Welkomsttekst


Hallo, leuk dat je even komt kijken. Laat gerust een berichtje achter! altijd leuk
Mijn hobbys zijn voetballen, winkelen, met vriendinnen afspreken en natuurlijk lekker naar Marco gaan!
Liefs, RachelleWeblog van de maand

Weblog van de maand November 2012
Gastenboek


Wil je graag wat vragen of zeggen, laat gerust een berichtje achter op mijn gastenboek. Vind ik altijd leuk.

Liefs, Rachelle
WEBLOG VAN DE WEEK
WEBLOG VAN DE WEEK 10 
6 maart 2012

Bedankt lieve Marco!

          klik op de foto voor het filmpje!!!

EN IK HEB DE LUNCH GEWONNNEN MET MARCO!! AAAAH WAT BEN IK BLIJ ZEG! 

Zie HIER de log over weblog van de week en de winnende lunch met Marco!

Deze week is Rachelle Weblog van de Week! Een hele bijzondere dit keer, want Rachelle logt nog niet zo lang maar wel heel fanatiek en je ziet haar dan ook vaak voorbij komen bij de updates. De logjes van Rachelle zijn vaak gezellig gemaakt met smileys, foto's en een mooie handtekening. Je hebt al goed door hoe alles werkt Rachelle! In het fanclubblad de Tifosi heeft Rachelle afgelopen keer meegedaan aan de prijsvraag en de computer heeft haar als winnaar gekozen. Wat een toeval, aangezien ik je filmpje vandaag wilde opnemen. Gefeliciteerd Rachelle! Je hebt een lunch met mij gewonnen! Ik ga je binnenkort dus zien en dan kletsen we lekker verder over de logjes!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Rachelle Hufken
Leeftijd: 25 jaar
Uitgebreid profiel
Lunchen met Marco Borsato

9 mei 2012
De mooiste dag van m'n leven! Geluncht met Marco Borsato, in Blaricum...
            ♥♥♥♥♥♥♥
       klik op het plaatje voor de lunch

             9-05-2012 (l)           ♥♥♥♥♥♥♥

Fanclubdag 2012
zondag 14 oktober 2012538 voor WARCHILD in Alkmaar
zondag 24 maart 2013Fanclubdag en Bingo in Hoofddorp
za/zo12-13 oktober 2013

Lief en Gezellig!
Mijn lieve hondje Jada! (l)


Marco's favorieten!
Marco's favoriete Week 8 2013
nummer 3Marco's favoriete Week 45 2012
nummer 2


Marco's favoriete Week 42 2012
nummer 2


Marco's favoriete Week 27 2012

nummer 5


Marco's favoriete Week 11 2012
nummer 1


Marco's favorieten Week 52 2011
nummer 8Marco's reactie

              klik maar op reacties.
                      23-04-2012 (l)

                 20-05-2012 (l)

Kalender
Februari 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28    
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Super zeg! En als je...
22:10, 9 jan 2016
Super nieuws zeg! Leuk...
21:38, 1 sep 2015
Super leuk!!! Ik hoor het...
10:50, 16 mrt 2015
Haaa, ja ik heb ook...
14:12, 23 feb 2015
Wat super jammer om na...
14:04, 23 feb 2015
Haa Annemarie, sorry voor...
20:08, 25 jan 2015
...
19:58, 25 jan 2015
Haaaa! Dat ziet er heeel...
23:05, 4 jan 2015
Leuk geschreven Lunarda!...
16:10, 19 dec 2014
Gefeliciteerd. En wat een...
20:24, 11 nov 2014
E-mail alert
Foto album
Nog één week! 

Jaaaaaaaaaaaaa precies over éééééééééééééééééén week ben ik alweer jarig!  Het ene moment duurt het nog zo lang voor je weer opnieuw jarig wordt. En het ander moment gaat het zo snel. Want nu precies over een week wordt ik alweer 19 jaar. Eigenlijk helemaal geen speciale leeftijd, je mag niet meer en niet minder. Ik weet nog toen je 16 werd, mocht je ineens officieel alcohol drinken, en toen je 17 werd was er niks aan je mocht niets extra's haha. En toen je 18 werd mocht je ineens auto gaan rijden en mocht je een stuk meer dingen doen. En nu wordt ik 19 jaar .

Als ik vrijdag 20 april jarig ben, ga ik het wel lekker vieren met mijn vriendinnetjes.. Dat hoort er wel bij natuurlijk. En wanneer ik het voor de volwassenen en familie vier, weet ik nog niet. Daar moet ik nog even over na denken! Nu is het alleen nog maaar aftellen tot volgende week vrijdag!

