we weer lekker genieten net zoals in Eindhoven. Want ja het is toch Marco Borsato die dichtbij je staat te zingen!


En wat zou nou eens kei leuk zijn, dat hij me herkent als ik bij de Dichtbij Tour ben. Want dan heb ik al met Marco geluncht en het zou toch wel suuuuuuuuuuuuuuper vet zijn, dat Marco mij dan herkent. Ben benieuwd.

En wat ik nog heeeeeeeeeeeeeeeel erg leuk vond! Marco kwam vrijdag 9 maart in Mestreech om te komen zingen voor 538 voor Warchild En Jeanine vroeg of ik er ook heeen ging, want dan konden we elkaar daar treffen! Ik zei dat het moeilijk werd omdat ik stage moest lopen, en ik al 2 keer vrij had gevraagd voor Marco, en voor de carnaval al stuk of 4 keer hahaha. Maar ?s morgens toen ik opstond, ik baaalde als een stekker dat ik er niet heen kon ! Ik wenste Jeanine een fijne dag en zei doe Marco de groeten van me! Toen later op de dag dat ik weer op de computer kwam , zag ik een facebookberichtje van haar, en zei ze. Ik heb Marco gezien en ik heb hem de groeten gedaan en je krijgt de groeten terug! Hij vond het heel erg leuk! Met nog als reactie eronder: En toen we naar huis liepen, riep Nathalie nog na dat ze niet moest vergeten de groetjes aan mij te doen! Wat lief hahah dat maakten m?n dag toch nog een beetje goed!! Had er namelijk liever bij geweest. Maar ik ga nog veel leuke uitjes tegenmoet, De lunch, Dichtbij tour, Fanclubdag ! Genoeg om na uit te kijken! En bij de Nationale Sportweek kan ik er helaas ook niet bij zijn, het is ver weg en ik zit dan in Amsterdam bij een party!!

Ook zijn we zaterdag lekker gaan stappen, en het was erg gezellig! De Toddezek en W-dreej kwamen optreden! En ja hoor ze kregen me weer zo ver dat ik op het podium stond te toeteren met zo'n toeter! hahahaha daaar sta je dan, verder was het suuuuuuuuuuuuper gezellig! 


En als allerlaatste wat niet kan missen is dat ik zondag ook nog op nummer 1 stond in zijn favourite! Mijn week kon niet meer stuk hoooor! Veeeel leuke dingen in een weeek gehad. Dit blijft leuk om in de favouriete lijst te staan van Marco ! Toch een teken dat ie op je logje kijkt

En ook moest ik vandaag weer voetballen, onze eerste wedstrijd! Het was zeker een leuke spannende eerste wedstrijd, het ging echt tegen elkaar op! Alleen benutte wij niet alle kansen die we kregen! Dus hebben we helaas verloren met 2-1. Zeker heb ik zin in volgende week zondag de wedstrijd! Het zonnetje scheen lekker! 
En als klap op de vuurpijl ging ik met een vriendin iets gezelligs doen en zijn we lekker naar de bioscoop geweest ! Dit was mijn leuke week ! 
 

Heel veel liefs,
   


weblog van de week
Ik geniet er gewoon nog een paar daagjes van de weblog van de week! 
In middels heb ik het fimpje van marco voor mij  al zoooo vaak gezien! Niet meer bij te houden, en hij blijft leuk! Ik moet eerlijk zijn toen ik dinsdagavond het bericht kreeg, had ik pas naar de derde keer het filmpje te luisteren gehooord dat ik dus die lunch gewonnen had, ik werd wild man! hahaha

Ik ben er gewoon nog zo blij mee, vooral omdat ik pas sinds December log, helemaal niet lang dus, en ik vind het zo bijzonder dat ik nu al opval bij Marco! Of ja 'opval' , maar marco kijk dus wel eens op mijn weblogje, had ik nieeet gedacht ! En dat vind ik nou juist zo leuk! 
Ook vond ik nog op de site een stukje dat bij mijn filmpje hoorde. Kei leuk ook zo'n verhaaltje d'r bij! Dit is een week om noooit meer te vergeten en dit filmpje ga ik nog heeeeeeeeeeeeeeel erg vaak terug zien! Dat weet ik zeker. 

