Welkomsttekst


Hallo, leuk dat je even komt kijken. Laat gerust een berichtje achter! altijd leuk
Mijn hobbys zijn voetballen, winkelen, met vriendinnen afspreken en natuurlijk lekker naar Marco gaan!
Liefs, RachelleWeblog van de maand

Weblog van de maand November 2012
Gastenboek


Wil je graag wat vragen of zeggen, laat gerust een berichtje achter op mijn gastenboek. Vind ik altijd leuk.

Liefs, Rachelle
WEBLOG VAN DE WEEK
WEBLOG VAN DE WEEK 10 
6 maart 2012

Bedankt lieve Marco!

          klik op de foto voor het filmpje!!!

EN IK HEB DE LUNCH GEWONNNEN MET MARCO!! AAAAH WAT BEN IK BLIJ ZEG! 

Zie HIER de log over weblog van de week en de winnende lunch met Marco!

Deze week is Rachelle Weblog van de Week! Een hele bijzondere dit keer, want Rachelle logt nog niet zo lang maar wel heel fanatiek en je ziet haar dan ook vaak voorbij komen bij de updates. De logjes van Rachelle zijn vaak gezellig gemaakt met smileys, foto's en een mooie handtekening. Je hebt al goed door hoe alles werkt Rachelle! In het fanclubblad de Tifosi heeft Rachelle afgelopen keer meegedaan aan de prijsvraag en de computer heeft haar als winnaar gekozen. Wat een toeval, aangezien ik je filmpje vandaag wilde opnemen. Gefeliciteerd Rachelle! Je hebt een lunch met mij gewonnen! Ik ga je binnenkort dus zien en dan kletsen we lekker verder over de logjes!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Profiel
Naam: Rachelle Hufken
Leeftijd: 25 jaar
Uitgebreid profiel
Lunchen met Marco Borsato

9 mei 2012
De mooiste dag van m'n leven! Geluncht met Marco Borsato, in Blaricum...
            ♥♥♥♥♥♥♥
       klik op het plaatje voor de lunch

             9-05-2012 (l)           ♥♥♥♥♥♥♥

Fanclubdag 2012
zondag 14 oktober 2012538 voor WARCHILD in Alkmaar
zondag 24 maart 2013Fanclubdag en Bingo in Hoofddorp
za/zo12-13 oktober 2013

Lief en Gezellig!
Mijn lieve hondje Jada! (l)


Marco's favorieten!
Marco's favoriete Week 8 2013
nummer 3Marco's favoriete Week 45 2012
nummer 2


Marco's favoriete Week 42 2012
nummer 2


Marco's favoriete Week 27 2012

nummer 5


Marco's favoriete Week 11 2012
nummer 1


Marco's favorieten Week 52 2011
nummer 8Marco's reactie

              klik maar op reacties.
                      23-04-2012 (l)

                 20-05-2012 (l)

Kalender
Februari 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28    
Zoeken
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Super zeg! En als je...
22:10, 9 jan 2016
Super nieuws zeg! Leuk...
21:38, 1 sep 2015
Super leuk!!! Ik hoor het...
10:50, 16 mrt 2015
Haaa, ja ik heb ook...
14:12, 23 feb 2015
Wat super jammer om na...
14:04, 23 feb 2015
Haa Annemarie, sorry voor...
20:08, 25 jan 2015
...
19:58, 25 jan 2015
Haaaa! Dat ziet er heeel...
23:05, 4 jan 2015
Leuk geschreven Lunarda!...
16:10, 19 dec 2014
Gefeliciteerd. En wat een...
20:24, 11 nov 2014
E-mail alert
Foto album
Rachelle naar de fanclubdag!
Rachelle naar de fanclubdag
Niet gedacht dat 2012 zo'n leuk jaar zou worden. ik heb al enige dingen gemist, omdat ik niet kon. Marco in Maastricht, Marco met de nationale sportweek. Maar wie weet zien we hem nog wel vaker dit jaar ! Komt allemaal goed, want ik ga al hele leuke dingen beleven!!

Eerst dan volgende week de lunch met Marco.
Dan ga ik 16 juni naar Kerkrade naar Marco.
En ik ga naar de fanclubdag!

Heb er onwijs veel zin in, gewoon nog een concertje gewoon weer gaan genieten van marco's stem. Nu met ons pasje komen we ook nog eerder naar binnen, wat willen we nog meer dames?