Heel veel liefs,
 

Je bent niet de enige die...?
Haha ik kom altijd op leuke beautysites, vind het erg leuk en er staan vaak hele leuke en handige tips hoe van hoe je bepaalde dingen kunt doen. Vaak zijn er van die leuke artikeltjes waarvan ik een paar leuke dingen heb uitgekozen. Kwam dit tegen op internet en vond het wel eens leuk om dit met jullie te delen. Het klopt gewoon bijna altijd allemaal echt heel erg leuk.

Je bent namelijk niet de enige die?


- Heel enthousiast is over iets en dat tegen iedereen wil vertellen, maar op het moment dat je alle aandacht hebt, ben je vergeten wat je ook alweer wilde zeggen.

- Bijna nooit iets wits aandoet, omdat je er altijd binnen no time tomatensoep en iets dergelijks op knoeit.

- Op je mobiel kijkt om te zien hoe laat het is, om na vijf seconde weer opnieuw te moeten kijken, want je bent het alweer vergeten.


- Zich tijdens een regenachtige fietsrit alleen druk makt om je haar of make-up.

- Altijd te laat van huis vertrekt en dan keihard moet fietsen of rennen om op tijd te komen. Je bent nogal hardleers.

- Bij het krijgen van een cadeaubon of een kaart nooit weet of je het open moet maken om te kijken hoeveel geld er in zit.

- De wekker eerder zet, zodat je nog wat langer kan blijven liggen.


 

- Zegt dat je er bijna bent, terwijl je nog niet eens bent vertrokken van huis.


- Te ongeduldig is om nagellak goed te laten drogen. Resultaat: opnieuw beginnen.

- Ramen in de winkels gebruikt als spiegels. Je moet toch ergens zien of je haar wel goed zit?!


- Dagelijks ongeveer drie keer in paniek rakt, omdat je je telefon even niet kan vinden en 9 van de 10 keer gewoon in je hand hebt.

- In de winter bijna nooit haar benen scheert, waarom zou je? Niemand die het ziet.

- Ergens naartoe loopt om vervolgens tot de conclusie te komen dat je niet meer weet wat je ging doen.


 

- Bij het bakken van cakejes, je eigenlijk stiekem het deeg lekkerder vind als de cakejes zelf.

- Zich voorneemt om tewee keer in de week naar de sportschool te gaan, te zwemmen of hard te lopen, om daar na twee weken alweer mee te stoppen: je hebt gewoon GEEN tijd! (oke, niet zoveel zin).

- Een agenda heeft voor foto?s die erin kunnen. Je schrijft er verder nooit wat in.

Komt dit jou bekend voor? En weet jij nog een leuke ?Je bent niet de enige die???

Heel veel liefs,
  
Marco knap maar gauw op
Nou we hebben allemaal gehooord dat Marco er niet goed aan was, veel hoesten en echt heel veel. 2 keer heel erg de griep gehad, en het wil maar niet over gaan! Nu wordt er op internet en tv veel over gesproken. Straks in RTL Boulevard werd er veel over gepraat, Leontine Borsato werd nog opgebeld en er werden veel vragen gesteld. Ook Leontine zegt dat hij er gozond genoeeg voor was om te gaan.
Dit staat er op internet, dat las ik via twitter..
'Maar marco twittert zelf: '' Er is veel ophef over mijn gezondheid, maar er is vooralsnog niets ernstigs om je zorgen om te maken!'' De kinderen in Oeganda dus. Wat is het toch een goede man, altijd over andere mensen zich druk maken, is natuuuuuurlijk ook een goede eigenschap! Hij zegt zelf er gezond genoeg voor te zijn om toch naar Oeganda te gaan. Dan moeten we er ook op vertrouwen dat het allemaal goed komt. En dat Marco het suuuuuper leuk gaat hebben en met een goed gevoel terug komt.

Dus marco ik wil zeggen, veel plezier in Oeganda, hooop dat je gauw opknapt! Want ik wil toch wel heeeel erg graaag dat je voor 9 mei wel beter bent. Wil namelijk niet alleen aan de tafel komen te zitten met de lunch, maar heel graag samen met jou!! Want daar heb ik toch wel heeel erg veel zin in de lunch samen met jou!   Heel veel liefs,
  
Veel marco hier op tv
JAaa daar lig ik dan nog steeds, thuis op de bank met mn knietje omhoog haha.
Kan nog steeds niet lopen op mn been, wel een beetje maar wel met ondersteuning van de krukken. Zonder durf ik het nog niet aan, dan heb ik het idee dat ik er doorheen ga zakken Verder belde vandaag mijn Juffrouw van school op, hoe het met me ging, of ik toch wel gauw weer naar stage ging, ik zeg ik kan niet lang lopen, loop op krukken en dan kan ik niet veel op een babygroep. Ik zeg wat niet gaat, dat gaat gewoon nog niet helaas.