Ik kijk uit naar de Lunch in Mei lieve Marco!!! 
Ook vond ik dit stukje dus nog, wat leeeeeuk! 


klik maar op de foto voor het filmpje!


 

Heel veel liefs,

En NOG een nieuw lid erbij!
ik schreef van de week een logje dat er een nieuw lid bij was gekomen! Ze kan nog niet op haar logje, dus hoop dat wel alles goed gegaan is!  Sanne

Maaar ik heb nog iemand aangestoken! want Anouk is nu ook lid geworden! Anouk ken ik inmiddels al heeeeeeeeeeel erg lang! Het is begonnen met het fan zijn van Sascha Visser! (sorry marco!!). En toen hebben we een fanhyve opgericht en die was in 2008 aangemaakt, en ik weet zeker daarvoor kon ik anouk ook al via msn. Dus dat is al heel erg lang! Anouk woont in Brabant, maar niet zo dichtbij om er even langs te gaan toen, we waren nog jong en hadden geen rijbewijs nu ..4 jaar later hebben we allebei een rijbewijs! haha.  
Dus het begon allemaal met het fan zijn van Sascha, toen hebben we elkaar voor het eerst ontmoet op de opendag van VVV-Venlo 18 juli 2010 en daarna hebben we elkaar nog vaker gezien! en nu is het inmiddels gegroeit tot MARCO FAN ZIJN! En zelfs zo erg dat ik haar nu heb aangestoken met de fansite! We gaan allebei naar Kerkrade naar de tour Dichtbij! En naar de fanclubdag zal ze vast en zeker ook gaaan !

Dus bij deze ook anouk is nu ook lid van de fanclub net zoals Sanne.
Maar er mag wel een nieuwe foto gemaakt worden hé Anouk!

want die zijn wel heel oud eigenlijk!

En deze foto mag wel vervangen worden met een foto van Marco!! 

Heeel veel liefs,
   


Jaaa ook ik ben d'r bij!
Toen ik dinsdag de Extra Nieuwsbrief kreeg van de fanclub , dacht ik uhm dat is niet voor niks zo?n extra brief! En nee hoor dat was niet niks, er kwamen 4 nieuwe extra concerten! En ook eentje in Limburg ? Kerkrade. Ik dacht uhmmm limburg daar gaan we heen! Maar waar ligt het? Even google maps opzoeken. En met de trein 2 en een half uur reizen. Waaaat dat kan toch niet veel te lang, en met de auto is het een uurtje rijden! Dus heb ik meteen Sanne ( die ook zich aangemeld heeft bij de fanclub ) gesmst , en ze was meteen enthousiast en wilde meee!  En ook Anouk ( nog een vriendin die ik heb aangestoken en ook lid is geworden van de fanclub ) wilde ook graag naar Dichtbij! Ben benieuwd of ze morgen nou een kaartje gaat kopen! Wel leuk als ze ook gaat!

Ook is het leuk dat ik nu ook mensen heb leren kennen, en er misschien ook wel ga tegen komen bij Dichtbij in Kerkrade! Ben benieuwd of we er wat tegenkomen! Natuuurlijk is het leuk dat ik nu mijn pasje heb! En voor juni zal ik hem wel binnen hebben! Maar waar ik alleen bang voor ben is : zullen Sanne en Anouk ook dan hun pasjes voor juni hebben? Anders heb ik er eerlijk gezegd nog niks aan en kan ik nog achteraan in de rij aansluiten Ik ben benieuwd of we er dan komen met de auto Ben namelijk niet zo'n held op de weg kwa borden hahahahahahhha.  En zoals lunarda als reactie gaf op een log van me, ik zal zeker op tijd aanrijden! Zodat ik weer niet zo in de knup zit als de vorige keer bij de Voice Kids. Ook toen ahdden we 2 uur speeling, maar we zaten dus royaal in de verkeerde stad. Amsterdam in plaats van Aalsmeer. (domdomdom dat gebeurt me hopelijk nooit meer!