En het wordt mijn eerste fanclubdag ! Veel van hier zijn er al telbare keren geweest, en ik ga nu voor het eerst, geen idee wat ik moet verwachten. Maar van alle logjes, mailtjes moet het ook echt zoooooo leuk zijn. Samen met Anouk ga ik er naar toe! Jammer dat het nog zo lan duuuuuuuuurt!En vandaag had ik van mijn spaarcentjes een leuke armband gekocht, na mijn buddha to buddha ring wilde ik ook nog heel erg graag zo'n armband, maar die zijn zo duur. Dacht eerst dat ze rond de 200 250 euro waren. Maar die gene die ik wilde  'de chain' kost al 350, toen viel de zin toch gauw over bij mij. Echt heeel erg jammer want wilde heel graag zo'n armband, was ook al lang aan het sparen, maar dat geld had ik nog niet bij elkaar. Dus ging ik maar verder kijken, en kwam ik uit bij TOV. Ja daar had ik ook nog nooit van gehoord, maar dat zijn ook leuke armbanden en een beetje goedkoper gelukkig! ik zou eerst voor de middel gaan maar toen ik hem paste, vond ik hem toch wat de groot voor mijn pols. Toen kreeeg ik een iets kleinere maar die was ook in een andere vorm. Echt heel leuk en uiteindelijk is het deze geworden.........

TOV armband 

Heel veeel liefs,
nog 1 weekje! Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah nog maar een weeekje. Gewoon nog maar 7 hele dagen. Maar hoe snel gaan die voorbij als je je verheugd op iets. EN ja hooor ik verheug me enorm op iets. Had er van de week al iets over geschreven. Maar sorry ik blijf het gewoon doen.Want over precies 7 dagen zit ik OOG in OOG met MARCO BORSATO!

 

Eens in de zoveel tijd komen dromen uitt!!

Hoe tof is dat gewoon  ! ik kan het haast nog niet geloven, ik begin het wel al elke dag weer een beetje meer te beseffen, maar goh lunchen met Marco Borsato. Hoe vaak maak je dat nou mee? NIET VAAAAK!
Nu ga ik echt even flink aftelllen! Ik weet gewooon niet wat ik allemaal moet zeggen!! Mijn moeder zei al maak maar een briefje met wat vragen erop. Ja zei ik, lekker voor schut om onder die lunch zon stom blaadje tevoorschijn te halen hhaha.

En stel je nou voor dat ik ga knoeien? Of dat ik het eten naast me laat vallen? Of dat ik geen hap door m'n keel krijg? Het kan allemaal maar zo gebueren he!

Ik heb besloten toch maar met de trein te gaan als goed is, m;n ouders wilde me eerst brengen omdat ik met mijn knie zat, maarja de trein moet ook wel lukken als het niet te lang lopen is. Want dan hoef ik geen kruk mee te nemen. Zou een beetje voorschut zin als ik die ok nog mee moet nemen ahhaha!Heel veel liefs,

Leuk weekend.


 

In dit weekend is er weer veel te beleven. In dit weekend vierde ik nog een keer mijn verjaardag voor de familie. In dit weekend is er Koniginnennacht.. In dit weekend hebben we weer wedstrijd. In dit weekend is er koniginnendag. En in dit weekend tel ik weer een dagje af naar 9 mei de lunch met Marco!
 
Zozo er is dus wel heel wat te doen in dit weekend. Vrijdags heb ik nog de verjaardag gevierd voor een paar mensen die nog moesten komen, niet heel erg speciaal dus. Zaterdagavond zijn we hier in ons dorpje naar 't cafe gegaan, was eigenlijk niet zo heel erg veel aan. Het bandje dat speelde vond ik niet heel erg swingeld, er zat totaal geen sfeer meer in. Uiteindelijk toch half 2 geworden en toen maar naar huis gegaan. Moest serieus naar huis gebracht worden met de fiets omdat ik niet zolang kon lopen.

Zondag was het Koniginnennacht, toen zijn we eerst met een paar vriendinnen bij 'Clevers' de ijssalon in ons dorp een ijsje gaan eten. En 's avonds ben ik nog met 2 vriendinnen naar Horst gegaan om het daar te vieren. Ik heb verder helemaal geen oranjese dingen dus ik heb me verder niet verkleed. Er stond een groot podium en er was een goede band die aan het spelen was. Ondertussen waren we ook weer op het terras gaan zitten vanwegen me leuke knietje. Hoe leuk is het gewoon om te gaan zitten en te kijken naar alle mensen die voorbij komen lopen. Echt gewelidg leuk!