Inmiddels lig ik bijna anderhalve week al thuis, en heb ik de dvd  #3 Dimensies van Marco Borsato in het Gelredome al 2 keer helemaal van begin tot eind gekeken. Ik zei al tegen m'n moeder misschien is het wel leuk om dadelijk van achter naar voor te gaan kijken dan is het meteen een heel andere dvd ahhaha.

Maar wel echt leuk om nu toch allemaal bekende gezichtjes te zien in het publiek van hier op de weblogjes. Je ziet foto's van de mensen hier op de weblogjes en dan zie je ze op de dvd terug komen en denk je eej die ken ik wel van zien ahhaha.

Nog even wachten en dan zieen we Marco weer bij de Tour Dichtbij in Kerkrade!!!! Kan niet meer wachten tot een concertje weer, heb er nu al zin in!!!


Heel veel liefs,
Vakantie gaat niet door.
Ik wilde van de week eigenlijk een logje gaan schrijven over dat ik zoveeel leuke dingen tegemoet kwam. Ik hou ervan om naar leuke dingen toe te leven, om er naar uit te kijken..
Ik ben namelijk over precies 2 weekjes al jarig!!! 20 april is de grote dag, dan wordt ik 19.
Ik wilde mijn verjaardag dan vieren savonds voor mn vriendinnetjes. en het gaat ook gewoon door. Verder zou ik 21 april naaar Amsterdam gaan naar de beautyglossparty! Echt heeel erg veel zin in. Allemaal leuke workshops en van die dingen.

En dan komt ie, we zouden  22 april tot en met 24 april naar PARIJS gaan hoe leuk is dat. Eindelijk mocht in van mijn ouders.  We hadden de reis al bekeken, en de hostel al uitgezocht als het ware. Ik zou het op stage navragen of ik vrij kon krijgen en dan wilde we boeken. Maaaaaaaaaaaaaar. Door die rotte k't stomme domme knie blessure, gaat dat dus niet door. Ik hoop dat ik tegen die tijd wel weer een beetje kan lopen maar ik kan dan natuurlijk geen 3 dagen door parijs gaan huppelen en 6 uur achter elkaar in een bus gaan zitten. Dan loop ik mijn knie ook weer gelijk kapot. Dus dat heb ik nu af moeten zeggen, hoe erg ik het ook vind! Ik wilde zo graag naar parijs!!!!
Maar gelukkig gaat de vakantie naar Griekenland wel nog door!


En waar ik nu bij terug denk, toen ik afgelopen zondaag daar op dat veld lag, op de grond met de pijn. Was het eerste wat de trainer tegen me zei toen die aan kwam rennen met zn waterzak. Zal ik Marco even afbellen, en zeggen dat je maar niet komt. Of hij moet naar Grubbenvorst komen ahhha. Toen moest ik toch wel een beetje lachen. Maar marco, alles is geregeld, ik zei al er kan nu niks meer fout gaan, nouja dus wel!! Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaar niks of niemand komt daar tussen. Ik kom gewoon of ik nu in een rolstoel moet komen ( ziet er natuurlijk niet echt uit haha ) maar ik kom. Pap en mam brengen me nu dan wel. Ik heb er zo'n zin in , toch nog wel iets om naar uit te kijken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Heel veel liefs,
   
Marco's 22-jarige jubileum

Lieve lieve marco,

Hartelijk Gefeliciteerd met je 22-jarig jubileum. Wat super vet dat je al zo lang zingt! Ik geniet ook altijd van je muziek. Maaar natuuurlijk niet vanaf het begin, want toen was ik er nog niet. Maar pas toen ik verstand ging krijgen van muziek, zat ik na k3 toch best goed in de riching. Namelijk Marco Borsato. En ik moet zeggen, ik zit nog steeds goed in de smaak, want luister nog heel graag Marco, en ga dan ook naar zijn concertje in Kerkrade.

Marcoo nogmaals hartelijk gefeliciteerd, en ik hoooop dat je nog vele jaartjes door blijft gaan,dan blijf ik nog vele jaartjes van je genieten!

Ga zo door MARCO!

En dan mag er op zo'n dag ook wel een flesje wijn open gaan, want dat hoort er dan ook wel bij hé, op zo'n dag. Dus Marco, prooost.  Ik zal vandaag ook wel een lekker wijntje drinken!!

Heel veel liefs,
     

Klein beetje aangepast.