En ook ben ik nog steeds na aan het stuiteren en blij zijn van mijn nieuws van dinsdag avond! Overal wordt ik er op aangesproken, mensen vinden het super leuk en kei vet ! Ik ben er ook helemaal onderste boven van! Ik weet nog dat ik laatst een log had geschreven dat ik Marco miste op een foto, ik stond nog niet met Marco o pde foto en had marco nog nooit van dichtbij of persoonlijk gesproken! En nu gaat het er gewooon aaankomen! Ik kan niet zeggen hoe blij ik ben! Echt iedereeen bedankt, Marco, Fanclub! Weet niet hoe ik iedereen kan bedanken! 

Waaar gaan jullie allemaal heeen?

Heel veel liefs,
   


WEBLOG VAN DE WEEK EN LUNCH MET MARCO GEWONNEN
WOOOOOOOW HET PAST GEWOON NOOG NIET EENS IS IN DE TITEL BIJNA! HAHAHAHAH

WANT IK GELOOOF ER GEWOON NOG NIKS VAN! MAAAAAAAAAAAAAAAAAAR :

       
IK BEN WEBLOG VAN DE WEEK ENNNNN

IK HEB EEN LUNCH GEWONNEN MET MARCOO BORSATO!!


WAAHHHH IK ZIT NOG STEEDS TE TRILLEN MAAR NU ZIT IK AL TE TRILLEN EN TE SHAKEN EN TE STUITEREN, SPRINGEN (SCHREEUWEN KAN NIET PAP LIGT IN BED ).

Vandaag was het dinsdag, eigenlijk een hele normale gewone dag , een stagedag! Ik had heel de dag stage, en om 5uur was ik klaar en ging ik met het busje naar huis toe! Toen ik thuis kwam stond het eten al voor me klaar, het was nog warm dus kon gelijk aanvallen! :D  ik was zo moe dat ik daarna op bed ben gaan liggen en op mijn logje aan het kijken was, daar gebeurde niet veel dus ben ik gooische vrouwen gaan kijken! Jaaa een erg leuke serie heb seizoen 1 gezien nou, nu de andere 4 nog haah. 

En savonds ging ik lekker trainnen, het was weer een leuke training hoooooor! En nat bezweeet kwam ik thuis om lekker in een warm badje te gaan liggen en maar beginnen aan seizoen 2 van Gooische vrouwen. Maar ik had 1 mailtje ik dacht aaah dat zal wel weer reclame zijn. Toen zag ik staan: Tifosi di Marco Borsato. ik dacht uh een nieuwsbrief neee dat kan toch niet, had niet eens is in de gate dat het alleen aan mij gericht was, totdat ik iets las van weblog van de week. ik dacht uh NEEEEE DAT KAN NIET WAAAAR ZIJN. DUS EERST FILMPJE KIJKEN VOORDAT IK DE REST HAD GELEZEN. 
JAAAAAAAAAAAAAAAA IK RACHELLE WAS WEBLOG VAN DE WEEEK. iK LOG PAS SINDS DECEMBER EN NU AL WEBLOG VAN DE WEEK. BLIJER KUN JE ME NIET MAKEN HOOOR! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH EN HET ERGSTE WAS.


ik stond natbezweet met mn voeten in het water, omdat ik getraint had ging ik in bad, ik geloof dat ik er 2 minuten ingezeten heb en er meteen weer uit was, ik dacht kan niet even normaal in bad gaaan. . Annemarie was online , meteeeen haar aangesproken van aaaaaaaaaaah ik ben weblog van de week. Zij was het namelijk 3 weken terug geloof ik! En wat was ik blij voor haar! EN NU BEN IK GEWOON BLIJ VOOOR MEZELF! HET IS ME GEWOON GELUKT! 
Ben meteeen uit bad gesprongen afgeddroogd en naar onder gerend. Dat klonk zo: PAAAAAAAAAAAAAAAAAP MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM DIT GELOOOOF JE NIET, IK BEN WEBLOG VAN DE WEEEK EN HEB EEEEEN LUNCH GEWONNEN MET DE ENIGE ECHTE LIEVE MARCO BORSATO!!!!!!!!!!!! aAAAH ZE WISTE NIET WAT ZE HOOORDE SUPER BLIJ NATUURLIJK!