Vandaag koniginnennacht, moest ik 2 uurtjes werken vanmorge, en het begon al heel goed, ik had me verslapen. Mag je maar 2 uurtjes werken krijg je dubbelbetaald kom je nog te laat en werk je nog maar ander half uur. Daar baal ik wel een beetje van./ Hihi Verder ben ik net met pap en mam nog naar een rommelmarkt geweest en net heb ik even lekker in de zon gelegen in de tuin. Want wat is het lekker weertje. En vanavond weer even de kroeg in. Eigenlijk zouden we naar Eindhoven gaan , maaar ik ben voor het eerst in m'n leven even verstandig en zei ik ga toch maar niet mee, want anders loop ik mn knie weer gelijk kapot. En dat hou ik toch niet vol.


Dus ik heb eigenlijk helaas, geen speciale koniginnendag gehad, Eigenlijk zouden we naar Eindhoven gedaan maar het eindigd bij mij in het dorp hahah Wat doen jullie allemaaal vandaag of wat hebben jullie gedaan ?

Heel veel liefs,
Glossybox

Glossybox
 

Dit is echt heel erg leuk, ook weer via www.beautygloss.nl ben ik bij de glossybox gekomen. En deze maand April was de eerste keer dat ik een van de gelukkigen was die zo'n glossybox mocht krijgen. Ik heb me eind mei aangemeld, met het idee in april krijg ik mn eeerste ! En wat was ik er blij mee! Voor maar 12,50 per maand.
 


 

Echt heel erg leuk issie, hij zit helemaal ingepakt in een mooie glossybox doos, en in die doos zit een heel erg mooi lichtroze doosje met het teken van glossybox erop! Het idee ervan is, dat er in elke box die iemand krijgt 5 artikelen zitten, soms fullsize producten en soms wat kleinere dus testers. Ook kun je je eigen beautyprofiel invullen en aan de hand daarvan krijg je je producten thuis gestuurd.Toen ik hem open maakte had ik dit keer wel alle kleine producten erin zeg maar, soort van testers. Maar zo is ook de bedoeling dat je een miskopen kunt kopen in de zomer dadelijk . Want dan heb je al sommige producten uit kunnen proberen of je het wel of niet fijn vind om te gebruiken.
Ik heb me automatisch aangemeld , dus ik krijg standaard elke maand zo'n box. En hoe handig is het nou zo'n mooi doosje, die kun je nog voor andere dingen gebruiken, ik houd hem en dadelijk gebruik ik hem wel om iets in op te bergen.


Ben alweer benieuwd naar de volgende maand!

Heel veel liefs,
 
Nog maar 2 weken

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah nu komt het 'de dag' toch wel echt heeeel erg dicht bij!!!! Oeeeeh daar stond ik gistere toch echt wel bij stil, want het was dus echt nog maar 2 weken.. 14 dagen gewoon ! En nuu nog maaar 13 dagen dus, dat wordt AFTELLEN!!
 

Dan ga ik gewoon al LUNCEN met MARCO BORSATO!
En vraaag me eens hoe veeel zin ik erin heb.

Ik begin het nu ineens veel meeer te beseffen denk ik. ik denk volgende week dat ik helemaal gek wordt van het stuiteren. Ik ga gewoon tegenover Marco Borsato zitten. Joeehoeee!!!*

9 mei is de grote dag en dan ga ik hem voor het eerst ontmoeten er zullen nog wel wat logjes volgen. Maaar ik heb er heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg veel zin in.
Heel veel liefs,

Marco's reactie!!
Eerst wilde ik nog even iedereen bedanken die mij gefeliciteerd heeft op mijn log, facebook, twitter etc. Ik heb heeel erg veel lieve reacties, en dan de reactie die ik vandaag  kreeg, helemaaaal geweldig !