Ik heb hem toch nog een klein ininiminipietsie aangepast. Met zo'n dingen ben ik nog best wel precies. Jammer genoeg niet op alle plaatsen haha. Zoals mijn slaapkamer, die is zo precies nog niet hahaha (beetje rommeltje). En mijn schoolspullen, nou je moet blij zijn dat je iets kon vinden in al die rommel, maar toch heb ik laatst een klapper gekocht en alles gesorteerd en bijgewerkt in mijn klapper, en nu is het zo fijn overzichtelijk! :D

En ook was ik nog even aan het knutselen vandaag, en heb ik toch nog even mijn header aangepast. Met mijzelf een beetje erbij!Heel veel liefs,
      

Mijn nieuwe header! =)

Na mijn vorige log van de 5 headers heb ik er nog eentje gemaakt. En die vind ik zelf ook wel leuk. Zelf vond ik de header met de roos wel mooi. Maar kreeg meer reacties op andere headers. Ik vond het leuk om zoveel positieve reacties te krijgen. Nu heb ik er dus een gemaakt die leek op de laatste. En die vonden velen erg leuk. Ook een van de reacties was om er een foto van mijzelf bij te doen, dat heb ik nu namelijk ook bij mijn header. Maaaaaaar... als ik dalijk die lunch met Marco heb gehad heb ik zeker wel een leuke foto met Marco samen! En tegen die tijd heb ik weer een andere header.
Misschien dat ik nog wel eens vakaer ga wisselen  

Dit is 'm geworden:Heel veel liefs,
      

Welke header?

-------------------------------- HELP HELP HELP --------------------------------
 

Ik zit nu al 3 dagen thuis, nu denk je 3 dagen pas, ja inderdaad 3 dagen pas. En ik ben het nu al zat om thuis te zitten. Wordt er moe van, kan niets doen heel de dag, alleen even naar de wc en zefls dat is een hele klus kan ik je zeggen. Nou ik moet nog niet klagen mijn moerder ligt al sinds begin januari hier thuis in het gips. Gips is er nu af maar nu moet ze nog leren lopen weer opnieuw op de voet.

Maar toch kan ik niet stil blijven zitten,vandaag heeft Sanne mijn lief vriendinnetje me naar stage gebracht, omdat ik een overleg had en het niet wilde missen. Wat lief! Ben ik toch nog even op de joets geweet

Nu heb ik dus ook alle tijd voor ja alleen op de bank te liggen, tv te kijken en me te vervelen. Weet namelijk niet hoelang het nog gaat duren. Dus ik ben aan het knutselen gegaan. En heb verschillende headers gemaakt.

Nou was mijn vraag aan jullie, welke vinden jullie leuk, of moet ik ergens iets aanpassen? Ik vond het wel tijd voor een
nieuwe header. Ik kan ook de moderaters vragen maar wilde het eerst eens zelf proberen of het lukte.  Hier komen ze, ben benieuwd! ik zelf vind de 2e of 3e wel leuk


header 1header 2header 3header 4header 5Heel veel liefs,
  

Kika Kinderkankervrij

KIKA
KinderkankervrijWat betekent kika?

KIKA is een stichting voor kinderen die kanker hebben. KIKA maakt zich sterk voor deze kinderen en doen acties om geld in te zamelen (geld voor onderzoek en minder leed). KIKA is in 2002 opgericht en is een gevolg van het verzoek van het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam en het Emma kinderziekenhuis in Amsterdam naar meer geld voor onderzoek naar kinderkanker.

Afgelopen zaterdag ben ik samen met mijn vader, tante en oom en nog andere mensen naar Blerick geweest naar Kika. Vorig jaar waren we er ook geweest en het was zo leuk en gezellig dat we dit jaar wweer wilde gaan. We stonden lekker vooraaan in de hoek , bij de bar kon niet beter! Die Joan Franka die mee gaat doen aan het Eurosongfestival begon met zingen . Ze zong een paar liedjes en ze heeft wel een mooie stem. Maar ze was niet heel erg modieus gekleed vond ik ahaha. Vooral de schoenen niet. Maar verder was ze wel leuk.. En van het ene wijntje kwam het andere wijntje, want gezellig was het wel !  En het programma ging daarna weer verder, toen Joan wegging, kwamen andere bandjes allemaal. Maar eerst kwam onze Beppie Kraft. Wat zet zij toch altijd weer de zaal op stelte. Echt heel erg gaaf. Binnekort staat ze ook in Ahoy met bijna een uitverkochte zaal! En dat op die latere leeftijd, respect hoor ! En onder andere kwamen ook nog W-dreej de winnaars van het LVK. En de toddezek kwamen nog zingen. Bram en Ruud, Sjingboem en nog andere. Maar ik mocht natuurlijk niet te veel drinken, want de zondagmorgen moest ik gaan rijden met de meiden naar het voetbalveld. En dan mag je geen alcohol meer in het bloed hebben haha. Maaar er waren toch wel aardig wat wijntjes achterover gegaan, lekkeer!  
 

   
 Dit was toch wel een geslaagde avond, en al het geld dat uitgegeven was, ging naar Kika. Weet even niet hoeveel geld er opgehaald is, maar in ieder geval meer als het vorige jaar! Dus volgend jaar ga ik er weer heen. 

Heel veel liefs,
      

"Ik doe niet aan mascottes en ik ben niet helderziend
Al is er met mijn ogen weinig mis"