Inmiddels had ik het op facebook gezet en de mailtjes stromen binnen, pfff niet normaal heb geloof ik al 5000 reacties, kei lief allemaal! En nu nog meer berichten krijg ik binnen en al op mn weblogje en heb ik er nog niet eens is een weblog van gemaakt! 
Maarr ik zag dat die LIEVE FANCLUB al een logje had gemaakt wat leuk kijk maar HIER.

het kippevel looopt over me heen en krijg er gewoon buikpijn van , zo leeeeeeeeuk zeg! zo spannend ik heb ook gewoon een lunch gewonnen met Marco. IK GA MARCO GEWOON VOOOR HET EERST ZIEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


IK had laatst nog een logje geschreven over dat ik Marco nog noooit gezien had en gesproken had! Iedereen met hun lieve reacties dat komt wel! En ja hooooooor het komt er gewoon aaan! zo even de fanclub mailen .
WAT GAAAF. WAT GAAAF. WAT GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAF.
nu al 23 reacties op facebook binnen no time! Pffff hahahahha   \
En inmiddels heb ik het filmpje al 1500 keer bekeken.!!!!!!!!!!!

Lieve marco, ik heb er zo'n zin in om met je te gaaan lunchen! PFf als ik dan nog wel een hap door mn keel krijg vind ik het goed ! ik ga je gewoon ontmoeten! En wat ben ik blij !!!!!


klik op de foto voor het filmpje!


Heel veel liefs,
   

weer een nieuw lid erbij!
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa er komt een nieuw lid bij! Ik heb mijn vriendin Sanne overgehaald om lid te worden, al is het alleen al voor het pasje dat we krijgen ( heb hem namelijk nog niet binnen, ben zo benieuwd! ). We hebben haar gister aangemeld, alleen moet ze nog even kijken hoe ze moet betalen, maar dat stond in de mail. Ik denk niet dat ze gaat loggen maar ben al lang blij dat ik met haar samen naar concerten kan gaan

En Marco, heeft er weer een nieuw lid bij op de weblog! Leuk he. En nu moet ik haar nog overhalen om mee naar de fanclubdag te gaan, maar volgens mij heb ik dat bijna voor elkar hahah Ik vind het wel erg leuk dat ze toch nog lid wilde worden!
Heel veel liefs,

weer heerlijk veel geshopt!
Jaaa ook deze maand heb ik weeer heel veel geshopt en gewinkeld. Pff maarja als je loon krijgt mag je het ook wel ergens aan uitgeven vind ik! hahah Andere vinden leuk om te sparen, en anderen geven het direct uit! Nou moet ik zeggen, ik spaar ofja wil gaan sparen voor mijn vakantie. Maar vind het ook heerlijk om met een vriendin te gaan shoppen, of het nnou hier in Venlo is of in Amsterdam het is allemaal leuk! Zo ben ik vorige week gaan winkelen en kwam ik ook weer met verschillende tassen thuis. M'n vader keek me alweer aan, heb je de halve stad weer leeggekocht hahha. Ik had een leuk truitje met franjels gekocht, weet niet of het heel goed te zien is op de foto! En het zwarte blazer, wauw wat issie leuk ik had al veel kleuren blazers, donkergrijs - lichtgrijs - nog een grijsachtig iets - bruin en nu ook een zwarte ! Ook wilde ik voor schoenen gaan kijken, maar helaas had ik niks gevonden.