Waaaaaaaaaaaaaaaaaah en daar zat ik dan op stage in mijn pauze even op de computer. Ik wilde wat over gaan typen maar als eerste zat ik toch weer op de weblogjes. Is gewoon een automatisme om er elke dag op te kijken. Toen was mijn pauze bijna voorbij, nog 5 minuten had ik. En ik kreeg een sms van : Sanne, wtf ik heb een mail in m'n inbox dat ik een bericht van Marco heb. Ik zeg waaaaaaaaaaaaaah en wilde meteen gaan kijken en ja hoor wat dacht je. Ineens was de verbinding weg, en bij mijn collega naast me ook. Ik zeg dat heb ik weer. Toen ineens deed ie het weer en heb ik meteen gekeken ik zeg wat leeeeeeeeuk zeg! Ik kijk bij de reacties en zie ineens mijn naam staan bij: Marco's reacties. Ik dacht dat kan nieeeeeeeeeeeeeeehieeeeeeeet! Dus ik klikte erop en daar wassie dan ineens een reactie van Marco. Mijn collega keek me aan wat er aan de hand was, ik zeg kijk hoe vet marco feliciteerd me gewoon met m'n verjaardag! En wil het nog eens in LIVE doen ahhha
Nou las ik net in een van mijn reacties dat Ellen een printscreen gemaakt had waarop Marco mijn logje bezocht! Wat leuk zeg. hihihi ben er wel benieuwd na!! Ik zei al op mijn stage, m'n dag kan niet meer stuk! Ben benieuwd heb heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg veel zin in de lunch Marcooooo!

Heel veel liefs,
Beautyglossparty!

Even een uitgebreid logje over mijn verjaardag en jaaaaaaaa de beautyglossparty!!

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daar ben ik weeer. Eerst even wat over mijn verjaardag! Afgelopen vrijdag was ik jarig geweest, eerst op stage met de kindjes wat gevierd, verder gewoon gewerkt op stage. En 's avonds ging ik het vieren voor de vriendinnen. Toen ik thuis kwam werd er gezegd, omdat je jaarig bent mag je kiezen wat we gaan eten. Ja wie zegt er dan niet MC DONALDS. Dus nog geen 5 minuten later zaten we al in de auto op naar de mc drek zoals we het hier noemen. Toen we thuis kwamen, was mijn idee om meteen met de cupcakes te beginnen. Want bij binnenkomst van mijn partygangers die kwamen wilde ik een cupcakeje geven. MAar toen wij thuis kwamen stonden de buren al voor de deur voor op bezoek te komen. Toen ben ik dus gaan bakken!

Dit zijn de cakejes die ik voor op stage had gemaakt voor mijn collega's !

 

En hieronder zijn de cupcakejes die ik voor 's avonds had gemaakt, chocolade cupcakjes en normale cupcakjes. Ze smaakte lekker zeiden ze. Dus had ik goed m'n best gedaan. 

Verder naast geld heb ik nog wat cadeautjes gekregen. Van m'n moeder wijnglazen en een fles canei! Haha alvast voor de uitzet Verder heb ik een buddha gekregen en ik weet al precies waar ik die ga neerzetten! En wat ik al een beetje stiekem verwacht had, ik kreeg een VERJAARDAGSKAART van MARCO BORSATO! Hahaha dat deed toch al een beetje goed. M'n moeder zei toen k thuis kwam, er is post voor je ! Ik keek en zag meteen tifosi di marco borsato staan. Erg bedankt Marco en de fanclub!
 


 

BEAUTYGLOSSPARTY!En nouu over de BEAUTYGLOSSPARTY! Waar ik het al over gehad had, ik had er van te voren zo veel zin in. Helaas liep ik Marco dan maar weer mis, maar dit stond al heel lang vast, en ik wilde het ook niet missen!  We waren smorgens vroeg om 9 uur of half 10 al met de trein vertrokken richting Amsterdam. We moesten naar de Beurs van Berlage! Dat lag ongeveer 400 meter van het station af. Dat was ideaal want ik moest wel op mn krukken erheen. Toen we daar aan kwamen, stond er al een aaaaaardig lange rij! Waar wij inmiddels aansloten stonden we voor mijn gevoel wel 2 km verderop! Waaah wat was dat een mega lange rij. En om half 12 stonden we daar en om 12 uur gingen de deuren open. GElukkig dat we er niet eerder waren, want dan had ik nog langer op mijn been moeten staan. Ik geloof om kwart over 1 waren we zeker binnen, hup kaartje gescand en daarna de trap omhoog met mn krukken. Daar werd al tegen me gezegd je bent de tweede met krukken, dus ikd acht pff dan ben ik in ieder geval niet de eerste!
 

Even voor het idee hoelang de rij was waar ik in stond, ik stond dus zo ver weg nog dat je het niet eens kan zien. Echt helemaal achteraaan. Je ziet de mensen steeds kleiner worden, zover loopt de rij door.