Vandaag ben ik weer met een vriendin gaan shoppen we zijn naar het Designer Outlet geweest in Roermond. Toen we aankwamen kregen we dus geen pakeerplaats, mijngod wat was het druk daar! Echt niet normaaaaaaaaaal! Uiteindelijk met al die duitsers die er ook rondreden hadden we buitenaf maar een pakeerplaats gevonden! Toen zijn we regelrecht naar 'The Bodyshop' gelopen! Wat houd ik van die winkels, the bodyshop, de Lush en de Sabon etc. Altijd leuk met die zeepjes en dingen voor in bad en botty butters, douche gels en ga zo maar door. 
Ja ook vandaag weer flink wat gekocht ! 

The Body Shop! En dit was van mij en mijn vriendin samen wat allemaal in het mandje zit.

 Dit is de inhoud met spulletjes die ik  gekocht heb! Lekker veel . En dit zijn 3 handcrémes! Super lekker ruiken ze:Cranberry joy,vanilla en Candied ginger

 Dit is de grote body scrub van Grapefruit en de kleine body butter van Grapefruit. En die roze is de japanse cherry blossom, ruikt heeeeerlijk ! Hmmm 

 Dit is de Shimmery lotion van Cranberry joy, en de body butter van Cranberry joy. En die groene spullen zijn hennep producten : handcréme, voetencreme, en nog wat testers, die kreeg ik er gratis bij omdat ik boven een bepaald bedrag zat! 


En ook moest ik nog een nieuwe pas aanvragen omdat die van mij al verlopen was, en dat wist ik niet haha. Dan mag je met die pas in de maand dat je jarig bent een cadeau in de winkel uitzoeken van 10 euro. En bij elke besteding van 20 euro krijg je een stempel en bij zoveel stempels mag je ook weer wat uitzoeken. Kei chill. Dus meteen weer een nieuwe aaangevraagd. Het was in ieder geval erg gezellig!

 

Heel veel liefs,
   
ik mag en kan weer.

Pfff de eerste trainning was weer even geleden, ik kan het me niet eens meer herrineren. Wanneer was ie nou ook alweer? Nja al lang geleden voor de carnaval ahhah daar weet ik niets meer van. Dat was ook maar 1 training. Daarna ws het te koud en vroor het zo hard , toen ging het trainen ook niet meer door! Toen kregen we carnaval heb ik ook 3 weken niet getraind. En een keer werd op facebook verteld dat het doorging en las ik het pas toen ik uit bad kwam ahhah. En afgelopen week hadden we onze eerste oefenwedstrijd tegen Meijel. En de dag erna had ik spierpijn, niet normaaal dus de dinsdag heb ik niet kunnen trainen. Ik kon nog amper  normaal lopen  

Dus vanavond is weer mijn eerste training en ga ik er tegen aan, zonder conditie want die is heel erg ver te zoeken haha. Dus hoop dat ik het gauw weer op ga bouwen en nu ben ik er ook altijd weeer bij met trainen.

En afgelopen weekend kreeg ik best slecht nieuws te horen. Nu komende zondag begint onze eerste wedstrijd van de competitie, en die is afgelast. Doordat we EN te weinig man hebben, EN teveel geblesseerde EN geen van andere beide teams kunnen lenen door geblesseerde. En ook hoorde ik dat je maar 1 wedstrijd mag aflassen want anders wordt je uit de competitie gezet, en krijg je een flinke boete voor je team die we zelf moeten betalen, omdat ze als onze club dat niet meer doen. Nou fijn zo'n bericht! Er mogen zich dus nooit geen mensen afmelden want dan gaat de wedstrijd al niet door, met alle 'goede' speelsters van ons hebben we nog niet eens is een elftal bij mekaar! Ik dank dat er langs het veld op de zondagmorgen op de bank nog meer mensen zitten als in het veld van ons eigen team. 