Dat was echt een feestje met 1500 meiden die er heen kwamen, iedereen liep op  hakken (high heels) en mooie jurkjes aan. Ik had ook mooie pumps om aan te doen, maar die droom viel in duigen, ik liep fijn met mn laarzen aan. De dresscode was Spring/Summer party! Het zag ook niet uit als ik gewone schoenen onder een leuk jurkje aan moest trekken, dus dat deed ik ook maar niet. Toen we eenmaal binnen waren, kregen we bonnetjes om een overheerlijke cupcake ervan te halen, twee zakjes chips en een she energy drank. Ook kregen we een bandje om en aan het eind van de dag als we naar huis gingen haalden ze die eraf en kregen we er een goodiebag voor in de plaats.
Er waren echt heel veel meiden dus, veel workshops, toen we binnen kwamen was het al zo druk dat we bijna niks konden doen. We hebben ons laten opmaken, daar hebben we wel even voor moeten wachten maar toen ging het ook best snel, daarna werd het drukker en drukker dus we hebben verder geen workshop kunnen uitvoeren! Wel erg jammer. Je kon je nagels laten doen, vanalles kopen en bezoeken maar door de drukte hebben we bijna niets kunnen doen.

Dit waren de lekkere cupcakejes die we kregen!Hier werden we opgemaakt door visagisten! Kei tof ! En het resultaat..Daarna konden we door naar boven lopen voor een foto te laten maken, en dat was ook weer een winactie, dat deden we dus. Ja daar ging rachelle weer met haar krukken de trappen op en af, eindelijk boven aangekomen hebben ze daar een foto van ons gemaakt. Het is echt wel een leuke foto geworden. Ik kreeg van het vele staan en lopen wel veel pijn aan mn knie. Ik wilde graag wat make up kopen van het merk 'Sleek' maar door die drukte kwamen we daar niet bij helaas.. En we hadden toch besloten om iets eerder met de trein naar huis te gaan omdat we rond een uur of 5 toch al alles gezien hadden, en meer ging toch niet want daar was het te druk voor.. Toen zijn we rustig nog wat gaan eten bij de mc donalds en om half 6 hadden we de trein vanuit Amsterdam. Het is echt heel erg wat er gebeurt is. Om 6 uur is er een trein in Amsterdam tegen een sprinter aan gereden, veel gewonden, ernstig gewonden ook. ook op het nieuws hebben we meiden gespot die met L' Occitaine tasjes uit de trein kwamen. En dat waren de goodiebags, dus die meiden die er ook aanwezig waren hebben er sommige ook in de trein gezeten. Het is echt heel erg wat er gebeurt is, hoop dat het alemaal goed komt met de mensen. Maar goed dat ik niet een trein later had gepakt dan, anders was het misschien alemaal iets anders afgelopen. Maar na al dat heftige eind was het wel een heele leuke dag.Hier komt de foto van ons twee.En daar kwam het einde van de dag, kregen we onze goodiebag. Mennnnnn dat is pas een goedgevulde goodiebag. Ik laat jullie een foto zien met wat er allemaal in zit, het is echt niet normaal hoe veel. In de trein hebben we fijn heel de tas doorgekeken met wat er allemaal in zat. Heeerlijk wie droomt er nou niet van zo'n groote goodiebag gratis mee te krijgen.. Ik hoop dat jullie mijn logje met plezier gelezen hebbenHeel veel liefs,
 

 
ik ben JARIG!


  

 Jaaa vandaaag is dan de dag! Ik ben Jaaaarig en wel al 19 jaar. Vandaag heb ik heel de dag stage gehad, en daarna na huis nog wat voorbereidingen doen. Zoals de garage klaar maken voor het feestje vanavond. Ik hou vanavond m'n verjaardag voor de vriendinnetjes. Onze garage is in de loop der jaren door pap een beetje verbouwd als een klein cafeetje ahhha. Dus dat is wel gezellig dan! Onder het genot van een PAAR glaasjes wijn hoop ik dat het een leuke verjaardag wordt! Want kan niet te veel drinken want de dag erna om 9 uur moet ik alweer 2 en een half uur in de trein zitten zo ongeveer, en als ik dat wat te veel wijntjes op heb gaat dat niet goed! haha
Ook heb ik mijn verjaardag op stage gevierd met de kindjes, was erg leuk!!En morgen ga ik dus naar Amsterdam naar de beautygloss party! En helaas mis ik dus Marco ALWEER, maar ik ga zelf ook een leuke dag krijgen dat weet ik zeker. Want als we het feest verlaten krijgen we een leuke goodiebag mee! En er zijn veel workshops en leuke dingen en kortingen.  Ik maak daar nog wel een verslagje over! Ik moet alleen nog even kijken wat ik aan ga doen, had natuurlijk al een leuke outfit gehaald met leuke hakke eronder, maar die kan ik nu dus fijn niet aan met m'n knie. Vind het 't ergste dat ik met krukken erheen moet. Iedereen super leuk verkleed en op hakken kom ik aan met krukken aan . bahbah
En voor diegene die naar Enschede gaan, heeeeeeeeeeeeeeeel erg veeel plezier en doe Marco de groeten van me! Zou wel leuk zijn omdat ik er zelf niet bij kan zijn.

Ook heb ik voor op stage lekkere cakejes gemaakt. En voor vanavond maak ik weer nieuwe cakejes, foto's daarvan volgen nog. Deze zijn voor mijn collega's op stage.
 


Heel veel liefs,

Eindelijk maar ik heb 'm!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lang gewacht,
Stil gezwegen,
Nooit gedacht, 
Toch gekregen! 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Jaaaa ook ik heb nu eindelijk na 4 maanden mijn pasje binnen. Hahahah heb er eigenlijk wel heel erg lang op gewacht, toen de rest hem al kreeg, was ik net maar dan ook net te laat lid geworden om  mee de druk in te gaan. Maarja ondertussen is er toch geen marco concertje meer geweest. Ik dacht hopen dat ik hem voor 16 juni toch wel maar in huis heb. Ik las al wat logjes dat ze binnen waren dus ik dacht, dan zal hiet hier ook wel niet zo lang duren!!!

Ik ben er heel erg blij mee en ga er heel erg goed gebruik van maken 16 juni. Als mijn vriendin Sanne hem dan ook binnenheeft, even informeren deze week. Anders heb ik er nog niet veel aan, haha ga natuurlijk niet alleen naar binnen en haar daar laten staan


 


 

Hij heeft al een erg mooi plekje in mijn portemonee!


Fanclub en Marco heeel erg bedankt!!! 

 

Heel veel liefs,
  

Eerste dag weer gehad..
Zoo na 2 weken thuis gezeten te hebben, en helemaal niets kunnen doen ben ik vandaag weer begonnen met stage. Ik kan al op mijn benen lopen maar wel met ondersteuning van mijn krukken. Gistere ben ik met mijn vader een stukje gaan autorijden om te kijken of ik dt kon of dat geen pijn deed. Maar ik wist zelf al dat ik al wel wat kon met mn been en mijn knie. Het deed verder geen pijn als ik van het gaspedaal naar het rempedaal ging. Dus ik ben fijn naar Venlo gereden nnaar mijn stage. Gelijk evven de weg oefenen waar ik moet rijden, normaal fiets ik en dan ga ik niet over de snelweg haha

Ik moet zeggen na 2 weken lang die lieve kkleine scheetjes van kinderen niet gezien te hebben, was ik blij dat ik ze weer zag. De een zei al wat woordjes , wat leuk om dat zo in een korte tijd te zien groeien en vooral als je er zelf niet bent geweest, valt het je zo erg op. Maar niet te vroeg juichen. Je doet op zo'n dag onverwachts meer  dat je denkt, van de eene kant liep ik naar de andere kant, en ineens ging ik zonder krukken lopen, omdat het gewoon niet handig is in zo;n babygroep.
Ik dacht wauw het dat doet niet zo'n pijn, maar na de hele dag lopen ging ik mijn knie heel erg goed voelen. Ik wist dat ik meteen teveel van mezelf verwachtte. Ik moest tot half 7 dus daarna direct op de bank gelegen.


Ook had ik al een keertje gewerkt aan de kassa, om te kijken hoe het ging met mn knie, het zitten ging opzichwel dus dat heb ik al twee keer gedaan. Morgen is er een voorlichtingsavond dus moet ik weer tot ongveeer 10 uur savonds naar stage. Ik hoop dat ik gauw weer kan lopen, want met die krukken werkt het gewoon niet op stage.

Ik ben allang blij dat ik weer iets kan gaan doen, ipv thuiszitten

Heel veel liefs,
 
"Ik zie de zon weer schijnen
Ik voel je warmte om me heen"