Dus ik hoopd at we nog lang kunnen blijven voetballen, want ik vind het erg leuk en zou niet weten wat ik dan voor sport zou moeten gaan doen. Maar anders komen we volgend siezoen bij het andere team, maar dan krijg je weer het probeleem dat je met meer dan 20 man in een team zit. das ook balen maarja beter als niet voetballen. 
Ik ben in ieder geval blij dat we eer kunnen trainen!En van de week het Nederlands elftal weer gespeeld, eerst dacht is wat is dit voor boutwedstrijd. Ik dacht dit wordt niks meer en wilde naar bed gaan, omdat ik heel vroeg weer stage had. En toen ineens vielen de goals, op het nippertje maar dan ook echt op het nippertje wonnen ze in de laatste minuten. Ze speelde veel te veel naar achteren steeds, veel te veel risico's . wie had het nog meer gezien de wedstrijd tegen 

Heel veel liefs,

Ik hou van jou..Ik ben niet meteen begonnen met een logje te maken voor de februari prijsvraag. Heb het druk met stage , school, sport , werk etc. Het is ook niet dat ik na moest denken van welke mensen ik hou maar wel even wat ik er in wilde zetten Van wie hou ik nou allemaal, ja van mijn ouders die zijn  2 jaar terug 25 jaaar getrouwd dus hebben we een lekker gezellig feeest gehad.


Ook hou ik van mijn zusje hahah natuurlijk hebben we ook wel ruzie maar ook mag je blij zijn met een zusje. Laatst hebben we samen nog leuke foto?s gemaakt, dat vond ik gezellig !


Ook hou ik heel erg veel van Jada mijn hondje. Ze is inmiddels 5 jaar oud en wordt ik maart al 6 jaar. Wat gaat de tijd toch snel. En we zijn nog altijd even trots op haar! Elke dag wordt je blij als je ziet dat ze weer naar je toe komt! Elke dag komt ze weer langs je op de bank liggen  ! Echt een maatje om van te houden! (L)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ohhh, wat gaat de tijd toch snel
Gisteren nog zag ik haar voor het eerst, lag ze hier in m`n armen
Wat is ze mooi en wat staat de tijd haar goed
Ik knipper m`n ogen en zie hoe ze steeds weer een beetje veranderd is
Maar hoe groot ze ook mag zijn
In mijn ogen blijft ze altijd klein
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 


 

Verder ben ik trots en hou ik van mijn familie, opa en oma , mijn tante en oom, mijn andere opa! Opa en oma komen elke maandag naar ons toe om lekker mee te komen eten, maar omdat  mama geopereerd is en niets kan met haar voet, niet kan lopen etc. Komen opa en oma zowiezo elke maandag koken en soms waren ze wel 5 keer in de week bij ons! Lief is dat toch ! Echt waar we hebben ze al een bos bloemen gegeven , ze doen dan zoveel voor ons! Echt heel erg lief! En nu gaan ze 3 maanden op vakantie dat is lang echt heeeeeeeeel erg lang! 


Verder hou ik nog van mijn vriendinnen, lekker met z?n alle uitgaan, carnaval vieren, maaar ook met de sinterklaas zijn we gezellig suprise gaan doen. En met Nieuwjaar hebben we een hele gezellige jaarwisseling gehad. En verder zijn we met veel verjaardagen gezellig met z?n alle bij elkaar. En ook lekker uitgaan ben trots op ze!En  lieve MARCO ook hou ik van jou muziek! Luister met veel liefde naar je muziek, als ik vrolijk ben maar ook in mijn moeilijke tijden heb ik veel uit je muziek gehaald, luisterde altijd magherita! Maar je bent een topper. En ik ben blij dat ik lid ben geworden van deze fanclub, echt helemaal geweldig! Ga zo door met alles wat je doet Marco, ik ga nog lekker vaak naar je concerten en veel genieten! En als je  nog eens een tour Dichtbij wilt gaan doen kom nog maar een keertje lekker langs in Limburg, Eindhoven, Venlo lekker in de buurt.En als laatste.
IK HOU VAN HET LEVEN!!Heel veel liefs,

"Ik lig elke nacht geketend
Aan een ketting van gemis"